" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ κατά της ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ στις 7 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ και ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Διαβάσαμε σε πληθώρα ιστολογίων την παρακάτω ευχάριστη είδηση.  Χωρίς να γνωρίζουμε ποια είναι η "Πανελλήνια κληρικολαϊκή επιτροπή", σε μια Ελλάδα που όλοι έχουν σκύψει το κεφάλι και δεν αντιδράει σχεδόν κανείς και για τίποτε, οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία αφύπνισης και εγρήγορσης.

Οφείλουμε να δείξουμε ότι ο λαός ΑΝΤΙΔΡΑ.


  • Η αχρήματη κοινωνία (μέσω των capital controls και της υποτιθέμενης δίωξης της φοροδιαφυγής) προχωράει ραγδαία.  
  • Δεν είναι δυνατόν για να διασφαλίσεις το "αφορολόγητο" (που μας έχουν επιβάλει, να υποχρεώνεσαι να αγοράζεις μόνον με κάρτα (αφήνοντας ευάλωτο όλο το αγοραστικό σου προφίλ). 
  • Να υποχρεώνεσαι να δηλώνεις στην εφορία στο νέο περιουσιολόγιο, (συνεπώς διαθέσιμα σε κάθε υπάλληλο της) όλα τα χρήματα και τα ακίνητα που νόμιμα κατέχεις. 
  • Δεν είναι δυνατόν να αστυνομεύονται τα πάντα και να θεωρούνται εκ των προτέρων όλοι οι πολίτες ένοχοι τη στιγμή που ακόμη δεν έχουν ελέγξει όσους εμπλεκόταν στη λίστα Λαγκάρτ. 
  • Να εξαγγέλλουν ότι θα αλλάξουν τις ταυτότητες ΟΛΩΝ των Ελλήνων επειδή το ζητάει η Αμερική (για τους ελάχιστους Έλληνες που θέλουν να πηγαίνουν εκεί με ταυτότητα και όχι με διαβατήριο). 
  • Μια "πανίσχυρη" κάρτα του πολίτη που θα περιέχει τα πάντα, είναι λογικό να έχει και πολλαπλάσιες συνέπειες όταν αυτή θα κλέβεται ή θα παραβιάζεται. 
  • Δεν είναι δυνατόν όλες οι Ελληνικές τράπεζες να χορηγούν μόνον ανέπαφες (contactless) κάρτες -εξαιρετικά επικίνδυνες σε υποκλοπή δεδομένων, όπως δείξαμε εδώ- και να μην αντιδράει κανείς στην επιβολή αυτή.

Δηλώνουμε λοιπόν την υποστήριξη μας στην πρωτοβουλία αυτή -όπως και σε κάθε αντίστοιχη ακομμάτιστη πρωτοβουλία- και θα την προβάλουμε συνεχώς στην αρχική μας σελίδα.
Ιστολόγιο- Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Ακολουθεί η ανακοίνωση που διαβάσαμε:
Ανακοινώθηκε επίσημα από την Πανελλήνια Κληρικολαϊκή επιτροπή (που αποτελείται από
φορείς και συλλόγους) η πρόσκληση σύσσωμου του Ελληνικού λαού στην μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνεται στις 7 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης στις 15:00 στα Προπύλαια και μετά το πέρας των ομιλιών θα εξελιχθεί πορεία στην Βουλή των Ελλήνων (πλατεία Συντάγματος) στην Αθήνα.

ΟΧΙ στη νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ (ΠΛΙΝΘΙΟ) τύπουRFID (αναγνώριση με ραδιοσυχνότητα) – ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ με το ΔΥΣΩΝΥΜΟ ΑΡΙΘΜΟ 666.

ΟΧΙ στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΟΧΙ στην ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ τύπου ΑΜΚΑ

ΟΧΙ
στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΑΓΟΡΩΝ που με όργανο τους την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ) απειλούν την ΖΩΗ – την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ.

ΟΧΙ στην ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ και την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΑΩΝ. Φταίνε οι ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ και όχι οι ΛΑΟΙ.

ΟΧΙ στην ΑΝΕΓΕΡΣΗ του ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΧΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ, είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ για την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ με την ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.


