" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Συμπαράσταση Αγιορειτών στήν συγκέντρωση τής 21ης Μαίου γιά τήν κάρτα,τό σύνταγμα καί τήν Κυριακή αργία.

Πολλά δεινά έχουν βρεί τήν πατρίδα μας αλλά καί όλον τόν κόσμο.


Οι δυνάμεις τού σκότους έχουν εξαπολύσει όλα τά μέσα γιά νά υποδουλώσουν μέ κάθε τρόπο τήν ανθρωπότητα καί νά πετύχουν τούς προ αιώνων σχεδιασμένους στόχους, τήν Παγκόσμια Βασιλεία τού Αντιχρίστου και την Παγκόσμια Προσκύνησή του ως θεού.
Τό μεγάλο του όπλο θά είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση μέ τόν δυσώνυμο αριθμό πού μάς προειδοποίησε ο Χριστός, τό 666.
Γι’αυτό πρέπει ν’αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να μη μας το επιβάλουν, διότι πλέον θα είναι αναπόφευκτη η σατανική αιχμαλωσία.
Ο μόνος που μπορεί να μας σώσει είναι ο άγιος Τριαδικός Θεός,γι’αυτό δεν πρέπει να τον βγάλουμε από την ζωή μας.



Τό σύνταγμα τής Ορθόδοξης Ελλάδος είναι θεμελιωμένο στο όνομα τής Αγίας Τριάδος.

Αυτό δέν πρέπει νά επιτρέψουμε νά τό καταργήσουν οι άθεοι, ασεβείς καί αντίχριστοι.






Άν όμως δεν σεβόμαστε τον νόμο τού Θεού, πώς θα έχουμε την προστασία Του; Ανάγκη θα είναι να δοκιμαστούμε για να συνετιστούμε.
Γι’αυτό να μη δεχθούμε την ασεβή κατάργηση τής τού Κυρίου Κυριακής αργίας.



Εμείς οι αντιοικουμενιστές αγιορείτες πατέρες συμφωνούμε με τον αγώνα των ορθοδόξων αδελφών και τον στηρίζουμε και ευχόμαστε για τα καλά αποτελέσματα παρακαλώντας τον Κύριό μας, την ακαταίσχυντη Προστασία μας την Μητέρα των χριστιανών και τον άγιο μας Κοσμά τον Αιτωλό πού θυσιάστηκε για τούς χριστιανούς και τον νόμο τού Θεού.


Αγιορείτες Μοναχοί.


Σχόλιο:
Την εκδήλωση προβάλαμε ήδη εδώ.
Μέχρι την Κυριακή -εκτός απροόπτου- διακόπτουμε προσωρινά την προβολή νέων αναρτήσεων για να στηρίξουμε την συγκέντρωση.

ΥΓ. Γνωρίζουμε ότι σε τέτοιες συγκεντρώσεις προσέρχονται και κάποιοι "κολλημένοι" που με τις υπερβολές τους
γελοιοποιούν το θέμα. 
Πάντως χίλιες φορές με τους ενεργούς, ασύντακτοι στον δρόμο, παρά με τους κοιμισμένους, που για να δράσουν πρέπει να πάρουν "άδεια" άνωθεν.., για να μην τους χαλάσουν τα σχέδια

23 σχόλια:

Χρύσα Πολίτη είπε...

Κι εμείς οι δήθεν ακριβείς και όχι υπερβολικοί φαινόμαστε γελοίοι στους κοιμισμένους. Δεν γνωρίζουμε πλέον που είναι το μέτρο γιατί δεν έχουμε καθαρή προαίρεση και διάκριση λόγω συσκότισης νοός και άρσης της Χάριτος του Κυρίου, επομένως αυτούς που αποκαλούμε ''κολλημένους'' μπορεί να ευαρεστούν περισσότερο στον Κύριο απ'ότι οι κατ' επίγνωσην ζηλωτές και προτιμώ να θέτω τους πρώτους ως παράδειγμα θυσιαστικού φρονήματος παρά τους συμβιβασμένους δήθεν νουνεχείς....τουλάχιστον αποδέχονται να γίνουν περίγελος προς δόξαν Θεού...

Ανώνυμος είπε...

