" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΝ: Η Αστυνομία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την συγκέντρωση μας. ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ. ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot. Συγκέντρωση και πορεία 27/3/2016 στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (άγαλμα Βότση)

επείγουσα ενημέρωση (23/3/2016, 4μμ):


Ελληνίδες και Έλληνες,
όπως φαίνεται η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά», ΤΡΕΜΕΙ στην ιδέα, ότι την παραμονή της Εθνικής επετείου της παλιγγενεσίας, ο Ορθόδοξος Ελληνικός λαός θα βγει στον δρόμο, να διαμαρτυρηθεί για τον εξισλαμισμό της πατρίδας μας και την μετατροπή της σε απέραντο Hot Spot λαθρομεταναστών.



Σήμερα, 23 Μαρτίου 2016, μία μόλις ημέρα πριν την μεγάλη μας πορεία-συγκέντρωση, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, μας ΚΑΛΕΣΕ και μας επέδωσε την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ οποιασδήποτε συνάθροισης και πορείας, βάση του άρθρου 11-2 του Συντάγματος για το διάστημα από 6μμ της Πέμπτης 24/3, μέχρι τις 01:00 ώρα της 25/3/2016, με την δικαιολογία «για λόγους δημοσίας ασφάλειας».



Θυμίζουμε ότι είναι συνταγματικό δικαίωμα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ το "συνέρχεσθε" και «συναθροίζεσθε». Να συγκεντρώνονται δηλαδή και να διαδηλώνουν.

Επί τοις ουσίας, το πολιτικό σύστημα, ποινικοποιεί την πρώτη μεγάλη, ακομμάτιστη εκδήλωση κατά της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας.



ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να υποχωρήσουμε στα ιδανικά μας και μη μπορώντας να αποδεχθούμε ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του «συναθροίζεσθε», είναι μόνο δικαίωμα των gay, των μπαχαλάκηδων και των λαθρομεταναστών,


ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΥΜΕ την συγκέντρωση μας, με σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των Συλλόγων που συμμετέχουν, σε NEO, ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΛΕΣΜΑ,

την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 6μμ, 

στο Λευκό Πύργο (στο άγαλμα του ναυάρχου Βότση).




Επιτέλους,

Έχουν και οι ΕΛΛΗΝΕΣ δικαιώματα σε αυτή την χώρα.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ 1η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ



ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Πρωτοβουλία:
Ιερός Λόχος 2012

Συμμετέχουν και συνεχίζουν ΟΜΟΦΩΝΑ να στηρίζουν, οι :
Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας
Δεσμοί Ελλήνων
Πατριωτικός Σύνδεσμος "Ελληνοκρατείν"
Ορθόδοξος σύλλογος Άγιος Βασίλειος
Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες
Ορθόδοξος Σύλλογος Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος Καβάλας
Πατριωτική Κίνηση Θεσσαλονίκης
"Παρακαταθήκη" Πανελλήνιος Σύνδεσμος για την Ελληνορθόδοξη Παράδοση



ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2016/03/hot-spot-2432016.html





ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (28/3/2016):
Κυριακή 27/3/2016. Φωτορεπορτάζ +Βίντεο 
από την συγκέντρωση-πορεία ενάντια στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας. Το σχόλιο μας.

18 σχόλια:

Δημήτρης Σωτηρόπουλος είπε...

Ειναι προφανες οτι φοβουνται. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ. Μην τυχον και αντιδρασει ο ραγιας (συμφωνα με εκεινους).

Η λυσσαλεα προπαγανδα «ανθρωπισμου» με δακρυβρεχτα ΣΤΗΜΕΝΑ «ρεπορταζ» για τους «προσφυγες», εχει αρχισει και κουραζει τον κοσμο. Καθημερινα γινονται πολλα εκτροπα στις τοπικες κοινωνιες, που συνηθως δεν μαθαινουμε ποτε λογω των ισχυρων πιεσεων που ασκουνται στα ΜΜΕ, τους Δημους, την Εκκλησια και αλλους.

Ο λαος ομως, εχει αρχισει και υποψιαζεται τι του «σκαρωνουν». Και οι πλεον ανιδεοι και αδιαφοροι, δεν αντεχουν να βλεπουν στην Ερτ που χρυσοπληρωνουμε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ να λενε «ειδησεις»!!!

