" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Συλλαλητήριο της Αθήνας: Οι προβοκάτορες, καταγγέλλουν τους "προβοκάτορες"! Σε ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή με την Αμερικανική πρεσβεία οι διοργανωτές;;;


Αφού επισημάνουμε τα αυτονόητα:

είναι παρήγορο ότι ο υπνωτισμένος Ελληνικός λαός επί τέλους βγήκε για λίγο στο δρόμο.
Κράτησε ξανά περήφανα την γαλανόλευκη με το σταυρό,
ταλαιπωρήθηκε για να φτάσει στην συγκέντρωση και να την στηρίξει,
και παρά τον εκφοβισμό από τα ΜΜΕ ότι θα έχει αντισυγκεντρώσεις και επεισόδια.

Αφού το σύστημα έκανε το παν και πέτυχε σε μεγάλο βαθμό να καπελώσει τα συλλαλητήρια (μέσω των αυτοορισμένων ως "συντονιστικό", δείτε εδώ)
άρχισαν και τα ευτράπελα!

Όχι δεν αναφερόμαστε στο πόσο εύκολα κατόρθωσε το "συντονιστικό" (στο οποίο έκαναν φανερά κουμάντο τα άτομα του ΣΠΙΘΑ), να πάρει τον χώρο της πλατείας Συντάγματος από τον πατριώτη δικηγόρο που πρώτος κινητοποιήθηκε κ πρώτος πήρε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης συλλαλητηρίου στην Αθήνα,
ούτε αναφερόμαστε στα νούμερα που έδωσε μία ακόμη φορά η ΕΛ.ΑΣ (αποδεικνύοντας μία ακόμη φορά ότι ως "πραιτωριανοί" της Νέας Τάξης είναι "σε διατεταγμένη αποστολή").

Αναφερόμαστε στους μοναδικούς 2 ομιλητές που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να πουν 2 κουβέντες έξω από τα δόντια και οι οποίοι φυσικά καταγγέλλονται από το "συντονιστικό" ως "προβοκάτορες"!
Ακούστε τους :



Δείτε πόσες φορές προσπαθούν να τους αφαιρέσουν το λόγο (σε ένα σωρό άλλους "καραγκιόζηδες" που καθόταν με τις ώρες στην εξέδρα κι έλεγαν, κι έλεγαν, δεν αντέδρασε κανείς!)


Κι ένα σχόλιο μας στο makpress

Γιατί οι κομπλεξικοί ραγιάδες περιμένουν τα αυτονόητα να τα ακούσουν από αριστερούς;
Γιατί περηφανεύονται που πήγαν σε μια συγκέντρωση που μίλησε ο Μίκης Θεοδωράκης αλλά δεν θα περηφανευόταν αν μιλούσε κάποιος "δεξιός" πχ Σπανουδάκης;
Να συγκρίνουμε τον Σπανουδάκη που έγραψε το "Αλέξανδρος", μια εκπληκτική μουσική, με τον Μίκη "αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας";



Πως εξηγείτε το ότι ο νεοταξικός ΣΚΑΪ παίζει συνεχώς το συλλαλητήριο;
Μήπως απλά πήραν εντολή να "ρίξουν" τον Τσίπρα; 
Χρησιμοποιούν ένα εθνικό θέμα χωρίς όμως να προβάλλεται η Χρυσή Αυγή και να στρέφουν τον κόσμο δεξιά;

"ναι είμαι πατριώτης διεθνιστής " μας είπε ο Μίκης! Ουδέν σχόλιο.

Τώρα όποιος θέλει πραγματικά να μάθει ποιος είναι ο Μίκης, που από την εξορία βρέθηκε στο Παρίσι και λίγο πριν έρθει ο Καραμανλής πήγε στην Αμερική για να τον προτείνει ως λύση (!)

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"




Νεότερη Ενημέρωση:


Αυτή η πολιτική "μαϊμού", ξέρει πολύ καλά τι λέει, για το συλλαλητήριο. "Υπηρχε ανοιχτή γραμμή με την Πρεσβεία. Νοθεύτηκε η Οργανωτική Επιτροπή"! (βίντεο)
Μεγάλη και πονηρή "μαϊμού" ο Καρατζαφέρης, και πολλά υπάρχουν να πούμε για την αφεντιά του, αλλά ξέρει πολλά...

Και δυστυχώς, αυτά που λέει, έρχονται να επιβεβαιώσουν τους φόβους μου και αυτά που έχω γράψει για την Οργανωτική Επιτροπή του συλλαλητηρίου...

ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΑ ΟΛΑ!
ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
Καλλιόπη Σουφλή
Ακουστε το βίντεο που ακολουθεί:


ακολουθεί το Δελτίο Τύπου των "επίσημων" συντονιστών του συλλαλητηρίου!


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 γράφτηκε Ιστορία μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων! Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Έλληνες διαδήλωσαν ειρηνικά και δημοκρατικά, υψώνοντας την φωνή πέρα από κάθε σκοπιμότητα και με ενότητα, αρνούμενοι κάθε υποχώρηση στα ζωτικά εθνικά θέματα και ιδιαίτερα στην εκχώρηση του Ιερού Ονόματος της Μακεδονίας. Το Συλλαλητήριο πέρα από την τεράστια συμμετοχή του κόσμου διεξήχθη σε κλίμα πανηγυρικό, χαράς και νίκης. Όλοι οι ομιλητές και οι παρουσιαστές, με αποκορύφωμα την συμμετοχή και την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κράτησαν τον παλμό και το ενδιαφέρον στα ύψη.
Δυστυχώς, σε κάθε ιστορική στιγμή του Έθνους μας υπάρχουν εκείνοι, οι οποίοι εξυπηρετώντας τις σκοπιμότητές τους προσπαθούν να καπηλευθούν τον υγιή και πηγαίο πατριωτισμό. Ευτυχώς δεν τα καταφέρνουν.
Εχθές, στην εξέδρα του συλλαλητηρίου, παρεισέφρησαν διά της βίας και μεθοδευμένα στοιχεία αλλότρια, τα οποία συνοδευόμενα από «μπράβους» εκτόπισαν και προπυλάκισαν τους παρουσιαστές και τους προγραμματισμένους ομιλητές, από την συντονιστική επιτροπή και πήραν για ένα χρονικό διάστημα τα μικρόφωνα. Πρόκειται για την Γεωργία Μπιτάκου και τον αντικανονικό ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους.
Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και η
Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων δηλώνουν απερίφραστα και κάθετα την αντίθεσή τους στην απαράδεκτη αυτή πράξη και καταγγέλουν την βίαιη υφαρπαγή του λόγου, την οποία χαρακτηρίζουμε ως προβοκάτσια με σκοπό το καπέλωμα και τον χαρακτηρισμό του συλλαλητηρίου ως διοργάνωση ακραίων στοιχείων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με το ΑΦΜ της οποίας πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο, επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ


65 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες/Ελληνίδες που παραβρέθηκαν σε αυτό το Πραγματικά Μεγαλειώδες Εθνικό Συλλαλητήριο,κατά δεύτερον σχετικά με τον Μίκη..ο Άνθρωπος αυτός είτε μας αρέσει είτε όχι είναι Συνδεδεμένος με την Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία των τελευταίων 80 ετών,είτε Συμφωνούμε ή Διαφωνούμε η Ουσία Παραμένει αναλλοίωτη.Έχει διαδραματίσει Σημαντικό ρόλο στα Πολιτικά Δρώμενα της Χώρας..τα ΒΙΩΜΑΤΑ του είναι κάτι που όλοι εμείς ούτε κατά διάνοια ΔΕΝ τα έχουμε καν φανταστεί..πόσο μάλλον να τα ζήσεις..Σαφώς +έχει τις Κομματικές του Παθογένειες/Παλινωδίες/Οσφυοκαμψία..κάτι σαν Πολιτικός Χαμαιλέωντας...Προσαρμόζεται σε κάθε Εποχή-κάθε Πολιτικό Χρώμα..απο την ΕΟΝ του Εθνικού Κυβερνήτη Μεταξά που έγραψε και τον Ύμνο της,στον Κομμουνισμό-Αντίσταση-Μακρόνησο-Εξορία-Νεολαία Λαμπράκη-Αντιιμπεριαλιστικό/Αντιαμεριακανικό-Καραμανλής ή ΤΑΝΚΣ το 1974-Μεταπολίτευση-Βρώμικο '89..κτλ. φτάσαμε έως τα σήμερα..Πιστεύω ότι ο Μίκης ΔΕΝ είναι ούτε Αριστερός-Δεξιός-ΧΑγιτής...Κεντρώος...αλλά ένας Παγκόσμιος Έλληνας υπό την έννοια ότι μέσα του Νιώθει ΕΛΛΗΝΑΣ πρώτα και ύστερα π.χ Διεθνιστής-Πατριώτης-Κομμουνιστής ή οτιδήποτε άλλο...την ΕΛΛΑΔΑ την αισθάνεται σαν Μεγάλη Μητέρα του,έστω και αν κάποιες φορές πιθανόν να την Πρόδωσε/Αμάρτησε..βγάζει έναν Πατριωτικό λόγο αλλά τα ΒΙΩΜΑΤΑ/ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ τόσων ετών με τα Κομμουνιστικά ζητήματα είναι λογικό να έχουν Εμφυτευτεί υπό μια έννοια μέσα στον Εγκεφαλό/Καρδιά του,για αυτό και ο Λόγος του κάπου να "Μπερδεύει ή να διχάζει"...Σε κάθε Περίπτωση η Φυσική του Παρουσία και ότι είπε για τον Αριστερόστροφο Φασισμό/Εθνομηδενισμό,κάτι που λέει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ εδώ και Καιρό,είναι η Μεγαλύτερη Επιτυχία γιατί ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΚΗΣ να πει αυτό που όλα τα Κρατικά+Ιδιωτικά ΜΜΕξαπάτησης,Πολιτικό Σύστημα,Βολευτές,Συνταγματοξότες,Ακοντιστές,και Στρατευμένη Ιδεολογικά Τέχνη ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ή "κάνουν ότι ΔΕΝ καταλαβαίνουν"..Ήταν ο Μοναδικός εν ζωή "Αριστερός ή έστω Πρώην Κκες.."(δεν έχουν σημασία αυτά πλέον στο επίπεδο της ΤΑΜΠΕΛΑΣ)που είχε το ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ/ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κάνει διότι προέρχεται εκ των έσω,μέσα απο τα Σπλάχνα της Αριστεράς.Του βγάζω το καπέλο γιατί είχε το Ψυχικό Σθένος πάρα το Πρόβλημα Υγείας του+την Ηλικία του να κάνει όλη αυτή την Προσπάθεια λίγο πριν το τέλος της Εδώ Ζωής του..και εγώ Αρχικά είχα Ενστάσεις γιατί ξέρω ότι είναι ένα είδος "Κατεστημένου" αλλά με διέψευσε ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Πέραν απο την Ομιλία του Μίκη που ήταν Ξεχωριστή,σίγουρα η Γεωργία έβγαλε Ελληνικό Ψυχισμό και έναν Ρομαντικό Πατριωτικό λόγο κατ'εμέ η οποία παρεπιπτόντως είναι και Κορίτσαρος!! καθώς επίσης και ο Γέροντας Μεθόδιος αν θυμάμαι καλά απο το Άγιον Όρος που μίλησε για Αλύτρωτες Πατρίδες κτλ. Δεν ξέρω αν τελικά η Γεωργία είναι Συριζαία..;; επειδή εξέφρασε μια γνωμή; σημαίνει ότι είναι Κομματόσκυλο..;; αν είναι..τότε πως ήρθε στο Συλλαλητήριο..αφού οι Εθνομηδενιστές/ανθέλληνες Συριζαίοι/Ανταρ CIA.. ΔΕΝ τους αρέσουν τέτοιου τύπου "Εθνικά Πανηγύρια"..οπότε είναι αρκετά περίεργο...αλλά ίσως έκανε ένα λάθος στην Κάλπη...όπως και να 'χει εγώ κατάλαβα ότι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ μέσα στην Λεγόμενη Συντονιστική Επιτροπή υπάρχουν Πάρα Πολλές διαφορετικές Θέσεις...Φάνηκε αυτό...Είτε επειδή ΔΕΝ Αφήσανε την Γεωργία να συνεχίσει+την διέκοπταν Διαρκώς γιατί έφευγε απο τα Προκαθορισμένα..ή γιατί ΔΕΝ δώσανε τον Λόγο στον ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΟ ΚΑΡΓΑΚΟ
ώστε να Σαρώσει όλο τον Ανθελληνικό Συρφετό..Ελπίζω στην Επόμενη Εκδήλωση να είναι Κεντρικός Ομιλητής ο Καργάκος-Γιώργος Λεκάκης-Dorothy king ή ο Δρ. Stephen Miller.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

