" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Οριστικό!!! Μεγάλο ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στο Σύνταγμα την Κυριακή 13 Μαΐου 2018. Η Νέα Τάξη πανικοβλήθηκε και βάζει τους αναρχικούς(=παρακρατικούς) να το ακυρώσουν !

Με χαρά διαπιστώνουμε ότι κάποιοι Έλληνες ΔΕΝ το βάζουν κάτω. 

Την ώρα που 
  • οι περισσότεροι μοιρολατρικά αναμένουν να ακούσουν τις δυσάρεστες εξελίξεις (την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας), 
  • οι μέρες αιχμαλωσίας των 2 στρατιωτικών μας αυξάνουν και παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις των κρατικών αξιωματούχων, δεν φαίνεται φως στο "τούνελ", 

κάποιοι επιμένουν να ΜΗΝ παραδίδονται
να ΜΗΝ σκύβουν το κεφάλι
Συνεχίζουν να αγωνίζονται μέχρι να ΝΙΚΗΣΟΥΝ :




Η εμπειρία λέει ότι κάθε φορά που μια αυθόρμητη και ΜΗ ελεγχόμενη (από την Νέα Τάξη) πρωτοβουλία αφύπνισης ξεκινά, 
όταν διαπιστώνουν ότι με κανένα τρόπο ΔΕΝ μπορούν να την ελέγξουν (όπως έλεγξαν σε μεγάλο βαθμό το συλλαλητήριο της Αθήνας, δείτε τις αποκαλύψεις μας  εδώ και εδώ), 
καταφεύγουν στους "γνωστούς-αγνώστους" για να τη διαλύσουν.  Όπου δεν φτάνει το γκλοπ του αστυνομικού και το μικρόφωνο του δημοσιογράφου, φτάνει το παλούκι του αναρχικού (=παρακρατικού)


Έτσι διαβάζουμε σήμερα (30/4/2018) στην γνωστή αναρχική παρακρατική ιστοσελίδα (που εκπέμπει από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ... με τα χρήματα των "ραγιάδων" και την προστασία των πολιτικάντηδων που τελευταία 20 χρόνια μας κυβερνούν), 
ότι σχεδιάζουν αντισυγκέντρωση :



Κλασσική, αναμενόμενη τακτική της Νέας Τάξης από τα τσιράκια της.



Την απάντηση θα δώσουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ :



Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Ακολουθεί το ΚΑΛΕΣΜΑ:


Στις 13 Απριλίου 2018, ακριβώς έναν μήνα πριν, ανακοινώνεται Πανεθνικό Συλλαλητήριο με σύνθημα «Η Ελλάδα ΔΕΝ αιχμαλωτίζεται» 
που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 
στην πλατεία Συντάγματος. 

Ήρθε η ώρα ο λαός μας να ξεσηκωθεί απαιτώντας 
  • την άμεση απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας, 
  • την παύση κάθε ανιστόρητης διαπραγμάτευσης που αφορά το συμφωνημένο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας με στόχο το διαμελισμό της πατρίδας μας, 
  • την αποκατάσταση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος που αλλοιώθηκε για να περάσουν παράνομα Μνημόνια και να μετατρέψουν πραξικοπηματικά το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος (5/7/2015) που αποτελεί υπέρτατο νόμο, 
  • εκχωρώντας εγκληματικά την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, 
  • παραβιάζοντας και καταπατωντας το Συνταγμα, 
  • εξαθλιώνοντάς τη χώρα μας οικονομικά και αφήνοντάς την εκτεθειμένη στο πλιάτσικο που επιχειρούν δανειστές και εχθρικά προσκείμενοι «γείτονες» , 
  • υποθηκεύοντας τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2099. 

Την πρωτοβουλία παίρνει η
νεοσύστατη πατριωτική Κίνηση Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ, η οποία αποτελείται από ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, αθλητές, ομογενεις, στρατιωτικούς, διπλωμάτες, δημάρχους, εργάτες του μόχθου, ακτιβιστές, δημοσιογράφους , νομικούς, γιατρούς, ομογενείς, εκπροσώπους Πολιτιστικων Ενώσεων, Παμμακεδονικών, Παμπελοποννησιακών, Πανθεσσαλικων, Παγκυπριακών,Αγροτικών Ενώσεων, Συλλογους Γυναικών, Εκπροσωπους ΑΜΕΑ, ευπαθών ομάδων, συνταξιούχων, πολυτέκνων, φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων, με στόχο αποκλειστικό την συσπείρωση των Ελλήνων πατριωτών του Ελλαδικού χώρου και του εξωτερικού αλλά και Φιλελλήνων του εξωτερικού, 
που ενωμένοι και συσπειρωμένοι 
θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ 

ως Ελεύθερη Δημοκρατική και Ανεξάρτητη, με τους Έλληνες να ξαναγίνονται πολίτες και όχι μόνο εκλογείς που θα αποφασίζουν, θα συμμετέχουν, θα ελέγχουν, θα κατευθύνουν το μέλλον και τις ζωές τις δικές τους και των παιδιών τους! 

