" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Μια μουσική ανάπαυλα. (Αντί "επιλόγου")

Χριστός Ανέστη !




Αντί επιλόγου:

Ότι ήταν να γράψουμε λίγο πολύ το γράψαμε, το διαβάσατε.


Εμείς -με την απλή μας λογική- προβλέψαμε τι έρχεται, 
εξαιτίας των όσων κάνουμε στην πατρίδα μας :

ατελείωτες μοιχείες, πορνείες, σοδομισμός, νόμιμες εκτρώσεις (μέχρι και στην Κύπρο πριν λίγες ημέρες νομιμοποιήθηκαν οι εκτρώσεις, (δείτε εδώ) να το θυμηθείτε, θα το πληρώσουν αυτό οι Έλληνες της Κύπρου),
και φυσικά ατελείωτο ξεπούλημα σε θέματα ορθοδόξου πίστεως,
οι δεσποτάδες μας ξεδιάντροπα συμπορεύονται με τους αιρετικούς (δείτε πχ εδώ και εδώ και εδώ)
με την απόλυτη σιωπή - αποδοχή των πιστών.



Ακούστε μια πρώτη "νότα" εδώ,
Μεγάλη Τετάρτη 2018 : οι λαθρομετανάστες ισλαμιστές απειλούν τους ορθοδόξους που πάνε στην εκκλησία στην Κύπρο, στην παλιά πόλη της Λευκωσίας.





Κάποτε επισκεφθήκαμε στην Κύπρο την (ελεύθερη) Λευκωσία. 
Λίγο πριν την "πράσινη γραμμή" που χωρίζει το ελεύθερο από το κατεχόμενο από τους τούρκους μέρος, ένα σωρό φτηνά πορνεία ...
Τα "ακριβά" πορνεία ονομαζόταν "καμπαρέ" και ήταν παραέξω, με χώρο για πάρκινγκ κλπ
Ότι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε.





Δείτε κι αυτό το βίντεο (το βίντεο είδαμε εδώ)
πόσο ωραία "λιάζονται" οι λαθρομετανάστες στην Αθήνα
(με πορνεία, σεξ με άντρες, ναρκωτικά ...).
Αντιλαμβάνεστε αν συμβεί κάτι (ένας ευρύτερος πόλεμος, μια οικονομική χρεοκοπία κλπ) και πάψουν τα "επιδόματα ενοικίων" και "οικοσυσκεών" κλπ, και φυσικά τα 10ευρα από "υπηρεσίες",
τι θα κάνουν τότε όλοι αυτοί, όταν δεν θα μπορούν να ζήσουν.
Πάντως να ξαναγυρίσουν πίσω εθελοντικά μέσω Τουρκίας, μοιάζει μάλλον αστείο.
Τι λέτε να κάνουν τότε;;;
Υπόψη έχουν πρόσφατα πολεμήσει, που σημαίνει έχουν μάθει να μην δείχνουν κανένα οίκτο σκοτώνοντας.






Όσοι θέλετε, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται (δείτε την καρτέλα μας "προφητείες")
παραθέτουμε κι εδώ ένα σχετικό βίντεο (διάφορα που έχει πει ο π.Παΐσιος) :





Oι υπόλοιποι παρακαλούμε επισκεφθείτε κάποιο άλλο ιστολόγιο, να μην στεναχωριέστε.
Ο ήχος από τους τζίτζικες προς το παρόν ακούγεται τόσο ανέμελα.




Για λίγες ημέρες  θα διακόψουμε την προβολή αναρτήσεων, 



χαρίζοντας σας παράλληλα ένα όμορφο μουσικό ταξίδι :


"Θύελλα" Ι.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ




"Βλέπω έτερον νόμον"  Ι.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ



"Ο άσωτος"  Ι.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ



"Ιεζάβελ - AIDS" Ι.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ

https://youtu.be/dNEVb4jZFRI



 "ΝΕΦΟΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ"  Ι.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ



"Ιδού αποστέλλω υμάς"  Ι.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ:
https://youtu.be/D4Rep5UWCGo


"Διήλθομεν δια πυρός και ύδατος" Ι.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ
https://youtu.be/nnlE82EI_ik


"Οδοιπορικό (Παύλος)" Ι.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ
https://youtu.be/UJDPP7K8Wuc



"Αγαπήσας τον νυν αιώνα" Ι.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ

https://youtu.be/-4hvS-OhGLY



"ΑΝΑΣΤΑΣΗ"   Ι.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ

https://youtu.be/_TfAkfxWR5Q

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

4 σχόλια:

Σταύρος Τ. είπε...