https://www.youtube.com/watch?v=Mi4xPmHNHeI

Στυλιανός είπε...

Το είμαι πατριώτης διεθνιστής ακούγετε τόσο αντιφατικό όσο κανένα άλλο. Σαν να λέμε είμαι "τρανσέξουαλ" αλλά πολύ αρρενωπός άντρας και δεν σηκώνω τίποτα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ένα τσιράκι της "μαϊμού" Εσφιγμένου, έγραψε ένα σχόλιο διαφημίζοντας ανάρτηση τους.

Μόλις βάλουν στην δική τους ανάρτηση, τον λόγο του ηγουμένου της Εσφιγμένου Μεθόδιου, θα βάλουμε κι εμείς τον σύνδεσμο στην ανάρτηση τους! Δίκαια πράγματα!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Οι προτάσεις μας για ομιλητές επόμενης εκδήλωσης περιλαμβάνουν ΜΟΝΟΝ αληθινούς πατριώτες. Που τόλμησαν. Που απέδειξαν τον πατριωτισμό τους.

1) Σταύρος Λάλας
2) Χαρά Νικοπούλου
3) Σπύρος Χαραβόπουλος (υπεύθυνος Πατριωτικής Ωραιοκάαστρου)
4) Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης (αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot)

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς τον πρώτο σχολιαστή:

Ομολογουμένως συγκινητική η περιγραφή σας.
Όμως για τον Μίκη ρίξτε μια ματιά εδώ:
https://opaidagogos.blogspot.gr/2018/02/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, γιατί δεν συμπληρώνετε το άρθρο σας αναφέροντας για τη νέα πρόκληση της "μαϊμού" Εσφιγμένου; Αυτοί δεν είναι "προβοκάτορες, που καταγγέλλουν τους "προβοκάτορες" ";
Υπάρχει λόγος που δεν λέτε τίποτα σχετικά με αυτούς; Τους έχετε δώσει "ασυλία";

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στους Έλληνες που κατέβηκαν στο δρόμο, ώρα να ρίξουμε την ελπίδα μας στον Κύριο, από ανθρώπους χορτάσαμε υποκρισία και φαρισαισμό, υπαρχουσών των σπανίων εξαιρέσεων.

Ανώνυμος είπε...

Καπελωμένο συλλαλητήριο χωρίς παλμό Ελληνικό και Ορθόδοξο λόγο. ΜΟΝΟ η ηγούμενος Μεθόδιος έσωσε την κατάσταση, ο ολυμπιονίκης και ο Κύπριος φοιτητής, για να μην μιλήσω για τα συνθήματα του κόσμου απο κάτω που φωνάζανε για κρεμάλες και Γουδί και μας κόβανε με τα μεγάφωνα...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς ανώνυμο :7 Φεβρουαρίου 2018 - 12:17 π.μ.
Βρε ποιους αποκαλείς "προβοκάτορες";
Τους πήρατε τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τα μετόχια και τα κονάκια, τους πήρατε τα οχήματα, τους σύρατε στα δικαστήρια για όσα οχήματα δεν τα κατασχέσατε, δεν μπορούν ούτε να βγουν και να μπουν από το Άγιο Όρος νόμιμα και ταλαιπωρούνται κρυφά ως εγκληματίες,
και τους αποκαλείς και "προβοκάτορες";

Ρώτησες τον διορισμένο από τον Βαρθολομαίο γέροντας σου αν το είδε ποτέ το μοναστήρι; Αν πάτησε ποτέ το πόδι του μέσα;

Ότι συμβαίνει και στα μοναστήρια των μητροπόλεων που διακόπτουν την μνημόνευση (αποτειχίζονται) και διορίζουν άλλους ηγούμενους που έχουν ήδη άλλα μοναστήρια! Καλά δεν χορτάσατε;

Ανώνυμος είπε...

Προς 6 Φεβρουαρίου 2018 - 11:41 μ.μ.
Ναι ΔΕΝ είπα ότι είναι Άγιος ο Μίκης...έχει τις Παθογενειές/Ελαττώματα...περίεργες Δοσοληψίες στο Παρελθόν Αμερικάνικη Πρεσβεία...Καραμανλής ή Τάνκς...απλά Διαχωρίζω την Πολιτική Προσωπικότητα/Άνθρωπο απο την Μουσική του Ιδιοφυΐα.Επίσης δεν θα είχα κανένα Πρόβλημα να ακούσω την Ξεχωριστή Μουσική των Σπανουδάκη-Σ.Ξαρχάκου-Μ.Πλέσσα και τις Αντίστοιχες Ομιλίες τους μαζί με ή Χωρίς τον Μίκη Παρόντα...θεωρώ εντελώς λανθασμένο να γίνεται "Σύγκριση" Μουσικοσυνθετών γιατί πολύ απλά άλλο είναι το Μουσικό Ύφος των Σπανουδάκη-Πλέσσα-Ξαρχάκου-Μ.Τόκα απο τον Μίκη Θεοδωράκη ή τον Λοΐζο.Ο Καθένας έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στο Μουσικό Στερέωμα.Είναι σαν να προσπαθούμε να Συγκρίνουμε Μήλα με Τσάντες-Διαφορετικά πράγματα=Διαφορετική Μουσική.

Ανώνυμος είπε...

Και απλά Αναρωτιέμαι αφού υπάρχουν αυτές οι ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ-ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΕΣ μέσα στην Συντονιστική πως Ακριβώς θα Προχωρήσει το όλο θέμα;; θα έρθουν νέα Πρόσωπα..;; θα γίνει αλλαγή στην Επιλογή των Ατόμων..;; τα λέω γιατί όπως δείχνουν απο τις δηλώσεις τους οι Κυβερνώντες "Συνεχίζουν Ακάθεκτοι"...οπότε τι μέλλει γενέσθαι;;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ-ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΕΣ μέσα στην Συντονιστική πως Ακριβώς θα Προχωρήσει το όλο θέμα;; θα έρθουν νέα Πρόσωπα..;;"

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΦΥΣΙΚΆ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ)

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΜΑΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Του Μικυ ο ρολος ειναι υποπτος (όπως και του Γλεζου)

Η κα Μπιτακου καλά τα ειπε στο συλλαλητηριο, η ανάρτησή της τελη Ιανουαριου 2015 δημιουργεί ομως ερωτηματικα, αν και δεν ειναι ξεκαθαρο αν αισθανθηκε ντροπή (από τις "επιτυχίες" - ψευτολεονταρισμους των πρωτων ημερων συγκυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ)που δεν ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, ώστε να την λενε καποιοι ΣΥΡΙΖΑΙΑ. Στην περιπτωση που ομιλουσε για ΣΥΡΙΖΑ, θα ειχανε δικιο, καθως δεν μπορει ενας Πατριωτης να αισθανθει ντροπη που δεν ψηφισε το ΣΥΡΙΖΑ, με τις γνωστες του επισημες, ανθελληνικες θεσεις.
Εκτος αν υπαρχει και κατι αλλο που δεν γνωριζω...

