" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

1) Μικρά παιδιά παρακολουθούνε τα όργια του "Pride" 2) Η Ελληνική μας σημαία βεβηλώθηκε στο Athens Pride 3) Ο ν. περί προσβολής της δημοσίας αιδούς δεν ισχύει για το Athens Pride;

Αφού διέλυσαν υγεία, στρατό, παιδεία και κοινωνία.... ασχολούνται τώρα με τα δικαιώματα της ανωμαλίας που προωθείτε διεθνώς από μυστικές λέσχες και στοές...

Μεταβάλουν την ελληνική κοινωνία σε Σόδομα και Γόμμορα....
Δυστυχώς καμία οργανωμένη αντίδραση από την διοίκηση της Εκκλησίας μας...


Πηγή: koukfamily





1) Μικρά παιδιά παρακολουθούνε τα όργια του "Pride"

ΕΙΚΟΝΑ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΘΙΑΣ ΟΔΥΝΗΣ. 
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ... 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΑ 3 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ 
ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ "ΘΕΑΜΑ"... Φ Ρ Ι Κ Η!


Η απάντηση στο ερώτημα έρχεται από την ιστοσελίδα προωθήσεως της παρελάσεως των λεγόμενων “gay”, athenspride.eu/sponsors.


Ιδού όλοι οι… "ευγενείς" χορηγοί: 
– Vodafone
– Μπύρα 'Mythos'
– Το νερό Evian
– Τα αναψυκτικά 'Frutop'
– Η κρατική τηλεόραση ('ΕΡΤ')
– Το Πρώτο Πρόγραμμα
– Ο Δήμος Αθηναίων (Καμίνης), ο ραδιοφωνικός του σταθμός 9.84 (Καμίνης) και το προωθητικό για την πρωτεύουσα δίκτυο 'City of Athens' (και πάλι Καμίνης)
– Το κανάλι 'MAD'
– Το περιοδικό δρόμου 'ΣΧΕΔΙΑ'
– Η φυλλάδα των Ιών ('Εφημ.των Συντακτών')
– ΟΑΣΑ (Οι αστικές συγκοινωνίες)
– 'toradiofono.gr'
– Ίδρυμα Μποδοσάκη
– Ίδρυμα Ωνάση (Θά τρίζουν τα κόκκαλά του!)
– Mercedes
– Πρεσβεία των ΗΠΑ
– 'Aegean airlines'
– Ξενοδ.'Hilton'



 2) Η Ελληνική μας σημαία βεβηλώθηκε στο Athens Pride  


Η ελληνική σημαία συμβολίζει τους ιστορικούς αγώνες της φυλής μας, συμπυκνώνει την ταυτότητά μας, τη μνήμη των παππούδων μας, το αίμα των ηρώων μας και σκεπάζει τους νεκρούς μας. Δεν επιτρέπεται ούτε να καίγεται, ούτε να βεβηλώνεται, ούτε να χλευάζεται, ούτε να λοιδορείται με πολύχρωμα σχέδια απεικονίζοντα τη χυδαιότητα και τον αρρωστημένο τρόπο συνεύρεσης φρικτών μειοψηφιών, οι οποίες ανάγουν σε νόημα και σκοπό της δυστυχισμένης τους ζωής τον διεστραμμένο ηδονισμό, την οικτρή αυτοϊκανοποίηση και την πρόστυχη μεταχείριση του ιερού ανθρωπίνου προσώπου σαν χασάπικο.
Πηγή: Pentapostagma


Σχόλιο από The Secret Real Truth:

Η προσβολή εθνικού συμβόλου ειναι ποινικά κολάσιμη πράξη σύμφωνα με το νόμο και διώκεται.
Που είναι ο Eισαγγελέας;;;

Ας δούμε λοιπόν τι λέει το Άρθρο 188 περί προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας http://www.dsa.gr/e-%..


1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.

