" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ο χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας» σε μπλουζάκι μαθητή στα εγκαίνια διδαχής της αλβανικής γλώσσας σε σχολειό της Κρήτης - ΦΩΤΟ. To Σχόλιο μας

Απίστευτο θράσος από την αλβανική κοινότητα στα εγκαίνια της διδαχής της Αλβανικής γλώσσας σε σχολείο της Κρήτης την προηγούμενη εβδομάδα.Όπως θα δείτε στην φωτό ένας αλβανός μαθητής φοράει μαύρο μπλουζάκι με τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» και τον αναπληρωτή πρέσβη της Αλβανίας να το καμαρώνει.

Όπως καταλαβαίνουμε, στην Κρήτη θα είχαμε πέραν από την διδαχή της Αλβανικής γλώσσας, θα είχαμε και μαθήματα αλυτρωτισμού εναντίον της Ελλάδας δηλαδή την διδαχή της «Μεγάλης Αλβανίας» (;)

Αναμφισβήτητα τα ερωτήματα που γεννούνται είναι πολλά.
Οι αρμόδιες αρχές και η σχολική επιτροπή του δήμου Χανίων όφειλαν πριν κάνουν δεκτό το αίτημα των αλβανικών συλλόγων να εξετάσουν το περιεχόμενο των μαθημάτων.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα μαθήματα ακυρωθήκαν και ο διευθυντής του 1ου γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου με τα τον σάλο που ξέσπασε κάλεσε το πρωί τους καθηγητές του σχολείου σε ολιγόλεπτη σύσκεψη σε ένα από τα διαλείμματα, γνωστοποιώντας τους την πρόθεση του να παραιτηθεί. Ο ίδιος δεν έδωσε κάποια εξήγηση για αυτήν την απόφαση, ωστόσο εκτιμάται πώς συνδέεται με τις πρόσφατες αντιδράσεις στο συγκεκριμένο σχολείο.
Η παραίτηση του διευθυντή θα εξεταστεί στο ΑΠΥΣΔΕ, στο Ηράκλειο, και θα αποφασιστεί σύντομα αν η παραίτηση γίνει δεκτή ή όχι.


Σχόλιο:
Να χαιρόμαστε τα "βαφτιστήρια" μας ...
Αρκετοί Αλβανοί όσο χρειάζονται "χαρτιά" και νομιμοποίηση, παριστάνουν τους καλούς και εκδηλώνουν πρόθεση να βαπτιστούν. 
Όταν τακτοποιούνται και βρίσκουν δουλειές ... θυμούνται ότι είναι Αλβανοί.
Λίγη σωφροσύνη δεν βλάπτει. Ειδικά στα μυστήρια της εκκλησίας μας.

ΥΓ. Φυσικά υπάρχουν και Έλληνες βορειοηπειρώτες
Η "μάνα" Ελλάδα τους ξέχασε το 1913 και το 1914, και έκτοτε τους παρέδωσε στην Αλβανία. Κάποιοι (περιοχές Κορυτσάς κλπ) δεν έμαθαν ποτέ Ελληνικά γιατί ο κομμουνιστής Ενβέρ Χότζας αν έλεγες έστω και μία λέξη σε μή αναγνωρισμένα μέρη (ως εθνική μειονότητα αναγνωριζόταν μόνον 55 χωριά, καμία πόλη), σου χάριζε 10 χρόνια φυλακή. Συνήθως δεν γυρνούσες. Οι δικοί σου είχαν "προνομιακή" μεταχείριση όσο έλειπες στον "κομμουνιστικό παράδεισο". Οπότε αφελληνίστηκαν σε αρκετό βαθμό.

Τώρα Αλβανοί που παρακολούθησαν για 6 χρόνια ελληνικό σχολείο (πχ α' με στ' δημοτικού) αποκτούν  ελληνική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!! 
Γι αυτό βλέπουμε τις φωτογραφίες από τον ελληνικό στρατό, να κάνουν τον αλβανικό αετό.

