" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2η: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΧΗΣ ΑΡΣΕΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΟΡΤΥΝΟΣ κ. ΙΕΡΕΜΙΟΥ

Συνεχίζουμε (2η ημέρα σήμερα) τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ μας για τον μητροπολίτη Γόρτυνος Ιερεμία:


Στο θέμα αναφερθήκαμε με χθεσινή μας ανάρτηση εδώ:
Δείτε ενδεικτικά 2 email της μοναχής Αρσενίας (που δημοσιοποίησε το ιστολόγιο Απολογητικά):










[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΝ]

ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΧΗΣ ΑΡΣΕΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΣ κ. ΙΕΡΕΜΙΑ



Του Παναγιώτη Π. Νούνη


Έχω λάβει αψευδείς και έγκυρες πληροφορίες ότι ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος κύριος Ιερεμίας Φούντας έχει χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο του και είναι πάρα πολύ εξαγριωμένος και θιγμένος με τα όσα η Δαβιδική σφενδώνη μας, δηλαδή το ημερολογιακόν Ιστολόγιον τα «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ», γράφει και αποκαλύπτει, αποδεικτικά εις βάρος του και δή κατά τινών κακόβουλων παράδοξων και κακόδοξων ενεργειών του.

Ετοιμάζεται, καθότι απειλεί θεούς και δαίμονες λέγουσι τινές «κακές γλώσσες», ότι θα μας σύρει άγριες μυνήσεις και θα μας οδηγήσει σιδεροδέσμιους στα κοσμικά δικαστήρια, ο
αθεόφοβος και ανάξιος Επίσκοπος, για να μας δικάσωσι τάχα μου οι εν Ελλάδι και Κύπρω πολιτικοί Δικαστές για τα Θεολογικά (!) και Εκκλησιαστικά (!!) ζητήματα που τον καταγγέλνουμε απερίφραστα και με παρρησία και απασχολούσιν βεβαίως την απανταχού Εκκλησιαστική Κοινότητα των Ορθοδόξων, τρομάρα του!!!


Με ποιόν ακριβώς αιτιολογικόν θα μας διασύρει στα δικαστήρια;
Υποψιάζομαι, με το συγγνωστό πλέον αιτιολογικόν αλλά και τραγελαφικόν  ψευδο-κατηγορητήριον, κατά πάντων των παραδοσιακών ορθοδόξων αντι-Οικουμενιστών, ότι είμεθα δήθεν: συκοφάντες, υβριστές, ψυχοπαθείς, ταλιμπάν, ψεύτες, απατεώνες, διαβολείς, φονταμενταλιστές, σχισματικοί, ασεβείς προς το πανίερον και επισκοπικόν αξίωμάν του, δυσσεβείς προς το τίμιον πρόσωπόν του, διαστρεβλωτές της αλήθειας των θεολογικών πραγμάτων, σπίλωση της ηθικωτάτης υποστάσεώς του, και άλλα λοιπά «κολοκύθια στο πάτερον», με το συμπάθιον.

Επίσκοπος είναι και δή παλιά καραβάνα, ακαδημαϊκός είναι, ισχυρός άνδρας είναι, ισχυρούς φίλους έχει, πιστεύετε όλοις όσοι με διαβάζετε, και όσοι δεν είστε αφελείς, ότι δεν θα βρεί σε μας τους μικρούς άσημους και ασήμαντους, πλήν από πανταχόθεν εγκαταλελειμένους και ανυπεράσπιστους, ένα σαχλεπίσαχλον φαιδρόν κατηγορητήριον να μας εφαρμώσει για να μας εξοντώσει;

Και όλα αυτά γιατί; Διότι του ασκούμεν εν δυνάμει συστηματικήν θεολογική κριτικήν, εκκλησιαστικήν πολεμικήν, δημοσιογραφικήν αντιρρητικήν, και δεν την αντέχει μάλλον ο υψηλώτατος πλήν πληγωμένος και άτιμος εγωϊσμός του.