Πηγή: thesecretrealtruth




3) Ο νόμος περί προσβολής της δημοσίας αιδούς δεν ισχύει για το Athens Pride;


Η πλατεία Συντάγματος ήταν φέτος το επίκεντρο του Athens Pride για πρώτη φορά στα 13 χρόνια ιστορίας του Athens Pride που έλαβε μέρος στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας



Ανάμεσα στα περίπτερα ξεχώρισε αυτό της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο έδωσε το παρών ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας.



Παρούσα για άλλη μια χρονιά σε Gay Pride ήταν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 
Με το πανό της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ παρέλασε και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Στην πορεία και ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης.
Εξάλλου το φετινό κεντρικό σύνθημα ήταν “Είναι Θέμα Παιδείας”.


Το φετινό Athens Pride στήριξαν οι: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΕΚ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, η Φιλελεύθερη Συμμαχία και… το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, Ελλάδας με συνθήματα κατά του Τραμπ. Έλεος!



“Θέμα Παιδείας”, λοιπόν, είναι η καταπάτηση του ν. περί προσβολής της δημοσίας αιδούς με τις ευλογίες των αξιωματούχων της κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, τη συμμετοχή ομάδας αστυνομικών (όπου κάποια σημειώθηκε ένταση όταν κάποιοι από τους διαδηλωτές αντιλήφθηκαν την παρουσία τους με μήνυμα κατά των διακρίσεων, ενώ λίγο αργότερα οι διαδηλωτές έδιωξαν και το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ) και κομμάτων αντιπολίτευσης.


Εκτός κι αν αυτές οι εικόνες 
δεν προσβάλλουν την δημόσια αιδώ:















Για το κεντρικό μήνυμα «Θέμα Παιδείας» οι διοργανωτές να λένε ότι με αυτό τονίζεται ότι «η επαφή με το βίωμα του κάθε ατόμου μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για την επαναξιολόγηση των αρχών μας, την αμφισβήτηση των κοινωνικά κατασκευασμένων εννοιών και στερεοτύπων και τη σταδιακή ηθική πρόοδο της κοινωνίας μας». Επιδιώκεται «μια κοινωνία στην οποία αξίες, όπως η ενσυναίσθηση, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και η αλληλεγγύη θα ιεραρχούνται ευνοϊκότερα. Μια κοινωνία που θα έχει μάθει να αποδέχεται και να σέβεται όλες τις σεξουαλικότητες, τα φύλα και τα σώματα, είναι μια κοινωνία με παιδεία».
Όλες; Και την παιδεραστία και την κτηνοβασία; Μήπως και όλες τις θρησκείες, μη δε εξαιρουμένου και του σατανισμού; Αλλιώς γιατί πάντα σ’ αυτές τις παρελάσεις εμφανίζονται προκλητικά και ουδείς ενοχλείται;


Ανάποδος σταυρός στο μέτωπο, εκεί που γίνεται το σύμβολο του σταυρού από τους ιερείς, γιατί είναι το κέντρο (τσάκρα) του Χριστού


Το ερώτημα που γεννάται εύλογα απ’ όλη αυτή την παρέλαση “υπερηφάνειας” είναι γιατί δεν ισχύει ο νόμος περί προσβολής δημοσίας αιδούς που θα ίσχυε για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που κάποιος βγαίνει γυμνός, ημίγυμνος, με προκλητικά και χυδαία πανό, και προκλητική συμπεριφορά;


























Νόμος περί προσβολής της δημοσίας αιδούς

Άρθρο 10
Η παράγραφος 2 του άρθρου 353 του Ποινικού Κώδικα αντικαθίσταται ως εξής:
2. Όποιος εν γνώσει προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη πράξη που ενεργείται ενώπιόν του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή. 
Αν η πράξη του προηγούμενου εδαφίου ενεργείται ενώπιον προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών τιμωρείται με φυλάκιση.
Για την ποινική δίωξη των πράξεων αυτής της παραγράφου απαιτείται έγκληση.”

