" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Κορόιδο καθηγητάκο: Η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, "σύντροφος" (όχι σύζυγος) του Αλέξη Τσίπρα, πήρε πάλι απόσπαση στο Πανεπιστήμιο!

Προκλητική δεν ήταν μόνον η υπογραφή της απόσπασης της Περιστέρας (Μπέτυς) Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο από τον Υπουργό Παιδείας, γνωστό αριστεριστή κ.Τάσου Κουράκη, λίγο πριν αποχωρήσει από το Υπουργείο, μόλις μία μέρα πριν από την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης και ενώ ο κ. Τσίπρας είχε υποβάλει ήδη την παραίτησή του.


Προκλητικό είναι ότι η κυρία αυτή, η "σύντροφος" του Αλέξη Τσίπρα,  έπαιρνε αποφάσεις ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ακόμη και στις συνκυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!

Αγαπητέ συνάδελφε,
πριν πάρεις για μία ακόμη φορά τις βαλίτσες με τα ρούχα, τον υπολογιστή και τα κουζινικά σου για να πας στην οργανική σου, να ψάχνεις να νοικιάσεις κλπ,
δες τις αποφάσεις απόσπασης που υπέγραψαν :

ο Ανδρέας Λοβέρδος (απόσπαση κατά το σχολικό έτος 2013-2014)
ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος (απόσπαση κατά το σχολικό έτος 2014-2015)
και  ο Τάσος Κουράκης (απόσπαση κατά το σχολικό έτος 2015-2016)
(την είδηση και τις αποφάσεις απόσπασης σε pdf, είδαμε εδώ)






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πηγή: Το πάρτι-έκπληξη της Περιστέρας για τον Τσίπρα -Ηοuse μουσική και finger food σε βίλα στο Σούνιο υπό το φως της πανσελήνου

Ενα πάρτι-έκπληξη για τον σύζυγό της Αλέξη Τσίπρα διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες, στη βίλα όπου πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Σούνιο, η Περιστέρα Μπαζιάνα.

Το πάρτι έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στην πανσέληνο της 29ης Αυγούστου στη βίλα του επιχειρηματία της DHI, Κωνσταντίνου Γιώτη, στο Σούνιο, όπου διέμεινε ο πρώην πρωθυπουργός και η οικογένειά του από τις αρχές του καλοκαιριού.

Καλεσμένοι του πρώην πρωθυπουργικού ζεύγους ήταν συγγενείς και στενοί φίλοι, ανάμεσα στους οποίους και ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Στο σύνολο οι καλεσμένοι του ζευγαριού ανέρχονταν στους 60.

http://www.iefimerida.gr/news/224730/parti-ekplixi-tis-peristeras-gia-ton-tsipra-iouse-moysiki-kai-finger-food-se-vila-sto#ixzz3l2SMW5Ez


Εσείς ετοιμάζετε τα μπαγάζια σας να πάτε στις οργανικές και όπου σας τοποθετήσουν και η συνάδελφος σας κάνει πάρτυ! Λογικό είναι! 29 Αυγούστου! Είχε την απόσπαση έτοιμη. Να μην χαίρεται;!!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.