Μακάρι βέβαια, όλα όσα με επληροφώρησαν φιλότιμοι άνθρωποι, να παραμείνωσι στην σφαίρα της καλαμαρίστικης λογοδιάροιας ή και φημολογίας και να μη διανοηθεί ο σεβασμιώτατος κύριος Ιερεμίας να μας ρίξει στο λάκκον των λεόντων, διότι, όπως και να έχει το πράγμα, ο αντιρρητικός και απολογητικός αγώνας μας, «πανάγιε» σεβασμιώτατε, δεν είναι προσωπικός αγών, αλλά είναι πρώτιστα και κυρίως Εκκλησιαστικός πολεμικός αγώνας, αγώνας περί της Πίστεως και ουχί περί τινών ιδιοτελών και προσωπικών συμφερόντων.

Αναμένω δηλαδή με μεγάλη χαρά, όμως, την τυχούσα εξώδικη και μηνυτήριον αναφορά, διότι είμαι καθόλα περίεργος για να μελετήσω προσεκτικά το ανυπόστατον και φαυλεπίφαυλον κατηγορητήριόν μου.

Ωρίστε μου μόνον την ημερομηνία, την ημέρα, τόν μήνα, την ώρα και το ακριβές σημείον του Πολιτικού Δικαστηρίου όπου θα με οδηγήσει η «πανάξια» σεβασμιώτης σας, ούτως ώστε να προετοιμάσω ο έρμως κατάλληλα για την δημόσιον θεολογικήν και νομικήν απολογίαν μου.

Για να βγάλω όμως από την δύσκολη θέση τον μητροπολίτην κύριον Ιερεμίαν, τον αυλικό περίγυρον και τους νομικούς συμβούλους του σεβασμιωτάτου, προκαταλαμβάνω την μέλλουσα δικαστική διαμάχη, και παραδέχομαι, άπαντες σχεδόν τις κατηγορίες, εκ των προτέρων, για να μη παίζουμε την κολοκυθιά, και συνιστώ εκ των προτέρων ψυχραιμία και νηφαλιώτητα, προς τον σεβασμιώτατον, αλλά και δεύτερες, τρίτες ή και τέταρτες σκέψεις, διότι, προσωπικά ο γράφων, είναι πανέτοιμος για κάθε σκληρό μέτρο και εκδικάσιμη συνέπεια. Δεν ξέρω κατά πόσον είναι πανέτοιμος ο σεβασμιώτατος;!

Ποθώ όπως τιμωρηθώ δικαστικώς και παραδειγματικά, και κυρίως να φυλακισθώ αδίκως, άμεσα ή και με συνοπτικές διαδικασίες για τον παράφορόν και μέγιστον έρωτάν μου μετά της κάλλιστης και Φίλης Ορθοδοξίας.

Με κάθε σεβασμό προς το τίμιόν σχήμαν και πρόσωπόν του, το οποίον και σαφώς διασύρει αφ΄ εαυτού του ο δυστυχής, ήγγικεν η ώρα και η στιγμή να παραθέσω με κάθε αντικειμενική ακριβεία, προς τους φιλότιμους αναγνώστες μας, όλα σχεδόν τα αποδεικτικά διαδικτυακά τεκμήρεια ή γραπτά αποκλειστικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ από την ομολογήτρια Μοναχή Αρσενία.

Ο σεβασμιώτατος δηλαδή, για να μας αναχαιτίσει εξ΄αιτίας του μόλις προχθεσινού δοκιμίου μας (Δείτε εδώ: Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ κ. ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ; , http://apologitikaa.blogspot.com.cy/2017/04/blog-post_63.html) μας απειλεί και εκβιάζει με νομικές κυρώσεις, ενώ ετοιμάζει να ανοίξει τους ασκούς του Αιώλου και να βγάλει από μόνος του τά μάτια του. Τότε λοιπόν, ίνα αμυνθώ έγκαιρα τολμώ με την άδεια των άμεσα εμπλεκομένων να δημοσιεύσω τις συγκλονιστικές γραπτές κατηγορίες και καταγγελίες της Μοναχής Αρσενίας που ήλεγξεν με σφοδρότητα και ανδρειωμένη λεβεντιά τον κακόδοξον ψευδοπροφήτη μητροπολίτη κύριον Ιερεμία.