Θα ειμαι στη συγκέντρωση, αλλα υπερβολές υπάρχουν, όταν π.χ καποιοι παιρνουν "βημα" και λενε οτι εχετε σφραγιστει ήδη, αλλα απ την αλλη μιλουν για μετανοια (;;;)... δεν συμβαδιζουν αυτα.
Πρεπει να γινει προσεχτικη επιλογή ομιλιτών, για να μην χανεται η αξιοπιστία και βρισκουν "πατημα" οι διαφοροι να υποστηρίξουν την εγκληματικό εφησυχασμό που καλλιεργούν ή ακομα και την αποδοχή του σφραγίσματος Αντιχρίστου, που διαδίδουν αλλοι, γιατί ακούμε ακόμα και τέτοια...Να υπάρξει σωστή και τεκμηριωμένη ανάλυση...Πολλοί Ιερωμένοι έχουν το δικαιολογημένο παράπονο ότι μιλούν συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι...
Καποιοι απο αυτους που εφησυχαζουν σημερα τους Πιστους, καλλιεργουσαν παλιότερα υπερβολές και λεονταρισμους (όταν δεν θίγονταν οι ίδιοι, όπως σημερα με τα νομοσχεδια που αποδεχτηκαν...) κι αντι να ζητησουν συγνωμη μιλανε για πλανεμενους που δεν πηραν ευλογία...
Και για να ξεκαθαρίσω τη θεση μου :
Προσωπικα δεν χρησιμοποιώ πιστωτικη, που ειναι ειδος ταυτοτητας, στηνομαι στην ουρα, ενω δε περισσευει χρονος (κι οι ταμιες με κοιτανε σαν εξωγηινο...), σταυρώνω κάθε τροφιμο, καθώς πιστευω στην αρνητικη επιδραση οτιδηποτε φερει πανω του το συμβολο του εχθρου κι ειδικα οταν ειναι σε καποια μορφη ταυτοτητας, οπως απ΄την άλλη ο Σταυρός του Κυρίου φέρνει ευλογία κι η πλήρης θέση μου, με περισσότερα στοιχεία για barcode, ποιος πρεπει να εχει το βαρος της αποδείξεως, σκλαβιά κ.α., αναλύθηκε στο αρθρο 23/04 για microchip καρτα μεταναστών, εδώ :
http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/04/microchip.html

Σταύρος

Orthodox True είπε...

Αγαπητέ Σταύρο, σχετικά μέ τίς απόψεις σου έχω να καταθέσω τα κάτωθι.
Το σφράγισμα του αντιχρίστου θα γίνει και θα έχει υπόσταση όταν πλέον είναι ξεκάθαρο το ποιό είναι, και όσοι το λάβουν θα έχουν επίγνωση το τι κάνουν. Δεν είναι τυχαίο ότι στις μέρες μας όλοι έχουμε ακούσει για το θέμα. Είναι οικονομία Θεού να είμαστε αναπολόγητοι.
Οτιδήποτε εμπεριέχει αμφιβολία μπορεί να έχει καποιο ειδικό βάρος, αλλά σίγουρα δέν θα είναι το τελικό σφράγισμα.
Σε αυτό πού είμαστε εντεταλμένοι, είναι το νά είμαστε μέλη της Μίας Αγίας Εκκλησίας, και να προσπαθούμε με αυταπάρνηση στην Αγία Ορθοπραξία.
Έτσι η συνείδηση έχει ζωντανή φωνή και μας μιλάει βαθύτερα.
Όποιος όμως εν γνώση του καταφρονεί τις επιταγές τών Αγίων και κοινωνεί με την Μέγααίρεση του Οικουμενισμού, ή κηρύττει οιαδήποτε αίρεση, εκείνος ήδη έχει βάλει ταφόπλακα στη συνείδηση.
Εκκλησιαστικοί που προδίδουν το σχήμα τους σε οποιαδήποτε μορφής αίρεση, ήδη είναι πεθαμένοι και δεν περιμένω από αυτούς Φώς και ορθή διάγνωση του χαράγματος.
Η οπτασία του Αγίου Παχωμίου πού περιγράφει την κατάσταση της Αγίας Εκκλησίας κατά τα εσχατα χρόνια, μιλάει για Αγίους πατέρες πού θα είναι καταφρονεμένοι και περιφρονημένοι από Συνόδους και οργανωμένες ομάδες, δηλαδή θα υφίστανται ξεχωριστές μονάδες και θα αναπαύουν τον Άγιο Θεό,ξεχωριστά και μόνοι τους, καθώς οι λοιποί Ορθόδοξοι θα ασχολούνται με χρήματα, με ακινητες περιουσίες, και κάθε τι εκτός της σωτηρίας του ποιμνίου.
Γι αυτό σκέφτομαι ότι θα ακολουθήσει η προφητευμένη εμφάνιση των Αγίων Προφητών του Θεού, οι Προφήτες Ηλίας καί Ενώχ. Μεγάλο σημείο που θα το δούμε όλοι. Όμως σκέψου ότι η Αγία Μαρία η Αιγυπτία, χωρίς πνευματική καθοδήγηση, χωρίς Εκκλησιαστική παιδεία, χωρίς τίποτε υλικό, μόνο με τη βοήθεια της Κας Θεοτόκου, τα κατάφερε.
Και εμείς, ανάξιοι όντες, Χάριτι και βοήθεια Ιησού Χριστού, θα ζήσουμε, εάν θελήσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Οι Αγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη να μας ευλογούν

