" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ: Και πάλι η Μητρόπολη Κέρκυρας δέχεται βοήθεια από τα ROTARY.

Για το κατάντημα του μητροπολίτη Κερκύρας, να παραλαμβάνει κάθε Πάσχα βοήθεια από τα Ρόταρυ, ξαναγράψαμε στο παρελθόν εδώ.

Όπως φαίνεται ΔΕΝ τους φοβίζει ΤΙΠΟΤΕ πλέον τους δεσποτάδες μας. Έβγαλαν τις μάσκες και περήφανοι προβάλουν τα "κατορθώματα" τους. 
Οι ΙΔΙΟΙ δημοσιεύουν στην επίσημη ιστοσελίδα της μητρόπολης τους, το ευχαριστήριο στα Rotary.
Δείτε εδώ την επίσημη ιστοσελίδα της Μητρόπολης Κερκύρας :


Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

4 σχόλια:

Vassilios S. Mylonas είπε...

Ο φανατισμός και η έλλειψη παιδείας,γνώσης και ενημέρωσης οδηγεί σε σχόλια μίσους τέτοιου τύπου. Θα ήθελα πολύ να ήξερα ο σχολιαστής τι έχει προσφέρει; Καιρός να βγάλει αυτός ο ίδιος τη μάσκα του και να μας εξηγήσει τι συμφέροντα υπηρετεί; Ο Μητροπολίτης έχει Πίστη, γνώση και συνείδηση και ξεχωρίζει την αγάπη και την ανιδιοτελή προσφορά από τον φανατισμό και την συκοφαντία.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Παραθέσαμε την είδηση από την ίδια την ιστοσελίδα της μητρόπολης σου.

Που τον βλέπεις τον "φανατισμό";
Την "έλλειψη παιδείας"!
"έλλειψη γνώσης και ενημέρωσης"!
"σχόλια μίσους"!

Λοιπόν όλα τα παραπάνω θα μπορούσες να τα γράψεις αν γράφαμε ότι εκεί στην μητρόπολη "πηδιέστε μεταξύ σας και γι αυτό είστε για καθαίρεση και για ξύρισμα". Τότε ναι, θα μιλούσες για συκοφαντία.

Όταν εσείς οι ίδιοι προβάλετε τα 30 αργύρια που πήρατε και πάλι από τα Ρόταρυ, που λαμβάνετε συστηματικά, συνεπώς δεν είναι μεμονωμένο λάθος, δεν υπάρχει καμία συκοφαντία. Την δικιά σας είδηση αναδημοσιεύουμε.

Όσο για τον δεσπότη σου που " έχει Πίστη, γνώση και συνείδηση και ξεχωρίζει την αγάπη " ...
μάλλον κανένας αυλοκόλακας θα είσαι και συ, παρατρεχάμενος της μητρόπολης.

Το τι πίστη έχουν οι δεσποτάδες μας, το είδαμε μετά την (ψευδο)Σύνοδο στο Κολυμπάρι. Που την αποδέχθηκαν ομόφωνα. Αυτά να τα γράφεις στις γιαγιούλες που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

"συμφέροντα" εμείς δεν μπορεί να εξυπηρετούμε. Απλά επειδή δεν πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος να γράφει την αλήθεια αφιλοκερδώς, γι αυτό σκέφτεστε έτσι. Ποιος να μας πληρώνει; οι του πατρίου ημερολογίου; ή οι αποτειχισμένοι που δεν έχουν ούτε ναό να στεγαστούν. Αλλού θα βρεις τα λαμόγια και τους νταβατζήδες και τα οικονομικά και τα ηθικά σκάνδαλα.

ΥΓ. και το κερασάκι στην τούρτα:
https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/04/blog-post_792.html
για να προβληματιστείς για την "ορθόδοξη" πίστη του δεσπότη σου.

Ανώνυμος είπε...

Παιδαγωγέ σε ευχαριστούμε που υπάρχεις και μας ενημερώνεις.
Ευχόμαστε να συνεχίσεις με την ίδια αγωνιστικότητα και ήθος.
ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ και συ,όπως άλλοι.(βλέπε Κατάνυξη)

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν θεωρούμε την Κατάνυξη "προδότες". Έχουν κάνει σημαντικό έργο
Απόδειξη οι διώξεις που συνεχίζει να υφίσταται ο π.Νικόλαος.

"Άκαπνοι" είναι και γι αυτό προσπαθούν να αποφύγουν πάση θυσία το "μαρτύριο" και τον πόλεμο. Ανθρώπινη αδυναμία. Απολύτως κατανοητό.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.