Και να θυμίσουμε στον κύριο Τσίπρα:

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΗ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΕΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.ΕΜΠΡΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σας συγχαίρω και εγώ. Όλοι νοιώθουμε την ανάγκη να αντιδράσουμε για αυτά που συμβαίνουν.
Ας γίνει το συλλαλητήριο αυτό η πρώτη αφορμή, ένα πρώτο ξεκίνημα.
Όπως σωστά γράψατε αρκετά κρατήσαμε σκυμμένο το κεφάλι μας.
Τόσα νομοσχέδια πέρασαν και τόσες ηλεκτρονικές διαβουλεύσεις πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων. Ας δώσουμε μια πρώτη ομολογία πίστεως για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΑΝΩΝΥΜΕ 7 Ιανουαρίου 2016 - 8:54 μ.μ., ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΟΥ.
Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ "ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΛΕΞΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ "ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ "ΠΡΟΤΥΠΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ) ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΕΖΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…

ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΝΟΗΜΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΟΥ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΝ "ΤΥΦΛΟ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ"… ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΥΦΛΟΣ"… (ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ "Ο Παιδαγωγός" ΕΛΠΙΖΩ!).

"ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ. ΕΜΠΡΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ."

ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ…

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Πολύ σωστή η επισήμανση σας για τα ορθογραφικά λάθη. Ως ιστολόγιο δεν επεμβαίνουμε στα σχόλια αναγνωστών για να μην θεωρηθεί ότι εσκεμμένα αφαιρούμε ή τροποποιούμε λέξεις.
Εγκαθιστώντας κάποιο πρόσθετο (στο πρόγραμμα περιήγησης) εύκολα ο καθένας μπορεί να βλέπει και να διορθώνει τα ορθογραφικά του λάθη.

Πρέπει να σεβόμαστε την ελληνική γλώσσα.

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα ελπιδοφόρο&Αισιόδοξο το Μήνυμα της Κινητοποιήσης,ιδεατά θα πρέπει να κατέβουν Εκατοντάδες Χιλιάδες Κόσμου Δεν ξέρω τι θα γίνει στην Πράξη,Εγω απλά λέω ο Καθένας που έχει τέτοιες ευαισθησίες σε αυτά τα Ζητήματα ας το γνωστοποιήσει στον Κύκλο Γνωριμιών του,Φίλους,Γνωστούς,Συγγενείς ας χρησιμοποιήσει τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή ας εκτυπώσει Αφισάκια Κολλώντας σε Σημεία Αναφοράς Πολύ Κόσμου ώστε να ενημερωθεί ή ας Αφήσει Φυλλάδια σε Διάφορα Καταστήματα όπως έχουν τις θεατρικές Προσκλήσεις.Δίνω κάποιες Ιδέες ούτως ώστε να διαδοθεί όσο πιο πολύ γίνεται.Όσοι λοιπόν Αντιντίθενται στην Παγκόσμια Ηλεκτρονική Διακυβέρνση Οφείλουν να είναι Κάτω και ας προγραμματίσουν την οποιαδήποτε δουλειά τους για άλλη μέρα/ώρα κτλ.Επίσης τα Ιστιολόγια που είναι Αντι-Νεοταξικά + όσοι Υπογράφουν/Σχολιάζουν σε Facebook-Twitter πρέπει να ΕΝΩΘΟΥΝ.
Πραγματικά αν δει κάποιος τον Αριθμό όσων κάνουν like είναι Πολυπληθής Αρκετές Χιλιάδες Οπότε ΜΟΝΟ απο τα Ιστιολόγιο να κατέβουν θα είναι κάτι Μεγαλειώδες θέλω να ελπίζω.Αν και τώρα κάτσουμε Καναπέ με Φραπέ για να δούμε Champions league τότε είμαστε άξιοι της Μοίρας μας,Αν τώρα δεν ενεργοποιηθούμε απο τον Κοινωνικό-Πνευματικό λήθαργο ΔΕΝ θα έχουμε δικαίωμα να μιλήσουμε/διαμαρτυρηθούμε ξανά εν ολίγοις να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.Εύχομαι τα Καλύτερα!!

Ανώνυμος είπε...

True Orthodox.

Είναι ευκαιρία για όλους μας να διατρανώσουμε τη φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στη Νέα Τάξη πραγμάτων, συμμετέχοντας σε αυτή τη διαμαρτυρία.
Είναι αγώνας ενάντια σε αυτούς που μας φέρανε σε αυτήν την κατάσταση. Μας αφορά όλους, είτε συμφωνούμε είτε όχι με την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα.