Του Παναγιώτη Π. Νούνη
Ορθόδοξος Θεολογών
3/5/2017





ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:

Όπως γνωρίζεις ο Ιερεμιας Φούντας , Μητροπολιτης Γορτυνος και Μεγαλουπολεως, έχει ένα μοναστήρι στα Μεγαρα, το οποίο υπάγεται στο Μητροπολίτη Μεγάρων. 
Οι μοναχές άρχισαν να του λένε ότι αυτά που λέει είναι υπέρ του οικουμενισμού
Μία μοναχή , μάλιστα , που λέγεται Αρσενια(Μεγαλοσχημη), όταν είδε το blog σας του είπε τι πράγματα είναι αυτά που λέτε. 
Ο Ιερεμιας της είπε να μην κοινωνησει ξανά και πώς θα πει στον Μητροπολίτη Μεγάρων να της πάρει το σχήμα.
Γιαννούλα Μπακατσούλα



Χριστός Ανέστη εκ νεκρών κ. Γιαννούλα
Κύριε των Δυνάμεων!
Δεν γνωρίζω τα εσωτερικά ζητήματα του σεβ. κ. Ιερεμία.


Δεν περίμενα τέτοιο κατάντημα από τον σεβασμιώτατο κ. Ιερεμία
Πείτε της μεγαλόσχημης αδελφής, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να την αποσχηματίσει, παρά μόνον ο Θεάνθρωπος Χριστός μας. Και όποτε επιθυμεί να κοπιάσει και να έλθει σε άμεση επικοινωνία μαζί μου ή και εσείς για να μου εξιστορήσετε χαρτί και καλαμάρι τα γεγονότα, ώστε την κατάλληλη στιγμή μετά της 15 του Μαΐου να γράψω κάτι, χωρίς βέβαια να αποκαλύψω εσάς και την μοναχή.


Θα ήθελα λεπτομερή περιγραφή της υποθέσεως, αν θέλετε γράψετε μου τα, ή η μοναχή, για να ενημερωθώ από πρώτο χέρι.


π.ν.



Χριστός Ανέστη εκ νεκρών, Μοναχή Αρσενία.


Κάποια εν Χριστώ αδελφή, μου έγγραψε μέσα σε πέντε γραμμές, μόλις πρόσφατα, ότι βρίσκεστε σε κάποια δεινή δοκιμασία (μου έγραψε ότι σας απειλούν με δήθεν αποσχηματισμό και ότι σας έβαλαν σε ακοινωνησία) εξ αιτίας των παράδοξων ενεργειών του Μητροπολίτου σας κ. Ιερεμία.


Αν επιθυμείτε, σας παρακαλώ πολύ, καταγράψτε μου χαρτί και καλαμάρι αν θέλετε, την όλη υπόθεση, ώστε να την μάθω από σας με κάθε ακρίβεια.


Αν δεν μπορείτε να μου περιγράψετε τι ακριβώς έγινε  μπορείτε επίσης, αν είναι ευλογημένο, να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε τηλεφωνικά είτε μεσω σκάϊπ. Προτείνω το σκάϊπ, χωρίς βιντεοκλήση, διότι συνήθως έτσι επικοινωνώ, μιας και δεν έχω σταθερό τηλέφωνο για να έρθω σε άμεση επικοινωνία. Έχω ένα κινητό, το οποίον δεν μπορώ να κάνω κλήσεις προς Ελλάδα, αλλά μόνο να με καλούν.


Να ξέρετε ότι τυχόν μου γράψετε, ή αν επικοινωνήσουμε προφορικά, με τη βοήθεια του Θεού, έχω την υποχρέωση να προστατεύω δεοντολογικά την κάθε αξιόπιστη πηγή της κάθε προέλευσης των πληροφοριών μου.


Αναμένω με αγωνία τα νέα σας.
Χριστός Ανέστη!

π.ν.




Καλησπέρα κ. Νουνη.
Αληθώς ανέστη ο Κύριος.