Η πρωτοβουλία, που προετοιμάζεται εδώ και αρκετούς μήνες, θα δημοσιευόταν μία μέρα πριν αλλά χθες θρήνησε το Πανελλήνιο τον πρώτο νεκρό του Ελληνοτουρκικού πολέμου, σκοτώθηκε μετά από αναχαίτιση ο ήρωας Σμηναγός Γιωργος Μπαλταδώρος! 

Οι Έλληνες πολίτες ευχαριστούμε και εμπιστευόμαστε ολόψυχα τις ΕΔ του τόπου αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσει αποφασιστικά ο λαός, 
η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ : 
ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, 
ούτε θα επιτρέψουμε να ξαναχυθεί άδικα Ελληνικό αίμα εξαιτίας άθλιων πολιτικών σκοπιμοτήτων ή να χαθεί έστω και μια σπιθαμή Ελληνικού εδάφους !!! 

Αναγνωρίζουμε ως σύμβολο μόνο την Ελληνική σημαία και με αυτή στα χέρια και ριζωμένη στις καρδιές μας, μπαίνουμε μπροστά στον ΑΓΩΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!! 

Θα επισυναφθεί αναλυτικό Δελτίο Τύπου και μέσα στην εβδομάδα θα διεξαχθούν Συνεντεύξεις Τύπου σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας ξεκινώντας με πρωτο σταθμό συμβολικά, τη ΜΑΝΗ, την περιοχή που έμεινε ΑΔΟΥΛΩΤΗ όπως είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΡΙΑ!!!!!

(Εάν πριν τις 13/5 συντελεστεί κάποιο θαύμα και αφεθούν ελεύθεροι οι όμηροι στρατιωτικοί μας, το συλλαλητήριο θα γίνει κανονικά για τα σοβαρά εθνικά θέματα και μακάρι να τους έχουμε κοντά μας... εάν όμως τολμήσουν οι εκπρόσωποι του κοινοβουλευτικού φασισμού που σφετεριστικά ασκούν εξουσία, να φέρουν νωρίτερα στη Βουλή το ξεπούλημα της Μακεδονίας που έχουν ήδη κάνει και συμφωνήσει με μερίδα του εγχώριου πολιτικού συστήματος και ξένα παράκεντρα εξουσίας, τότε θα συγκεντρωθούμε στη Βουλή την ίδια μέρα για να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο το διαμελισμό της πατρίδας μας έχοντας το δίκιο και το Θεό με το μέρος μας) 

Κοινοποιήστε παντού την είδηση. Δεν πάμε για να παρακαλέσουμε, πάμε για να κερδίσουμε την Πατρίδα μας ξανά.
το event στο facebook:  https://www.facebook.com/events/101363890723904
η σελίδα του ΔΙΕΞΟΔΟΣ στο facebook: https://www.facebook.com/diexodos.ellas/



6 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...

Συγνώμη αλλά αυτό είναι ΜΕΓΑΛΗ βλακεία.

Την ίδια ημέρα 13/5/2018 15:00 θα γίνει η συγκέντρωση για τις ταυτότητες στα προπύλαια, η οποία έχει προγραμματιστεί πολύ νωρίτερα από αυτή που προβάλατε ΣΗΜΕΡΑ !!!

Σταύρος Τ. είπε...

Την ίδια σχεδόν ώρα, στις 15.00, θα υπάρχει συγκεντρωση (για ΚτΠ και Μακεδονια) εκει κοντα, στα Προπυλαια Πανεπιστημιου και μετα πορεια προς το Συνταγμα
http://entoytwnika1.blogspot.gr/2018/04/blog-post_47.html

Μία στοιχειωδης συννενοηση - συνεργασια δεν μπορει να γινει ούτε σε αυτό ;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους διοργανωτές μέσω facebook.

Σταύρος Τ. είπε...

Φατσαμπουκ δεν εχω, εστειλα μαιλ στο
diexodos.hellas@gmail.com

The Cave Dweller είπε...


Προς Παιδαγωγό :

Δεν έχω Facebook. Παρακαλώ ενημερώστε τους για τη βλακεία που πάνε να κάνουν !

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ζητήσαμε από γνωστό μας και τους έστειλε μήνυμα στο facebook πριν λίγο. Ας ελπίσουμε με καλή διάθεση και των 2 πλευρών να βρεθεί μια λύση.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.