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να γινει ταυτοχρονα και στη Θεσσαλονικη.Η βορεια Ελλαδα ειναι δυσκολο να κατεβει Αθηνα.Παρακαλω βοηθηστε γι αυτο,το θελουμε πολυ!

Ανώνυμος είπε...

Εκείνοι που φοβούνται τον οικονομικό έλεγχο και τρέμουν τη γενίκευση των συναλλαγών με κάρτες, δεν θα μας παρασύρουν, με μυθεύματα, Το ευαγγέλιο λέει "απόδοτε τα του καίσαρος καίσαρι" και "εξουσίαις υπερεχούσαις υποτασσέσθω".

Έτσι τρομοκρατούσαν εδώ και 20 - 30 τον λαό, με δήθεν ...666άρια ως χαράγματα του ... αντιχρίστου στα barcode, έτσι τρομοκρατούσαν τους αφελείς ότι θα γίνει η Β΄Παρουσία το 2000, έτσι προσπαθούσαν να παραμυθιάσουν τους αφελείς ότι στα τσιπ των καρτών των τραπεζών περιέχεται "ο δυσώνυμος αριθμός"! Ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα, ευτυχώς ο θρησκευόμενος λαός τους κατάλαβε και στη συντριπτική του πλειοψηφία χρησιμοποιεί και barcode στα σουπερ μάρκετ και σε όλα τα προϊόντα, και πιστωτικές και τραπεζικές κάρτες με "πλινθίο" (τσιπ, μικροτσιπ) και διαπίστωσε ότι ούτε ο αντίχριστος ήλθε το 2000 ούτε η Β΄Παρουσία έγινε, και τους έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Είναι τελείως αβάσιμος ο ισχυρισμός σας ότι αυτοί που πολεμούν τις κάρτες και τα chip σε αυτές και τα "666", το κάνουν επειδή φοβούνται τον οικονομικό έλεγχο.

Αφού στην αποκάλυψη γράφει για μια εποχή στην οποία όποιος δεν έχει το χάραγμα του ΑντιΧρίστου, δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτε, δεν θέλει πολύ μυαλό να αντιληφθούμε ότι γοργά οδηγούμαστε σε μια τέτοια εποχή, μέσω της αχρήματης κοινωνίας.

Ο ίδιος ο π.Παϊσιος έγραψε και μάλιστα χειρόγραφα το "σημεία των καιρών -666" και προειδοποιούσε τον κόσμο ότι αφού του μάθουν να χρησιμοποιεί τις κάρτες, θα χρησιμοποιήσουν τον κίνδυνο κλοπής των καρτών για να τους ζητήσουν να εμφυτεύσουν το τσιπ στα χέρι τους.

Οφείλουμε από τώρα να αγωνιστούμε. Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο ελεύθερο και όχι σκλάβο. Λέμε ΟΧΙ στο ηλεκτρονικό φακέλωμα το οποίο εξαπλώνεται ραγδαία.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είναι το οξύμωρο!

Πριν από μερικά χρόνια με καθοδηγητή την επίσημη εκκλησία, συγκεντρώθηκαν εκατομμύρια υπογραφές που ζητούσαν υποχρεωτική αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες! Ζητούσαν "φακέλωμα" των θρησκευτικών πεποιθήσεων όλων!

Τώρα, κάποιοι, ζητούν "όχι κάρτες" και φωνασκούν ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ! Δεν θέλουν απαραχάρακτες μοντέρνες ταυτότητες, δεν θέλουν έλεγχο κυρίως "οικονομικό", επικαλούμενοι ΚΑΚΩΣ την Αγία Γραφή, ευτυχώς όχι υπό την αιγίδα της επίσημης Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ η Σύνοδος της εκκλησίας της Κρήτης είχε καλέσει σχετικά τους χριστιανούς να μην τρομοκρατούνται από ανεύθυνους.

Δεν έχουν και την καλή ιστορική μαρτυρία, είναι υπόδικοι στην εκκλησιαστική ιστορία και δυνάμει στην ανθρώπινη δικαιοσύνη για "τον παπού που δεν έπαιρνε τα φάρμακά του, με τις όποιες συνέπειες, διότι οι συσκευασίες των φαρμάκων "είχαν το barcode με το 666".