Πρεπει να αντιδρασουμε δυναμικα. Οσο και να απαγορευει η Αστυνομια ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ, η συγκεντρωση πρεπει να ειναι μεγαλη και να δωσει απαντηση σε οσους θεωρουν πως εχουμε αποδεχθει ανευ ορων ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, τις ημερες αυτες μαλιστα που γιορταζουμε την 25η Μαρτιου!

Δεν θα προδωσουμε οσους αγωνιστηκαν τοτε. «Υπαρχουν αγωνες εθνικοι, αιματα, θυσιες», ελεγε ο μεγαλος Στρατηγος Μακρυγιαννης οταν του ζητουσαν να υποταχτει στην βαυαροκρατια.

Οποιος θελει, αντιδρα. Οι υπολοιποι, ας κατσουν να τους φορεσουν...μαντηλα!

Ανώνυμος είπε...

για τη βαυαροκρατια της ναζιστριας φρειδερικης πετουσατε τη σκουφια σας μεχρι χτες...αλλαξαν ομως οι καιροι...για βροχη το βλεπω την κυριακη...αστα μουσκεμα τα πραματα
ενας νομος μια θρησκεια το δικιο του εργατη

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Τι σχέση έχει η Φρειδερίκη (η ναζίστρια!) με την λαθρομετανάστευση και την ισλαμοποίηση της Ελλάδος, δυσκολευόμαστε να το αντιληφθούμε.

Είναι τόσο τυφλή η "υπακοή" σας στα συνθήματα με τα οποία μεγαλώσατε που δεν καταλαβαίνεται ότι αν έρθουν άλλοι 100.000 ή 1.000.000 λεπροεισβολείς, δεν θα τίθεται θέμα για "δίκιο του εργάτη". Με τόσους ανέργους κανείς δεν θα μπορεί να βρει εργασία.
2.000.000 Έλληνες άνεργοι δεν μας φτάνουν; Θέλουμε κι άλλους;

Η χώρα μας μετατρέπεται σε "χωματερή" λαθρομεταναστών της Ευρώπης. Πόσο δύσκολο νομίζεται είναι με 2-3 βομβιστικές επιθέσεις, να καταρρεύσει και ο τουρισμός μας;

Αντί να αναζητείτε εχθρούς, δείτε κατά πρόσωπο την αλήθεια στην πατρίδα μας.