Συμπεριλαμβάνεται στον Νόμο για: Καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας, της πορνογραφίας ανηλίκων και γενικότερα της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής και αρωγή στα θύματα των πράξεων αυτών.

Αναλυτικά:

Αιδώς: Ο σεβασμός στα αρχαία ελληνικά/η ντροπή στα νέα ελληνικά
αιδώς η [eδós] Ο γεν. αιδούς, αιτ. αιδώ (χωρίς πληθ.) : (λόγ.) 1α. το συναίσθημα της ντροπής που προέρχεται ιδίως από καταπάτηση των ηθικών ή κοινωνικών κανόνων: H νεολαία συχνά κατηγορείται για έλλειψη σεμνότητας και αιδούς. ~, Aργείοι, (ως επίπληξη για τους Έλληνες) ντροπή σας! β. (νομ.) Προσβολή της αιδούς κάποιου / της δημοσίας αιδούς, για εκτέλεση άσεμνης ή ακόλαστης πράξης. 2. τα απόκρυφα μέρη του ανθρώπινου σώματος: Mε ένα απλό κομμάτι ύφασμα αντί για ρούχο γύρω από την αιδώ.

Ακολασία: 1. Η τέλεση ακόλαστων πράξεων 2. Η έλλειψη ηθικού φραγμού και η παράδοση στις ηδονές, ιδιαίτερα τις γενετήσιες
ακολασία η [akolasía]: τρόπος ζωής χωρίς ηθικούς φραγμούς, συνήθ. σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική συμπεριφορά, ακόλαστη ζωή: Άντρο ακολασίας, τόπος όπου γίνονται όργια. || (πληθ.) πράξεις ανήθικες: H ζωή του είναι γεμάτη ακολασίες.
ακόλαστος 1 -η -ο [akólastos]: α.που ζει μια ζωή γεμάτη ηδονές, χυδαίες απολαύσεις: Ένας ~ γέρος. β. που χαρακτηρίζει έναν ακόλαστο άνθρωπο, που ταιριάζει σε αυτόν: Aκόλαστη ζωή. 
Aκόλαστες επιθυμίες.
Ηδονή: 1. Η ευχαρίστηση που αισθανόμαστε, όταν ικανοποιούνται οι φυσικές-βιολογικές επιθυμίες, ανάγκες ή ορμές μας, ειδικότερα η έντονη σωματική ευχαρίστηση που αισθανόμαστε κατά τη διάρκεια της ικανοποίησης της γενετήσιας ορμής μας
ηδονή η [iδoní]: 1. εξαιρετικά έντονη αισθησιακή απόλαυση που δημιουργείται από την ικανοποίηση ενστίκτων και ορμών: Είναι έκδοτος στις ηδονές. Ρίγη ηδονής. Θέλει να δοκιμάσει κάθε είδους ηδονές. Επιδίωξη της ηδονής. Επιρρεπής στις ηδονές. || Tι ~ ένα καλό γεύμα! ΦΡ σκεύος* ηδονής. 2. ψυχική, ηθική ή πνευματική απόλαυση: H ~ της εκδίκησης.

Χυδαίος: Ο πρόστυχος, μη ευπρεπής, συχνά προσβλητικός
χυδαίος -α -ο [xiδéos]: που τον χαρακτηρίζει η έλλειψη ηθικής και ευπρέπειας: ~ άνθρωπος. Xυδαία συμπεριφορά. Έχει κάτι το χυδαίο επά νω του. Xυδαίες λέξεις / εκφράσεις / χειρονομίες, κυρίως αυτές που αναφέρονται στο σεξουαλικό τομέα. Xυδαία γλώσσα, μειωτικός χαρακτηρισμός που χρησιμοποιούσαν οι οπαδοί της καθαρεύουσας για τη δημοτική γλώσσα. || ~ υλισμός, απλοποίηση της θεωρίας του υλισμού.
Ηθική είναι κλάδος της φιλοσοφίας που ασχολείται κυρίως με το ερώτημα ποιες ανθρώπινες πράξεις είναι αποδεκτές και ορθές, και ποιες ανάρμοστες και λανθασμένες
Ηθική: Το σύνολο των θεσμοθετημένων κανόνων μιας κοινωνίας που καθορίζουν τη συμπεριφορά των ατόμων με βάση το κοινωνικά αποδεκτό, το καλό και το κακό