Ο Γεροντας Μεθοδιος περασε απο διπλα μου, συνοδεια 1-2 Εσφιγμενιτων Μοναχων, συν καποιες Μοναχες από Μοναστηρι της Αττικης, συν 7-8 γνωστους φατσικα λαϊκους, οι οποίοι ανοιγαν το δρομο για να φτασει στην εξεδρα. Ειναι ντροπη να μιλανε για μπραβους. Αν με ψιλοτσαμπουκα πηρανε το μικροφωνο, καλα κανανε, δεν θα μιλαει μονο η σαρα και η μαρα. Απλά, ως γνωστον, περιμενουμε από τον Γεροντα να μιλησει και για αλλα θεματα, κατι που δεν ειναι του παροντος αρθρου

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ανακοινωση που εβγαλε η συντονιστικη τους εκθετει τελειως και δημιουργει πολλά ερωτηματικα για το ποιον τους...φτανουνε να μιλανε ακομα και για προσφυγη στην δικαιοσυνη
Συμφωνουν με την τραγελαφικη αποφαση περι παρανομου τάχα Ηγουμενου, είναι για αυτος ο Νομος
Διαφωνησαν και δεν ηθελαν να ακουστουν οσα πολύ σωστα ειπε η κα Μπιτακου για τα μνημονια και τον εξαθλιωμένο-υποδουλωμενο λαο, γι΄αυτους προφανως τα μνημονια ειναι νομος του κρατους
Τα 2 αυτα προσωπα ειναι ακραια στοιχεια για αυτους, δεν ειναι σαν τους φλουφληδες ομιλητες του συστηματος που δημιουργουσανε "ελεγχομενες" αντιδρασεις
Ποιοι εκπροσωπησαν τον υγιή και πηγαίο πατριωτισμό ;;
Ο Ουνιτης "Επισκοπος" Συρου με την συνοδεια του (που με το ζορι τελικα τους εστειλε η "Συνοδος", κατοπιν κατακραυγης κι όχι πηγαία) ή ο Πατούλης που επαιξε το παιχνιδι της ΝΔ, ξεχνωντας τι εχουνε αποδεχτεί κατά καιρούς οι νεοδημοκρατες ηγετες;
Ή ο αμφιλεγόμενος Μικης ;

Μήπως αν αυριο ο τσιπρας ξεπουλησει πραξικοπηματικα και το ονομα της Μακεδονιας, παλι για αυτους θα ειναι νομος του κρατους ;;

Σταύρος

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Υπάρχει ένας κολλημένος που μας γέμισε με σχόλια εναντίον της ηρωίδαες δασκάλας Χαράς Νικοπούλου και μας απειλεί κιόλας ότι αν δεν τα δημοσιεύσουμε θα μας διαβάλλει σε άλλα ορθόδοξα ιστολόγια!

Κατ αρχήν τον ενημερώνουμε ότι η εποχή που οι ορθόδοξοι παρίσταναν τα "καλά παιδιά του κατηχητικού", πέρασε ελπίζουμε ανεπιστρεπτί.

Το ποια είναι η Χαρά, το γνωρίζουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όταν την επισκεπτόμασταν στις εθνικες εορτές με απειροελάχιστους άλλους πατριώτες για να την στηρίξουμε,
όταν κοιμόταν το βράδυ στο ξύλινο προκάτ σπιτάκι και δεν ήξερε ποιο βράδυ θα την κάψουν ζωντανή. ΌΤαν οδηγούσε στις στροφές και δεν ήξερε σε ποια στροφή θα την αναγκάσουν να πέσει στο "χαντάκι". Κι όμως ΑΝΤΕΞΕ. Και συνεχίζει να παλεύει για την πατρίδα μας (όταν κάποιοι άλλοι θυμούνται το χρέος προς τη νπατρίδα κάθε 15-20 χρόνια στα μεγάλα συλλαλητήρια).

Οι θρασσύδειλοι ανώνυμοι (που συμπορεύονται με τουρκοπράκτορες της Κομοτηνής) να ξέρουν ότι θα έχουν την τύχη κάθε προδότη της πατρίδος.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ :

1) Σταύρος Λάλας
2) Χαρά Νικοπούλου
3) Σπύρος Χαραβόπουλος (υπεύθυνος Πατριωτικής Ωραιοκάαστρου)
4) Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης (αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot)
5) Πόπη Σουφλή, δημοσιογράφος Αττικών Νέων

Ανώνυμος είπε...

Για ακούστε τον σας παρακαλώ και έπειτα πείτε μου εάν ομιλούσε ο κ. Πετρόπουλος στο συλλαλητήριο τι θα είχε γίνει σήμερα.
Για άκουστε το κύριοι. Εάν αυτός είναι φασίστας ο αγαπημένος σας είναι κομμουνιστής.
Ακούστε τον και ως Ελληνες και ιδίως Χριστιανοί , με το χέρι στην καρδιά πείτε ποίος λέει αλήθειες και ποίος ψέμματα!

Εάν αντέχετε την αλήθεια , ην λευτεριά θα την φέρει Ο Ιδιος Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας. Εάν όχιας μην καθόμαστε να κλαιγόμαστε σαν τις γυναικούλες!

Επιτέλους θα καταλάβετε πως άπαξ προδότης πάντα προδότης και πως αριστερός διεθνιστής και Ελληνας Χριστιανός πατριώτης είναι έννοιες ασύμβατες;
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε πως ο κομμουνισμός είναι ο εχθρός του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας;
Το έδειξαν κατά το παρελθόν , το δείχνουν και σήμερα με όλα αυτά τα νομοσχέδια που ψηφίζουν.
Είσαστε κάθε φορά προθυμότατοι να δικαιολογήσετε τους αριστερούς ακόμα και για εγκλήματα τα οποία εξ'αιτίας της ιδελογίας τους έχουν διαπράξει.
Από την άλλη είσαστε έτοιμοι εσείς οι ίδιοι οι Ελληνες Χριστιανοί να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ στην πυρά τον οιονδήποτε δεξιό εθνικιστή Ελληνα Χριστιανό κυβερνήτη διότι εχαστούκισε έναν δεδηλωμένο εχθρό του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας.
Εάν όλα αυτά σήμερα δεν τα ζούσαμε ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τα πίστευε!
ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΗΔΕΣ ΓΛΕΖΗΔΕΣ ΣΠΙΘΕΣ ΚΑΖΑΚΕΣ ΑΡΔΗΝ ΦΙΓΔΗΝ ΛΑΦΑΑΖΝΗΔΕΣ ΠΛΕΥΣΕΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ...ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ!!!

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ!
ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΠΟ ΤΟΥΣ ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΣΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΜΙΚΗΜΑΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΥΓΙΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

Οσοι τα λένε εδώ και χρόνια είναι φασίστες και ως εκ τούτου κακοί για την σωτηρία της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδος μας.
Οσοι κάνουν συνεχώς λάθη ως μικη γλζηδες και λοιποι σπιθες κομμουνιστές , είναι κατάλληλοι για να μας σώσουν . Διότι τώρα δεν θα κάνουν λάθος.
Στον φίλο που υποστηρίζει τους μικηδες . Ξέρεις πότε θα τους συγχωρούσα;
Εάν ζούσαν από τα λάθη τους όπως ζούν όλοι οσοι εξαιτίας των λαθών τους βρέθηκαν να κοιμούνται στα παγκάκια η
πολύ χειρότερα εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών τους , όσον αφορά στους σωτήρες στους οποίους πίστεψαν κατέληξαν απαγχονισμένοι οι προδομένοι αντί των προδοτών!!!

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ AKOMA ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ;
ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ;

Αγιονόρι 2016. Οι Κομμουνιστές χθές μας έσφαζαν. Σήμερα ελέω δεξιάς μας κυβερνούν.
Ελληνοκρατία
https://www.youtube.com/watch?v=XeTs4bylRtY
Διώκουν τους εθνικιστές 1974-2013, Όπως τότε έτσι και τώρα (μέρος 1ο)
Ελληνοκρατία
https://www.youtube.com/watch?v=nZKSAprTFoc

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ :

1) Σταύρος Λάλας
2) Χαρά Νικοπούλου
3) Σπύρος Χαραβόπουλος (υπεύθυνος Πατριωτικής Ωραιοκάαστρου)
4) Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης (αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot)
5) Πόπη Σουφλή, δημοσιογράφος Αττικών Νέων
6) Ανδρέας Πετρόπουλος, δείτε πχ εδώ https://youtu.be/nZKSAprTFoc

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Σουφλή πρέπει να πάει στο Νο 1, γιατί έχει καλό λέγειν. Την κυρία
Μπιτάκου γιατί δεν την περιλάβατε; Το Άγιο Όρος ποιός θα το εκπροσωπήσει;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ :

1) Σταύρος Λάλας
2) Χαρά Νικοπούλου
3) Σπύρος Χαραβόπουλος (υπεύθυνος Πατριωτικής Ωραιοκάαστρου)
4) Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης (αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot)
5) Πόπη Σουφλή, δημοσιογράφος Αττικών Νέων
6) Ανδρέας Πετρόπουλος, δείτε πχ εδώ https://youtu.be/nZKSAprTFoc
7) Γεωργία Μπιτάκου

(η παράθεση των ονομάτων έγινε με τυχαία σειρά)

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Λάλας ποιός είναι; Τον γέροντα Μεθόδιο δεν βάλατε στη λίστα.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ο Σταύρος (Steve) Λάλας, ήταν στον Αμερικάνικο στρατό.
Όταν υπηρετούσε στην Αθήνα και στην Κων/πολη, στις Αμερικανικές πρεσβείες, του ζητήθηκε από τις μυστικές μας υπηρεσίες να ενημερώνει για ότι γνώριζε.

Αντί όμως να του ζητούν πληροφορίες για την Τουρκία, του ζητούσαν να μάθουν οι πολιτικοί μας τι γνώμη είχαν οι Αμερικάνοι γι αυτούς.

Επίσης λόγω επιπολαιότητας των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, άρχισαν να διαρρέουν όσα μάθαιναν.
Το κατάλαβαν οι Αμερικανοί ότι κάποιος έδινε πληροφορίες από το προσωπικό τους, τον κάλεσαν στην Αμερική δήθεν για σεμινάριο και εκεί τον συνέλαβαν, Φυλακίστηκε για χρόνια. Η οικογένεια του ήρθε στην Ελλάδα και ζούσε σε μια τρώγλη στο πατρικό της γυναίκας του στην Χρυσούπολη της Καβάλας. Το ένα παιδί του είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η γυναίκα ήταν έγκυος στο 3ο τους παιδί όταν έγιναν όλα αυτά και από τον ορό αλήθειας που υποχρεωτικά την επέβαλαν, το έχασε.

