" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ ρεεεε!!




Απάντηση σε ανακοίνωση της Ν. Δ.

Στην απελπισμένη της προσπάθεια να συνεχίσει την μονομανιακή της ακροδεξιά προπαγάνδα, να καλλιεργήσει το φόβο στους πολίτες και να αποκρύψει το γεγονός ότι η εγκληματικότητα μειώνεται η Νέα Δημοκρατία διαστρεβλώνει τις δηλώσεις μου.
Δήλωσα καθαρά ότι η αποσυμφορητική νομοθεσία, που είναι εξ ορισμού προσωρινή, θα πάψει να έχει λόγο ύπαρξης, όταν θα τεθεί σε εφαρμογή νέα πάγια νομοθεσία, όταν δηλαδή θα έχουμε νέο Ποινικό και Σωφρονιστικό Κώδικα.

Σχόλιο "Ο Παιδαγωγός": Αυτή είναι η Σταμάτη, η γυναίκα του Τσοχατζόπουλου (ναι ... ερωτεύθηκαν και παντρεύτηκαν στο four seasons στο Παρίσι .., καθαρόαιμοι αριστεριστές!). 
Απελευθερώθηκε κι αυτή με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου!

.......
Σημείωση makpress:
Νωρίτερα , η ΝΔ δήλωσε: Ο Παρασκευόπουλος έβγαλε 2.000 άτομα από τις φυλακές και τώρα (λέει ότι) καταργεί το νόμο..

Πόσο λίγο ξέρουν τον Παρασκευόπουλο ! 
Θα έκανε το νόμο, ακόμη κι αν η χώρα μας είχε άλλες 100 εικασαόροφες φυλακές. 
Η "αποσυμφόρηση" είναι ένα πρόσχημα. 
Ο άνθρωπος πιστεύει -είναι ταγμένος- στο ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να φυλακίζονται για κανένα λόγο.



Σχόλιο: Ότι ακριβώς συμβαίνει και στο ελληνικό σχολείο: ότι και να κάνει ο μαθητής, ΔΕΝ τιμωρείται, αλλά ακόμη κι όταν τιμωρείται, η τιμωρία θα είναι επιδερμική. Ο μαθητής θα "σπάει πλάκα" και ο δάσκαλος / καθηγητής θα πρέπει να παίζει θέατρο ότι δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει.
Ότι ακριβώς γίνεται και στην κοινωνία μας... Ότι και να κάνεις, αποφυλακίζεσαι!

"Ο Παιδαγωγός"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H κυβέρνηση στηρίζει την εγκληματικότητα

Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος
Τελικά η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει τις ιδεολογικές αγκυλώσεις που νομίζαμε ότι είχε. Εχει αρχίσει να αποδέχεται τον ρόλο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ...
αυτή η αποδοχή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας περιορίζεται αυστηρά στον τομέα της εγκληματικότητας. Η εγκληματικότητα είναι ο μόνος τομέας της οικονομίας που γνωρίζει άνθηση.



Τελικά την 85χρονη την έκαψαν με σίδερο ληστές που είχαν αποφυλακιστεί πρόωρα με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Η υπόθεση έχει περισσότερο ενδιαφέρον, μιας και οι συγκεκριμένοι δράστες ήταν λαθρομετανάστες.
Όχι μόνο κανένας δεν εμπόδισε την είσοδό τους στην Ελλάδα, αλλά και κανένας δεν τους έστειλε πίσω, όταν διέμεναν εδώ. Αργότερα, όταν διέπραξαν εγκλήματα, το ελληνικό κράτος τούς έδωσε ουσιαστικά συμβολικές ποινές. Αλλά ούτε τις συμβολικές ποινές δεν θα εκτίσουν, γιατί ο νόμος Παρασκευόπουλου θα τους αφήσει ελεύθερους πολύ νωρίτερα.


Βέβαια, μετά την αποφυλάκισή τους κανένας δεν θα αποπειραθεί να τους απελάσει. Τι κι αν μπήκαν παράνομα στη χώρα, τι κι αν διέπραξαν εγκλήματα, τίποτα από όλα αυτά δεν μπόρεσε να αλλάξει τη στάση του κράτους.


Με τον νόμο Παρασκευόπουλου θα αποφυλακιστεί και ο Γεωργιανός Ρομπέρτο Σοχακιάν, ο οποίος με τη νεοαποκτηθείσα ελευθερία του θα βρεθεί στη Νεάπολη Θεσσαλικής, όπου θα δολοφονήσει έναν 27χρονο κοσμηματοπώλη.


Θα αποφυλακιστούν και επτά Γεωργιανοί, οι οποίοι θα μεταβούν στην Υδρα και εκεί θα δολοφονήσουν τον εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου. Στο ρεπορτάζ του εγκλήματος θα διαβάσουμε: «Οι αστυνομικοί, όταν συνέλαβαν τους δύο από τους επτά Γεωργιανούς, βρήκαν τα αποφυλακιστήρια στις τσέπες τους...»



Η λίστα με τα ονόματα των θυμάτων του νόμου Παρασκευόπουλου διαρκώς αυξάνεται. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η πλήρης απάθεια της πολιτικής τάξης και των ΜΜΕ γι' αυτό το θέμα. Η τιμωρία του εγκλήματος θεωρείται μια δεισιδαιμονία του παρελθόντος.

Υπάρχει βέβαια η εξαίρεση σ’ αυτόν τον κανόνα. Αν, για παράδειγμα, τα κίνητρα του εγκλήματος είναι ρατσιστικά και το θύμα δεν είναι Ελληνας, τότε φυσικά η τιμωρία του εγκλήματος για την πολιτική τάξη είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία. Επίσης, η πολιτική τάξη, που γενικά δεν φαίνεται να έχει κανένα ιδιαίτερο θέμα με δολοφονίες, βιασμούς, κλοπές και ξυλοδαρμούς, είναι ιδιαιτέρως πρόθυμη να τιμωρήσει και να αστυνομεύσει πολιτικές απόψεις που δεν είναι της αρεσκείας της.


Από την ανοχή στο έγκλημα μέχρι και την αστυνόμευση των πολιτικών απόψεων η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς είναι κάτι περισσότερο από προφανής. Βέβαια, η κύρια αιτία αυτής της ηγεμονίας είναι η παντελής απουσία ενός δεξιού αντιλόγου. Είναι απόλυτα φυσικό η Αριστερά να βάζει γκολ, όταν παίζει τους πολιτικούς αντιπάλους της μονότερμα. Τα περισσότερα δε τέρματα είναι αυτογκόλ.

http://makpress.blogspot.gr/2017/11/h.html

mnk είπε...

Ο σκληρός ιδεολογικός πυρήνας των Συριζαίων είναι εκ πεποιθήσεως Παραβατικός και Ανθελληνικός. Ταξικά αδέρφια τους δεν είναι μόνον οι λαθροεισβολείς, αλλά κυρίως όλος ο διεθνής υπόκοσμος, γι' αυτό και νομοθετούν αναλόγως.

Οι ρίζες της ιδεολογίας τους ξεκινούν απ' τον Γνωστικισμό. Γι' αυτούς, το σύμπαν ολόκληρο είναι δημιουργία ενός κακού κι εχθρικού θεού και η Ζωή είναι το απόλυτο κακό. Εχθρός τους είναι ολόκληρη η Δημιουργία και ο Ανθρώπινος Πολιτισμός με όλα του τα περιεχόμενα. Γι΄αυτό υποσκάπτουν στοχευμένα το υγιές, το φυσιολογικό και το αυτονόητο.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.