ROMIOS XO είπε...

Είδαμε και τους αυτοχαρακτηριζοκενους "νουνεχεις" τι κουμασια είναι (ακούν για αποτειχιση και βγάζουν σπυριά, βρήκαν και την δικαιολογία περί συντεταγμένης πως θα γίνει συντεταγμένη με τέτοιους σαμποτέρ την μεμονωμένων αποτειχισμενων;;;;;;; Και στο κάτω κάτω η ομολογία είναι προσωπικό θέμα αλλά οι κύριοι "νουνεχεις" έχουν μάθει να είναι σε κοπάδι για να γλιτώνουν τα σκάγια και να βολεύονται - ύψιστη αρχή ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ για τον "νουνεχη")

Ελάχιστοι αυτοί που έχουν αγωνιστικό πνεύμα αλλά οι "νουνεχεις" είναι ελάχιστοι ως τιποτένιοι ως αγωνιστές.

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ Μαρίνο ανήκω στους ΓΟΧ, προς το ΠΑΡΟΝ υπό της Συνόδου, καθως ηδη εμφανιζονται περιεργα τα τελευταια χρόνια, σε σχεση και με την οπτασια του Αγίου Παχωμίου που αναφερεις...
Είμαστε σε πολύ δύσκολα χρόνια κι η Συνοδος ουσιαστικα ειναι απούσα, οποτε πρεπει να ακουστουν καποια πραγματα προς συνετισμο, καθώς επιπλέον δυσφημίζεται κι ολόκληρος ο αγώνας που ξεκινησαν οι Πατερες μας το 1924
Ενα απ τα περιεργα ειναι η σιωπή-αποδοχή της καρτας πολίτη υπό της Συνόδου, η οποία ειναι εξοργιστικη σε συνδυασμό με την αντιθετη στάση που ειχανε προ 20-30 χρόνια (σε λιγότερο ακίνδυνες καταστάσεις), αλλα και την περιφρόνηση-απαξιωση οσων αντιδρουν σημερα.
Συγνώμη, αλλα αυτο λεγεται ΘΡΑΣΟΣ, περαν όλων των αλλων...
Καπου το 1992 ειχανε (σωστά) βγαλει εγκυκλιο εναντιον της απλής εκεινης καρτας, με μαγνητικη ταινια, ακολουθησαν πορειες τόσα χρόνια, με πομπώδεις εκφράσεις "ήρθε η ωρα να δειξουμε τι Χριστιανοι ειμαστε κ.τ.λ.", κι οταν τοτε το βαρος αρνησης παραλαβης θα επεφτε στους λαϊκους κι όχι στους Μοναχούς....Κι ωθησαν καποιους να παρουνε τα βουνα απο τοτε.
Και σ΄αλλα πραγματα ειναι σημερα στο αλλο ακρο μ΄αυτα που αστοχα-ανευθυνα διακύρρηταν παλιοτερες δεκαετίες και εκαναν ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ π.χ. για ακυρα Μυστηρια νεο/των τη δεκαετία '60, '70, διευρυνοντας το χασμα-Σχισμα με τους νεο/τες. Σημερα, μετα το Κολυμπαρι, που η κρατουσα αποτελει κι επισημα ΣΥΝΟΛΟ "Επισκοπων" ακολουθουντων κεκκριμενες αιρεσεις, η Συνοδος σιωπά (και κανει τυφλά μάτια σε διάφορα..) και παριστανει κι εδω την διακριτικη. Τρέλα τελείως και καμία αυτοκριτική...