Αργότερα, μετά από καμιά 10 αριά χρόνια με αίτημα της Ελλάδος αφέθηκε με αναστολή κ ήρθε κι αυτός Ελλάδα. Του συμπαραστάθηκαν απειροελάχιστοι πατριώτες και μόνον αυτοί. Η οικογένεια του και ο ίδιος δοκιμάστηκαν πολύ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Τον γέροντα Μεθόδιο τον προβάλαμε πολλές φορές. Δυστυχώς κάποιες φορές έχει ξεφύγει με υπερβολές.
Στην παρούσα συγκυρία νομίζουμε θα ήταν χρήσιμο το κήρυγμα μετανοίας του π.Μωυσή εκ Πρεβέζης. Επισκεφθείτε την ετικέτα "Δίωξη π.Μωυσή", να ακούσετε ομιλίες του.
Αυτό χρειάζεται ο Ελληνικός λαός: ΜΕΤΑΝΟΙΑ.Αλλαγή πλεύσης. Χανόμαστε

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ :

1) Σταύρος Λάλας
2) Χαρά Νικοπούλου
3) Σπύρος Χαραβόπουλος (υπεύθυνος Πατριωτικής Ωραιοκάαστρου)
4) Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης (αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot)
5) Πόπη Σουφλή, δημοσιογράφος Αττικών Νέων
6) Ανδρέας Πετρόπουλος, δείτε πχ εδώ https://youtu.be/nZKSAprTFoc
7) Γεωργία Μπιτάκου
8) μοναχός π. Μωυσής εκ Πρεβέζης - κάλεσμα μετανοίας

(η παράθεση των ονομάτων έγινε με τυχαία σειρά)

Ανώνυμος είπε...

Τι υπερβολές έκανε ο γέροντας Μεθόδιος; Επειδή μίλησε για αλύτρωτες πατρίδες; Αυτό σας πείραξε;

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Αγαπητοί συναδελφοι,

Από σχολιαστή των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ενημερώθηκα για την συμπερίληψη του ονόματός μου ως ομιλήτριας σε επόμενο συλλαλητήριο.
Κατ' αρχήν με τιμά μια τέτοια πρόταση εκ μέρους σας.
Εαν συμμετείχα,θα ήλεγχα ποιοι διοργανώνουν το συλλαλητήριο και ποιοί βρισκονται πίσω από αυτούς...

Εάν και εφόσον είχα εξασφαλίσει την ανιδιοτέλεια των διοργανωτών και των ομιλητών, των οποίων το παρελθόν και το βιογραφικό θα ξεσκόνιζα, θα κατέθετα παράλληλα στους διοργανωτές του συλλαλητηρίου και μια υπεύθυνη δήλωση, πως δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα, κίνημα, φορέα, και ότι ουδέποτε θα πολιτευθώ.

Αναρωτιέμαι πόσοι από τους συνομιλητές ή διοργανωτές θα το έπρατταν.

Αυτός ο λαός, έχει χιλιοπροδοθεί... και θα συνεχίζει να προδίδεται, όσο η ιδιοτέλεια και οι προσωπικές επιδιώξεις, προηγούνται της σωτηρίας και της ελευθερίας της Πατρίδας.

Θέλω να πιστεύω πως είμαι σαφής, αγαπητοί συνάνδελφοι.

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση

Καλλιόπη Σουφλή

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"...θα κατέθετα παράλληλα στους διοργανωτές του συλλαλητηρίου και μια υπεύθυνη δήλωση, πως δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα, κίνημα, φορέα, και ότι ουδέποτε θα πολιτευθώ.

Πολύ σωστή η πρόταση-δέσμευση σας.
Έτσι διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα ούτε σχέδιο ανάδειξης νέων πολιτικών.

Εμείς χαιρόμαστε που υπάρχουν και σήμερα επώνυμα πρόσωπα που απέδειξαν ότι είναι ασυμβίβαστοι, πράγματι πολέμησαν και αξίζει να τους αποδίδουμε ξεχωριστή τιμή και εμπιστοσύνη γι αυτό.

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Είναι τραγική αυτή η ανίατη ασθένεια του ελληνισμού: Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ
Κάθε επιτυχία είναι καταδικασμένη να ακολουθείται από συντροφικά μαχαιρώματα και αλληλοκατηγορίες.
Και ο λόγος;; πάντα ο ίδιος: Η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ!!
Βούτυρο στο ψωμί των όσων επιδιώκουν το «διαίρει και βασίλευε»…
Συγκεκριμένα:
• ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ: Σε άλλους πόνεσε η παρουσία του Μίκη. Προσωπικά αξιολογώ την παρουσία του εξαιρετικά θετική… Παρ’ όλο που δεν τον εκτιμώ ως προσωπικότητα… Παρ’ όλο που δεν με εκφράζει το παρελθόν του… Ωστόσο η συγκεκριμένη παρουσία του ήταν το καρφί στο μάτι της κυβέρνησης…

• ΓΙΑ ΤΗΝ κ ΜΠΙΤΑΚΟΥ : Έσπευσαν να κατακρίνουν την κ. Μπιτάκου, που ο λόγος της ήταν καταπέλτης… Έβγαλαν στη φόρα προηγούμενες υπέρ του σύρριζα δηλώσεις της.
Αποκλείουμε την περίπτωση να εξαπατήθηκε και η ίδια, όπως τόσοι άλλοι, από τις προμνημονιακές μεγαλοστομίες του Τσίπρα; Φυσικά δεν αποκλείεται να είναι άλλη μία αριβίστας. Αυτό μένει να αποδειχθεί και θα είμαστε σε επαγρύπνηση… Προς το παρόν οφείλουμε να μείνουμε στη θετική της παρουσία στο συλλαλητήριο.. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ!! ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ!

• ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΘΟΔΙΟ: Ήταν στ’ αλήθεια εντυπωσιακή η αντίθεση που είδαμε στην εξέδρα! Αρχικά την επιβλητική παρουσία των μητροπολιτών. Τους είδαμε καμαρωτούς και αγέρωχους με τα εγκόλπια! Ναι! Αυτοί που απαξίωσαν το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Αυτοί που πειθάρχησαν στην γλοιώδη απόφαση του Αρχιεπισκόπου, να στηρίξει την κυβέρνηση. Αυτοί που, υπό την πίεση του λαϊκού αισθήματος, σύρθηκαν «μοιραίοι και άβουλοι», τόσο σε εμφάνιση της τελευταίας στιγμής στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε ολοκληρωτική κυβίστηση στην Αθήνα… Οι μεγαλοπρεπείς Φαρισαίοι του σήμερα!! Ας είναι! Έστω και έτσι καλοδεχούμενοι… Και μακάρι να συνεχίσουν…
Και από την άλλη; Είδαμε τον αγωνιστή ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, με το τριμμένο ράσο και ταλαιπωρημένο πρόσωπο. Τον διωκόμενο αγωνιστή της Ορθοδοξίας!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ! Ήταν ο μόνος ομιλητής που τον έκοψε στη μέση το κανάλι Λυδία, στην ζωντανή μετάδοση του συλλαλητηρίου…

• ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΗ» ΔΙΚΗΓΟΡΟ που γράφετε: Είχα τις καλύτερες των εντυπώσεων… Ώσπου διάβασα τη διαμαρτυρία του στα Αττικά νέα. Μια διαμαρτυρία που δόθηκε λίγο πριν το συλλαλητήριο και ήταν γεμάτη «ΕΓΩ»!! Και αναρωτιέμαι: Ποιος γνήσιος και ανιδιοτελής πατριώτης, έστω και αν αδικήθηκε, θα ρισκάρει μια τόσο κρίσιμη στιγμή να σκανδαλίσει και να αποκαρδιώσει κόσμο; Λυπάμαι άλλα όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, καλώς εκτοπίσθηκε. Και αν αυτοί που ανέλαβαν, κατάφεραν με όποιον τρόπο να γίνει στο Σύνταγμα, ΚΑΛΩΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ. ΕΙΠΑΜΕ: ΠΡΩΤΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ!!

• Τέλος συμφωνώ απόλυτα μα τα ονόματα που προτείνετε. Θα ήθελα ωστόσο, να προτείνω ένα ακόμη πρόσωπο που θεωρώ άξιο να ακουστεί. Πρόκειται για ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑ κ. ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Τι υπερβολές έκανε ο γέροντας Μεθόδιος; Επειδή μίλησε για αλύτρωτες πατρίδες; Αυτό σας πείραξε;"

Φυσικά και ΔΕΝ μας πείραξε η αναφορά του στις αλύτρωτες πατρίδες.
Αν μας πείραζε, θα είμασταν παράλογοι αφού και η Μακεδονία μας, μέχρι και το 1912, αλύτρωτη πατρίδα ήταν.

Αναφερόμαστε σε κάποιες εξαγγελίες του ότι από τον "τάδε" μήνα όλα τα μωρά στην Ελλάδα θα τσιπάρονται (κάτι που δεν συνέβη) και κατηγορίες τους εναντίον πχ π.Παϊσίου.

Κακό πράγμα ο γεροντισμός. Όταν κάνεις κάποιον γέροντα γκουρού, όταν τον βλέπεις ως λίγο πολύ αλάθητο που θα ορίσει στο εξής την μοίρα σου, εύκολα καβαλάει κι ο "γέροντας" και κάθε "γέροντας" το καλάμι ..
κι αφήνει μετά ο Θεός να εκτεθεί, για να καταλάβει το λάθος του και να ταπεινωθεί. Με όλο το σεβασμό στον ασυμβίβαστο αγώνα του, ελπίζουμε να το καταλάβει.

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Και κάτι ακόμη, ως προς την ανακοίνωση - καταγγελία της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου για δήθεν προπηλακισμό τους από τον ηγούμενο της ΙΜ Εσφιγμένου:

Γιατί τώρα εμένα το διεστραμμένο μου μυαλό, μου υπαγορεύει , ότι όλο αυτό έγινε διότι ενοχλήθηκαν "τα παγώνια", διαμαρτυρήθηκαν στους συντονιστές και οι τελευταίοι έσπευσαν γλοιωδώς να τους ικανοποιήσουν;
Και μάλιστα επιφυλασσονται να προσφύφουν στην δικαιοσύνη;;
Δεν χόρτασαν αδικία οι διώκτες του Γέροντα;;

Το αναφέρω ως πιθανότητα...
Μπορεί να κάνω και λάθος...
Αν είναι όμως έτσι ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ότι η αριστερά στην μπανανία ,(που ιδεολογικά ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ με όλες τις ανθελληνικές αντίχριστες επιδιώξεις της νέας εποχής και τάξης), έχει πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια και με κάποιον τρόπο θα έπρεπε να επανέλθει και μάλιστα “αγκαλιάζοντας τους πατριώτες”, σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας;

Το ότι ο κομμουνιστής και οι λοιποί κομμουνιστές του συλλαλητηρίου ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ και ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ; ΟΥΤΕ ΩΣ ΥΠΟΝΟΙΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ; ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ;
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ “ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ , ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑ της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ !

