" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

PrayForLondon (again!) Όσο η Ευρώπη ΔΕΝ αφήνει το κόμπλεξ της "ισλαμοφοβίας" η ιστορία θα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. Πότε θα σταματήσει αυτό;

Λονδίνο: 6 νεκροί, 48 τραυματίες από νέα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ #LondonBridge

Οι προσευχές των ζεσουήδων δεν έπιασαν ούτε αυτή τη φορά και ο μακρύς -πολύ μακρύς !- κατάλογος τρομοκρατικών επιθέσεων, απέκτησε νέα εγγραφή:

 4/6/2017 PrayForLondon (again!)


Τέλος πάντων, η Ευρώπη έκανε την επιλογή της : Ισλαμοφοβία να μην υπάρχει κι ας σκοτωθούν και δυό τρεις χιλιάδες αθώοι από παρανοϊκούς τρομοκράτες.

Η δημοκρατία άλλωστε κινδυνεύει μόνο όταν οι μανάδες των νεκρών, χάσουν το δικαίωμα να αλλάζουν φωτογραφία στο προφιλ του facebook και να βαζουν το #prayfor.....



ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΜΟΛΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ! 

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017
Το συγκλονιστικό μήνυμα του Morrissey για το #Manchester που έγινε viral

Γιορτάζω τα γενέθλιά μου στο Μάντσεστερ καθώς τα νέα για τη βόμβα στο Μάντσεστερ έφτασαν. Ο θυμός είναι μνημειώδης.
Πότε θα σταματήσει αυτό;


Η Τερέζα Μέι λέει ότι....τέτοιες επιθέσεις «δεν θα μας πτοήσουν ", αλλά η δική της ζωή περνάει μέσα σε μια αλεξίσφαιρη μπάλα και προφανώς δεν χρειάζεται να αναγνωρίσει νέους ανθρώπους σήμερα στα νεκροτομεία του Μάντσεστερ . 
Επίσης, "δεν θα μας πτοήσει" σημαίνει ότι η τραγωδία δεν θα πτοήσει την ίδια, ή τις πολιτικές της για τη μετανάστευση. Οι νέοι του Μάντσεστερ έχουν ήδη τσακιστεί. Ευχαριστώ πολύ, Τερέζα. 


Ο Σαντίκ Καν (Δήμαρχος του Λονδίνου) λέει "το Λονδίνο είναι ενωμένο με το Μάντσεστερ", αλλά δεν καταδικάζει το Ισλαμικό Κράτος - το οποίο ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα. 


Η βασίλισσα λαμβάνει παράλογους επαίνους για τα "σπουδαία λόγια της" ενάντια στην επίθεση, ωστόσο δεν ακυρώνει το σημερινό πάρτι στον κήπο του παλατιού του Μπάκιγχαμ - για το οποίο δεν επιτρέπεται κριτική, στη Βρετανία του ελεύθερου τύπου. 


Ο Δήμαρχος του Μάντσεστερ, Άντι Μπέρναμ, λέει ότι η επίθεση είναι έργο ενός "ακραίου». Τι «ακραίου»; Ακραίου κουνελιού;


Στη Σύγχρονη Βρετανία, για
όλους φαίνεται να είναι παλιομοδίτικο, να λένε δημοσίως, ό,τι λένε ιδιωτικά. Οι πολιτικοί μας λένε ότι δεν φοβούνται, αλλά δεν είναι ποτέ τα θύματα. Πόσο εύκολο είναι να είσαι ατρόμητος, όταν προστατεύεσαι από τα πυρά! Οι απλοί άνθρωποι δεν έχουν τέτοια προστασία.
Μόρισεϊ
23 Μαΐου 2017.

Διαβάστε και :

Πηγή: makpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.