" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

«Προσοχή τους τζιχαντιστές. Θα σας σφάξουν σαν τα πρόβατα, εγώ τα έζησα στο πετσί μου!»

Ο αρχιεπίσκοπος Amel Shimon Nova από την Μοσούλη του Ιράκ, που κατέφυγε τώρα στην Γερμανία, έδωσε μια συνέντευξη στον γερμανικό τύπο προειδοποιώντας με πολύ αυστηρό τόνο τους Ευρωπαίους και ιδιαίτερα τους χριστιανούς, να σταματήσουν αυτήν την εισβολή των λαθρομεταναστών, στην πλειοψηφία μουσουλμάνων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά : «Προσοχή τους τζιχαντιστές. Θα σας σφάξουν σαν τα πρόβατα, εγώ τα έζησα στο πετσί μου!» Ο Amel Shimon προειδοποιεί ότι όλες οι παραδοσιακές χριστιανικές άξιες δεν έχουν καμία απολύτως αξία σε όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες.

Αλλά ας παρακολουθήσουμε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του : «Τα σημερινά μαρτύρια των χριστιανών στην Ανατολή είναι πρόγευση στο τι έχουν να τραβήξουν οι χριστιανοί και γενικά οι Ευρωπαίοι από αυτούς, όταν πατήσουν για τα καλά το πόδι τους στην Ευρώπη. Η δική μου ενορία έχει καταληφθεί από ριζοσπάστες ισλαμιστές και υποχρέωσαν τους δικούς μας να γίνουν ισλαμιστές. Μπροστά μας τους έσφαζαν σαν τα αρνιά. Αλλά δόξα τω Θεώ η ενορία μου δεν εξοντώθηκε εντελώς. Ακόμα κρατεί η πίστη μας στον Χριστό τόσο πολύ που δεν κατάφεραν να μας εξαφανίσουν από εκείνη την περιοχή.

Πρέπει να καταλάβετε την αλήθεια της Μέσης Ανατολής, τον τρόπο σκέψης τους, τον τρόπο ζωής τους, και πάνω από όλα τι είναι ικανοί να κάνουν ανά πάσα στιγμή για την θρησκεία τους, για τον Αλλάχ τους, για να βρεθούν στον παράδεισο όπως λένε. Μην καλωσορίζετε αυτές τις μάζες, θα αποτελέσουν πολύ μεγάλο κίνδυνος σε λίγο καιρό. Λέτε συνεχώς όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο. Αυτό είναι ένα μέγα λάθος. Το Ισλάμ δεν λέει το ίδιο. Οι δίκες μας αξίες δεν είναι ίδιες με τις δικές τους, αν γρήγορα δεν συνέρθετε θα γίνετε θύματα αυτών που καλωσορίσατε στα σπίτια σας».

Στην ερώτηση αν το Ισλάμ από μόνο του αποτελεί κίνδυνο, απαντάει ο Αmel:
«Οι μουσουλμάνοι, δεν είναι το πρόβλημα. Θέλουν να ζήσουν όπως εσείς και εγώ. Το πρόβλημα είναι οι χιλιάδες IS, SALAFISTEN, DSCHIHADDISTEN που έρχονται στις χώρες σας κάθε μέρα. Αυτό το Ισλάμ προπαγανδίζει την Σαρία με άλλες αρχές που δεν συμβιβάζονται καθόλου με τον δυτικό πολιτισμό».