Το ειδικό βάρος που αναφερεις παιζει μεγαλο ρολο στην σωτηρια μας, καθώς ειμαστε ανθρωπακια που στηριζομαστε απ΄τον Κύριο. Οταν λοιπόν αποδεχομαστε τα συστήματά τους (και την αρνητική επιρροή τους), τότε πόσο αραγε απομακρυνεται η Θεια Χάρις ;
Και πόσο συνηθίζουμε σ΄αυτα, κάτι που κανει πιο ευκολη την αποδοχη των μελλοντικων ;
Κι η καρτα πολιτη, λόγω ηλεκτρονικης σκλαβιάς, προβλημάτων υποκλοπης προσωπικων δεδομενων κ.α, δεν πρεπει να γινει αποδεκτη απο κανεναν, όχι μονο από εμάς τους Ορθοδόξους

Και μια παρατηρηση ως προς το ξεκαθαρο της αποδοχης σφραγισματος κατα τα χρονια του Αντιχρίστου :
O διάβολος ειναι λαοπλάνος, οι προφητείες αναφέρουν ότι ο Αντίχριστος στην αρχή θα δείξει ένα φιλάνθρωπο προσωπείο κ.τ.λ. Δεν θα εμφανιστει λοιπον με κερατα και θα πει ειμαι ο Αντιχριστος, προσκυνηστε με, παρτε το σφραγισμα. Κι εκει θα επιχειρησει να ξεγελασει. Εκτος της οικονομικης κρισης που θα δημιουργησουνε σε παγκοσμιο επιπεδο, θα αυξησουν κατα πολυ τη στημενη τρομοκρατια, τα εγκληματα, τις κλοπες, τους βιασμους (να ειναι καλα κι ο λαθρο μουσουλμανοι που φερνουνε...), ωστε να ερθει ως επακολουθο, για "προστασία", το σφραγισμα. Κι οι Γραφες νομιζω αναφερουν οτι ο απλός κοσμος θα καταδιδει οσους δεν θα παρουνε το σφραγισμα, γιατι προφανως θα ειναι πληρως τρομοκρατημενος και θα τους βλεπει ως απειλή

Σταύρος

Zωή είπε...

παρακαλώ,πείτε μου πού μπορώ να βρω την οπτασία του Αγ.Παχωμίου

Orthodox True είπε...

Ζωή, δές το αναλυτικά στον βίο του, στις 15 Μαΐου, στον Μέγα Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας εκδόσεις Ματθαίου Λαγγή.
Εκεί γράφει ότι η κατάσταση στα μεταγενεστερα χρόνια τών μοναχών, θά ήσαν αμελείς εις το αγαθόν και απρόκοποι, και δέν θα έχουν καλούς Ποιμένας, αλλά αναξίους και άφρονας, οίτινες θά συναθροίζουν χρήματα και κτήματα και νά κάμνουν τας κακάς επιθυμίες των. Νά ορίζουν τους απλουστέρους διά τής βίας με τρόπο τυραννικόν, οί δε αγαθοί καί ταπεινόφρονες νά μην έχουν καθόλου παρρησίαν...
Η κατάσταση τών μοναχών είναι και η κατάσταση τών Αρχιερέων, καθώς εκ του τάγματος αυτών προέρχονται και οι Αρχιερείς..

Ανώνυμος είπε...