Ανώνυμος είπε...

http://www.dimokratiki.gr/15-01-2016/ke-iereas-450-000-evro-sti-lista-tis-tis-ubs/

στη λίστα και ιερέας της Αττικής με καταθέσεις 450.000 ευρώ στη UBS.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ Ο "ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ" ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ BARCODE 666 ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ Η ΑΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ…

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗ… ΩΣΤΟΣΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1800, ΤΟ 1900 ΚΑΙ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ RFID ΑΦΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΟΥΝ! ΙΔΟΥ: POS ...κλέβουν χρήματα οι χάκερς; Μάθετε POS... http://id-ont.blogspot.gr/2016/01/pos-pos.html

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΚΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ "ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ".
ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΡΘΡΟ 3 ΠΑΡ.1 Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατoλικής Oρθόδoξης Eκκλησίας τoυ Xριστoύ. ΒΕΒΑΙΑ "ΙΟΥΔΕΣ" ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…


Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".
ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ=ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΟΧΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η Αγγλία προστατεύοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών της κατήργησε την ηλεκτρονική Ταυτότητα Κάρτα παρακολούθησης των πολιτών και τις βάσεις δεδομένων (δείτε το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=NSqQ8pRu9WY ).
(Ακόμα και ένας "τρελός" δεν θα υπέγραφε την Ταυτότητά του χωρίς να μπορεί να δει το κρυπτογραφημένο περιεχόμενό της στο τσιπάκι=μικροεπεξεργαστή!... Βέβαια υπάρχει και "η νοοτροπία του τυφλού κοπαδιού", δηλαδή, "ότι πράττουν οι πολλοί είναι σίγουρα σωστό ή επειδή το έπραξε ΕΝΑΣ σπουδαίος δήθεν ειδικός χωρίς να χρειάζεται να μπούμε στον κόπο να το κρίνουμε οι υπόλοιποι με την λογική"... Επομένως με αυτή την σαθρή νοοτροπία εφόσον "οι περισσότεροι" γύρω μας καπνίζουν άρα μήπως είναι καλό το κάπνισμα και δεν βλάπτει σοβαρά την υγεία; Όπως επειδή πολλοί δέχονται τις προγαμιαίες σχέσεις, ακόμα και δήθεν ορθόδοξοι χριστιανοί, αυτό σημαίνει ότι δεν βλάπτουν την ψυχική και σωματική υγεία και δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε τι είπε ο μοναδικός αληθινός Σωτήρας της αθάνατης ψυχής μας, Εσταυρωμένος και Αναστημένος Θεάνθρωπος Χριστός;) ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (με πρόσχημα και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς...) http://www.freevolition.gr/666.htm (συμπληρωμένο)

βασιλης είπε...

θα γινει μια συγκεντρωση,μαλλον στις 28 φεβρουαριου στο αγαλμα του μεγαλεξανδρου.πληροφοριες στο 2310554082,συλλογος Αγιος Βασιλειος.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κάποιο άλλο ιστολόγιο απλά θα διέγραφε το σχόλιο και κάθε σχόλιο που θέλει να "ξεφορτωθεί" για να γλιτώσει τον χρόνο να δίνει "εξηγήσεις".

Εμείς πιστοί στις αρχές που διέπουν την λειτουργία αυτού του ιστολογίου, το δημοσιοποιούμε,
εκφράζοντας την επιφύλαξη και την σύσταση μας στους διοργανωτές ότι οι συγκεντρώσεις για σοβαρά θέματα όπως αυτό της Κάρτας της Πολίτη, της αχρήματης κοινωνίας και της ηλεκτρονικής σκλαβιάς που επεκτείνεται παντού, πρέπει να διέπονται με σοβαρότητα για να μην γίνονται αφορμές για να γελοιοποιούνται τελικά τα θέματα αυτά.

Unknown είπε...

Αυτή η εκδήλωση δεν έχει εκκλησιαστική ευλογία, διότι
1) δεν γίνεται με ευλογία και έγκριση της ιεράς συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος
2) συμμετέχουν σε αυτή διάφοροι παραεκκλησιαστικοί και σχισματικοί, π.χ. οι Μάξιμος Βαρβαρής (πβ. ψευδείς προφητείες περί αντιχρίστου), Μεθόδιος Παπαλαμπρακόπουλος (καθηρημένος, σχισματικός και αυτοπροβαλλόμενος ψευδώς σαν «καθηγούμενος της Ι.Μ. Εσφιγμένου Αγίου Όρους»), Ευθύμιος Τρικαμηνάς (καθηρημένος πρώην ιερέας) κλπ.