Χριστός Ανέστη
ειδα το βιντεο με λαθρομεταναστες, το οποιο δημιουργει σοκ κι εχει γεγονοτα που δεν γνωριζα
Εχω μια διαφωνια λοιπον ως προς το οτι καλοπερνανε οι λαθρο στην Ελλαδα, με ολα τα "τυχερά" τους

Aρκετοί από αυτους τους λαθρο ουσιαστικα βιαζονται απο ανωμαλους (αναμεσα τους κι Ελληνες), ωστε να παρουνε 10-20 ευρω να επιβιωσουνε και κοιμουνται στα παγκακια. Καποιοι μαλιστα απο αυτους (η μειοψηφία, το πολυ 10%) είναι από την Συρία, ίσως και Χριστιανοι κι ενας απο αυτους λεει :
"καλυτερα να ημουνα στον πολεμο, παρα εδω να μου κανουνε τετοια πραγματα"

Σαφως υπαρχει σχεδιο με ολους τους λαθρο που ερχονται, καποιοι θα ειναι τζιχαντ κι αρκετοι αλλοι χωρις ηθικους φραγμους (που τους αποκλειει αλλωστε το κορανι απεναντι στους "απιστους", δηλαδη εμας), κι αν γινει καμια αναμπουμπουλα (π.χ. με πολεμικο συμβαν) θα εχουμε μεγαλα εσωτερικα προβληματα κι εγκλήματα απο αυτους. Κι ήδη καποιοι από αυτους προβαινουνε σε βιασμους κι αλλα εγκλήματα. Όμως μην γενικευουμε και τους ονοματιζουμε ολους με ασχημες εκφρασεις, οπως ακουω αλλου για λαθροσκυλα κ.τ.λ.
Εννοειται οτι αν δεν ειχαμε προδοτικη ηγεσια ( η οποια τους προσκαλεσε κιολας, καθως η αρμοδια μεταναστευτικου Χριστοδουλοπουλου ελεγε αρχες του 2015 οτι θα τους εχουνε και ξενοδοχεια), δεν θα επρεπε να τους δεχτουμε, με εξαιρεση ίσως τους λιγους που ερχονται απο Συρια, καθως σαν λαος ειμαστε παντα ανθρωπιστες και παρα την οικονομικη μας κριση και τοσους Ελληνες να υποφερουνε και να κοιμουνται στον δρομο, δεν θα μπορουσαμε να αρνηθούμε σε αυτους. Κι εκεινοι απο Συρια βεβαια δεν ειναι προσφυγες, καθως μας ερχονται απο Τουρκια, αλλα εκεινοι οι λιγοι, με αναμεσα τους Χριστιανους, δεν θα ητανε το προβλημα

Όσο για την Κυπρο, στην οποία οι ανωμαλιες και λοιπες αμαρτιες και βλασφημιες κυριαρχουν εδω και πολλά χρονια στους ντοπιους (δεν εγιναν τυχαια τα γεγονοτα του 1974), η θρησκευτικη της ηγεσια των αιρετικών Φαρισαίων, επελεξε να επιδειξει την "ευσεβεια" της απεναντι σε μια εφηβη, όπως φαινεται σ΄αυτο το αρθρο, οπου σχολιασα κι απο κατω
http://scripta---manent.blogspot.gr/2018/04/n-sm.html#comment-form

Σταύρος Τ. είπε...

Κι οταν αρχες του 2015 ερχονταν οι μεγαλες ροες των λαθρο (και βεβηλωναν τα ξωκκλήσια στα νησια μας), αρκετοι ντοπιοι οχι μονο δεν αντιδρουσαν, αλλά υπονομευαν και τις αντιδρασεις, καθως περνανε 10 ευρω για να φορτισουνε κινητα ή τα κονομαγανε με αλλους τροπους ή καποιος δημαρχος νοικιασε το οικοπεδο του για προσωρινη στεγαση των λαθρο, εναντι αδρας αμοιβης
Όπως και τοσες δεκαετιες, αρκετοι Ελληνες περναγανε απο πολιτικα Γραφεια για να βολευτουνε κι αποποιούνται των ευθυνων τους για την σημερινη καταντια, δειχνοντας με το δαχτυλο τους κυβερνωντες
Δηλαδη μερικοι απο τους λαθρο ειναι πολυ καλυτεροι απο αρκετους αμετανοητους Ελληνοφωνους και σε καθε περιπτωση ομιλουμε για ψυχες...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"...ωστε να παρουνε 10-20 ευρω να επιβιωσουνε και κοιμουνται στα παγκακια"
Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας πείσει ότι και δωρεάν στέγη τους παραχωρείται (όταν φεύγουν από τις "δομές") και μηνιαίο επίδομα ανάλογα με τα άτομα της οικογένειας.
Οι φωτογραφίες με τα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φαγητά πεταμένα στους κάδους, σχεδόν άθικτα, αποδεικνύει ότι ούτε πεινασμένοι είναι ούτε ευγνώμονες για την "φιλοξενία" - αν και απρόσκλητοι επισκέπτες.