Και συνεχίζοντας ανέφερε : «Το καρκίνωμα τον λαθρομεταναστών θα σας σκοτώσει. Το Ισλάμ βρίσκεται σε βαθιά κρίση αιώνες τώρα. Έχει χωρίς αμφιβολία ένα εξαιρετικά πνευματικό, θεολογικό, ανθρωπιστικό δυναμικό. Αλλά αυτό δεν χρησιμοποιείται. Βρίσκεται σε αγρανάπαυση. Πολλοί μουσουλμάνοι είναι επιρρεπής σε ιδεολόγους και δημαγωγούς που ερμηνεύουν τις βασικές αρχές της θρησκείας του Ισλάμ με τον δικό τους τρόπο. Οι συνέπειες φαίνονται εδώ. Τα βίαια και αιματηρά επεισόδια γρήγορα θα γίνουν αισθητά και στη Δύση. Στην Ευρώπη υπάρχει σήμερα ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δυναμικό Τζιχάντ που μισεί θανάσιμα τον χριστιανισμό. Η Δύση μέχρι σήμερα δεν έχει να δώσει καμία απάντηση στην απειλή αυτή, καμία απάντηση για αυτόν τον κίνδυνο. Ότι έχει αναπτυχτεί από τους Τζιχαντιστές θα εξαπλωθεί περαιτέρω ανεξέλεγκτα. Για παράδειγμα πρόσφατα σε ένα χωριό στη Βαυαρία με 2.000 κατοίκους το 90% χριστιανούς, έφεραν σε μια εβδομάδα 2.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Καταλαβαίνετε τώρα τι έχει να γίνει»

Καταλήγοντας ο παπικός αρχιεπίσκοπος είπε μια χαρακτηριστική παρομοίωση : «Ξέρετε η Ευρώπη τι είναι ; Είσαι ένας συνεπιβάτης μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός είναι τρελός. Μαζί σου στο αυτοκίνητο είναι και ένας τυφλός ακριβώς στο πίσω κάθισμα. Αισθάνεσαι άβολα και θέλεις να κατέβεις από το αμάξι. Αλλά ο τρελός οδηγός δεν σταματάει δυστυχώς. Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να ξεφύγεις γιατί ήδη τρέχει με πολλή μεγάλη ταχύτητα. Όσο προχωράει οι ανησυχίες σου γίνονται όλο και πιο έντονες. Ο τυφλός αδιάφορα λέει ότι θα πρέπει απλά να χαλαρώσεις και να τα βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα διότι ούτως ή άλλως δεν μπορείς να επέμβεις στην οδήγηση. Ξαφνικά, προβάλλει από απόσταση ένα τεράστιο τείχος και εσείς με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατευθύνεστε κατά πάνω του. Εσύ ουρλιάζεις και λες τον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός δεν αντιδράει καθόλου. Αρχίζεις να πανικοβάλλεσαι και να εξοργίζεσαι. Ο οδηγός επιταχύνει πιο πολύ. Ο τυφλός από πίσω αρχίζει αντίθετα να χαίρεται και να χειροκροτεί και εμψυχώνει τον οδηγό να τρέξει ακόμα γρηγορότερα. Αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν όλα αυτά τα ονειρεύεσαι αυτήν τη στιγμή. Η οργή σου εναλλάσσεται με φόβο και απελπισία. Το τείχος γίνεται όλο και μεγαλύτερο και ο κίνδυνος που πλησιάζει είναι πλέον αναμενόμενος. Ο οδηγός όμως και ο τυφλός χασκογελάνε σαν τρελοί και έτσι κατευθύνεστε προς τον γκρεμό».

Αυτά από ένα παπικό ιερωμένο που προσπαθεί να μας ανοίξει τα μάτια. Αλήθεια, είδατε κανένα δικό μας αρχιερέα, ή επίσκοπο, να βγει δημόσια και να μιλήσει για ότι πραγματικά συμβαίνει με όλο αυτό το τσουνάμι που πλημμυρίζει καθημερινά την χώρα μας λεηλατώντας την ιδία την ταυτότητα μας ;

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρατσισμός Κατά των Ελλήνων

http://www.protothema.gr/greece/article/512450/kupros-filathlos-kataziteitai-gia-ratsistiko-pano/

Αυτό και αν είναι πρωτάκουστο....φοβερός ρατσιστής..για αυτόν θα υπάρξει δίωξη άραγε ή όχι;;
http://www.eglimatikotita.gr/2015/09/blog-post_271.html

