" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Ξύπνα ραγιάαααααα. Λέτε να επαναληφθούν τα γεγονότα με το "Γρηγορόπουλο":

Πρωτοφανείς εικόνες καταγράφονται σε ερασιτεχνικό βίντεο από την πλατεία Βάθη.
Οπως θα δείτε στο βίντεο, μετανάστες κρατούν μαχαίρια και λοστούς. Ανοχύρωτη η πρωτεύουσα της Ελλάδας με λίγα λόγια.





Έτοιμα να «εκραγούν» τα νησιά του Β. Αιγαίου! 13.000 μετανάστες και πρόσφυγες σε δομές φιλοξενίας με χωρητικότητα τις 5.500

Αυξάνονται οι νέοι μετανάστες και οι πρόσφυγες στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ενώ χιλιάδες αιτήσεις ασύλου μένουν σε εκκρεμότητα.

Καμπανάκι από τους οι φορείς κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή καθώς σύμφωνα την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου:

«Στα νησιά του Βορείου Αιγαίου σήμερα βρίσκονται 13.000 μετανάστες και πρόσφυγες σε δομές φιλοξενίας που δεν ξεπερνούν σε χωρητικότητα τις 5.500. Μόνο τις τελευταίες 25 μέρες έχουν έρθει στο σύνολό τους στα νησιά του Βορείου Αιγαίου 2.536 μετανάστες και πρόσφυγες, όταν πέρυσι ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 610.
Η Λέσβος έχει 8.095 μετανάστες και πρόσφυγες. Ο αντίστοιχος αριθμός πέρυσι ήταν 3.050. Πέρυσι ήταν 6.500 φέτος 13.000 συνολικά σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου».


απόσπασμα από εδώ
Μόλις χθες δημοσιεύσαμε:


Πάντως την προηγούμενη φορά που συνεργάστηκαν οι Αλβανικές συμμορίες με τους αναρχικούς -(τσιράκια της Νέας Τάξης) με αφορμή την δολοφονία Γρηγορόπουλου, κάηκε η Αθήνα και είχαμε ταυτόχρονα επεισόδια σε ένα σωρό πόλεις. Φυσικά πολύ σύντομα η κυβέρνηση του Καραμανλή παρέδωσε τα ινία. Τα ανοίγματα με τη Ρωσσία, τιμωρούνται παραδειγματικά από την Νέα Τάξη.

Φανταστείτε τι θα γίνει σήμερα, τι μας περιμένει, όταν εκτός από τους αναρχικούς και τους Αλβανούς, έχουμε και τόσους λαθρομετανάστες,  η συντριπτική πλειοψηφία νεαροί άντρες, μουσουλμάνοι, με εμπειρία να σκοτώνουν, και βρίσκονται παντού στην Ελλάδα αλλά και στα νησιά.


Εμείς προειδοποιήσαμε :
Ας εξετάσουμε ένα τελείως "υποθετικό" σενάριο... (με πρακτικές συμβουλές για όσα έρχονται).

Δεν θα το καταλάβεις πότε θα ακούσεις το "Αλλάχ Ακμπάαρ" έξω από την πόρτα σου. 
Τότε
σίγουρα θα είναι αργά.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.