Ελληνόπουλα δεν γεννιούνται (οι "Ελληνίδες" σπουδάζουν και φεύγουν στο εξωτερικό, τα αγόρια το ίδιο ... ποιος θα γεννήσει παιδιά;) Αλβανάκια, πακιστανάκια κλπ γεννιούνται σωρηδόν.
Δεν ξέρουμε αν το συνειδητοποιείτε:
Το μέλλον μας δεν είναι ευοίωνο. 


Ομάδα Εκπαιδευτικών ¨Ο Παιδαγωγός"

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελάχιστα άσχετο σχόλιο με το θέμα αλλά πάντως πολύ επίκαιρο!

Τα μάθατε τα νέα;
Πως παίρνουν οι τραπεζίτες τα σπίτια μας;
Βάζοντας τους κομμουνιστές να παλεύουν για
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΝ ΜΑΚΟΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;

ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ η ΟΧΙ;

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΟΧΙ …ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ!

Συντονιστική επιτροπή συλλαλητηρίου Αθήνας: Την Κυριακή θα δώσει το «παρών» ο Μίκης Θεοδωράκης
Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης θα παρευρεθεί και θα απευθύνει ο ίδιος τον λόγο του ως κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης για τη Μακεδονία, που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Συντάγματος.

http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1592076/syntonistikh-epitroph-syllalhthrioy-athhnas-thn-kyriakh-tha-dosei-to-paron-o-mikhs-theodorakhs-.html

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!
ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ!

Υ.Γ.
Δηλαδή τώρα ποιόν νομίζει πως κοροϊδεύει ο γυρολόγος του “εοκ και νατο το ίδιο συνδικάτο , φονιάδες των λαών αμερικάνοι” ο εδώ και εκεί πολυτεχνείο!!!

Αριστεροί κυβερνούν , αυτοί προδίδουν τα Ιερά και τα Οσια της πατρίδας μας!

Αρα Ένα και μοναδικό θα πρέπει να είναι το σύνθημα του συλλαλητηρίου:

ΚΑΤΩ O ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!

Δεν νομίζω να χρειάζεται κανείς αποδείξεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Από το εξαιρετικό himara.gr:

ΣΧΟΛΙΟ himara.gr

Υπενθυμίζουμε και εμείς με την σειρά μας τις συνεχόμενες αρνήσεις των αλβανικών κυβερνήσεων σε αιτήματα των Ελλήνων της Αλβανίας για την διδαχής της Ελληνικής γλώσσας από δημόσιο αλβανικό σχολείο. Δικαίωμα διδαχής ελληνικής γλώσσας έχουν μόνο οι αναγνωρισμένες απο το αλβανικο κρατος ως μειονοτικές περιοχές. Οι υπολοιποι Ελληνες της Αλβανιας δεν εχουν αυτο το δικαιωμα.
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

https://www.himara.gr/epikairotita/7129-paoysia-toy-anaplhrvth-albanoy-presvh-egainiasthke-to-prwto-albaniko-sxoleio-entones-antidraseis-twn-gonevn-kai-mathitwn

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡ.

Unknown είπε...

ολα τα κατακαθια ολοι η σαβουρα μαζευτηκε εδω οπως λεγει και ο κοσμας ο αιτωλος εσεις θα φυγεται και θαρθουν αλοι αλλα δεν θα προλαβουν

Unknown είπε...

αρε παπαδοπουλε που εισαι

Unknown είπε...

τωρα θελουμε μια χουντα

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Παρακαλούμε προσέξτε τι γράφετε, γιατί υπόλογοι ποινικά θα είμαστε εμείς.

Αντί να περιμένουμε τον "από μηχανής Θεό" να επέμβει, ας κάνουμε ο καθένας από το μετερίζι του ότι μπορεί.
Αφύπνιση φίλων και γνωστών, σύσφιξη σχέσεων με όσους αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών, ατομική και ομαδική προετοιμασία για όσα έρχονται (από τρόφιμα, νερό και φάρμακα μέχρι ασφάλεια).

Παρόλα αυτά θα επέμβει ο Θεός, ανάλογα με την δική μας στάση και θα "καθαρίσει" την "κόπρο". Αυτό δεν μας απαλλάξει από την ευθύνη μας να προετοιμαστούμε.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.