η Προπαγάνδα Υπέρ της Ομοφυλοφιλίας προωθείται&επιβάλλεται απο τα ανδρείκελα&Υποχείρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων μάζι βέβαια με το περίφημο ΤΣΙΠΑΚΙ-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ξεκουβαλήστε επιτέλους το μυαλό/την ψυχή/την σκέψη με το κατευθυνόμενο PoliticaL correct=Πολιτικά Ορθό για τα δήθεν Ανθρώπινα δικαιώματα της λογικής όποιος ΔΕΝ είναι Υποστηρικτής-Συμπαθούντας της Ομοφυλοφιλικής Ατζέντας/Νοοτροπίας/Λογικής είναι Φασίστας-Ρατσιστής-Μισαλλόδοξος..Μήπως είναι το Αντίστροφο λέω εγώ τώρα..Ισοπεδώνεται ο θΕΣΜΟΣ της Παραδοσιακής Οικογένειας-οι περιούσιοι θέλουν να αντικαταστήσουν το Όνομα Πατέρας+Μητέρα σε Γονέα 1 ή 2 μιας και αυτή η "ορολογία" παραπέμπει σε Αναχρονιστικά χρόνια-Μεσαιωνικές Αντιλήψεις-Υποβαθμίζει τον ρόλο της Γυναίκας θα πουν οι "δήθεν" Φεμινίστριες..,είναι σεξιστικά,παλαιολιθικά,ντεμοντέ,Φασιστικά κτλ.
η Νεοταξίτικη ρητορική-φρασεολογία μιλάει για όλα αυτά αποκαλώντας "Μισαλλόδοξους-Ρατσιστές-Ομοφοβικούς" όλους όσους αντιντίθενται στην ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ που θέλουν με το ζόρι να επιβάλλουν..το Φυσιολογικό είναι η Ανωμαλία στις μέρες μας ενώ το Ανώμαλο προβάλλέται σαν κάτι in..trendy..της Μόδας μωρέ δεν βαριέσαι...εδώ βγήκαν οι Dolce&Gabbana γνωστοί Ομοφυλόφιλοι οι οποίοι έχουν αυτοσεβασμό+αξιοπρέπεια και δηλώσανε σε συνεντευξή τους την Υποστηριξή τους στην ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ότι τα Ομόφυλα ζευγάρια ΔΕΝ θα πρέπει να υιοθετούν παιδιά,έγινε ο κακός χαμός,διαμαρτυρίες,δηλώσεις για Μπουκοτάζ απο τον Elton john και άλλους διάσημους Ομοφυλόφιλους.


ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ
Αποκάλυψη η Συμφωνία με τους Δανειστές έχει Υποχρεωτικά το τσιπ http://ypogeia-drasi.blogspot.gr,Λίθος Φωτός Τεράστια Διαδήλωση στην Ιταλία κατά των γάμων των ομοφυλόφιλων-Στην Ελλάδα Τεμενάδες...ο Παιδαγωγός Έχουμε γεμίσει σε όλα τα κανάλια σ' όλες τις τηλεοράσεις ανθρώπους με gay-συμπεριφορά με θηλυπρέπεια,Ντοκυμαντέρ με Τίτλο Πως να γίνεις Ομοφυλόφιλος με το Ζόρι pentapostagma,Μακαββαίος.Όποιος θέλει να ρίξει μια Ματιά στα "Όπλα" Της Νέας Τάξης..και τα προωθεί τεχνηέντως....έχει πολύ ενδιαφέρον..

Επισήμως εμπόρευμα το Bitcoin στις ΗΠΑ - To νόμισμα της Νέας Τάξης και προπομπός της αχρήματης κοινωνίας είναι εδώ. - Pentapostagma.gr

http://www.pentapostagma.gr/2015/09/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%AE%CE%BC%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF-bitcoin-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B7%CF%80%CE%B1-to-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B9.html

κατά το Πολιτικά Ορθό ή Political correct που μας έχουν ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ εδώ και τουλάχιστον μια
20ετία με τα Ανθρώπινα δικαιώματα-Διακρίσεις Φυλής-Ράτσας-Θρησκεύματος κτλ. ότι είναι εκτός Ατζέντας Νεοταξικής είναι Μισαλλόδοξο...ε τότε οι παρακάτω είναι Μισαλλόδοξοι-Ρατσιστές κτλ. η γνωστή Προπαγάνδα.....

