" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/10/2017, 9 ΠΜ, ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ :ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.,ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΘΟΔΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ .

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ .



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ" 
(ΚΑΒΑΛΑΣ)

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ .


(...)
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ -ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 50 ΧΛΜ..

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ-ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 9:00

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ -ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ .

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Υ.Γ. :ΘΑ ΜΙΣΘΩΘΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 69 72 29 16 76


Σχόλιο:
Εννοείται ότι θα στηρίξουμε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ιερά Μονή του Αγίου Όρους που δεν προσκυνάει (μνημονεύει) τον αιρετικό (Οικουμενιστή) Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Είναι φανερό γιατί γίνεται η δίκη. Γιατί θέλουν να εξοντώσουν το τελευταίο προπύργιο του Αγίου Όρους. 
Σε λιγότερο από έναν χρόνο, έφτασε η υπόθεση στο ΕΦΕΤΕΙΟ!!! Βλέπετε τι ωραία και γρήγορα δουλεύει η Ελληνική δικαιοσύνη  σε
κάποιες περιπτώσεις!!! Δείτε όμως εδώ, τι ωραία "παραγράφηκε" το αδίκημα της πλαστογραφίας για τον αδερφό του πρωθυπουργού (Δημήτριο Τσίπρα).
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ 
από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου.


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

1 σχόλιο:

The Cave Dweller είπε...



Ιω ΙΕ-18. Ει ο κόσμος υμάς μισεί, γινώσκετε ότι εμέ πρώτον υμών μεμίσηκεν.

Ιω ΙΕ-19. ει εκ του κόσμου ήτε, ο κόσμος αν το ίδιον εφίλει. ότι δε εκ του κόσμου ουκ εστέ, αλλ' εγώ εξελεξάμην υμάς εκ του κόσμου, δια τούτο μισεί υμάς ο κόσμος.

Ιω ΙΕ-20. μνημονεύετε του λόγου ου εγώ είπον υμίν. ουκ έστι δούλος μείζων του κυρίου αυτού. ει εμέ εδίωξαν, και υμάς διώξουσιν. ει τον λόγον μου ετήρησαν, και τον υμέτερον τηρήσουσιν.

Ιω ΙΕ-21. αλλά ταύτα πάντα ποιήσουσιν υμίν δια το όνομα μου, ότι ουκ οίδασι τον πέμψαντα με.

Καλή δύναμη στο Γέροντα Μεθόδιο

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.