" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

"Παραιτηθείτε". Η νέα έκδοση των "αγανακτισμένων", ως βαλβίδα εκτόνωσης.

Είναι αυτονόητο ότι βλέποντας την οργή του κόσμου να αυξάνει, το σύστημα φροντίζει να δημιουργεί "βαλβίδες εκτόνωσης".
Όπως ακριβώς λειτούργησαν και οι "Αγανακτισμένοι" πριν 4-5 χρόνια.

Την κρίσιμη στιγμή, αν δουν ότι το "κίνημα" γιγαντώνει, θα βάλουν τα τσιράκια τους, τους αναρχικούς, να πετάξουν 2-3 μολότοφ, ο κόσμος θα σκορπίσει, κι όλοι θα πάνε για τα μπάνια στη θάλασσα.

Παραδόξως και τα 2 "κινήματα" ξεκίνησαν λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές! Να είναι δεδομένη η λήξη τους το πολύ σε 1 μήνα!

Κάντε πχ τον κόπο να δείτε και ποιοι είναι πίσω από το "κίνημα" αυτό, εδώ.

Ετοιμάσαμε για τους αναγνώστες μας ένα σύντομο βίντεο, από 2 χαρακτηριστικά δελτία του ΣΚΑΪ (συνεντεύξεις με εκπρόσωπο του κινήματος "Παραιτηθείται" και με τον Πέτρο Τσατσόπουλο για το ίδιο θέμα!)
Θα καταλάβετε πόσο "ακηδεμόνευτο" είναι αυτό το έντονα προβεβλημένο από τα ΜΜΕ κίνημα :



ΥΓ. Τόσα χρόνια συμμετέχουμε σε πατριωτικές και ορθόδοξες δράσεις. ΟΥΔΕΠΟΤΕ κάποιο κανάλι μας πρόβαλε (παρά μόνον εκ των υστέρων  και μόνον για να μας δυσφημίσει).
Αντιθέτως τώρα, όπως και στην περίπτωση των "αγανακτισμένων", τα κανάλια και οι πολιτικοί εδώ και 2 βδομάδες μας έχουν πάρει τα μυαλά για ένα "κίνημα" πριν καν αυτό εμφανιστεί. 

Πάρτε τα κουτάλια και τις κατσαρόλες και βγείτε να ρίξετε η κυβέρνηση (η οποία θα πέσει μόλις ολοκληρώσει την αποστολή της. Όσο περνάει μνημονιακά μέτρα δεν έχουν κανένα λόγο να την ρίξουν).

Αν υπάρχουν ακόμη ελαφρόμυαλοι, που πιστεύουν ότι η λύση θα έρθει από τον επόμενο "μεσσία" που θα μας παρουσιάσουν (πχ Κυριάκος Μητσοτάκης, Στ.Θεοδωράκης κλπ), τους βεβαιώνουμε ότι η σκακιέρα είναι ελεγχόμενη μέχρι και το τελευταίο πιόνι.

Όταν δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες βγαίνουν στο δρόμο, μαχαιρώνουν και καταλαμβάνουν εθνικές οδούς και κλείνουν σιδηροδρόμους, και κανένας Έλληνας -με ελάχιστες εξαιρέσεις- δεν
αισθάνεται την ανάγκη να βγει στο δρόμο για να υπερασπίσει τους "βωμούς και τις εστίες" του από τους αλλόθρησκους και αλλοφύλους, τότε έχουμε σίγουρα πολύ δρόμο μπροστά μας και την μέγιστη ευθύνη του, ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας.
Μην περιμένεις λοιπόν τους άλλους. Πάρε την τύχη της πατρίδας -αλλά και της ορθόδοξης εκκλησίας μας η οποία κινδυνεύει από την αίρεση του Οικουμενισμού- στα χέρια σου. Αρκετά τους αφήσαμε.

Τα βίντεο από το δελτίο του ΣΚΑΪ είδαμε εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.