"Φασίστες"....ή Έλληνες Τελικά;; γιατί θα τρελαθούμε τελείως...

https://www.youtube.com/watch?v=RCvGpNZTZAA

https://www.youtube.com/watch?v=LJNiBmE8m1o

ΥΓ. διαισθάνομαι ότι πλησιάζει η ώρα που αργά η γρήγορα θα χρειαστεί να υπερασπιστούμε την ΕΛΛΑΔΑ με όπλα αυτοσχέδια ή κανονικά και με πίστη στον θεό που άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο..έχουμε απομακρυνθεί..

Ανώνυμος είπε...

το θέμα του Λαθρομεταναστευτικού είναι γνωστό με τις πολλές παραμέτρους που έχει,ωστόσο εγώ θα ήθελα να εκφράσω την δικιά μου ένσταση Ηθικού Χαραχτήρα βάση του παρακάτω link

Κατά Ματθαίον ΚΕ' 31-46
http://www.panagiapalatiani.gr/Article/413/

Μπορούμε να τους βοηθήσουμε όλους;; η λογική λέει ΌΧΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! εδώ οι Έλληνες αντιμετωπίζουν ένα σωρό προβλήματα και δεν τους καίγεται καρφί Σωστά! Ωστόσο ο Λόγος του Χριστού είναι Συγκεκριμένος..Οπότε το δίλλημα/ερώτημα είναι Ηθικού Περιεχομένου...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;; το σωστό είναι να φύγουμε εμείς απο τα σπίτια μας και να έρθουν οι "Μορφωμένοι Πρόσφυγες με ipad"....;;;;; Επίσης και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός αναφέρεται και αυτός με διάφορες προφητείες/προτροπές Του Ύπερ των Προσφύγων/Αδικημένων..δεν ξέρω βέβαια αν αναφέρεται σε αυτό που βιώνουμε εμείς αυτή την περίοδο..ωστόσο το Ερώτημα Παραμένει..Ποιά είναι η Σωστή Στάση απεναντί τους;; θα ήθελα την γνώμη σας γιατί αντιμετωπίζω διχαστικού/συνειδησιακού τύπου κατάσταση....Μήπως οι Επαγγελματίες Ανθρωπιστές αλληλέγγυοι είναι πιο κοντά στα λόγια του Χριστού ή όχι τελικά επειδή τους εμπαίζουν βγάζοντας αρκετά λεφτά...;;; Μήπως έχουμε αλλοτροιωθεί τόσο πολύ πια που δεν αναγνωρίζουμε οι ίδιοι τους ευατούς μας;;;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Ἰδού, ἐγὼ ἀποστέλλω ὑμᾶς ὡς πρόβατα ἐν μέσῳ λύκων· γίνεσθε οὖν φρόνιμοι ὡς οἱ ὄφεις, καὶ ἀκέραιοι ὡς αἱ περιστεραί"

Το μεταναστευτικό είναι το χαρτί της Νέας Τάξης ώστε να καταλύει κράτη και να αλλοιώνει την εθνολογική τους σύσταση εκ θεμελίων (σε 30 χρόνια, με τη βοήθεια της χρηματοδοτούμενης προπαγάνδα πολυπολιτισμού στα σχολεία και παντού, όλοι αυτοί και τα παιδιά τους θα έχουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα και θα καταλάβουν εκ των έσω την Δύση, και η Ευρώπη θα έχει οριστικά χαθεί).

Όσο υποδεχόμαστε "μετά Βαΐων και κλάδων" τους κάθε είδους νεαρούς λαθρομετανάστες (από Αφρικανούς μέχρι Πακιστανούς και Αφγανούς), τόσο θα συρρέουν κατά χιλιάδες καθημερινά οι επόμενοι εισβολείς. Φανταστείτε τι θα γίνει μια μέρα στην Ευρώπη, ίσως και πολύ σύντομα, αν μόλις 1/10 από αυτούς αποδειχθεί τζιχατιστής.