Στο link η Εγκυκλιος Συνόδου ΓΟΧ 1993(υπογεγραμμενη απο πολλους σημερινούς Επισκόπους, οι οποίοι σημερα κατηγορουν αλλους για εξαρακηδες !!!)
πατωντας πανω γινεται μεγεθυνση
https://norfid.wordpress.com/2010/12/04/%ce%ad%ce%b3%ce%ba%cf%8d%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%af%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%8c%ce%b4%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%bf%cf%87-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%8c-%ce%ad%ce%bf/

Εκει βλεπουμε να μιλανε για προχαραγμα και ερμαφροδιτη σταση της "Κρατουσας", που δεν καλει τον λαο σε ξεσηκωμο !!!
Δεν ειναι δυνατον να λενε καποιοι Επισκοποι σημερα οτι αντιδρουσαν τοτε για την "σκοτεινη μαγνητικη ταινια", ενω για το πολύ χειροτερο τσιπακι και την ηλεκτρονικη σκλαβια δεν συντρεχει λόγος

Όπως κι οι παρακινδυνευμενες εγκυκλιοι 1998, 2002 της Συνόδου για στερουμενα αγιαστικης Χαριτος Μυστηρια νεο/των, ειναι υπογεγραμμενες σχεδόν απ΄όλους τους σημερινους Επισκοπους, οι οποίοι σημερα το λιγοτερο σιωπουν και κανουν στραβα ματια...

Ελπίζω να συνετιστουν και να σταθουν στο υψος των περιστασεων ή τουλάχιστον να βγουν να μας πουν σε καθαρα Ελληνικα τι τελικα πιστευουν, περα απο "επικοινωνιακές", διφορουμενες αποψεις, ώστε να ειναι οι περισσσοτεροι ικανοποιημενοι σε ενα παλιοημερολογητικο συγκρητισμο, για να ξερουν κι οι Πιστοι ποιους ακολουθουν...

