" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

"Ρίξε μου άλλη μία και θα δεις". Νεοέλληνες "με τις υγείες σας".

Νεοέλληνες με γειά μας

Ποιες ιδεοληψίες και ποια ξενόφερτα ουρανοκατέβατα φληναφήματα, χρημοτοδοτούμενης επιστημονικής διανόησης, μας σέρνουν σε τούτο τον κατήφορο;

Έχει και χειρότερα έχει και χυδαιότερα.

Όταν η πολιτική σέρνεται στους υπονόμους της διαπλοκής, να ξεδιψάσει την άσβεστη φωτιά της απληστίας.

Όταν η ανθρώπινη ζωή ευτελίζεται στο κολασμένο χρηματιστήριο μιας οικονομικής ολιγαρχίας που ισοπεδώνει έθνη, ήθη, έθιμα και αξίες, επιβάλλοντας με τη δικτατορία των πτωχεύσεων, την πιο απάνθρωπη νέα εποχή: την παγκοσμιοποίηση.


Όταν η πολυθρύλητη ποιότητα ζωής, όρισε στη μάνα να παρατήσει την ανατροφή των λιγοστών παιδιών της, για την καριέρα, όπλισε και αθώωσε το χέρι των τεράτων που εκτελούν ανυπεράσπιστα έμβρυα, μας κληροδοτεί πια μια γερασμένη ήπειρο που έχει την ανάγκη ισλαμοποίησης για να επιβιώσει, αγνοώντας προς το παρόν το τίμημα.

Όταν η κάθε λογής ανωμαλία νομιμοποιείται, διαφημίζεται και τελικά επιβάλλεται στις κοινωνίες, που κατατρομοκρατημένες από μία και μόνη λέξη, τον ρατσισμό, αδυνατούν να προβάλουν την παραμικρή αντίδραση.

Όταν η εσχατότερη ελπίδα μας, η Ορθοδοξία, υπηρετείται στα ηγετικά της κλιμάκια από άπειρους καλοπερασάκηδες γέρους και από άγουρους υπερφιλόδοξους εμπαθέστατους νέους που χειρότερα από κάθε άθεο, εξουθενώνουν ειρωνευόμενοι την πίστη των απλών ανθρώπων,
τυφλωμένοι από τον τύφο της παναιρέσεως του οικουμενισμού.
Έχει και χειρότερα έχει και χυδαιότερα.


Όταν το ποτάμι της οργής θεριέψει να κατασπαράξει αδερφός τον αδερφό, πατέρας την μάνα και κόρη τον γιο...


Όταν ορκισμένοι, ρατσιστές, ξενοφοφικοί, ομοφοβικοί, υπερπολύτεκνοι ετοιμοπόλεμοι φανατικοί πιστοί ενός Θεού που τους οπλίζει το χέρι,
θα αντιμετωπίσουν αντιρατσιστές, ανεκτικούς στη διαφορετικότητα, ομοφυλόφιλους, γονεϊκα μέρη ενός υιοθετημένου τέκνου, γηρασμένους άθεους,
τότε θα δούμε τα χειρότερα.


Όταν εννοήσουμε πως όλα τούτα είναι άλλη μία επένδυση στο κολασμένο χρηματιστήριο μιας οικονομικής ολιγαρχίας
τότε θα αποκαλυφθούν τα χυδαιότερα.


Μόνο που εκείνη η οικονομική ελίτ θα υποκλιθεί στη δύναμη του ενός, του Θεού που όπλισε το χέρι των άλλων, που είναι γνωστός με το όνομα Αντίχριστος...
Τότε θα καταλάβουμε πως η μόνη παρακαταθήκη μας, ήταν ο Χριστός.
Το μόνο αγαθό, η μόνη αξία που έπρεπε να διαφυλάξουμε ήταν η πίστη...

Νεοέλληνες με γειά μας.
Μη με παρεξηγάτε, τόσα ξέρω τόσα λέω.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ

http://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr/2016/10/blog-post_10.html

Ανώνυμος είπε...

Αντιρατσιστές αριστεροί και λοιποί (κεντροδεξιοί , φιλελε κεντροαριστεροί, αριστεροί δηλαδή με εκσυγχρονιστικό προσωπείο, χρήσιμοι και πάλι , εφόσον οι Έλληνες έστω και αργά έμαθαν για τα καλά τι σημαίνει αριστερά - κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη = κανένα σπίτι σε χέρια ιδιοκτήτη - σε απόλυτη συμφωνία και με την μαρξιστική ιδεολογία! Δεν ήξερες δεν ρώταγες τους Αλβανό Ρώσο Ρουμάνους πρώην αριστερούς “πρόσφυγες”; ) , για πόσο “ρατσιστές” μας κόβετε;


“ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ! Βίντεο – ντοκουμέντο: Πώς αφήνουν μέρα μεσημέρι μετανάστες, σε απόκρημνη παραλία της Λέσβου

Ντοκουμέντο: Διακινητές αφήνουν μέρα μεσημέρι μετανάστες σε παραλία στη Λέσβο
https://www.youtube.com/watch?v=EmWm_y4mYvU

http://attikanea.blogspot.gr/2016/10/blog-post_370.html”

Οι μετανάστες είναι Αφγανοί!!!
Από πόλεμο έρχονται οι Αφγανοί;
Το Αφγανιστάν τους δίνει και ΔΩΡΕΑΝ ΓΗ να μείνουν στην χώρα τους!!!