Είμαι μοναχή σε κάποιο Μοναστήρι που ήταν κάποτε ιδιοκτησία του π. Ιερεμία Φούντα και τώρα ανήκει στην Μητρόπολη Μεγάρων.
Πριν λιγες μερες του ειπα κάνεις Οικουμενιστες παρέα όπως ο Κορίνθου και ο Μεσσηνίας και ότι διάβασα σε ένα blog του κ. Νουνη ότι σε λέει κ Οικουμενιστή. Πουθενά δεν απαντάς καθαρά αν είσαι υπέρ ή κατά του Οικουμενισμου.
Και αμέσως άρχισε να μου επιτίθεται φραστικά, να μην ξανακοινωνησεις, να φύγεις αμέσως απο το Μοναστήρι και να με απειλεί οτι θα μου παρουν και το σχήμα.
Περισσότερα δεν μπορώ να σας γράψω γιατί έχει κάνει και άλλα βαρυτερα εγκλήματα εναντίον της Ορθοδοξιας.
Είναι τυφλό όργανο των διεφθαρμένων αστυνομικών. Φοβάμαι για την ζωή μου..
Αρσενία Μοναχή



Αγαπητή αδελφή Αρσενία Μοναχή, Χαίρε!


Χωρίς να φανώ αγενής ή θρασύς, πόσα χρόνια ακριβώς είστε κανονική Μοναχή; Και ποια είναι η Γερόντισσα σας και ο πνευματικός σας πατέρας;


Κατά δεύτερον, επίσης, πείτε μου σε πιο μοναστήρι είστε ώστε να προσανατολιστώ κάπως. Μετά, αν μπορείτε εξηγήστε μου, με ποιο δικαίωμα (με το δικαίωμα του πρώην ιδιοκτήτη; Με το δικαίωμα μήπως του πνευματικού σας;) παρενέβει στο μοναστήρι σας, αφού πλέον υπάγεται σε άλλον μητροπολίτη; Ο μητροπολίτης Μεγάρων τι λέγει; Είναι δικός του άνθρωπος;
Το γεγονός ότι τον κατηγορήσατε ανοικτά, εικάζω ότι θα γνωρίζετε τις συνέπειες;
Θα καραδοκούν ως άγρυπνοι λύκοι συστηματικά συνεχώς από πάνω σας, με απειλές και φοβέρες, γι΄ αυτό σας παρακαλώ, αν δεν αντέχετε τούτον τον σταυρό, υποκριθείτε έστω, ΑΝΟΙΚΤΑ, σε κάποιο ετεροχρονισμένο στάδιο, ότι κάνατε μία λάθος εκτίμηση, παραπλανηθήκατε, και αρχίστε να λέτε καλά λόγια για τους οικουμενιστές, ζητήστε συγνώμη από τον Ιερεμία, και αρχίστε και εσείς να λέτε κακά λόγια για εμάς.


Αλλά όμως, να προβληματίζετε έξυπνα τα πνευματικά σας παιδιά. Και σε όσους έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη να μιλάτε ανοικτά για το ζήτημα.


Επίσης για να ξεκαθαρίσουμε, κάτι το σημαντικόν: είναι ένα πράγμα να κάνει φιλίες και διπλωματικές ενέργειες με τους Οικουμενιστές και ένα άλλο να τον κατηγορούμε ως Οικουμενιστή.
Να σας ενημερώσω, ότι ο σεβασμιώτατος, συστηματικά, γράφει και καταφέρεται ειδικά κατά του Παπισμού και κατά του Οικουμενισμού.
Είμαι διαδικτυακός συνεργάτης του τα τελευταία σχεδόν πέντε χρόνια και μελετώ ότι γράφει κ.λπ.


