" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Αποκαλυπτικό Βίντεο: Τα ανθελληνικά σχολικά βιβλία των υπαλλήλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Αυτοί που κυβερνούν την χώρα εδώ και δεκαετίες προσπαθούν να αλλοιώσουν την Ιστορία μας.

Να μειώσουν τον Μέγα Αλέξανδρο την Ορθοδοξία και τους μάρτυρες, τους ήρωες του 1821 και του 1940 ενώ μυούν τα παιδιά μας σε ότι πιο βλακώδες και ανήθικο υπάρχει.. Προωθήστε το βίντεο για να καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας ότι μας διοικούν μαριονέτες..




1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ετσι ειναι αλλα το θεμα ξεπεραστηκε απ τα γεγονοτα σαν απελπισμενη κραυγη που χανεται.Θα αποφασισουμε να ξυπνησουμε και τους φοβιτσιαρηδες βοσκους απ τον προσποιητο υπνο τους?Οταν πεφτεις ειναι αργα να σκεπτεσαι οτι καλο ειναι να μη γλυστραν τα παπουτσια.ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ σεις οι οδηγοι του Γενους που φωνασκουσατε οτι δικαιουστε να εχετε πολιτικο λογο χαριν του εθνους και του ποιμνιου χασατε και τον εθνικο σας λογο? Σας αφησε ο καλος Θεος να τα φωναξετε καλα τοτε μηπως και τα θυμηθειτε τωρα. Αλλα πως το λεει? Αγρον ηγορασα... (κατα κυριολεξιαν)

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.