Με ποιο σκεπτικό πρέπει να βοηθάμε τους Σύριους να έρχονται με τις οικογένειες τους στην Ευρώπη; Ας επιτρέπεται να έρχονται μόνον γυναικόπαιδα και αυτά προσωρινά, ώστε οι άντρες τους να μένουν εκεί για να πολεμήσουν. Ποιος θα υπερασπιστεί τα εδάφη της Συρίας αν οι άντρες Σύριοι έρθουν εδώ;

Επιπλέον, υπάρχουν κάποια κυκλώματα που φέρνουν από την Βουλγαρία και την Ρουμανία αναπήρους και τους εξωθούν στην επαιτεία σε φανάρια. Για να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο πέρα, υπάρχουν ρομά που εσκεμμένα προκαλούν εμφανή τραύματα στο σώμα των παιδιών τους, για να προκαλούν οίκτο και να αποκομίζουν οι ίδιοι χρήματα ή για να τα πουλήσουν σε επιτήδειους που θα τα εκμεταλλεύονται.
Άραγε αυτός που λυπάται τον προαναφερόμενο επαίτη (είτε είναι παιδί είτε ενήλικας) κάνει πράγματι καλή πράξη ή προωθεί το κύκλωμα εκμετάλλευσης;;

Τέλος, υπάρχουν ήδη αρκετοί ιερείς, ιερομόναχοι αλλά και λαϊκοί που έχουν διωχθεί από τον "δεσπότη" τους. Η επισκοπική ράβδος μετατρέπεται σε "μαγκούρα" -συνήθως με άνωθεν εντολές- που χτυπάει αλύπητα. Χριστιανικά ιστολόγια ενώ γνωρίζουν την αλήθεια και την αδικία, δεν τολμούν να τα αναφέρουν ούτε καν ως γεγονότα. Ποιος είναι τότε ο "γυμνός, ο φυλακισμένος, ο ξένος";;;

Ανώνυμος είπε...

Κασιδιάρης σε Καμίνη: "Έκανες την Αθήνα Ισλαμαμπάντ... Είσαι λαθροδήμαρχος... Να παραιτηθείς!"

https://www.youtube.com/watch?t=60&v=Jrb_DBJrVfs

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Θα τολμήσουμε να τοποθετηθούμε στο σχόλιο σας:

Δυστυχώς η Χρυσή Αυγή είναι πράγματι το μόνο κόμμα που τολμάει να πει την αλήθεια για το θέμα της λαθρομετανάστευσης (ένα ακόμη νέο κόμμα, το "Ελληνορθόδοξη Συμμαχία" τόλμησε να έχει επίσης καλές θέσεις για το θέμα). Τα υπόλοιπα κόμματα κλείνουν τα μάτια .. όπως ακριβώς τα περιγράφει στο παρόν άρθρο μας ο καθολικός "αρχιεπίσκοπος" και αισθάνονται ότι πρέπει και να απολογηθούν στο σύστημα προβάλλοντας τα διαπιστευτήρια "αντιρατσισμού" τους!

Όμως -και με βάση τα σχεδόν σταθερά ποσοστά της Χρ.Αυγής στις τελευταίες εκλογές- πρέπει να σταματήσει η κομματοκρατία και η οικογενειοκρατία μέσα στο κόμμα αυτό.

Όσο για τις συμπεριφορές που περιγράφονται στην επώνυμη καταγγελία τον σύνδεσμο στην οποία θα παραθέσουμε, δείχνουν ότι αν το κόμμα της Χρ.Αυγής δεν θέλει να γίνει αντίστοιχο του ΚΚΕ (και σε ιδεολογία και σε ποσοστά), απαιτείται άμεση κάθαρση.

Αντί να εκτοπίζονται οι αγνοί αγωνιστές του κόμματος αυτού, ήρθε η ώρα να δουν την πόρτα της εξόδου και κάποιοι αντίχριστοι ή λαμόγια. Η επιλογή είναι δική τους.
Παραθέτουμε τον σύνδεσμο στην επώνυμη καταγγελία :
http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_676.html

Ανώνυμος είπε...

