" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Οι εντολές της Νέας Τάξης εκτελούνται απαρέγκλιτα. Σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλα ζευγάρια και προσεχώς και υιοθεσία παιδιών!

Λες και τα παιδιά είναι κατοικίδια..
που μπορούν να στερούνται τη βιολογική τους μητέρα με δύο υπογραφές και μία απόδειξη παροχής υπηρεσιών!

Δεν πάνε οι Έλληνες να πηδάνε από τα μπαλκόνια και να μην δουλεύει ένας στους τρεις πολίτες. Η ατζέντα είναι ατζέντα και οι εντολές της Νέας Τάξης εκτελούνται απαρέγκλιτα...


Ότι δεν μπορούσαν να περάσουν τα λαμόγια των άλλων κυβερνήσεων, λόγω διαφορετικής πελατείας... θα τα περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ... που από κόμμα γραφικών του 3%... μας έπεισαν ότι εκπροσωπεί την πλειοψηφία των πολιτών κι άρα νομιμοποιείται να επιτρέψει την υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια gay... λες και τα παιδιά είναι κατοικίδια που μπορούν να στερούνται τη βιολογική τους μητέρα με δύο υπογραφές και μία απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Οι gay έχουν νομοθετημένα δικαιώματα αλλά τα παιδιά προς υιοθεσία δεν έχουν κανένα δικαίωμα επιλογής και κανείς δεν θα
...
τα ρωτήσει αν επιθυμούν να μεγαλώσουν υιοθετημένα από gay κι όχι όπως ορίζει η φύση, επειδή έτσι γουστάρουν οι ανώμαλες πατσαβούρες των παντοδύναμων Rothschild.
Με την ευκαιρία της κυβέρνησης των γραφικών... θα δούμε πάρα πολλά ακόμα.
το είδαμε εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ- ΕΠΕΙΓΟΝ:
Συμμετέχουμε στην δημόσια διαβούλευση, 
γράφοντας τεκμηριωμένα την άποψη μας, εδώ:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται με τα διάφορα "σύμφωνα συμβίωσης" και κάποιοι ασχολούνται με τα...βεγγαλικά!
http://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/4356-me-beggalika-upodexthikan-ton-trikkis-xrusostomo-fotobinteo
Βεγγαλικά χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα λίγο πριν τον εσπερινό. Το πρωί είχε προηγηθεί η ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη. Τα βεγγαλικά τα κράτησαν για το απόγευμα όταν υποδέχθηκαν το νέο μητροπολίτη στον εσπερινό.
Εδώ ο κόσμος πένεται με την οικονομική κρίση και κάποιοι ρίχνουν βεγγαλικά! Νέα ήθη!

Ανώνυμος είπε...

Ως Ορθόδοξος Ιερομόναχος της Γνήσιας Εκκλησίας της Ελλάδος, έχοντας την πνευματική ευθύνη έναντι του ποιμνίου που μου εμπιστεύτηκε Ο Κύριος Ιησούς Χριστός και Θεός ημών, κηρύττοντας απανταχού τις θεμελιώδεις και σωτήριες αρχές της Χριστιανικής Πίστεώς μας, Καταδικάζω το ολίσθημα του κ. Υπουργού, διότι επιχειρεί νομοθετικώς να υποβιβάσει την ανθρώπινη φύση, την αξιοπρέπεια του ατόμου και τον υψηλό θεσμό της οικογένειας.

Δηλώνω ευθαρσώς και
υπογράφω με παρρησία, ως Έλληνας πολίτης και Ορθόδοξος Κληρικός, την αντίθεσή μου στο αισχρό αυτό νομοσχέδιο.


Ιερομόναχος Γρηγόριος Ζιώγος συνυπογράφει και ο Ιερομόναχος Κάλλιστος Τζουλακίτζε

Ανώνυμος είπε...

Ποιος "φαεινός εγκέφαλος" απ αυτούς που είχαν αναλάβει την ευθύνη της τελετής ενθρόνισης σοφίστηκε αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια; Τι φαιδρότητες είναι αυτές; Ελπίζουμε ότι ο νέος μητροπολίτης δε συμφωνεί με αυτά τα καραγκιοζιλίκια και θα πατάξει στο μέλλον παρόμοιες ασχημοσύνες.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.