Το παράδοξον αρχινά, σε όσους είμαστε μακρυά και προσπαθούμε να διαβάζουμε τα σημεία των καιρών και όσα δημοσιεύονται ήταν η εν λόγω ομιλία του στην Κόρινθο, μετά η Πρωτοχρονιάτικη εγκύκλιος του που αποκαλούσε ως Σχισματικούς τον παπαΝικόλαο ονομαστικά και εμμέσως πλήν σαφώς τον παπαΘεόδωρο Ζήση και συνεπώς τους ακολούθους τους.
Το τρισχειρώτερον είναι που εδιέστρεφεν ΣΚΟΠΙΜΑ την Κανονική ιερά Αποτείχιση, με την σχισματικοαιρετική Διακοπή Κοινωνίας με την Εκκλησία, και συνεπώς, για λόγους «ποιμαντικής διπλωματίας» αλλοίωνε την Πατερική Θεολογία περι της Διακοπής του Μνημοσύνου.
Και αυτό το έπραξε, εικάζω, για να μη διανοηθεί κανένας Κληρικός, Μοναχός/ή, Λαϊκός ή Μοναστήρι του να του διακόψετε το Μνημόσυνο και γιατί του ασκήθηκε πίεση από την φατριά που τον ελέγχουσι.
Οικουμενιστής δεν είναι, σύμφωνα με τα γραπτά του και τις δημόσιες διακηρύξεις του, αλλά πρακτικά, μας τα αλάζει κάπως και ακολουθεί την ιδική τους ρητορική παραθεολογία ή παραφροσύνη.


Συνεπώς, αν και ολίγον, ίσως να υπερβάλλεται, πολύ ΚΑΛΩΣ του τα εψάλλατε.
Σημασία δεν έχει τι ακριβώς θα μου γράψετε, αλλά αν μπορείτε να τα αποδείξετε.


 Αν θέλετε να μου αποκαλύψετε μερικά πράγματα, αλλά να τα κρατήσω για μένα, δεν έχει κανένα πρόβλημα, διότι δεν πρόκειται να αποκαλύψουμε πράγματα τα οποία δεν υπάρχουν αποδείξεις. Εξάλλου, εγώ δεν έχω ιδέα για τι είδους εγκλήματα μου λέτε, και ασχολούμε αν το προσέξατε ειδικά με θεολογική αποδεικτική.


Η στάση του, στα συγκεκριμένα σημεία, θεωρώ ότι είναι τρισχειρότερη, συγκριτικά, με ότι έγκλημα και να διέπραξεν. Διότι πολύ απλά έγινε η αιτία να διασπασθεί ο αντιΟικουμενιστικός αγώνας και να διαστραφεί η πίστη μας.
Αν είναι όργανο διεφθαρμένων αστυνομικών, πώς ακριβώς το γνωρίζετε; Εννοείτε μάλλον, ότι είναι κάποια φατριά, που έχει σχέση και με το Φανάρι, όπου το ελέγχουν;
Γνωρίζω ότι είναι αδίστακτοι, από άλλες πληροφορίες. Ο Χριστός μας αν δεν το επιτρέψει ΟΥΤΕ και μία τρίχα σας δεν μπορεί να πέσει. Συνεπώς σας κατανοώ απόλυτα, αλλά έχετε απόλυτη ΠΙΣΤΗ και ΘΑΡΡΟΣ στον Χριστόν μας.


Η αλήθεια είναι, ότι εκείνοι σας φοβούνται σε μέγιστο βαθμό, από ότι εσείς εκείνους.
(…)
(…)

Αδελφή Αρσενία, εύχου υπερ ημών και εμείς για εσάς, μη φοβού όμως, διότι είμεθα στο έλεος του Αναστάντα Θεανθρώπου και δυστυχώς αυτή είναι μία τραγική όψη της ειδεχθούς «εκκλησιαστικής» κατάντιας μας.



Ο Οικουμενισμός είναι σφιχταγγαλιασμένος με κάμποση μαφία, μπόχα και διαφθορά γι΄ αυτό και έχει ημερομηνία λήξεως.
Μη μου γράψετε λεπτομέριες για όσα γνωρίζετε στο ημαίλ σας, διότι προφανώς, όλα κοσκινίζονται.


π.ν.



Καλησπέρα κ. Νούνη,

 Ευχαριστώ γιά τό email σας. Σήμερα ο π.Ιερεμίας μάς κάλεσε στόν Ναό τού Μοναστηριού εμένα καί τρείς Μοναχές καί τήν γερόντισσα καί μία δόκιμη.
 Έλεγε γιά τόν Άγιο Νεκτάριο ότι κάπνιζε καί ότι ο Κορίνθου είναι άγιος άνθρωπος.