Το Πακιστάν απελαύνει 3 εκατομμύρια Αφγανούς "πρόσφυγες"

Το Πακιστάν έχει αρχίσει την απέλαση όλων των 3 εκατομμυρίων παράνομων Αφγανών μεταναστών σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Pakistan Today’, η Ύπατη Αρμοστεία ανακοίνωσε ότι "Αφγανοί πρόσφυγες διευκολύνονται κατά τη διάρκεια του επαναπατρισμού τους στην πατρίδα τους".

Η UNHCR ανέφερε ότι στους Αφγανούς πρόσφυγες που ζουν στο Πακιστάν παρέχεται κάθε δυνατή διευκόλυνση, ενώ επιστρέφουν στην πατρίδα τους.

Εκείνοι που πρόθυμα επιστρέφουν είναι επίσης εφοδιασμένοι με μια επιχορήγηση επανεγκατάστασης σε μετρητά.

Δύο ειδικά κέντρα έχουν συσταθεί στις πακιστανικές πόλεις Πεσαβάρ και Κουέτα για τη διευκόλυνση των Αφγανών προσφύγων, πρόσθεσε η UNHCR.

http://trelogiannis.blogspot.gr/2016/10/3.html

Εκπαιδευτικό Υλικό - Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε για τους Πρόσφυγες


Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες παράγει εκπαιδευτικό υλικό που δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά και εφήβους να έρθουν σε επαφή με αυτό το ...
https://www.unhcr.gr/ekpaideysi/ekpaideytiko-yliko.html

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ...ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ !!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΗ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ!!!




Ανώνυμος είπε...

Τάκης Λαζαρίδης: "H Αριστερά ευθύνεται για τον εμφύλιο"

https://www.youtube.com/watch?v=MO2A_7nisXo

Το βιβλίο του το γνωρίζω αλλά είναι πολύ διαφορετικά να τα ακούς ΖΩΝΤΑΝΑ!


Δάσκαλε πιστεύω πως κάτι αλλάζει , μάλλον πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι!
ΟΛΟΙ οι Έλληνες!
Δεξιοί και αριστεροί.
Μακάρι τώρα στα γεράματα τους πριν φύγουν από τον μάταιο τούτο κόσμο , πράγμα που εύχομαι ολόψυχα να αργήσει να γίνει για να βρουν το θάρρος και οι μεγάλοι ηγέτες της αριστεράς Γλέζος , Μίκης και άλλοι , να έλεγαν τις αλήθειες που λέει ο ΈΛΛΗΝΑΣ Κύριος Λαζαρίδης.

Όχι για να δικαιωθεί κάποιο κόμμα της μεταπολίτευσης ,η λεγομένη π.χ. δεξιά νέα δημοκρατία – διότι δεν είναι και δεξιά* – αλλά η ιδία η δημοκρατία!
Η ίδια η δημοκρατία ΑΛΛΑ και οι αριστεροί και ας ευθύνονται για τον εμφύλιο, ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ και πολλά άλλα, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από αυτόν τον διχασμό, που έντεχνα καλλιεργήθηκε από το ΠΑΣΟΚ – απόψε πεθαίνει η δεξιά , πέθανε τα αποτελέσματα της βιώνουμε! - και από την επιμονή τους σε αυτήν την αποτυχημένη εχθρική προς το Ελληνικό και Χριστιανικό έθνος μας μαρξιστική αριστερή ιδεολογία!!!

Ως Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι ξέρουμε να συγχωρούμε , αυτό είναι και το μεγαλείο του Χριστιανισμού σε αντίθεση με τις άλλες θρησκείες , αρκεί να υπάρχει έντιμη και ειλικρινής μεταμέλεια , αποδοχή των λαθών μας έτσι που να μην επαναληφθούν.