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΣΤΑΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ !!!
ΞΑΝΑ ΕΜΙΣΤΕΥΣΤΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΗΜΑΟΣΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΤΗ ….ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΝΗΣ “ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ , ΞΑΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΛΗΝ ΤΗΝ “ΑΜΕΡΙΚΗ” …ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!!! !!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ;;;

ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥΣ και άλλοι που συνεχώς κάνουν την εμφάνιση τους* …ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

*Αντε Ελληνες που ΔΕΝ είσαστε “ασθενείς” καλοδεχτείται ωσονούπω και τον άλλο αστέρα της μεταπολίτευσης, αυτόν που “κατέβασε” την ναζιστική σημαία. Αντε λοιπόν και τον Καζάκο και την αρδην φίγδην μιγδην ΣΠΙΘΟ κομμουνιστική παρεούλα που η άμοιρη, Η ΑΝΕΥΘΥΝΗ …δεν ήξερε τι σημαίνει σφυριζα και τον εμπιστεύτηκε ως ο αγαθός αμόρφωτος Ελληνας για να του πάει τον μισθό στα 751 Ευρω και να μας βγάλει από το μνημόνια με ένα νόμο και ένα αρθρο!!!

Τα έχετε καθόλου αναλύσει συνδυάσει με άλλα γεγονότα αυτά που λέτε;
Εάν τα λέτε εσείς που πράγματι ξέρετε πολλά για τους προδότες του έθνους , τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ποίος θα τους προφυλάξει;

Καλά ρε φίλοι νομίζετε πως επειδή ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΛΑΟ στα συλλαλητήρια η ΠΑΝΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ εκκλησία ΚΑΙ η αμερικανοκομμουνιστική κυβέρνηση ήταν και ενάντια σε αυτά; Δηλαδή τι θέλετε να σας έλεγε πηγαίνεται να διαδηλώσετε , όπως ακριβώς προτρέπει ο τσακαλώτος και ο σκουρλετης να κάνουμε ενάντια στα οικονομικά εθνοκτόνα μέτρα;
Δεν βλέπετε πως οι Ελληνες αυτό το παιχνίδι τους το καταλάβαμε και δεν ΠΑΜΕ στα συλλαλητήρια των κομμουνιστών λαφαζαναίων κωνσταντοπουλαίων κκεδων και όχι απλώς δεν ΠΑΜΕ αλλά τους περιγελά και ο κόσμος όλος;
Δεν βλέπετε πως τα κομμουνιστικά αναχώματα …που δεν ψήφισαν μνημόνια , ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ;

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ” ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΦΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ,ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ;

ΤΗΣ "ΔΕΞΙΑΣ" ΝΟΥΔΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ … ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΔΕΞΙΟΥΣ…

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;

Δεν βλέπετε ρε Ελληνες πως ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ “ΗΓΕΤΕΣ”.

Οσοι αμφιβάλλετε δείτε και τον άλλον ήρωα της αριστεράς που αντιδρούσε μαζί με τον μικη και το κκε…ενάντια στα μνημόνια στο ευρω και στο νατο και την εοκ…

Γλέζος υπέρ ΚΚΕ και ευρώ
https://www.youtube.com/watch?v=zGdCOTrpbhY

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΣΤΟΙ …
ΤΥΦΛΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ…

Υ.Γ.1
Οι υγιείς δεν παρατηρήσατε πως ένα ογκοδέστατο συλλαλητήριο δεν είχε καθόλου παλμό;
Οι υγιείς δεν παρατηρήσατε πως όλα τα ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΥΝΗΘΗΜΑΤΑ ως Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία καπελωνόταν από τα “πατριωτικά” μεγάφωνα του …πολυτεχνείο ζεις εσύ μας οδηγείς;

Υ.Γ.2
Σωστώτατη πρόταση η ΚΥΡΙΑ Μαντούβαλλου.

Λάθος κατά την ταπεινή μου άποψη να μην μιλήσουν αρχηγοί κομμάτων που από την μεταπολίτευση και έπειτα έμειναν σταθεροί στις θέσεις τους. Μας τα έλεγαν και μας τα λένε ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ…ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...


Δεν νομίζω να έχουν τύχη όλοι οι ομηλιτές που πρωτείνεται.
Μάλλον είναι πολλοί ακόμα οι …υγιείς …δημοκράτες Έλληνες που δεν βλέπουν ακόμα σε τι καθεστώς ζούμε και δυστυχώς που βαδίζουμε!
Συνδυάστε την παρακάτω λογοκρισία με την πρόσληψη ταξικών αδελφών μας στις κατασταλτικές κρατικές υπηρεσίες και τον ετοιμαζόμενο Ευρωπαϊκό στρατό και η πρώτη στον κόσμο “δημοκρατική” Σοβιετική Ευρώπη δια της ψήφου των πολιτών ,
ΥΓΙΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,
ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!
Όχι μόνον αποδέχεστε αλλά απαιτείται και από όλους τους υπόλοιπους “ΜΗ” υγιώς και ελευθέρως σκεπτόμενους Έλληνες να υπακούσουμε εις τας διαταγάς της “τηλεοπτικής εξουσίας”!
“Ιδού η νεοσταλινική άποψη περί ελευθερίας της έκφρασης της συγκυβέρνησης:
«Ο ελευθεριακός χαρακτήρας των νέων μέσων δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για την υποκίνηση μίσους και βίας. …
Συνεπώς, μπορεί να θεωρηθεί αναγκαίο να τιμωρούνται ή να προλαμβάνονται οι μορφές έκφρασης που διαδίδουν, υποκινούν, προωθούν ή δικαιολογούν το μίσος και τη βία (Erbakan κατά Τουρκίας). Συνεπώς όταν πρόκειται για ρητορική μίσους, δηλαδή για υποκίνηση σε βία ή μίσος, το ΕΔΔΑ κρίνει θεμιτούς τους περιορισμούς στην ελευθερία της έκφρασης… Αυτή είναι η θεσμική στάση της παρούσας κυβέρνησης. Μηδενική ανοχή στη ρητορική βίας και μίσους που συνιστούν παραβίαση του σκληρού πυρήνα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν στο ρατσιστικό έγκλημα».”
https://ethnikismos.net/

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ …ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΓΑΛΛΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΓΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ!
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ…

Υ.Γ.
Δηλαδή τι άλλο θέλετε για να αντιληφθείτε Ελληνες υγιώς σκεπτόμενοι πως μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια , αργά και σταθερά , με την μέθοδο του σαλαμιού στον αντίχριστο ανθελληνικό διεθνιστικό κομμουνισμό;
Και ως εκ τούτου , όλοι όσοι γίνονται αποδεκτοί από το σύστημα ως δημοκράτες αποτελούν μέρος αυτού του σχεδίου;

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ!
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥΔΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ)!
ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΩΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ - ΦΑΣΙΣΜΟΥ , ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ …ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!
ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΩΡΑΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ …ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ …ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
ΦΑΣΙΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!
ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ…

Ανώνυμος είπε...

@ 11 Φεβρουαρίου 2018 - 9:43 μ.μ.

“ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ;;;

ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥΣ και άλλοι που συνεχώς κάνουν την εμφάνιση τους* …”


Και πριν αλέκτωρ …

Γλέζος για Σκοπιανό: Βγάλτε από το νου σας τη λέξη Μακεδονία

http://www.eleftherostypos.gr/ellada/183931-glezos-gia-skopiano-bgalte-apo-to-nou-sas-ti-lexi-makedonia/


Νάτοι πάλι όλοι οι κομμουνιστές μακεδονομάχοι στην πρώτη γραμμή!
Νάτοι και πάλι στα παλλαϊκά μέτωπα!!!
Νατοι πάλι να μας λένε όλοι μαζί οι Έλληνες …εκτός από τους νοσταλγούς του Χίτλερ!!!

Εν τω μεταξύ δείτε τι λέει ΣΗΜΕΡΑ το ΚΚΕ και για το συλλαλητήριο!!!
Το ΚΚΕ το οποίο θα ψηφίσει ο γλέζος εάν δεν υπάρξει ένα ΝΕΟ παλλαϊκό
ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΌ ΜΈΤΩΠΟ!!!

Οι αντεθνικές θέσεις του ΚΚΕ για την Μακεδονία
https://www.youtube.com/watch?v=bE5uTqug3c0

Ξέρετε τι σημαίνει παλλαϊκά μέτωπα ;
Πάρτε μια γεύση.
Εάν ΠΑΜΕ όλοι μαζί σε παλλαϊκά μέτωπα πλήν ακροδεξιών * χουντικών εθνικιστών φασιστών ναζιστών , ποίοι απομένουν;

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ – ΠΛΗΝ “ΝΑΖΙΣΤΩΝ” - ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!

Στην “δημοκρατική” κομμουνιστική ορολογία ακροδεξιοί ονομάζονται οι πραγματικοί δεξιοί δηλαδή ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πλην ελαχίστων!!!

Όλοι οι Έλληνες που εκφράζονται μέσα από το σχήμα
πατρίδα , θρησκεία , οικογένεια ,ατομική ιδιοκτησία , ελευθερία , ΕΘΝΙΚΗ ιδιοκτησία στις μονωπολιακές επιχειρήσεις (ΔΕΗ, ΟΤΕ , ΝΕΡΟ κλπ.), έτσι που και κοινωνικό κράτος να υπάρχει και η φορολογία να είναι όπως αρμόζει σε ελεύθερους ανθρώπους ήτοι μηδενική , φόρο μόνο στις μεγάλες ανώνυμες επιχειρήσεις και δη στις πολυεθνικές!
Όλα αυτά ονομάζονται χουντική πολιτική και όλοι αυτοί οι άνθρωποι εξαιρούνται από τους κομμουνιστές που είδαν κόσμο στα συλλαλητήρια όρμησαν ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!

ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ
ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

η ανίατη ασθένεια του ελληνισμού: Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ …ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ
ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ,
ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ…

“Παλλαϊκό Μέτωπο
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το Παλλαϊκό Μέτωπο ήταν πολιτικός σχηματισμός που είχε συγκροτήσει το ΚΚΕ το Γενάρη του 1936 με τη συμμετοχή του Αγροτικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΕ), με το οποίο συμμετείχε και στις εκλογές του έτους αυτού.
….


Το Παλλαϊκό Μέτωπο ήρθε σε σφοδρή σύγκρουση με τον Μεταξά καταγγέλλοντας τον ως πιθανό δικτάτορα. Ακόμα, κατήγγειλε το Λαϊκό Κόμμα ως σταθερό πρωταγωνιστή της δικτατορικής εκτροπής.

Απέναντι στους Φιλελεύθερους κράτησε κριτική στάση για την ανεκτικότητά τους, αλλά προσπάθησε ταυτόχρονα να τους προσεγγίσει προκειμένου να συγκροτήσουν μια αντιδικτατορική-αντιφασιστική συμμαχία.

Τελικά, υπέγραψαν από κοινού μυστική συμφωνία, η οποία έμεινε στην ιστορία ως Σύμφωνο Σοφούλη-Σκλάβαινα…”

ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ;

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

ΟΙ ΝΟΥΔΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΔΕΞΙΟΥΣ!!!

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΑΝΕΛ - ΠΑΣΟΚ-ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΦΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ και ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ)



Ανώνυμος είπε...

Η κ. Σουφλή την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από τη λίστα σας... Ποιός θα την αντικαταστήσει;

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε 11/2 9;43, 9:45,
Μάλλον τα μπερδεύεις...
Σαφώς και ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...
Αν εσύ περιμένεις να βρεις τους κυρίους τέλειους και τις κυρίες τέλειες για να κάνεις την επανάστασή σου, χαιρέτα μας τον πλάτανο!!
Στα περί οργανωμένων σχεδίων που λες συμφωνώ απόλυτα...
Γι΄αυτό και η αντίδραση πρέπει να είναι οργανωμένη, μεθοδική και όχι κραυγές και εμμονές αυτιστικού τύπου...
Ο έλεχος της κοινής γνώμης είναι ολόκληρη επιστήμη...
Όσο για τις διχόνοιες και τους ξερόλες, μια ματιά στην ιστορία της Ελληνικής επανάστασης θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι εννοώ...
Αν δηλαδή σ΄ενδιαφέρει να καταλάβεις και δεν θεωρείς τον εαυτό σου αλάθητο...

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρήσεις-Επισημάνσεις για το Συλλαλητήριο,

Αρχικά θα ήθελα να Προσθέσω κάποια Ονόματα ως Ομιλητές για την Επόμενη Εκδήλωση-Κινητοποιήση Σαράντος Καργάκος-Ντόροθυ Κινγκ-Γιώργος Λεκάκης=Ιστορικοί-Συγγραφείς-Αρχαιολόγος Κοινό Στοιχείο και των Τριών έχουν Ελληνοκεντρικό Τρόπο Σκέψης-Ψυχισμό και αυτό Ενοχλεί πολύ...

.Δόξα τω θεώ,που έστω και αυτοί οι Πρώην ή έστω Νύν? Σπιθιστές...απο την Θεσσαλονίκη είχαν αυτή την Ιδέα-Σκέψη και μέσα απο ένα απλό Σχόλιο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έγινε η Κινητοποιήση στις 21/1 και ύστερα στις 4/2 στην Αθήνα.Το Ίδιο ακριβώς θα έλεγα αν την Πρωτοβουλία είχαν Πάρει Πρώην Πασόκοι-Νδ-Χαγίτες...Κεντρώοι..και δεν συμμαζεύεται...και θα το έλεγα ΟΧΙ επειδή μου Αρέσουν τα Κόμματα-Ιδεολογική Λοβοτομή ΙΣΑ-ΙΣΑ..τα Απεχθάνομαι..!!ΑΛΛΑ επειδή επιτέλους Κάποιοι Έλληνες Πολίτες Ξεκουνήσανε Εκατοντάδες Χιλιάδες ΑΛΛΟΥΣ Συνέλληνες/Συνελληνίδες απο Καναπέδες-Πολυθρόνες-Survivor-Champions league..και ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ να είναι Απαθείς-Αδιάφοροι-Ωχ αδελφιστές...

Σίγουρα κάποιοι εξ'αυτών (των διοργανωτών)έχουν "Πολιτικές Φιλοδοξίες" ή "Προοπτική δημιουργίας Νέου Πολιτικού Φορέα"...ΔΕΝ ξέρω αν θα γίνει-απλά είναι φήμες ή όντως Χρησιμοποιήσαν το Μείζον Εθνικό Ζήτημα προς Ίδίον όφελος....θα δείξει ο Χρόνος..Πάντως Πολιτική Προϋπηρεσία έχουν.Πάντως αν τυχόν γίνει κάτι "Νέο"..με Αρχηγό τον Μίκη...θα είναι θλιβερά Κωμικοτραγικό διότι ο Άνθρωπος αυτός είναι με το 1 πόδι εντός του Τάφου..εκτός αν αφεθεί να τον Χρησιμοποιήσουν για να καλύψει την Ματαιοδοξία του και αυτός ότι δήθεν ηγείται..

η Κινητοποίηση της Αθήνας ήταν πιο Οργανωμένη σε Επίπεδο Ηχητικών Εγκαταστάσεων/Συνθημάτων σε σχέση με την Θεσσαλονίκη όμως νομίζω ότι Χειραγωγούσαν τον Κόσμο που παραβρέθηκε εκεί.Τα Τυποποιημένα Συνθήματα που ακούγονταν παραπέμπανε σε Πολιτική Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-Αριστεράς '80 κτλ. Μίκη αλλάζεις την Ιστορία..Είσαι ο Κυρίαρχος λαός...Δεν Υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε...θα πρέπει επειγόντως να Δημιουργηθούν καινούργια Συνθηματολογία για όλα τα Ζητήματα...παλιώσανε όλα αυτά και πλέον δεν μας κάνουν..τουλάχιστον στις Νεότερες γενιές Ελλήνων.

Κάτι τελευταίο αλλά όχι Ασήμαντο,αν και Αρχικά είχα ενστάσεις για την Παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη ως Κύριου Ομιλητή τελικά απεδείχθη ότι ήταν ο Κατάλληλος Άνθρωπος,στην Κατάλληλη θέση,την Κατάλληλη Χρονική Στιγμή.Ειπώθηκαν κάποια Πράγματα με το όνομά τους Επιτέλους όπως Εθνομηδενισμός/Ανθελληνισμός/Αριστερόστροφος Φασισμός/ Οι λέξεις Πατρίδα-Έθνος που ήταν Απαγορευμένες ή στην Καλύτερη Παλαιολιθικές/Προγονόπληκτες/Εθνικιστικές..Σαφώς και έχει τις Παθογενειές του...είπε κάποια μπερδεμένα πράγματα..ελέω Κομμουνισμού-βιωμάτων όμως έχει και μια Μεγάλη Ηλικία+πρόβλημα Υγείας αφού είναι σε Αναπηρικό Καροτσάκι..Δείχνει Ψυχικό Σθένος κατ'εμέ. Άντε να δούμε την Συνέχεια του έργου..

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

@12 Φεβρουαρίου 2018 - 3:06 μ.μ.
Η κυρία Σουφλή δεν συνηθίζει να την κανει με... ελαφρά πηδηματάκια.
Νοίζω πως ήμουν σαφέστατη στην απάντηση που έδωσα.
Τώρα, αν εσείς δεν καταλάβατε τι διαβάσατε, το πρόβλημα είναι δικό σας. Όταν όμως κάνετε αναφορά στο όνομά μου, παρακαλώ να είστε σαφής και να μην παρερμηνεύετε τα γραφπτά μου.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ :

1) Σταύρος Λάλας
2) Χαρά Νικοπούλου
3) Σπύρος Χαραβόπουλος (υπεύθυνος Πατριωτικής Ωραιοκάαστρου)
4) Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης (αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot)
5) Πόπη Σουφλή, δημοσιογράφος Αττικών Νέων
6) Ανδρέας Πετρόπουλος, δείτε πχ εδώ https://youtu.be/nZKSAprTFoc
7) Γεωργία Μπιτάκου
8) μοναχός π. Μωυσής εκ Πρεβέζης - κάλεσμα μετανοίας
9) Μαρία Μαντούβαλου

(η παράθεση των ονομάτων έγινε με τυχαία σειρά)

Ευχαριστούμε τους σχολιαστές που προσθέτουν ονόματα.
Δεν αναφέρουμε πρόσωπα που απλά δεν έτυχε να γνωρίσουμε το έργο τους.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Η κ. Σουφλή την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από τη λίστα σας... Ποιός θα την αντικαταστήσει;"

Προφανώς θα είσαι ο ίδιος "χαφιές" που πήγες στο ιστολόγιο της να διαμαρτυρηθείς που δεν δημοσιεύσαμε τα σχόλια σου για την Χαρά Νικοπούλου.

Αν από την ξεχωριστή ανάρτηση που έκανε η Πόπη Σουφλή
http://attikanea.blogspot.gr/2018/02/blog-post_867.html
εσύ κατάλαβες ότι "την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια", απλά επιβεβαιώνεις τον ρόλο σου ως προβοκάτορα που προσπαθεί να σπέρνει διχόνοιες. Το "κουβαδάκι σου και σ άλλη παραλία"!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που βρέθηκαν οι ομιλητές, δεν πρέπει να ανακοινώσετε και που θα γίνει το συλλαλητήριο; Τι περιμένετε, να πουλήσουν το όνομα και μετά να το κάνετε;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Τώρα που βρέθηκαν οι ομιλητές, δεν πρέπει να ανακοινώσετε και που θα γίνει το συλλαλητήριο; Τι περιμένετε, να πουλήσουν το όνομα και μετά να το κάνετε;"

Μετά τα 2 μεγάλα συλλαλητήρια που θα μείνουν στην ιστορία, θα πρέπει κι εμείς να οργανώσουμε ένα μικρό γιατί;

Οι προτάσεις μας ελπίζουμε να αποτελέσουν αφορμή σκέψεις και μακάρι στον ένα ή στον άλλο βαθμό να υλοποιηθούν στις επόμενες πόλεις που θα πάρουν τη σκυτάλη.

