" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Εντυπώσεις από την συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη (Κυριακής 11/10/2015)

Το παρακάτω σχόλιο-περιγραφή, μας έγραψε αναγνώστης του ιστολογίου μας (εδώ):

Λοιπόν τελικά πήγα σε αυτή την Κινητοποιήση παρά το γεγονός ότι περίπου 1 ώρα πριν έριχνε κατακλυσμιαία Βροχή...απλά αντί να ξεκινήσει 16:30 η εκδήλωση ξεκίνησε 17:30 λόγω αργοπορίας στην Προσέλευση του κόσμου απο την Βροχή,
η αλήθεια είναι ότι τηρουμένων των αναλογιών (Καιρικών Συνθηκών-και εγώ τελευταία στιγμή αποφάσισα να πάω μιας και ο καιρός έπαιζε κρυφτό μεταξύ Ήλιου+Σύννεφων..) μαζεύτηκαν σχετικά ένας ικανοποιητικός αριθμός γύρω στα 400 Άτομα υπόλογιζω, τουλάχιστον στο ξεκίνημα και οι ηλικίες των συγκεντρωμένων ΔΕΝ ήταν Μόνο Ηλικιωμένοι-Φανατικοί-Γραφικοί-"Κολλημένοι" άνω των 60 όπως θα έβγαινε να πει κάποιος κακοπροέραιτος ώστε να το υποβαθμίσει/χλευάσει..αλλά και Νεότερης Γενιάς Άτομα.



Την Εκδήλωση διοργάνωσαν Σύλλογοι Παλαιοημερολογιτών από όσο άκουγα και είχε αρκετούς ομιλητές κληρικούς&λαικούς εγώ έκατσα μέχρι τις 19:30 περίπου.

Δίνω Συγχαρητήρια στους Διοργανωτές μιας και είναι οι Μοναδικοί (τουλάχιστον αυτοί που φαίνονται) που παίρνουν τέτοιες Πρωτοβουλίες ώστε να διοργανώσουν εν μέσω της Δίνης του Κυκλώνα δηλαδή της Νέας Τάξης Πραγμάτων/Παγκοσμιοποιήσης τέτοιου τύπου Ομιλίες.Εύχομαι να ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ τέτοια εκδήλωση με ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ μπας και ξυπνήσει ο λοβοτομημένος-Εκφυλισμένος Νεοέλληνας..

Μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό Υλικό σε Πολλούς Νέους-΄Εφηβους από όσο είδα και ΔΕΝ ήταν Αρνητικοί απέναντι σε αυτό..ίσα-ίσα δείξανε ενδιαφέρον όπως και κάποιοι Τουρίστες οι οποίοι ρωτάγανε τι γίνεται εδώ..και το σχόλιο μας:

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.
Πλέον καθόλου δεν μας απασχολεί ποιος παίρνει την πρωτοβουλία για ενημέρωση και αντίδραση. Εφόσον οι "επίσημοι" φορείς ακόμη σκέφτονται και περιορίζονται σε "χαρτοπόλεμο" με καμιά ανακοίνωση, αναμένοντας τι θα κάνουν οι υπόλοιποι, οφείλουμε να στηρίξουμε όσους αναλαμβάνουν έμπρακτα δράση.

Εύγε λοιπόν σε όσους το οργάνωσαν και σε όσους -παρά την βροχή- συμμετείχαν.
Τις φωτογραφίες που παραθέτουμε, τις είδαμε εδώ


Έναν από τους λόγους που εκφωνήθηκαν στην συγκέντρωση, διαβάσαμε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.