Το να γνωρίζει κανείς την σημασία νόμων και λέξεων, είναι Θέμα Παιδείας! Και ξαναρωτάμε:
Ο ν. περί προσβολής της δημοσίας αιδούς δεν ισχύει για το Athens Pride;

Πηγή:AllNewz

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο παρελθόν κάποιοι ευσυνείδητοι ιερείς πρότειναν στον αρχιεπίσκοπο να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες την ώρα που οι σοδομίτες θα παρήλαυναν μολύνοντας την πνευματική ατμόσφαιρα της πρωτεύουσας. Ε λοιπόν! Ο γνωστός και μη εξαιρετέος π.Βασίλειος Θερμός κάκισε σε συγγραφικό του πόνημα και απαξίωσε την επαινετέα πρόταση των αδελφών του ιερέων!
Όσο για το σημερινό gay pride της Αθήνας θα μπορούσε κανείς να παρατηρήσει τα εξής: ο οικείος ποιμένας πώς αντιδρά; Τι πράττει σχετικώς; Δεν έχει διδαχθεί από το αξιομίμητο παράδειγμα των επισκόπων της Εκκλησίας της Μολδαβίας που κατέβηκαν στο άγιο πεζοδρόμιο και ανάγκασαν τους θρασείς διοργανωτές να "βάλουν την ουρά κάτω απ τα σκέλια" και να αποχωρήσουν άρον-άρον;
Αλλά ξέχασα! Αυτά είναι "οργανωσιακά" και "καντιωτικά" και δεν τα επικροτούμε... Συνεχίζουμε την ίδια τακτική όπως και στην περίπτωση του corpus christi! ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Λες να μην πήγανε φίλε ανώνυμε αρχιμανδρίτες από άλλες πόλεις στο gay pride...;;;

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Οι εκκλησιαστικοί ταγοί είναι απασχολημένοι και δεν μπορούν να ασχοληθούν! Έχουν να νομιμοποιήσουν μια ληστική σύνοδο και να την δικαιολογήσουν στη συνείδηση του λαού! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ!
ΑΛΛΆ:
Οι δικαστικές αρχές τι κάνουν;
Εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας τί κάνουμε;
Η σιωπή μας είναι συναίνεση!
Και όσο αργεί η δίκαιη απο το Θεό τιμωρία μας, τόσο πιο φρικτή θα είναι!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

