" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Εκδήλωση ΣΟΚ στην Καβάλα – Δείτε τι ετοιμάζουν για τα Ελληνόπουλα: Φωτογραφίες, βίντεο - «Κούκλες» στα αγόρια – «Αυνανισμός» από τα 5 - Όλα με τις ευλογίες του κράτους ...

Με λίγα λόγια να προχωρήσει στα σχολεία η κατάργηση των βιολογικών διαφορών και η παραίνεση σε όλους τους μαθητές να παίζουν με όλων των ειδών τα παιχνίδια, πχ τα αγόρια με κούκλες.

Να μην υπάρχουν δηλαδή οι όροι «αγορίστικα παιχνίδια» και «κοριτσίστικα παιχνίδια» αλλά όλα τα παιδιά να παίζουν με όλα, συνθέτοντας ένα νέο ουδέτερο κοινωνικό φύλο.

Η καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Δήμητρα Κογκίδου, προωθώντας το νέο της βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πέρα από το ροζ και το γαλάζιο – Όλα τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά», ισχυρίζεται, χωρίς να παραθέσει επιστημονικά δεδομένα, πως δεν υπάρχουν βιολογικά φύλα αλλά κοινωνικά και πως πρέπει να καταργηθούν στερεότυπα.

Απορώ, πως δεν βρέθηκε ένας... ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ...

Μήπως, ως κοινωνία, γίναμε πολύ ανεκτικοί σε υπανθρώπους, που προωθούν ότι ανώμαλο οι ίδιοι είναι;;;

Όταν σε θέσεις εκπαιδευτικών, βρίσκονται ανώμαλα υποκείμενα, πως να πάει μπροστά αυτή η κοινωνία;;;;

Καλλιόπη Σουφλή, Αττικά Νέα 



Φωτογραφίες, βίντεο - «Κούκλες» στα αγόρια – «Αυνανισμός» από τα 5 - Όλα με τις ευλογίες του κράτους


Στον δήμο Καβάλας οργανώθηκε διημερίδα στην δημοτική βιβλιοθήκη με τίτλο «Οι διαφυλικές σχέσεις και ο έμφυλος διαχωρισμός των παιχνιδιών».

Με λίγα λόγια να προχωρήσει στα σχολεία η κατάργηση των βιολογικών διαφορών και η παραίνεση σε όλους τους μαθητές να
παίζουν με όλων των ειδών τα παιχνίδια, πχ τα αγόρια με κούκλες.

Να μην υπάρχουν δηλαδή οι όροι «αγορίστικα παιχνίδια» και «κοριτσίστικα παιχνίδια» αλλά όλα τα παιδιά να παίζουν με όλα, συνθέτοντας ένα νέο ουδέτερο κοινωνικό φύλο.

Ευτυχώς η εκδήλωση συγκέντρωσε και τις δύο ημέρες που κράτησε μόλις 20-25 άτομα.

Ωστόσο, απεικονίζει αυτό που προωθείται από
συγκεκριμένες μειοψηφίες στα σχολεία και τις ευλογίες του κράτους με την μορφή των σεμιναρίων για τις «έμφυλες ταυτότητες.

Σε αυτή την εκδήλωση μίλησε, μεταξύ των άλλων, η καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Δήμητρα Κογκίδου, προωθώντας το νέο της βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πέρα από το ροζ και το γαλάζιο – Όλα τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά».

Μάλιστα το είχε παρουσιάσει πριν λίγες μέρες στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, παρουσία της κας Φωτεινής Κούβελα αλλά και της κας Στέλλας Μπελιά, προέδρου των οικογενειών “Ουράνιο Τόξο”, με την στήριξη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. 

Δείτε ποιες θα είναι οι «σεξουαλικά αποδεκτές συμπεριφορές»:

Τα σχόλια περισσεύουν. 

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από δημοσιογράφους, στο οποίο η καθηγήτρια ισχυρίζεται, χωρίς να παραθέσει επιστημονικά δεδομένα, πως δεν υπάρχουν βιολογικά φύλα αλλά κοινωνικά και πως πρέπει να καταργηθούν στερεότυπα όπως εκείνο του «κοριτσιού πριγκίπισσας», ακριβώς όπως παλαιότερα αν θυμάστε είχε πει και η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Παιδείας.
Τα σχόλια δικά σας:


Πηγή



Σχόλιο:
Ευτυχώς που όπως βλέπετε, υπάρχουν κάποιοι γονείς που στέκονται στο ύψος τους. "Μα έτσι γεννιέμαι. Θέλετε να αλλάξουμε την βιολογία;" ρωτάει ένας γονιός. 