Η παρουσία και η συνδιοργάνωση από παλιοημερολογίτες είναι σοβαρός λόγος φαλκίδευσης και καπελώματος της συγκέντρωσης. Μάλιστα, παλιοημερολογίτες πρωτοστατούν στη μεταφορά κόσμου μέσω πούλμαν από διάφορες πόλεις. Θα πρέπει να γίνει ΑΛΛΗ συγκέντρωση, πραγματικά εκκλησιαστική, δίχως την παρουσία σχισματικών, παραεκκλησιαστικών και παρασυνάγωγων.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κάναμε μια "βόλτα" στο ιστολόγιο σας και διαπιστώσαμε ότι έχετε απίστευτα μεγάλο αριθμό πρωτότυπων εγγράφων (όπως πχ τι κατασχέθηκε από μοναχό που απελάθηκε το 1989 από το Άγιο Όρος λόγω "ζηλωτισμού"). Δεν θέλει πολύ μυαλό να αντιληφθούμε από που τα βρήκατε όλα αυτά τα επίσημα έγγραφα (αποκλείεται να διέρρευσαν από το Λιμεναρχείο ..)
και τι ρόλο παίζετε.

Σας απαντούμε λοιπόν
1) Ισχυρίζεστε ότι το συλλαλητήριο στην αθήνα δεν έχει εκκλησιαστική ευλογία επειδή δεν έχει έγκριση από την σύνοδο της Εκκλησίας της Eλλάδος!!

Πολύ σωστά. Όταν (επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ) ψηφιζόταν ο νόμος για τις εκτρώσεις, με εξαίρεση τον αγωνιστή μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνο που άμεσα διοργάνωσε συλλαλητήριο στην πόλη του, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος περιορίστηκε να ψελλίσει μια ανακοίνωσούλα.
Το ίδιο επαναλήφθηκε σε ένα σωρό άλλα καυτά θέματα.

Μάθετε λοιπόν ότι εκκλησία είναι και ο πιστός λαός, και πλέον δεν περιμένει καμία έγκριση από αλαζόνες και ματαιόδοξους και από εξωμότες της πίστεως. Εξ άλλου, όταν έχει κόσμο, όπως στις συγκεντρώσεις, δύσκολα κάνουν μανούβρες τα πολυτελή μητροπολιτικά αυτοκίνητα.

2) Ηγούμενος της Εσφιγμένου ΥΠΑΡΧΕΙ. Ηγούμενος σε κάθε μοναστήρι είναι αυτός που εκλέγουν οι μοναχοί του. Αυτός λοιπόν είναι ο Μεθόδιος. Οι άλλοι που διόρισε το Οικουμενιστικό Πατριαρχείο μόνον σε φωτογραφίες το έχουν δει το "μοναστήρι" τους.
Αλλά μια χαρά κατέσχεσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της πραγματικής μονής και όλα τα ακίνητα της (τελευταία το κονάκι στην Θεσσαλονίκη).

Να πείτε σε όλους αυτούς ότι αν θέλουν να παραλάβουν το μοναστήρι που τους έγραψε ο "Σουλτάνος" (λες και είναι τσιφλίκι του),να πάνε να το παραλάβουν.
Όλο και κάποια φιάλη υγραερίου θα έχει απομείνει (ενώ τους έχετε αποκλεισμό από ξηρά και θάλασσα και μετά μεγάλης δυσκολίας φέρνουν εφόδια).
Μολών Λαβέ λοιπόν. Να πάνε να το "πάρουν". Ευκαιρία να προσθέσουμε μερικές ακόμη ένδοξες σελίδες στην ελληνορθόδοξη ιστορία μας.

Σχησματικοί ΕΙΣΤΕ και ΦΑΙΝΕΣΤΕ. Εσείς πάτε με τους αιρετικούς και σαν συνέπεια κομματιάζετε την εκκλησία μας. Βάλτε λοιπόν -ανάμεσα στις τόσες κορνίζες καλοθρεμένων δεσποτάδων- και τον Πάπα. Μια ώρα αρχύτερα. Δεν νομίζουμε να δυσκολευθείτε να βρείτε φωτογραφίες του, δίπλα στον Βαρθολομαίο.