" Όμως μην γενικευουμε και τους ονοματιζουμε ολους με ασχημες εκφρασεις, οπως ακουω αλλου για λαθροσκυλα κ.τ.λ."

Πέφτετε στην παγίδα της Νέας Τάξης,
αφού έχουν κάψει άπειρες φορές σκηνές μέσα στα "κέντρα υποδοχής" και στασιάζουν κάθε 3 και λίγο, και έχουν ρημάξει τα γύρω σπίτια κλπ, πρέπει να έχουμε αισθήματα ενοχής επειδή βρέθηκε κάποιος να τους πει "λαθρόσκυλο" όπως ισχυρίζεστε (εμείς πουθενά δεν το είδαμε γραμμένο εξ άλλου άμεσα θα του μπλόκαραν τον λογαριασμό στο Fb το βίντεο κλπ, βάλτε και τον αντι-ρατσιστικό νόμο, βλέπεται τι ωραία έχει φροντίσει το σύστημα να εξαφανίζει κάθε φωνή αντίστασης/προβληματισμού; Στήνουμε και μια προβοκάτσια ή με κάποιον πραγματικά αγανακτισμένο και μια χαρά ολοκληρώνεται η προδοσία)


"Δηλαδη μερικοι απο τους λαθρο ειναι πολυ καλυτεροι απο αρκετους αμετανοητους Ελληνοφωνους και σε καθε περιπτωση ομιλουμε για ψυχες..."
Αυτό είναι αυτονόητο. Πάντα υπήρχαν εφιάλτες, και "πόρνες". Απλά πχ στην γερμανική κατοχή είχαν κοινωνική κατακραυγή, σήμερα οι ίδιοι περηφανεύονται. Επίσης το ότι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες, υπάρχουν και κάποιοι "χριστιανοί", ή έστω οικογενειάρχες ή ηθικοί και με αξίες- κυρίως Σύριοι-, δεν ακυρώνει τον κίνδυνο από το ρεύμα αυτό.

Σταύρος Τ. είπε...

Στο βιντεο οι λαθρο που δινουνε συνεντευξη δειχνουνε εγγραφα οτι θα παρουσιαστουνε μετα απο αρκετους μηνες για να τους δεχτουνε σε καποια δομή. Αν ειναι στημενο ρεπορταζ δεν ξερω, αλλα φαινεται αληθινο.
Τις εκφρασεις που ανεφερα τις εχω δει σε τουλαχιστον 2 blogs (οχι εδω περα, απο οτι θυμαμαι, αν και πολλες φορες ο τροπος σχολιασμου οδηγει στις ιδιες εκφρασεις, ασχετα αν αυτες δεν αναφερονται), όπου συνεχιζω να εχω επικοινωνια με τους κατοχους των blogs και να σχολιαζω.
Δεν τους κατηγορω για κατι, υπαρχουνε πολλοι λογοι για να μιλησουνε ετσι. Αισθηματα ενοχής δεν θα επρεπε να εχει κανενας μεσος ανθρωπος, καθως οι Ελληνες σηκωνουμε φορτιο πολυ μεγαλυτερο απ τις δυναμεις μας κι ειδικα στην παρουσα οικονομικη συγκυρια κι οταν ειναι ξεκαθαρο οτι ερχονται μαζικα βασει υπουλου σχεδιου, το οποιο ειναι ηδη σε εφαρμογή με τις αλλαγες στην Ελληνορθοδοξη παιδεια μας (που έχει διαβρωθεί εδώ και δεκαετίες), τις ιθαγενειες, τα "αντιρατσιστικα" νομοσχεδια, την δημιουργια τζαμιων κι αλλα πολλα.
Όπλο σαφώς πρέπει να παρουμε (το ειπε κι ο ΠατροΚοσμας) για να προστατευθούμε από τις ασχημες καταστασεις που φαινεται οτι ερχονται
Απλά ως Χριστιανοί δεν μπορουμε να γενικευουμε, ουτε να εχουμε μισος, αλλά άοργο θυμό, όπως λέει ο Άγιος Διάδοχος Φωτικής
Αυτο, τίποτα περισσότερο

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.