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζω λοιπόν για την Κινητοποιήση που έγινε για την Κάρτα Του Πολίτη,το εν λόγο ζήτημα όπως και να 'χει θεωρείται απο την ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ Ελεγχόμενη Δημοσιοκαρφίλα και το "Συνταγματικό Ακόντιο"...κάτι μεταξύ Γραφικότητας έως Σενάρια Ανεπτυγμένης Φαντασίας μερίδας Συμπολιτών μας οι οποίοι είναι Φανατικοί Θρησκόληπτοι/Ψυχοπαθείς και τους χτυπάνε τον Ώμο φιλικά λεγοντάς τους εντάξει παιδιά κτλ..για ποιό λόγο το λέω αυτό; διότι κατά την διάρκεια και αυτής της Κινητοποιήσης ΔΕΝ αποφεύχθηκαν κάποιες Κωμικοτραγικές Καταστάσεις τύπου Συνθηματολογίας όπως: ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ το οποίο ειπώθηκε απο μικρή Ομάδα 3-4 Μαυροφορεμένων αλλά δεν είχε απήχηση...γιατί παραπέμπει στην 7ετία η οποία νομίζω ότι με τον Τρόπο που Παρουσίασε το τρίπτυχο η ίδια Υποβάθμισε τον Ελληνικό Αξιακό Κώδικα που εμπεριέχεται σε αυτό το Σύνθημα,Επίσης το άλλο που λέει Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία είναι κάτι που ισχύει όντως εν μέρει αλλά υπάρχει και η Αρχαία Ελλάδα την Πρό Χριστού Εποχή Είμαστε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ=ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ+ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Έχουμε Στοιχεία και απο τα 2,οπότε θα πρέπει οι Εκάστοτε Οργανωτές τέτοιων Ομιλιών να ακονίσουν το μυαλό τους ώστε να εμπνευστούν Διαφορετικά Συνθήματα ή να αναπαράγονται διαρκώς λέξεις σαν το Ελληνορωμιός ή Ελληνορωμιοί..κάτι δεν μου πάει καλά...και την άλλη Φορά που είχα βρεθεί πάλι στο ίδιο Σημείο στις 7/2/2016 υπήρχαν πάλι κάποιοι Ομιλητές που διαρκώς είχαν μια Εμμονή με τους Εβραίους...Προσοχή ΔΕΝ λέω ότι ΔΕΝ υπάρχει ζήτημα με αυτούς..αλλά δεν θεωρώ ότι ένας απλός Εβραίος φέρει Ευθύνη για τα γνωστά Ζητήματα της Εβραιομασωνίας που Διοικεί&Ελέγχει τον Πλανήτη δια μέσω των Υποχειριών της προκειμένου να Επιβάλει την Νέα Παγκόσμια Τάξη...π.χ θα μπορούσε να πει ο κάθε Ομιλητής ότι το Ισχυρό Εβραϊκό Λόμπυ που εδρεύει στις ΗΠΑ ελέγχει τα ΠΑΝΤΑ παντού με Ανθρώπους που έχει ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ σε Θέσεις Κλειδιά...τα λέω αυτά γιατί μπορεί να υπάρχουν Άτομα που είναι Αρχαιοελληνιστές ή διαφορετικών Απόψεων και δεν δέχονται την Επιβολή της Παγκοσμιοποιήσης/Νέας Εποχής αλλά με αυτό τον Λόγο τους Απωθούν...Επίσης το "Κενό" Διοργάνωσης τέτοιων "Περίεργων ζητημάτων" δεν γίνεται να το Καπηλεύονται κάποιοι Πατριδοκάπηλοι...που είναι το Ακριβώς Αντίθετο του Εθνομηδενισμού-Ανθελληνισμού...ενός Φαινομένου που ευδοκιμεί στην Σύγχρονη Ελλάδα,Αρκετά αυτοπροσδιοριζόμενα "Πατριωτικά" blogs ΔΕΝ αναρτήσανε την Είδηση ΚΑΘΟΛΟΥ σαν να ΜΗΝ έγινε ΠΟΤΕ..ένα απο αυτά είναι και το MAKELEIO...τι θέλω να πω με αυτό ότι η Πατριδοκαπηλία έγινε ΜΟΔΑ πουλάει-και εκμεταλλεύεται το Αγνό/Άδολο Πατριωτικό Συναίσθημα του απλού Έλληνα και βεβαίως "τσιμπάει"...γιατί έχει Ανάγκη να πιαστεί απο κάπου επάνω στην Απόγνωση/Απελπισία που ζεί..Εν κατακλείδι θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν Αλλαγές Οργανωτικές-Συνθηματολογίας και στο Περιεχόμενο των Ομιλιών αν θέλουμε κάποια στιγμή να υπάρξει Μεγαλύτερη Συμμετοχή Ένα Παράδειγμα θα μπορούσε να ειπωθεί ότι υπήρξαν οι Σίβυλλες που ήταν κάποιες Οντότητες ιδιαίτερες,είχαν το Θεϊκό Χάρισμα της Ενόρασης-Πρόβλεψης του Μέλλοντος και ουσιαστικά αποτέλεσαν Προπομπό του Χριστιανισμού/Προφητειών Αποκάλυψης περί Χαράγματος ή Έλευση του Χριστού επάνω στην Γη,την Υποδοχή του την Κυριακή των Βαϊών-την Σταυρική του θυσία-Ανάσταση.Υπάρχουν λοιπόν οι Σιβυλλικοί Χρησμοί Αινιγματικού τύπου αρκετές Χιλιάδες Χρόνια ΠΡΙΝ την Έλευση του Χριστού μιλάνε ΚΑΙ για το Χάραγμα με διαφορετικά Λόγια απο αυτά που αναφέρεται στην Αποκάλυψη σε άλλες Εποχές,αλλά η Ουσία είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ...γιατί η Πηγή είναι απο Ψηλά....Αυτά πρέπει να Ακουστούν κάποια Στιγμή σε Δημόσιο Χώρο-και ΟΧΙ να Παραμένουν Κρυμμένες Πληροφορίες.

Orthodox True είπε...

Αγαπητέ Σταύρο, θα έλεγα να μαζέψεις όσες υπογραφές μπορείς, και σε μία επιστολή με όλα τα ονόματα που συμμετέχουν, συμμαρτυρούν, και συνενδιαφέρονται, να την αποστείλεις στη Σύνοδο, απευθύνοντας το ερώτημα εάν είναι σε ισχύ ή όχι, η παραπάνω εγκύκλιος, και εάν έχει αλλάξει, τους λόγους γιά τούς οποίους άλλαξε.
Στη συνέχεια κάνεις δημοσίευση των πεπραγμένων πού έχεις συγκεντρώσει...

Ανώνυμος είπε...