Είτε το θέλετε είτε όχι, η συγκέντρωση ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
Σε πείσμα των δαιμόνων και των έμισθων και άμισθων κονδυλοφόρων τους.

Unknown είπε...

Σας ευχαριστούμε για τις υποθέσεις και τους λογισμούς σας, αγαπητέ. Είναι ίδιον των στερουμένων επιχειρημάτων η προσωπική ηθική μείωση αυτών με τους οποίους διαφωνούν.

Η μονή Εσφιγμένου είναι πατριαρχική και σταυροπηγιακή, το δε Άγιον Όρος ενιαίο πνευματικά και διοικητικά, κανονικό έδαφος του οικουμενικού Πατριαρχείου. Οι «μοναχοί» που λέτε πως εξέλεξαν τον κ. Μεθόδιο δεν ήταν κανονικοί μοναχοί αλλά εξωεκκλησιαστικοί παλιοημερολογίτες, ούτε Εσφιγμενίτες αφού είχαν προηγουμένως διώξει βιαίως την συντριπτική πλειοψηφία των παλαιών Εσφιγμενιτών.

Η καταφορά σας εναντίον ενός Πατριάρχη είναι συναντώμενη μόνο σε κύκλους ζηλωτώω παλιοημερολογιτών, ενώ δεν γνωρίζουμε καμμία απόφαση καθαίρεσής του. Το να θέτει έκαστο μέλος της Εκκλησίας τον εαυτό του στη θέση υπερ-συνόδου είναι παράλογο και αντιεκκλησιαστικό. Τέλος, η ειρωνεία δεν τιμά έναν χριστιανό, ενώ δεν διαστάζετε να προβείτε σε ΑΠΕΙΛΕΣ, για την αστυνομία που οσονούπω αναμένεται να υλοποιήσει οριστικές αποφάσεις της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους περί έξωσης των καταληψιών από το ταλαίπωρο κτήριο της μονής Εσφιγμένου.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι δύναται καθένας να αιτηθεί εγγράφως και να λάβει έγγραφα από πλειάδα υπηρεσιών. Ευελπιστούμε σε εποικοδομητικό διάλογο, σας ευχόμαστε καλή φώτιση και σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία των σχολίων.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Υπάρχει ένα πολύ ωραίο σύνθημα (κυπρίων αυτόνομων εθνικιστών φοιτητών προς τα ΜΑΤ):

"Και για να μην ξεχνάτε, ποια είναι η δουλειά σας
σκυλιά, φυλάτε, τ'αφεντικά σας"


Χαιρόμαστε που αποτελούμε αφορμή κάποιοι να αμείβονται με υπερωρίες Κυριακάτικα.

Unknown είπε...

Αχρείαστες ειρωνείες, συνθηματολογίες και λογισμοί, που όμως μαρτυρούν αδυναμία διεξαγωγής διαλόγου με σεβασμό και επιχειρήματα. Ελπίζουμε μόνο να μην ενστερνίζεστε τις απόψεις του κ. Μεθόδιου, όταν μιλά για τους νεοφανείς οσίους Πορφύριο και Παϊσιο, ονομάζοντάς τους «μάγους» και «ψευτοαγίους των οικουμενιστών»... Καλή σας ημέρα.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Είδαμε και τα ωραία ημερολόγια της μαϊμού μονής εσφιγμένου που διαφημίζετε στο ιστολόγιο σας (μεταξύ μας, τόσα χρήματα από τόσα ακίνητα που βρήκαν έτοιμα, τι τα κάνουν; μοναστήρι για να τα σπαταλήσουν δεν έχουν. Εκτός αν τα μοιράζουν σε ημετέρους ή τα επιστρέφουν σε αυτούς που τους διόρισαν. Έτσι είναι η ζωή, υπάρχουν ανταλλάγματα στο εμπόριο).

Κάποτε ο Ιούδας πρόδωσε τον Χριστό για 30 αργύρια. Γιατί να μην τον προδίδουν σήμερα κάποιοι για μια θέση δεσπότη ή αρχιμανδρίτη ή για μια "ευλογία" βρε αδερφέ;
Μην ανησυχείτε, κατανοούμε απόλυτα, ξέρουμε τι γίνεται, τα μαθαίνουμε.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.