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρωματικά σχόλια για το Συλλαλητήριο της Αθήνας.
Σχετικά με τα Συνθήματα που ακούγονταν απο τα Ηχεία,για να μην τους Αδικούμε όταν γινόταν αναφορά στην Εκκλησία ή Εκπροσώπους της, ακούγαμε Ψαλμωδίες-Όταν το Ράσο γίνεται Σημαία τότε η Νίκη είναι βεβαία-ο Μοναχισμός Φύλακας Φρουρός πράγμα που σημαίνει ότι Προσπάθησαν έστω και αν οι ίδιοι ΔΕΝ το Δέχονται σαν Στάση Ζωής (ή έστω κάποιοι εξ'αυτών) να Καλύψουν ΟΛΕΣ τις Πτέρυγες-Πτυχές των Ελλήνων που Συγκεντρώθηκαν εκεί.

Επίσης είδα ΟΛΕΣ τις Ηλικιακές Ομάδες απο Εφήβους/Έφηβες,Νέα Ζευγάρια είτε μόνοι τους ή με τα παιδιά τους,Μεσήλικες,Ηλικωμένους Μεμονωμένα Άτομα ή Ζευγάρια,κάτι που δείχνει ότι για το εν λόγω Μείζον Εθνικό Ζήτημα Κινητοποιήθηκε το θυμικό/Συναίσθημα/Πατριωτικό Φιλότιμο του Έλληνα και συμπαρέσυρε στο διάβα του ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ..Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι,Έλλην σημαίνει Χάος=είναι Απρόβλεπτος,Απρογραμμάτιστος,Απροσδιόριστος,βγαίνει έξω απο τα Καθιερωμένα και εκεί που δεν το περιμένεις...Αναγεννάτε!!! Να δούμε ποιά θα είναι η Συνέχεια του 'Εργου..θα πω κάτι που το διάβασα αλλού όταν ξαναδιοργανωθεί Συλλαλητήριο να γίνει Παράλληλα Τουλάχιστον στις Μεγαλύτερες Πόλεις της Ελλάδος,αν όχι σε όλες.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αγαπητέ
σε μια ανάρτηση με 50 σχόλια, δεν μπορείς να γράφεις άλλα 4, μακροσκελή.

Λογικά και άλλα από τα σχόλια που προηγήθηκαν είναι δικά σου (από το στυλ γραφής).

Εσύ οφείλεις να συμπυκνώσεις το κείμενο σου, γράψτο σε ένα χαρτί, μίκρυνε το σε ΕΝΑ σύντομο σχόλιο. Δεν είσαι στο καφενείο να κουβεντιάζεις χαλαρά με τον άλλο ενώ πίνεις καφέ. Αν γεμίσουμε μια ανάρτηση με μακροσκελή σχόλια, απλά δεν θα διαβάσει στο εξής κανείς κανένα από τα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβετε κεντρικό ομιλητή τον γέροντα Μεθόδιο από την καρδιά της ορθοδοξίας τη Μονή Εσφιγμένου.
Ο κόσμος θέλει γέροντα Μεθόδιο. Και αν δεν τον καλέσετε εσείς, υπάρχει κόσμος που τον τιμά και θα απέχει από το συλαλητηριο που ετοιμαζετε.
Αλλιώς είναι προφανές για ποιον δουλεύετε. Μήπως για αυτό το λόγο δεν γράφετε τίποτα για τις τελευταίες προκλήσεις των Κατσουλιέρηδων; Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ!! Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΗΓΕΤΕ!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Με μερικά σχόλια προβληματιζόμαστε.
Επιλέγουν πράγματι κάποιοι να αυτοεξευτελίζονται;
Ή είναι προβοκάτορες που προσπαθούν να μας διασπάσουν;


"Αλλιώς είναι προφανές για ποιον δουλεύετε. Μήπως για αυτό το λόγο δεν γράφετε τίποτα για τις τελευταίες προκλήσεις των Κατσουλιέρηδων; Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο"

Πανέξυπνος ο σχολιαστής.
Κατάλαβε ποιον "ρόλο" παίζουμε.
Αντί να γράφει ασυναρτησίες μήπως να μας ενημέρωνε ποιες είναι οι τελευταίες προκλήσεις των "Κατσουλιέρηδων" να τις δημοσιεύαμε;

"κόσμος που τον τιμά και θα απέχει από το συλαλητηριο που ετοιμαζετε."
Μάλιστα, ετοιμάζουμε συλλαλητήριο!
Ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε τι ετοιμάζουμε ..

Ανώνυμος είπε...

Την διάσπαση την κάνετε εσείς με τα απαξιωτικά σας σχόλια για τον Γέροντα Μεθόδιο.
Για τις προκλήσεις των κατσουλιέρηδων ανατρέξτε στο ανίερο προφίλ τους στο facebook. Εξέδωσαν πλαστή λίστα ηγουμένων με δήθεν χηρεία ηγουμενίας. Βάλαν παραπλανητική φωτογραφία. Παραπλανούν τον κόσμο και δεν διαβάζω αντιδράσεις σας. Δεν υποστηρίζετε την γνήσια Εσφιγμένου όσο θα μπορουσατε και εκεί γενιούνται οι αμφιβολίες μου.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και τα υπόλοιπα κείμενα των κατσουλιέρηδων είναι γεμάτα πλάνες. Να τις αναδείξετε για να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Και το προηγούμενο κείμενο των κατσουλιέρηδων με το οποίο αντέδρασαν στη παρουσία του Γέροντα Μεθοδίου στο συλαλητήριο είναι πλάνη και πρόκληση. Πρέπει να ενημερωθεί κόσμος!!! Κινδυνεύουν ψυχές ανθρώπων να παρασυρθούν από τους οικουμενιστές!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τόσο καιρό φτιάχνουμε λίστα ομιλητών για ένα συλλαλητήριο που μπορεί και να μην γίνει καθόλου; Πολύ παραγωγικό...

Ανώνυμος είπε...

@ 13 Φεβρουαρίου 2018 - 9:54 μ.μ.
Έχετε δίκιο.
Τέσσερις σελίδες για να αποδείξω τα αυτονόητα.
Για να αποδείξω πως οι κομμουνιστές ΔΙΧΑΖΟΥΝ και θα έπρεπε να ντρέπονται για την διεθνιστική ιδεολογία τους!
Αντί να ντρέπονται αυτοί , ΠΡΕΠΕΙ να ντρεπόμαστε εμείς που είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι!
Ντρεπόμαστε εμείς που ΔΕΝ θέλουμε να υποστεί ολοκαύτωμα, όχι μόνο το Ελληνικό έθνος αλλά ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ!

Ο κύριος κατηγορεί τον ναζισμό διότι είχε ως σκοπό του να εξολοθρεύση τους Εβραίους! Μέσω του διεθνισμού δεν θα καταστραφούν ΚΑΙ οι Εβραίοι ΚΑΙ όλα τα υπόλοιπα έθνη;
Αυτό τα εκατομμύρια των Ελλήνων που χειροκροτούσαν το αντιλαμβάνονται;
Εσείς το κατανοείτε;
Για όποιον ακόμα δεν έχει καταλάβει τι είναι κομμουνισμός , δεν έχει και νόημα να συζητάμε και να καταναλώνουμε φαιά ουσία!

Δεν πρόκειται λοιπόν για το παρελθόν του μικη αλλά για το παρών και το “μέλλον”. Μέλλον μέσω όλων όσων τον υποστηρίζουν.
Όσοι τον πρώτειναν δεν ξέρουν πως παραμένει αμετανόητος κομμουνιστής;

Μόλις πριν από κάποιο διάστημα βγήκε δημόσια και δήλωσε πως ο συριζα είναι η πιο ακροδεξιά κυβέρνηση που γνώρισε η Ελλάδα μας από το 1831!
Είναι η δεν είναι αυτό ΜΕΓΙΣΤΟ ΨΕΜΜΑ και άρα μεγίστη παραπλάνηση σε όσους συνεχίζουν και τον εμπιστεύονται.;
Σε όσους αγαθούς και αδαείς περι της κομμουνιστικής ιδεολογίας λένε , μπράβο του υποστηρίζει την Μακεδονία μας, δεν θα επηρεαστούν από οποιοδήποτε άλλο ψέμμα τους σερβίρει;
Τόσα χρόνια δεν επηρεάστηκαν από οσα έλεγε; Σίγουρα ναι!
Τυχαία δεν φτάσαμε στον γκρεμό!

“Να τον χρησιμοποιήσουμε”.

Ποίου τις απόψεις θα ακούσουν στα μεγάφωνα αλλά και μέσω των ΜΜΕ, εσάς που λέτε να τον χρησιμοποιήσουμε η αυτόν;
Η απάντηση είναι ,
Αυτόν και τους λοιπούς φίλους του που θα βγάζουν τα κανάλια , οι οποίοι θα προωθούν τις κομμουνιστικές του ιδέες!

Θέλετε να μας πείτε πως όσοι διαφωνούμε με την επιλογή των ομιλητών διχάζουμε!

Απεναντίας εγώ πιστεύω πως η επιλογή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΔΙΧΑΖΕΙ!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΧΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ!


Όποιος ξέρει τι σημαίνει κομμουνισμός αηδιάζει και μόνο στο άκουσμα του, εξαιτίας ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ των εγκλημάτων που έχει διαπράξει!
Και έρχεται αυτός ο κύριος να μας ανακοινώσει και έμμεσα να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ , τους Έλληνες να αποδεχθούμε πως ο διεθνισμός, είναι καλός και κακός είναι εθνικισμός!
Να μας εξαναγκάσει , εφόσον τον αποδεχόμαστε ως ομιλητή , πως ο κομμουνισμός είναι καλός και κακός είναι μόνον ο φασισμός και ο ναζισμός!
Όποιος ΑΥΤΌ το δέχεται ας μην παραπονείται για όλα αυτά που βιώνουμε και δυστυχώς θα βιώσουμε και πολύ χειρότερα ακόμα!
Σε λίγο όποιος δεν συμφωνεί με την ιδεολογία που προωθεί ο μικη και η παρέα του , μαζύ με το υπόλοιπο “δημοκρατικό” τόξο, θα είναι εχθρός του λαού , με οτι αυτό συνεπάγεται…

Συγχαρητήρια σε όσους Έλληνες ακόμα δεν εννοούν να καταλάβουν τι παίζεται και αντί να συζητάμε πως θα το αποτρέψουμε λογομαχούμε για τα αυτονόητα.
Για το εάν οι κομμουνιστές ομιλητές διχάζουν η ενώνουν.
Για το εάν πρέπει να συνεχίζουμε να ανεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα καπελώματα των αριστερών ...για να μην διχαστούμε!!!
Συγχαρητήρια διότι , αν μη τι άλλο δεν θα …σπάσουν το στομάχι τους!