ΥΓ. Και επειδή βλέπουμε ότι νοιάζεστε για την υγεία μας, κανείς δεν λειώνει αν σταθεί για 1 ώρα στη βροχή με ομπρέλα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν Είναι Άμεσο με το θέμα αλλά Έμμεσο και για αυτό ζητάω να δημοσιευθεί Παρακαλώ.Η Επανάσταση του 1821 ήταν ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ για να αποτινάξει το ΓΕΝΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ + ΟΧΙ των Εσκιμώων-Πυγμαίων τον Τουρκικό Ζυγό 400 και πλέον Χρόνων..ΔΕΝ ήταν για την Ταξική-Κοινωνική Επανάσταση κατά τους "Προοδευτικούς-Λοβοτομημένους Ανθέλληνες" όπως έγινε στην Γαλλική Επανάσταση με τον Ροβεσπιέρο και τους Συντρόφους του,ΔΕΝ ήταν για την Δημιουργία ενός Έθνους κατά τον ΣΚΑΪ (όπως μας είπαν οι γνωστοί Θαμώνες της Λέσχης Bildeberg-Sorros open society Foundation=Τατσόπουλος-θάνος Βερέμης-Διαμαντοπούλου μαζί με την Δραγώνα-Ρεπούση Εθνομηδενήστριες Ολκής..),το ΈΘΝΟΣ των Ελλήνων Προϋπήρχε αδιάκοπα ως Φυσική Συνέχεια των Αρχαίων Ελλήνων σύμφωνα με Αποτελέσματα Ερευνών: του Πανεπιστημίου της Πάντοβα-Τορίνο-Σταντφορντ Μανώλης Παπαγρηγοράκης,ας ψάξει όποιος θέλει στο youtube το DNA των ΕΛΛΗΝΩΝ να δει ότι Υπάρχει ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο τότε Μέχρι Σήμερα.Οπότε ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Κράτος σε επίπεδο Δομής Υπηρεσιών και Παράλληλα Απελευθερώθηκε η Ελλάδα απο τον Τουρκικό Ζυγό/Ισλαμοόρκ της Εποχής.ΔΕΝ δημιουργήθηκε ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ όπως Στρεβλά μας Προπαγανδίζουν εδώ και 30 Χρόνια Τώρα.Ο Ισοκράτης στον Πανηγυρικό του λόγο εδάφιον 50 Μιλάει για το επίμαχο θέμα της Καταγωγής-Παιδείας: και τό των Ελλήνων όνομα πεποίηκεν μηκέτι του γένους,αλλά της διανοίας δοκείν είναι,και μάλλον Έλληνας Καλείσθαι τους της Παιδεύσεως της Ημετέρας η τους της Κοινής Φύσεως Μετέχοντας.
Δηλαδή=το Όνομα των Έλληνων πεποίηκεν που σημαίνει Δημιουργία Κάτι Πλαστού-Ψεύτικης Εικόνας/Εντύπωσης Πλαστογραφήσανε Μηκέτι του Γένους=ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΥΜΦΟΡΑ του Γένους που Φτάσαμε σε αυτό το Σημείο..Δοκείν =Φαίνεται εν αντιθέσει με την Πραγματικότητα ότι είναι κάτι και Μάλλον Έλληνας Καλείσθαι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ απαραίτητα να είναι Καλείν σημαίνει ότι ΕΜΕΙΣ τους Αποκαλούμε έτσι.Εν ολίγοις ο Ισοκράτης Χτυπιέται και λέει τι μας βρήκε που βάζουν Βάρβαρους να μάθουν την Ελληνική Γλώσσα&Παιδεία.Οι Αλλοδαποί Μαθητές Μπορεί να έχουν Γεννηθεί+Μεγαλώσει στην Ελλάδα ας νιώθουν όπως θέλουν ΔΕΝ με Νοιάζει ΔΕΝ είναι Έλληνες το Γένος/Καταγωγή απο τους Γονείς τους Τελεία + Παύλα.Εκτός αν ένας απο τους 2 γονείς είναι ΕΛΛΗΝΑΣ τότε να πάρει την Ιθαγένεια-αλλιώς είναι Αιγύπτιος-Τυνήσιος-Κινέζος με Ελληνική Υπηκοότητα.Συνιστά Μέγιστη Πρόκληση την Ήμερα της Εθνικής Παλιγγενησίας να Γίνονται αυτά τα Πράγματα όταν ΤουρκοΑιγύπτικοι του Ιμπραήμ Πασά-Κιουταχή-Δράμαλη κτλ. Καίγανε-Σφάζανε-Βιάζανε-Εξισλαμίζανε..Οι Αλλοδαποί Μαθητές που ΔΕΝ έχουν Έλληνα γονέα να ΜΗΝ Λαμβάνουν Μέρος σε Εθνικές Παρελάσεις.

Δημήτρης Σωτηρόπουλος είπε...

Μπορείς σε παρακαλώ να μου βρεις ΜΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ όπου να υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα ή έστω μεμονωμένοι κομμουνιστές;

Δεν έχετε καταλάβει τι έρχεται.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ (ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ) ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!).

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΒΑΥΑΡΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ" (ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΩΣ "ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ) ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΜΦΥΛΙΟΣ… ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ) ΑΛΛΟΙΩΣΕ (ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΑΛΟΥΧΗΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ Ο ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, (ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ) ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ…

ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ (ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ - ΚΡΑΤΟΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΟΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΩΝ.
Συνεχίζεται...

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

Συνεχίζεται...
"ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΗ" ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ) ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ" ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΓΙΩΝ… ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ", ΜΙΑ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ", ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ…