 Εγώ έλεγα ότι ο Κορίνθου είναι Οικουμενιστής καί μόλις έπαιρνα τό λόγο μού έλεγε νά σταματήσω καί οι υπόλοιπες Μοναχές μού επιτίθονταν όλες μαζί.

Αφού είναι Οικουμενιστής μπορώ νά πίνω από τό ίδιο Άγιο Δισκοπότηρο;
Μού είπε νά μετανοήσω, νά τού ζητήσω συγνώμη ή νά φύγω από τό Μοναστήρι καί εγώ τού είπα τά ράσα τά φόρεσα γιά νἀ πάω στόν Παράδεισο, όχι γιά τήν δόξα· στό θέμα τής Πίστεως δέν δέχομαι κανένα συμβιβασμό.

 Άρχισα νά φοβάμαι. Τί μέ συμβουλεύετε νά κάνω;
Μήπως ξέρετε κανένα άδειο Μοναστήρι στήν Κύπρο νά έρθω νά τό φτιάξω;

Τό Μοναστήρι μας είναι Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας, στό Βιλλιαρί Μάνδρας, κοντά στην Ελευσίνα, στήν παλαιά εθνική οδὀ πρός Θήβα.

Χριστός Ανέστη,
Αρσενία Μοναχή


ΠΗΓΗ: Ιστολόγιον «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ», 
 Δείτε το και εδώεδώ και εδώ σε  PDF και Docs









Σχόλιο:
Όπως είπαμε, στο θέμα αναφερθήκαμε με χθεσινή μας ανάρτηση εδώ:
Θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις.

Επειδή εδώ και καιρό είμαστε στο στόχαστρο αρκετών, 
οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι είναι αυτονόητο ότι επιφυλασσόμαστε για την γνησιότητα των επιστολών που δημοσιεύονται από τον κ.Παναγιώτη Νούνη.
Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι τις κατασκεύασε ο ίδιος με δόλο, ούτε ότι τις τροποποίησε. 
Όλα όσα καταγράφει, λογικά, ισχύουν. Απλά δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε οπότε για λόγους δεοντολογίας οφείλουμε να εκφράσουμε την επιφύλαξη μας. 

Αντίστοιχα δεν αναλαμβάνουμε εμείς την ευθύνη για τις εκφράσεις -χαρακτηρισμούς του κ.Νούνη για τον μητροπολίτη π.Ιερεμία Φούντα. Αναδημοσιεύσαμε ένα επώνυμο κείμενο. 
Αν θέλει ο μητροπολίτης να καταφύγει στην δικαιοσύνη, ας κάνει ότι νομίζει. Η αξιοπιστία των δεσποτάδων μας δεν θα διασωθεί με μηνύσεις και αποζημιώσεις. Έχει ήδη χαθεί. 
Αφού ο πιστός ο λαός -στην πλειοψηφία του- δεν θέλει να ξεβολευθεί και να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην αίρεση του οικουμενισμού και στην δεσποτοκρατία, λογικό είναι οι ηγούμενοι και οι δεσποτάδες και οι πατριάρχες να αυθαδιάζουν.
Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

1 σχόλιο:

Παναγιώτης Νούνης (Panagiotis Nounis) είπε...

Οι επιστολές της Μοναχής Αρσενίας, αναντίρρητα, δεν έχουσι δεχθεί ΟΥΔΕΜΙΑ τροποποίησην ή διόρθωσην από τον αποδέκτη-παραλήπτη και υποφαινόμενο διαχειριστή του Ιστολογίου «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ».

Αναλαμβάνω πλήρως την πάσα ευθύνη για όσα γραπτά φέρουσι την υπογραφή μου.

Επίσης η μεγαλόσχημη οσιολογιωτάτη Μοναχή Αρσενία, αναλαμβάνει εξίσου, πάσαν την ευθύνη για όσα γραπτά υπογράφει αφ΄ εαυτού της.

Ευχαριστούμεν για την αναδημοσίευση.



Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.