" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Προσευχηθείτε να τα ''ψάλλω'' σωστά στον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως [ΒΙΝΤΕΟ 2016]

Μία ακόμη φορά ο πηγαίος, αληθινός, ορθόδοξος λόγος του π.Νικολάου Μανώλη
αποκαλύπτει :


2 σχόλια:

captain giannis είπε...

ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ν'ΑΡΧΙΣΩ "ΤΟΝ ΕΞΑΨΑΛΜΟ"........ΑΣ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ....ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟΝ ΑΝΘΙΜΟΝ......!!!!!!! ΠΑΠΑ-ΝΙΚΟΛΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ......ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΒΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...!!!!!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ...!!!!

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ είπε...

ἐμεῖς ἔχουμε ἤδη εὐλόγως ἀντιδράσει ἐδῶ καί καιρό!

Ενημερωθεῖτε ἐδῶ:
Ἡ θέση τοῦ Ἐπισκόπου Ἀλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ἀνθίμου γιά τήν ἐπερχόμενη "Πανορθόδοξο" Σύνοδο! Οἰκουμενισμός διά τῆς πλαγίας ὁδοῦ...! Ἀπό τήν Συνέντευξη στόν Δημοσιογράφο κ. Κώστα Μαυρίδη. (βίντεο)

http://kaiomenivatos.blogspot.gr/2016/04/blog-post_53.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.