Δυστυχώς ΠΑΜΕ πάλι προς έναν νέο διχασμό – μόνο εθελοτυφλούντες το αρνούνται αλλά έτσι δεν αποφεύγεται - εάν δεν τον αποτρέψουν όσοι έχουν την δύναμη αυτή και η ευθύνη των ηγετών της αριστεράς κυρίως αλλά και των φιλελεύθερων κεντροδεξιών κεντροαριστερών θα είναι και πάλι τεράστια!
Δεν το βλέπουν; Μήπως αυτό επιθυμούν;
Πως γλίτωσαν οι πραγματικοί δοσίλογοι μετά τον Β.Π.Π.;
Ας τα αναλογιστούν οι απλοί αριστεροί που ακολουθούν τις αριστερές ηγεσίες, χωρίς καν να γνωρίζουν και την αριστερή ιδεολογία οι περισσότεροι εξ’αυτων , οι οποίοι παρασύρονται και παραμυθιάζονται από την αριστερή προπαγάνδα, που τάζει τα πάντα στους πάντες …έως που να αναλάβει την εξουσία!

Εύχομαι να βρούν το θάρρος να ομολογήσουν την αλήθεια – οι παλαιοί ηγέτες της αριστεράς που δεν έχουν χέρια και πόδια στο βάζο με το μέλι από το αίμα πια των Ελλήνων - και να βρεθεί ένας αληθινά Χριστιανός ορθόδοξος ηγέτης για την Ελλάδα μας που να πήγαινε και στην Καισαριανή αλλά και στον Μελιγαλά και στον Φενεό στα Καλάβρυτα και παντού αλλού, οπού σκοτωθήκαν αδέλφια μας Έλληνες!
Θα το ήθελα εφόσον θα έλεγε τις αλήθειες που λέει και ο Κ. Λαζαριδης και όχι για να ωραιοπήσει και να στρογγυλέψει τις γωνίες.

Γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς!
Μόνο έτσι θα βρουν ανάπαυση και οι ψυχές των αδικοσκοτωμένων δεξιών ΕΛΛΗΝΩΝ που λοιδορηθήκαν όσο κανένας άλλος – φασίστες ναζιστές δοσίλογοι και άλλα κοσμητικά επίθετα - κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης , αλλοίμονο με δεξιές κυβερνήσεις σύμφωνα με τους αριστερούς!
ΜΟΝΟ έτσι θα επέλθει η ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΛΩΝ των Ελλήνων και όχι όπως έκαναν κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης, εάν αυτός ήταν ο σκοπός τους!
Συνέχεια…


Ανώνυμος είπε...

*Οι ίδιοι λένε πως είναι κεντροδεξιοί φιλελεύθεροι άρα δεν είναι δικό μου συμπέρασμα αλλά επιλογή δική τους.
Εξάλλου εάν ήταν δεξιοί θα είχαν την δυνατότητα να κάμψουν την αριστερή προπαγάνδα μέσω της οποίας – όπως λέει ο ίδιος ο Κ. Λαζαριδης – επικράτησε η αριστερά ιδεολογικά και τώρα και πολιτικά!
Γιατί δεν βγαίνουν τώρα οι “δεξιοί” νεοδημοκράτες να πουν την αλήθεια που λέει ο Κ.Λαζαριδης, δεν την γνωρίζουν;

Υ.Γ.1
Δάσκαλε ελπίζω να μην σας κουράζω αλλά αυτό που πρέπει πασι θυσία να αποτρέψουμε είναι ο κυοφορούμενος εμφύλιος, εάν θέλουμε να απελευθρωθούμε!
Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν τις αλήθειες που δεν γνωρίζουν!
Όσοι Έλληνες γνωρίζουμε δεν αντιδρούμε διότι είναι βέβαιο πως θα βρούμε απέναντι μας τους ίδιους ‘Έλληνες” αριστερούς που βρήκαν και οι παππούδες μας στον εμφύλιο παρέα με Έλληνες αριστερούς παραπλανημένους που δεν γνωρίζουν και αυτοί πιστέψτε με είναι πάρα πολλοί και ας είναι και επιστήμονες!!!

Εάν κατορθώσουμε αυτό να το αποτρέψουμε ακόμα και η ηγεσία της Εκκλησίας θα αναγκαστεί να αλλάξει στάση απέναντι στους διωκόμενους πραγματικούς Χριστιανούς ορθοδόξους, διότι τώρα έχει με το μέρος της το αριστερό σύστημα της μεταπολίτευσης που προωθεί την διεθνιστική παγκοσμιοποίηση και την πανθρησκεία!
Εάν οι Έλληνες μάθουμε την αλήθεια θα πάψει και η ίδια η ηγεσία της εκκλησίας να στηρίζεται σε αυτό το σύστημα για να προωθήσει τον οικουμενισμό!

Υ.Γ.2
Εσείς ως δάσκαλοι ξέρετε να γράφετε λιτά και μεστά, συγχωρήστε με εγώ δεν ξερώ! Για αυτό και σας παρακαλώ αυτά τα μηνύματα ενότητας και αληθείας ως του κ. Λαζαριδη εάν θέλετε και πιστεύεται πως αξίζουν μεταδώστε τα , αναλύοντας τα όπως εσείς νομίζετε και γνωρίζετε!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.