Αλλά η κυρία Κογκίδου συνεχίζει τις αοριστολογίες :
-Μπορούμε να ακούσουμε κάτι άλλο; (απαντάει η κυρία Κογκίδου!) 
Όταν δεν συμφωνούν μαζί μας και λένε την άλλη άποψη, το αυτονόητο δηλαδή, το φυσιολογικό, ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ άντρες και γυναίκες, ότι τα δύο φύλα έχουν διαφορετικό σώμα, διαφορετική ψυχοσύνθεση. η Κογκίδου σταματά τον διάλογο καταφεύγει στο ακροατήριο για να βρει στήριγμα (δηλ κάποιον που να συμμερίζεται τις απόψεις της)!


Αριστεριστές -που στα φοιτητικά τους χρόνια η μόνη απασχόληση τους συνήθως ήταν να κολλάνε αφίσες, κατέλαβαν Πανεπιστημιακές έδρες, εκβιάζουν φοιτητές που δεν αποδέχονται τις μονολιθικές προκλητικές απόψεις τους και ... εκπαιδεύουν την νέα γενιά δασκάλων.

Θα κλείναμε με την ευχή "Ο Θεός να φυλάξει τα παιδιά μας" αλλά μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβουμε προσωπικά τις ευθύνες μας, όπως έκαναν οι 2 γονείς;

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"



(Νεότερη) διευκρίνηση:
το αρχικό ρεπορτάζ προέρχεται από το "off the record" που είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τοπικό ιστολόγιο της Καβάλας με πρωτότυπα ρεπορτάζ που σχετίζονται με λαθρομετανάστευση, παγκοσμιοποίηση κλπ και το αρχικό άρθρο (κάπως διαφορετικό από αυτό που διαβάσατε στην ανάρτηση μας), είχε τίτλο 
και βρίσκεται εδώ.

17 σχόλια:

Unknown είπε...

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ! (ΠΑΤΗΡ-ΦΩΤΙΟΣ).

Ανώνυμος είπε...


Πριν απο 3 χρόνια κυκλοφόρησε χέρι με χέρι ενα έντυπο που λεγόταν Υπερμνημόνιο. Οι «έξυπνοι» και οι «διακριτικοί» που κοροιδευαν... τι έχουν να πούνε σήμερα;
Πού είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Εκκλησίας;
Ο οδοστρωτήρας της ΝΤΠ ισιωπεδώνει τα πάντα και οι «ποιμενάρχες» σιγήν ιχθύος.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά Σημαντικό+Επικαιροποιημένο για την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ-ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ!!!

http://attikanea.blogspot.gr/search?updated-max=2017-05-06T01%3A17%3A00%2B03%3A00&max-results=25#PageNo=3

Και Αυτό για τα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ
http://attikanea.blogspot.gr/2017/05/blog-post_94.html

Ανώνυμος είπε...

αν δείτε το παρακάτω βίντεο που αφορά τα παιδιά και την εκπαίδευση τους, θα καταλάβετε ότι τα έχουν κάνει νόμους και σε μας, τώρα θα βλέπουμε την εφαρμογή τους... όλοι οι δάσκαλοι και οι γονείς και οι θεολόγοι έπρεπε να είναι ενημερωμένοι και να κάνουν τα πάντα να σταματήσει η διαστροφή των παιδιών
καλό είναι οι υπέρμαχοι των έμφυλων ταυτοτήτων να λένε ΟΛΗ την αλήθεια σχετικά με τα ποσοστά αυτοκτονίας και τα φάρμακα που παίρνουν οι transgenders ακόμα και για να ουρήσουν

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;;;

https://www.youtube.com/watch?v=oisgrrTlS4k

ανώνυμος είπε...

Που είναι οι ¨ταγοί¨ της Εκκλησίας που βγαίνουν στον άμβωνα και μιλάνε για τις αρετές της αγνείας και της ταπείνωσης και αραδιάζουν όλο το Γεροντικό να το ακούν τα πρόβατα και να ευφραίνονται. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους

Ανώνυμος είπε...

H παιδευτική προσέγγιση του ζητήματος του φύλου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ούτως ώστε να καταλείπεται στη διάθεση της κάθε κυρίας Κογκίδου...

Ανώνυμος είπε...

ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ …….. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ “ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ” ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ….. «ΔΙΑΛΕΞΗ» ΣΤΟ ……… «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ» ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΧΑΝΙΩΝ….!!!

http://katohika.gr/ellada/frikson-ilie-stenakson-gi-apoliti-kseftila-tis-seksoualikis-diapaidagogisis-sta-paidia-tou-nipiagogiou-ginetai-dialeksi-sto-pne/

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Θα αναδείξουμε το θέμα. Ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας, και μια μικρή παρατήρηση μόνο. Είμαι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Off the Record που έκανε και δημοσίευσε το αρχικό ρεπορτάζ, και αυτός που τράβηξε και το βίντεο και ζητά από την κα Κογκίδου επιστημονικά δεδομένα, αφού βρέθηκα εκεί με δημοσιογραφική ιδιότητα. Επειδή το αρχικό ρεπορτάζ κατακερματίστηκε από κάποια μπλογκ και μοιράστηκε έτσι, θα παρακαλούσα να λάβετε υπόψην όλες τις πληροφορίες του αρχικού άρθρου που θα βρείτε στο παρακάτω λινκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον όλων σας για το θέμα.
http://www.offtherecord.net.gr/2017/05/04/%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BC%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CE%B1/

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Ζητούμε συγνώμη που δεν παραθέσαμε την αρχική πηγή (δεν την είχαμε εντοπίσει).

Αποτέλεσε όμως αυτό μια αφορμή για να δούμε το ιστολόγιο σας, και στο εξής να το προβάλουμε στα ενδιαφέροντα ιστολόγια μας.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ κι εγώ, έχουμε συχνά αυτό το πρόβλημα όταν κάποιο μπλογκ μεταδίδει κάτι χωρίς την αρχική πηγή και μετά αυτό διαμοιράζεται παντού. Εσείς φυσικά και δε φταίτε, να είστε καλά και καλή συνέχεια και στο δικό σας έργο.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε ξεφυγει σαν εθνος οχι τωρα,εδω κ πολλα χρονια
Θελουν να κανουν τα παιδια απο πολυ μικρα να χασουν την οικειοτητα με Τον Θεο.
Πονταρουν τοσο οι σκοτεινες δυναμεις οσο κ οι δυσωδεις δαιμονες να καταστρεψουν νου κ να σπυλωσουνε ψυχη ειδικα ορθοδοξη..... ......
Ολα αυτα μα ηρθαν απ'εξω κ εφαρμοζονται ..δια την'' ασεβεια της φυσεως ' ως φυσιολογικη μορφη συμφωνα με τις απαιτησεις της κοινωνιας,η οποια εχει σκοτιστει απο την ακαθαρισια της καρδιας.
Αποστασια,τι αλλο!

Χριστος Ανεστη!

Ανώνυμος είπε...

http://www.mikrosanagnostis.gr/library/pageflip6/Default.html

Ανώνυμος είπε...

Βρε δε φτυνεις τα μπούτια σου ανωμαλαρα ελπίζω να ξεσηκωθουν οι γονείς μπας και σωθεί η αθώα ψυχουλα των παιδιών

christinameit είπε...

ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ...."ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.....ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΜΑΣΗΤΑ.....ΞΗΛΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΩΜΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ......ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΦΥΛΗ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ"...

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στούς δύο Κυρίους πού ἔβαλαν στήν θέσιν της τήν "καθηγήτρια," ἡ ὁποία, ἐνῷ ἐπεκαλέσθη πολλές φορές τά "ἐπιστημονικά δεδομένα," ἐν τούτοις, ὅταν ὁ ἕνας ἀπό τούς δύο προαναφερθέντες Κυρίους τήν προεκάλεσε ν' ἀναφέρῃ συγκεκριμένες ἐπιστημονικές πηγές πού στηρίζουν τήν προπαγάνδα της, εἶχε δυσκολία ν' ἀπαντήσῃ. Συγκεκριμένως, ἀνεφέρετο σέ κάποια βιβλία, χωρίς νά λέγῃ ποιά εἶναι ἡ ἰδιότης τῶν συγγραφέων αὐτῶν τῶν βιβλίων καί ποῖον ἀκριβῶς τό περιεχόμενόν των. Βεβαίως, ἄν ὑπάρχουν ἐπιστημονικά εὑρήματα ὑπέρ κάποιας θεωρίας, αὐτά δέν δημοσιεύονται πρωτοτύπως σέ βιβλία, ἀλλά σέ ἐπαγγελματικά περιοδικά, ἀφοῦ πρῶτα περάσουν ἀπό κριτάς. Μέ λίγα λόγια, ἡ "καθηγήτρια" ἔκανε συριζαϊκή προπαγάνδα, χωρίς ἐπιστημονικήν βάσιν.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.