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...
(Η ζωή των πρώτων χριστιανών είναι Δημοκρατική, Ελεύθερη με Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αγάπη Χριστού ["Ουράνιο Πολίτευμα Αγάπης και Δικαιοσύνης Χριστού" επί της Γης καθώς οι χριστιανοί είναι "Πολίτες του Ουρανού"], ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦ. 2, ΣΤ. 44 "πάντες δὲ οἱ πιστεύσαντες ἦσαν ἐπὶ τὸ αὐτὸ καὶ εἶχον ἅπαντα κοινά, 45 καὶ τὰ κτήματα καὶ τὰς ὑπάρξεις ἐπίπρασκον καὶ διεμέριζον αὐτὰ πᾶσι καθότι ἄν τις χρείαν εἶχε• 46 καθ' ἡμέραν τε προσκαρτεροῦντες ὁμοθυμαδὸν ἐν τῷ ἱερῷ, κλῶντές τε, κατ' οἶκον ἄρτον, μετελάμβανον τροφῆς ἐν ἀγαλλιάσει καὶ ἀφελότητι καρδίας, 47 αἰνοῦντες τὸν Θεὸν καὶ ἔχοντες χάριν πρὸς ὅλον τὸν λαόν. ὁ δὲ Κύριος προσετίθει τοὺς σῳζομένους καθ' ἡμέραν τῇ ἐκκλησίᾳ".
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦ. 4, ΣΤ. 32 "Τοῦ δὲ πλήθους τῶν πιστευσάντων ἦν ἡ καρδία καὶ ἡ ψυχὴ μία, καὶ οὐδὲ εἷς τι τῶν ὑπαρχόντων αὐτῷ ἔλεγεν ἴδιον εἶναι, ἀλλ' ἦν αὐτοῖς ἅπαντα κοινά. 33 καὶ μεγάλῃ δυνάμει ἀπεδίδουν τὸ μαρτύριον οἱ ἀπόστολοι τῆς ἀναστάσεως τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ χάρις τε μεγάλη ἦν ἐπὶ πάντας αὐτούς. 34 οὐδὲ γὰρ ἐνδεής τις ὑπῆρχεν ἐν αὐτοῖς·")

ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΕΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ... ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΦΟΥ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ...

ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε αυτό

http://www.protothema.gr/greece/article/564489/estisan-skines-stin-plateia-aristotelous-oi-prosfuges-/

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ (ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ) ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ"

Επειδή κουραστήκαμε να βλέπουμε ανοησίες να αναπαράγονται,
όταν κάποιος λέει ότι είναι "Έλληνας ΚΑΙ Ορθόδοξος", δεν σημαίνει ότι τα ιεραρχεί σε 1ο και 2ο και ότι το 2ο είναι πιο παρακατιανό.
ΚΑΙ τα δύο είναι ταυτότητα μας.

Δεν πολέμησαν ΠΡΩΤΑ υπέρ πίστεως και ΜΕΤΑ υπερ πατρίδος.
Πολέμησαν ΚΑΙ υπέρ πίστεως και υπέρ πατρίδος.Και για το ένα ΚΑΙ για το άλλο.
Γιατί σε μια ελεύθερη Ελλάδα δεν θα εξισλαμιζόταν, δεν θα έπαιρναν τα παιδιά τους γενίτσαρους, δεν θα παρέμεναν οι εκκλησιές τους τζαμιά κλπ.

Δημήτρης Σωτηρόπουλος είπε...

Πάντως ο Κολοκοτρώνης ξεκάθαρα γράφει πως «Όταν επιάσαμε τα άρματα είπαμε ΠΡΩΤΑ υπέρ Πίστεως και έπειτα υπέρ Πατρίδος».

Γνώριζαν όλοι πως ακόμα και να έχουν ελεύθερη Πατρίδα, με την παρουσία του Ισλάμ σε αυτήν δεν θα υπάρχει ελευθερία.

Ανώνυμος είπε...

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θά πρέπει νά γίνει κατά των οικουμενιστών.
Το ΟΧΙ στούς Αγαρηνούς πρόσφυγες είναι τό όχι προς τούς Οικουμενιστές.
Καλύτερα Τούρκικο φέσι παρά Παπική Τιάρα.
Δέν είναι τυχαίο τό πυκνώνειν των Μουσουλμάνων ραγδαία, πάει μέ την κορύφωση τού Οικουμενισμού; Ορθόδοξος

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να την στερεώσετε, διότι, όταν επιάσαμε τα άρματα είπαμε πρώτα υπέρ πίστεως και έπειτα υπέρ πατρίδος. Όλα τα έθνη του κόσμου έχουν και φυλάττουν μια Θρησκεία."
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΝΥΚΑ
http://www.egolpion.com/logos_kolokotrwnh.el.aspx#ixzz43uKclu6l

Η ένσταση μας διατυπώθηκε γιατί βλέπουμε να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα για να υποτιμηθεί η εθνική μας ταυτότητα, ως κάτι πολύ παρακατιανό.
Είμαστε ταυτόχρονα και ορθόδοξοι χριστιανοί ΚΑΙ Έλληνες.
Ο Ελληνισμός έχει μπολιαστεί με την Ορθοδοξία και έχει γίνει ένα δυνατό δέντρο, με αρχές, ιδανικά, αξίες έθιμα, ήθη. Οφείλουμε να επιστρέψουμε σε αυτά.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Τι εννοείται "θά πρέπει νά γίνει κατά των οικουμενιστών".