Την Παγκοσμιοποιήση-Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα όπλα που χρησιμοποιεί εναντίον της Ελλάδας αλλά και όλου του Κόσμου τα γνωρίζουμε...και ποιά είναι αυτά;;
Δημιουργία-Σχεδιασμός Πολέμων ή Εμφυλίων σε Χώρες Κυρίως της Μ.Ανατολής-Ασίας-Αφρικής,Πρόκληση Μεταναστευτικών Ροών Νόμιμων ή Παράνομων Μορφωμένων Προσφύγων με ipad..οι οποίοι λιάζονται σε πάρκα&πλατείες και ύστερα εξαφανίζονται...,βίαιη Εξάπλωση του Ισλάμ μέσω του ΙSIS...στην Ευρώπη+Ελλάδα,Αποδόμηση της Έννοιας του Έθνους Κράτους-Ιστορίας-Πολιτισμικών Καταβολών του κάθε λαού και ένταξη ΟΛΩΝ σε ένα Παγκοσμιοποιημένο Σύστημα Επιμειξίας Φυλών-Θρησκειών-Πολιτισμών Χωρίς ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ για τον κάθε λαό ξεχωριστά μιας και αυτά σαν έννοιες θα έχουν αμβλυνθεί στην Συνείδηση του κάθε ανθρώπου ύστερα απο Χρόνια&Συστηματικής Πλύσης Εγκεφάλου ώστε να μπορεί να νιώθει ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΝΟ και ΟΧΙ της Εθνικότητας ή της Φυλής που ανήκει όποια και αν είναι αυτή.Το επόμενο που επιδιώκει είναι η Θυληκοποιήση του Πλανήτη μέσω της απίστευτης Προπαγάνδας υπέρ της Ομοφυλοφιλίας + την Πανθρησκεία μέσω Οικουμενιστών-Μασώνων Ανώτερων Ιεραρχών και φυσικά όπως σωστά γράφετε δίωξη όσων είναι Αντί-Νεοταξίτες,Αντί-Οικουμενιστές κτλ.Σαφώς βάση σχεδίου οι γηγενείς γίνονται μειοψηφία στην Χώρα τους έχοντας όλο και λιγότερα κάποτε Αυτονόητα Δικαιώματα/Παροχές σε σχέση με τους Λάθρο ή Παράτυπους όσο για εμένα εκεί που καταλήγω είναι ότι ας κάνει ο καθένας ότι κατά την Κρίση+Συνειδησή του νομίζει καλύτερο και ας αναλάβει την Ευθύνη Του.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πάρα πολλά κυκλώματα αλλοδαπών ή Ελλήνων ή Ρομά που εκμεταλλεύονται Παιδιά είτε στα Φανάρια ή στην Διακίνιση&Προώθηση Ναρκωτικών Πορνείας είτε για Αφαίρεση Ζωτικών Οργάνων ώστε να τα χρησιμοποιήσουν διάφοροι "Κύριοι Υπεράνω Υποψίας" ανά τον κόσμο....πριν καιρό μου είχαν αποστάλλει ένα e-mail το οποίο αναφερόταν στην επαιτεία που πολλοί Ρομά βάζουν τα παιδιά να κάνουν αφού τα κλέψουν,το πιο συγκλονιστικό είναι τα μωρά που έχουν στην αγκαλιά τους εκτός ότι τα περισσότερα είναι κλεμμένα τα τσιμπάνε/τρυπάνε με βελόνες για να κλάψουν ουτώς ώστε να συγκινήσουν τον κόσμο και να τους δώσει λεφτά...βέβαια αυτή είναι η καλή περίπτωση εφόσον τα μωρά είναι ζωντάνα...γιατί υπάρχουν και μωρά που είναι νεκρά στην αγκαλιά τους...απο ναρκωτικά ή αλκοόλ...για να μην κάνουν θόρυβο...άρα σε όλα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί..και να μπαίνει ένα όριο αν το περάσεις τότε θα τιμωρηθείς με κάποιο τρόπο ανάλογα την περίσταση...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.