Τέλος ,
εάν συμφωνείτε πως ο κομμουνισμός είναι καλός …εμένα μου περισσεύει!

Υ.Γ.
Στο πρώτο μήνυμα της η κ. Πολυχρονίου απευθυνόταν μάλλον σε εσάς που γράφεται ότι γράφετε στο κυρίως άρθρο.
Εσείς δεν αισθάνεστε την ανάγκη να υποστηρίξετε τις απόψεις σας;

Ευχαριστώ για την ανοχή σας.
Εάν θέλετε ακόμα πιο συνοπτικό μήνυμα που να εκφράζει την αντίθεση μου στα λεγόμενα της κυρίας και πολλών άλλων , δοκιμάστε να το κάνετε εσείς.
Ως Δάσκαλοι τους οποίους παρεμπιπτόντως για να επισκέπτομαι το ιστολόγιο σας σας σέβομαι και σας εκτιμώ, σίγουρα θα τα καταφέρεται καλλίτερα.
Εγώ ούτε δάσκαλος είμαι ούτε και μπορώ να γίνω!

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι σχολιαστές εδώ μέσα έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... Θεωρείτε ως μεγαλύτερο εχθρό της Ελλάδας τους κομμουνιστές, ενώ είναι αμελητέοι. Ο μεγαλύτερος εχθρός που κατατρώει σαν το σαράκι τους πυλώνες του Έθνους και της Πατρίδας είναι αποδεδειγμένα η μασονία! Μασόνοι είναι οι Τσίπρας, Καμμένος, Κοτζιάς, Παυλόπουλος και μετά οτιδήποτε άλλο...

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Ανώνυμε 13 Φεβρουαρίου 2018 - 9:54 μ.μ.
Νομίζω ότι ήδη εξαντλήσαμε το θέμα, αλλά θα μπω στον κόπο, να πω δυο λόγια...
1. Δεν χρειάζομαι τις περι κομμουνισμού διδασκαλίες σας. Τα γνωρίζω πολύ καλά. Και μάλιστα συμφων.ω και επαυξάνω...
2. Έθεσα πολύ συγκεκριμένα πλάισια στις θέσεις που διστύπωσα... Δεν θα μπω στον κόπο να επαναλάβω τα αυτονόητα.
΄
Η εμμονή σας στο να διαστρβλώνετε τις θέσεις μου δείχνει ότι ή δεν κατανοείτε απλό Νεοελληνικό κείμενο, ή είστε εγκλωβισμένος στον μικρόκοσμό σας και είστε σε θέση να δείτε τις κοινωνικές συνθήκες και την παραγματικότητα...
Στο δια ταύτα:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε ΔΕΝ έχετε παρατηρητικότητα ούτε και διορατικότητα. Ολοφάνερο!
Άλλο Δάσκαλος (ως οι Δάσκαλοι του ιστοτόπου) και άλλο όπως δυστυχώς , ευτυχώς όχι όλοι, κατάντησαν οι δάσκαλοι!
Και βεβαίως ευτυχώς που δεν είμαι δάσκαλος! Ας είναι.

Δεν σας προσέβαλα σε κανένα σημείο της απάντησης μου, στη οποία έθεσα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ερωτήματα . Τα προηγούμενα σχόλια- που διεγράφησαν- ήταν απλούστερα ως αναφορά τα ερωτήματα. Ας όψεται η συμπύκνωση!
Από ότι φαίνεται, Κύριοι ιδιοκτήτες του ιστοτόπου, δεν είναι όλοι Δάσκαλοι για να …παραλείπουμε τα ευκόλως εννοούμενα!

“ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ”


Εάν κάποιος δεν σας απαντά στο ίδιο ύφος , να ξέρετε πως δεν είναι από ανδρική αδυναμία αλλά από σεβασμό πρώτα πρώτα στον χώρο που μας φιλοξενεί , έπειτα στους υπολοίπους και τέλος ακόμα και σε εσάς την ίδια. Το αξίζετε δεν το αξίζετε , δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως μου επιβάλλει εμένα η μόρφωση μου , που δεν είναι νεοελληνικού επιπέδου , να πράξω.

Για μια ακόμα φορά από την απάντηση σας φαίνεται ξεκάθαρα με ποιους θέλετε ομόνοια.
Με όσους συμφωνούν μαζί σας η με όσους ακόμα και εάν δεν συμφωνούν , κρατούν τις απόψεις τους για τον εαυτό τους! Η πολύ χειρότερα με …την πραγματικότητα!
Η δυνατότητα σε συνάρτηση με την πραγματικότητα!
Πόσες υποχωρήσεις ακόμα να κάνουμε …για την πραγματικότητα;

Σας το ΞΑΝΑ έγραψα αλλά από ότι φαίνεται αρνείσται και εσείς και άλλοι να το κατανοήσετε!

“Σε λίγο όποιος δεν συμφωνεί με την ιδεολογία που προωθεί ο μικη και η παρέα του , μαζύ με το υπόλοιπο “δημοκρατικό” τόξο, θα είναι εχθρός του λαού , με οτι αυτό συνεπάγεται…”


Η πραγματικότητα για εσάς ποια είναι;
Πότε επιτέλους θα αποκτήσουμε φωνή να πούμε στους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ “ΑΝΕΦΤΑΙΓΟΥΣ” ΜΙΚΗΔΕΣ ΓΛΕΖΗΔΕΣ κλπ. σταράτα ξεκάθαρα ειρηνικά φιλικά και όμορφα:

ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!
ΑΡΚΕΤΑ , ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!
ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!


Εσείς πότε πιστεύεται πως θα πρέπει να μιλήσουν οι Ελληνες ;
Όταν θα πάρουν φωτιά …τα κονσερβοκούτια;


Και κάτι τελευταίο!

Έγραψα να πράΞω!
ΕΓΩ ΔΕΝ σας έδωσα το δικαίωμα να μου απευθύνεστε με αυτόν τον τρόπο!
Εάν όμως αποπειραθείτε να ξανά απαντήσετε με υποτιμητικά υπονοούμενα θα λάβετε τις κατάλληλες απαντήσεις. Αυτές που ΘΑ αρμόζουν στο άτομο σας!
Σημασία δεν έχει να υποστηρίζει κάποιος με θέρμη το έθνος μας , την Ορθοδοξία μας , αλλά και ο τρόπος (η τα γραφόμενα του ) που το κάνει!
Από Χριστιανούς στα λόγια υποφέρει η Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία μας και η Ελληνοχριστιανική κοινωνία μας ολόκληρη!

Μάθε σε δημόσιες συζητήσεις να είσαι κόσμια και να απαντάς σε αυτά που σε ρωτούν! Εδώ δεν είναι βολή η πανελ να λέει ο κάθε ένας τα δικά του!
Εάν δεν μπορείς μην ξεκινάς …όπως ξεκίνησες


*νεοελληνικό!
Το μοναδικό έθνος στην γη που έχει “αρχαίους και νέους πολίτες”!
Όταν θα κατανοήσετε πως μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας θα είναι αργά!
Αρχαιο ελληνες , νεοελληνες!
Δικιο θα έχουν οι Σκοπιανοί. Τι δουλειά έχουμε εμείς με τους αρχαίους …

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Δυστυχώς με επιβεβαιώνετε και πάλι...
1. Να απαντήσω με επιχειρήματα; Μα αυτό έκανα ήδη. Για όσες απόψεις εξέφρασα, στηρίχτηκα σε συγκεκριμένα επιχειρήματα. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ! Το να διαφωνείτε ωστόσο με τα όποια επιχειρήματα, είναι δικαίωμα σας. Το να μην τα βλέπετε όμως, αλλιώς λέγεται...

2. Υπήρξα σαφής στις θέσεις μου περί κομμουνισμού. Ωστόσο επιμένετε να κάνετε το "κινέζικο γραμμόφωνο", λέγοντας τα ίδια και τα ίδια και υπονοώντας ότι ειμαι ευνοϊκά διακείμενη... Τι πρέπει να υποθέσω λοιπόν, για κάποιον ο οποίος αλλα διαβάζει και άλλα συμπεραίνει...

3. Άλλο παράδειγμα για το παραπάνω είναι το εξής: Μίλησα για νεοελληνικό κειμενο και όχι για νεοέλληνες... Ως γνωστό υπάρχουν τα αιρχαιοελληνικά κείμενα, που είναι δυσνόητα για τους περισσότερους και τα νεοελληνικά κείμενα που υποτίθεται, ότι είναι κατανοητά στους πάντες. Τώρα από που το πήρατε, πως το πήγατε και το καταλήξατε στους Σκοπιανούς!!! ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ!!

4. Τέλος τις απειλές σας περί "απαντήσεων που αρμόζουν", να τις απευθύνετε εκεί που πιάνουν... Με μένα ματαιοπονείτε...
Η έκφραση δε "μάθε να είσαι κόσμια", προσβάλλει εσάς και όχι εμένα. Εσείς εδώ δείχνετε έλλειψη κοσμιότητας...
Επειδή όμως αντιλαμβάνομαι ότι νοιώθειτε την ανάγκη, να έχετε τον τελευτάιο λόγο, θα σας αφήσω αυτό το προνόμιο.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΞΑΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δυό γάιδαροι τσακώνονταν σε ξένο αχυρώνα, λέει η λαϊκή σοφία... Πότε θα καταλάβετε ότι στον αχυρώνα που λέγεται Ελλάδα, δεν κάνουν κουμάντο οι κομμουνιστές, αλλά οι Αμερικανοί, οι Εβραίοι και οι μασόνοι;

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.