" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Η πρόβα για την αγιοποίηση του αρχιμασόνου Αθηναγόρα ...απέτυχε! (παρά τις ύβρεις και στους "τραμπουκισμούς" των φιλοΟικουμενιστών)


ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

TO AΘΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ 

ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ 

ΤΗΝ 
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ


Το διεθνες συνέδριο στις 19-20.4.2018, στο Ἀριστοτέλειο πανεπιστήμιο, από τους μασόνους καθηγητας της θεολογικῆς σχολῆς, που την ισλαμοποίησαν, ήταν πρόβα για την αγιοποίηση του αρχιμασόνου Αθηναγόρα και του Π.Σ.Ε. (παγκοσμίου συμβουλίου των αιρετικῶν)!


Τα σχόλια και οι αντιδράσεις του λαοῦ τους ἀναστάτωσαν. 


Οι δεσποτάδες της περιοχῆς που δέχθηκαν την «τιμητικὴ» προεδρία ἔκαναν πίσω και υποχώρησαν.
Οἱ μασόνοι περιμέναν να πανηγυρίσουν την επιτυχία του συνεδρίου, αλλα ἔβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλη τους και δεν εδωσαν τίποτε στην δημοσιότητα! 

Μετα βίας βρήκαμε σε ένα ιστολόγιο (ἐδῶ) φωτογραφίες των ομιλητῶν, σε μια αίθουσα, με λίγους ανθρώπους! Ἀκόμη και ο αρχιοικουμενιστής Ελπιδοφόρος της Προύσης, που προσκυνᾶ τον πάπα και δεν τονίζει την Ἑλληνικὴ καταγωγή του, για νὰ γίνει πατριάρχης, δεν παραβρέθηκε στο συνέδριο και η ομιλία του διαβαστηκε ἀπ᾽ ἄλλον. Ψάξαμε πολύ στο διαδικτυο και στὰ φιλοπατριαρχικὰ ιστολόγια, που διαφήμιζαν το συνέδριο και δεν βρήκαμε καμία ἀναφορα για το πέρας τοῦ συνεδρίου.

Μόνο ταραχή, ὀργή και μίσος εἴδαμε εναντιον των αγωνιζομένων χριστιανῶν, που θεωροῦν υπεύθυνους για την αποτυχία του συνεδρίου. 
Δεν μποροῦν ἀκόμα νὰ γονατίσουν τον αδούλωτο Ορθόδοξο Ελληνικό λαό. 




Το διεθνές συνέδριο για τον Αθηναγόρα και το Π.Σ.Ε., παρ’ όλη την προβολή από την ισλαμο-θεολογικη σχολή εἶχε ἀποτυχία. Κανενα ιστολόγιο δεν ασχολήθηκε μ᾽αὐτὸ. 
Περισσότεροι ἦταν οἱ ὁμιληταὶ παρὰ οἱ ἀκροαταί!!! 



Αὐτὸ βλέπουμε ἀπὸ τὶς ἑλάχιστες φωτογραφίες, που βγῆκαν στο φῶς:



(σχόλιο παρά την διαφήμιση, λιγότερο από 50 άτομα οι ακροατές του Συνεδρίου!!)



Ὁ Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης γράφει στη «Χριστιανικὴ Σπίθα τοῦ 1964, για κάποιο ἄλλο διεθνές συνέδριο τῶν μασόνων:

«…Ἀλλὰ καὶ ἐσχάτως, ὅταν μέσα στὴν Ἀθήνα ἔγινε ἐπιδρομὴ μασόνων, οἱ ὁποῖοι ἐκ περάτων τῆς γῆς ἦλθαν γιὰ νὰ κάνουν διεθνὲς συνέδριο, ὁ συντάκτης τῆς «Σπίθας» εἰς σύσκεψι ἀντιπροσώπων τῶν Ὀρθοδόξων θρησκευτικῶν σωματείων ἠγέρθη καὶ εἶπε, ὅτι ἐφʼ ὅσον ἐπίμονοι φῆμαι, ποὺ δὲν διαψεύθηκαν, λέγουν ὅτι ὁ Πατριάρχης Ἀθηναγόρας καὶ τὸ πρῶτον ὄργανον αὐτοῦ, ὁ Ἀμερικῆς Ἰάκωβος, εἶνε Μασόνοι, ἡ Μασονία θὰ ὑψώνη θρασεῖαν τὴν κεφαλήν, καυχωμένη, ὅτι μεταξὺ τῶν ἐκλεκτῶν μελῶν αὐτῆς ἔχει καὶ κορυφὰς τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας.
Πρὸς τὸν Πατριάρχη λοιπὸν Ἀθηναγόρα, εἴπαμε τότε, πρέπει νὰ στραφῆ ἡ σύσκεψίς μας καὶ νʼ ἀπευθύνη τηλεγραφικῶς πύρινον πρὸς τὸν Πατριάρχην τὸ ἐρώτημα:
Τί ἀντιπροσωπεύει τὸ Φανάρι, τὸ φῶς ἢ τὸ σκότος;
«Παναγιώτατε, οἱ ἐδῶ συνελθόντες Μασόνοι καυχῶνται ὅτι καὶ σεῖς εἶσθε Μασόνος. Παρακαλοῦμε διαψεύσατε σκανδαλώδη φήμη, ποὺ

σείει τὰς χριστιανικὰς συνειδήσεις».
Δυστυχῶς ὅμως εἰς τὰς συσκέψεις ἐκείνας ἐπεκράτησε ἡ σκοπιμότης….».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.