τα Γνωστά...ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ του λεγόμενου Συνταγματικού Τόξου-Βέλους-Ακοντίου Βλέπε:ΣΦΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ και βεβαίως μπορεί να ΜΗΝ είχαν ΟΛΑ Εκπροσώπους/Βολευτές κτλ. στην Εκτρωματική Εκδήλωση αλλά με την ΣΤΑΣΗ&ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ τους το ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ 1000%%%!!!! εδώ και Πολλά Χρόνια.Οι Διοργανωτές του Gay pride (άραγε γιατί νιώθουν Περήφανοι που έχουν αυτή την Ιδιαιτερότητα...;;ας την έχουν να την χαίρονται..Γιατί Πρέπει με το Ζόρι να μας Επιβάλλουν Νέα Ήθη&Έθιμα +τα Γούστα τους..) είναι Μαριονέτες+Υποχείρια του George Sorros και του Open Society Foundation Επικροτούν-Επιχορηγούν την ΕΠΙΒΟΛΗ/ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ της Ομοφυλοφιλίας σαν Στάση Ζωής και Αντικατάσταση του Φυσιολογικού εκ θεού+Φύσης απο το Μη-Ομαλό.Επιδιώκουν την Θηλυκοποίηση του Πλανήτη-Κατάργηση των Φύλων Άντρας-Γυναίκα στα "πλαίσια" μιας Ψυχανώμαλης λογικής Ψευτοφεμινισμού-δήθεν Ελευθερίας των Ατομικών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου με εντελώς Στρεβλωτικό Τρόπο,Επίθεση στην Παραδοσιακή Οικογένεια και Αλλαγή/Κατάργηση των Όρων Πατέρας-Μητέρα σε Γονέα Α+Γονέα Β με τις Ευλογίες της ΕΕ βεβαίως-βεβαιώς ώστε η Κοινωνία μας να ΜΗΝ είναι "Συντηρητική-Οπισθοδρομική-Μισαλλόδοξη-Ρατσιστική-Μεσαιωνική"..ενώ με αυτές τις "Προοδευτικές Καινοτομίες" ο Άνθρωπος εξελίσσεται σε ένα Ανώτερο Πνευματικό Όν γιατί πρέπει να "Απελευθερωθεί απο τα Στερεότυπα άλλων Εποχών Μαύρων Διδακτοριών"..το Πακέτο συμπληρώνεται με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΌΛΩΝ των Παραπάνω μαζί με την λεγόμενη Εξωκοινοβουλετική "Αριστερά"=Αναρχομπάχαλο-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΚΟ-Επαγγελματίες Ανθρωπιστές στους Λάθρο+τα Ανοιχτά Σύνορα (μαζί με τους Ανοιχτούς Κ$λούς) τον Επιβαλλόμενο Πολυπολιτισμό-Πολυφυλετικότητα βάση των Σχεδιασμών της Παγκοσμιοποιήσης της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων..Υπάρχει πληθώρα σχετικών Άρθρων διαδικτυακών και μη καθώς επίσης και Βιβλίων για όποιον θέλει να ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ-ΜΑΘΕΙ-ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ κάποια Στιγμή στην ΖΩΗ του και να ΜΗΝ απορεί πως Συνδέονται σαν Κρίκοι της Ίδιας Αλυσίδας σε όλον αυτό το Συρφετό...

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΤΕ 3.50????

Ανώνυμος είπε...

Κομμουνισμό δεν ήθελες Ελληνα ,
Πάρε να έχεις, για να μάθεις να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων.
Οπως κάνουν οι έξυπνοι, …οι άλλοι δεν μαθαίνουν ποτέ!
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όταν όλα αυτά τα αναρχικά δυστυχισμένα άτομα θα είναι άχρηστα στο κομμουνιστικό καθεστώς που όσο πάει και εδραιώνεται, ΜΈΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤ ΕΡΟ θα είναι οι πρώτοι …εχθροί του λαού!
Διαβάστε τουλάχιστον για να μην νομίζουν πως μας κοροϊδεύουν. Διαβάστε για να προστατέψουμε και αυτούς τους ίδιους ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ , γκευ λεσβίες κλπ. που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΣΙΜΟ , ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Δυστυχισμένους συνανθρώπους μας είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ!!!
Τώρα τους είναι χρήσιμοι για να διαλύσουν τις χριστιανικές κοινωνίες και δη την Ελληνοχριστιανική! Μην αντιδράτε Ελληνες στον προωθούμενο κομμουνισμό …για να μην σας πουν φασίστες και ναζί!
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΣΙΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ
ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ…ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ!!!
ΑΝΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ …ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΟΥΝ ΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΣΙΜΟ όπως ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ , όπως ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΡΗΡ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ , ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ “ΦΑΣΙΣΤΕΣ” ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ …ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ …ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι· διὰ τοῦτο λήψεσθε περισσότερον κρῖμα.