Δεν γίνεται κάθε φορά που προκύπτει ένα θέμα, να λέτε να γίνει για ένα άλλο. Φυσικά και δίνουμε μάχες ενάντια στον Οικουμενισμό. Λίγες αποκαλύψεις κάναμε ως ιστολόγιο; Δείτε την ετικέτα μας.

Ο εχθρός είναι η Παγκόσμια Νέα τάξη πραγμάτων. Και η λαθρομετανάστευση και ο Οικουμενισμός και το ηλεκτρονικό φακέλωμα και η αχρήματη κοινωνία και η παγκόσμια διακυβέρνηση όλα αυτά σχετίζονται.
Δείτε το προφίλ των συλλόγων που στηρίζουν-συνδιοργανώνουν και θα καταλάβετε ότι όλοι τους γνωρίζουν πολύ καλά τον πραγματικό εχθρό.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί αδελφοί, τό αίτιο της πυκνώσεως των Αγαρηνών, είναι η τελική ευθεία τού Οικουμενισμού.
Επιτρέπει ο Θεός,την πολιορκία όπως επέτρεψε τό 1453 για την Άλωση της Πόλης.
Η λύτρωση από τούς πρόσφυγες στην Ελλάδα, είναι η απόταξη τού Οικουμενισμού εκτός συνόρων.
Ο Θεός αγαπάει την Ορθοδοξία καί τό ποίμνιο, καί δεν θέλει νά δηλητηριαστεί από τά δηλητηριώδη Προστάγματα της μεγάλης Συνόδου.
Ορθόδοξος

Ανώνυμος είπε...

ανιστορητε κ ημιμαθη,οπως λεει κι ο ομοιδεατης σου,μονο που εσυ δεν εισαι τιποτε απ τα 2...απλα πες πες κατι θα μεινει...το ξερεις το εργο...
ΚΚ υπαρχουν σε ολο τον κοσμο οπου υπαρχει εργατικη ταξη κι εκμεταλευση
ΚΚ Τουρκιας που ο κεμαλ δολοφονησε ολη την ΚΕ εν πλω κι οσους δε τος εξαγορασε τους χορτασε μεχρι σκασμου εξοριες κ φυλακες οπως εκανε κ η φριεδερικη εδω.τοσο καλα τα ειχε ο κεμαλ με τους κομμουνιστες αλλα παει η κουβεντα αλλου,ΚΚ Ινδονησιας.με 3,5 εκατομμυρια μελη που χιλιαδες σφαχτηκαν σα τα μοσχαρια απ την αστικη ταξη τους,ΚΚ αφγανισταν,ιρακ,συριας,αιγυπτου,μπαγκλαντες,ινδιας κι ολο καποιο θα μου διαφευγει.φυσικα ουτε εσενα σου διαφευγουν αλλα...
το καλυτερα φεσι παρα τιαρα το διδασκουν και στα εκκλησιαστικα σχολεια...
μια τρανη αποδειξη πως ο παπας κι ο χοτζας καναν χωριο μαζι ταιζοντας χορτο τα κουτορνοθια 400 χρονια κι αμα χρειαστει θα το ξανακανουν..
προς τους διαχειριστες του σαιτ χαρχτηριζετε ανοητο η οπως σας αρεσει οποιον σας αρεσει..τα δικα μας σχολια οταν θιγουν το σουρλα η καποιο μελος του ναζιστικου κομματος γερμανιας τρων ψαλιδι
θεοι αρχοντοι βασιλιαδες με πλανα λογια μας γελουν...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κάντε μας τη χάρη και δείξτε μας ΕΝΑ κομμουνιστικό ιστολόγιο που φιλοξενεί σχόλια αντιθέτων.

Για να έχουμε ένα δείγμα κομμουνιστικής "ελευθερίας της γνώμης"!

ΥΓ. Μήπως ξέρετε τι ήταν τα γκουλαγκ?!

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ… ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΘΕΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ) ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ "ΠΡΩΤΑ" ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ (ΟΡΘΟΔΟΞΗ) ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΣΤΕΡΑ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ) ΝΑ ΜΗΝ "ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ;;; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΣΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟ 1821... ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΕΤΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ (ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ) ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΗΚΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Συγνώμη για την βεβιασμένη τοποθέτηση.
Συμφωνούμε απολύτως.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.