Το «Γραφείο του ελεύθερου έρωτα» και η εθνικοποίηση των γυναικών από τους Μπολσεβίκους
Το 1918 οι New York Times είχαν το παρακάτω τίτλο "Οι Σοβιετικοί κάνουν τα κορίτσια ιδιοκτησία του κράτους". Σε ορισμένα μπολσεβίκικα Σοβιέτ, Ρωσίδες "παρθένες", όταν έφταναν στην ηλικία των 18 ετών, ήταν υποχρεωμένες να εγγραφούν σε ένα κυβερνητικό "Γραφείο του ελεύθερου έρωτα". Οι Μπολσεβίκοι εθνικοποίησαν τις γυναίκες σαν να ήταν αντικείμενα - εμπορεύματα του κράτους.
Σύμφωνα με το διάταγμα, μια γυναίκα «είχε το δικαίωμα να επιλέξει έναν άνδρα μεταξύ 19 και 50 ετών για σύντροφο σύζυγο». Η συγκατάθεση του άνδρα δεν ήταν αναγκαία, ο άνδρας που είχε επιλεγεί δεν είχε κανένα δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε διαμαρτυρία.
Ομοίως, οι άνδρες μεταξύ 19 και 50 ετών είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των εγγεγραμμένων γυναικών και «χωρίς τη συγκατάθεση των γυναικών». Οι ρυθμίσεις αυτές θεωρήθηκαν ότι ήταν «προς το συμφέρον του κράτους». Μια αναφορά λέει ότι «λίγες μέρες μετά την απόφαση του Σοβιέτ ... δύο άνδρες, που δεν ήξερε κανένας, έφτασαν στην πόλη και κατάσχεσαν δύο κόρες ενώ γνωστού μη μπουρζουά συντρόφου», δηλώνοντας ότι τις είχαν επιλέξει ως συζύγους και ότι τα κορίτσια, χωρίς περαιτέρω τελετή, έπρεπε να υποταχθούν, καθώς δεν είχαν τηρήσει τους κανόνες εγγραφής» (NYT 23/4/1919).
Κορίτσια που δραπέτευσαν από τη Ρωσία εκείνη την εποχή ανέφεραν τη φρίκη που είχαν δει:

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/10/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

ο γέροντας Θεόκλητος Διονυσιάτης ΄΄μελαγχολικές ενοράσεις ΄΄ τί έλεγε χρόνια πριν; Οτι πολλοί Έλληνες ΔΕΝ θα αντέξουν και θα πάνε να ζήσουν σε γειτονικά χριστιανικά κράτη , δεν βλέπουμε τους Γερμανούς που φεύγουν να πάνε να ζήσουν Ουγγαρία και Ρωσία ακόμα ζητούν άσυλο...

Ανώνυμος είπε...

φαντάζεστε τί θα γίνει όταν θα παρελαύνουν οι κτηνοβάτες και οι παιδοβιαστές;;; αυτή η παρέλαση άνοιξε τον δρόμο ακόμα και για τους κανίβαλλους γιατί κι αυτοί θα πούνε ότι έχουμε δικαιώματα στην διαφορετικότητα!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη αλλά ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ να σταματήσει αυτά τα αίσχη στην Αθήνα που είναι διάσπαρτη από ναούς και μνημεία;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"ο γέροντας Θεόκλητος Διονυσιάτης ΄΄μελαγχολικές ενοράσεις ΄΄ τί έλεγε χρόνια πριν; Οτι πολλοί Έλληνες ΔΕΝ θα αντέξουν και θα πάνε να ζήσουν σε γειτονικά χριστιανικά κράτη , δεν βλέπουμε τους Γερμανούς που φεύγουν να πάνε να ζήσουν Ουγγαρία και Ρωσία ακόμα ζητούν άσυλο..."

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΉ (LINK) ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Π.ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ
(ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙΛ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΓΚΥΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.