+ΙΓΖ

Επειδή ρώτησα για την κολοτούμπα...μου απάντησε κάποιος επίσκοπος οτι εμεις [ΓΟΧ] διαμαρτυρόμασταν για το Barcode ενω η καρτα πολιτη δεν εχει
Καταλάβατε;;;
Και μας το απέδειξαν με την Ολοκληρωτική αποχή των κληρικών τους στα προπύλαια [ εξαίρεση 1-2 Μοναχοί και 3 Μοναχές ]

Ανώνυμος είπε...

Η τελευταια παραγραφος του προηγουμενου σχολιου δυστυχως τα λεει ολα για την θεση των ΓΟΧ....
Σαφώς δεν είναι σε ισχύ η εγκύκλιος του 1993 καθώς, περαν των αποψεων που εκφραζουν Επισκοποι σε κατ΄ιδίαν συζητησεις και δεν θελω να στηριχθω σ΄αυτο, φαινεται κι απο την σταση τους, καθως δεν οργανωνουν οι ιδιοι καμια αντιδραση, αν οπως λενε δεν συμφωνουν με τους υπερβολικους εξαρακηδες, που πραγματι υπαρχουν και τετοιοι, αλλα καποιοι συνεβαλαν πολύ στην δημιουργία τους και τωρα τους σνομπάρουν κιόλας...
Φαινεται κι απο τις τελευταιες εγκυκλιους, όπου το 2011 στηριζονται (ἐγένετο σαφές) στους λύκους που κινουν τα νηματα, δηλαδη τις κυβερνητικάς ἐξαγγελίας...
Ἀριθμός Πρωτ. γ- 1433
2011 τῇ 18ῃ Φεβρουαρίου / 3 ῃ Μαρτίου
Ἐκ τῶν δεδομένων τὰ ὁποῖα μέχρι στιγμῆς ἐτέθησαν ὑπ’ ὄψιν τῆς Ἱερᾶς Συνόδου, ἐγένετο σαφές ὅτι ἡ λεγομένη «κάρτα τοῦ πολίτου» δὲν θὰ περιέχῃ τὸν δυσώνυμον ἀριθμόν τοῦ Ἀντιχρίστου, οὔτε διὰ γραμμωτοῦ κώδικος, οὔτε δι᾿ ἑτέρας μορφῆς, τουλάχιστον κατά τὰς κυβερνητικάς ἐξαγγελίας.

Το 2015, μετα από συναντηση με Κουρουμπλη, στηριχθηκαν στις ιδιες διαβεβαιωσεις, αλλα δεν το αναφερουν καν.
Βεβαιωνουν υπευθυνως βαση τι ειπε ο Κουρουμπλης !!!
Ἀριθμός Πρωτ. 2264
ΑΘΗΝΑΙ 1/14-11-2015
1. Βεβαιοῦμεν ὑπευθύνως τὸ Ποίμνιόν μας, ὅτι δὲν τίθεται ἐπὶ τοῦ παρόντος θέμα Πίστεως, διότι ἐκ τῶν δεδομένων, τὰ ὁποῖα μέχρι στιγμῆς ἐτέθησαν ὑπ᾿ ὄψιν τῆς Ἱερᾶς ἡμῶν Συνόδου, ἐγένετο σαφὲς ὅτι ἡ λεγομένη «Κάρτα τοῦ Πολίτου» δὲν θὰ περιέχῃ «τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ» (Ἀποκαλ. ιγ’ 17), οὔτε διὰ γραμμωτοῦ κώδικος, οὔτε δι᾿ ἑτέρας μορφῆς.

Κι ακομα κι αν μπορουν, οπως ισχυριζονται στην Εγκυκλιο, οι επιστημονες να διαπιστωσουν αν θα περιεχει το 666 για γραμμωτου κωδικος ή ετερας μορφης, ποιος σου λεει οτι μετα απο ενα χρονο δεν θα βγαλουνε αλλη, πιο "εξελιγμενη" που θα το περιεχει ;
Κι οταν ολος ο κοσμος θα εχει συνηθισει στην χρηση τους, εσυ τότε θα περιμενεις να αντιδρασεις ;
Κι αφηνεις ανενοχλητη (χωρις ουσιαστικη αντιδραση, περαν ...ανακοινωσεων) την εδραιωση της αχρηματης κοινωνιας, η οποια θα οδηγησει στο σφραγισμα του Αντιχρίστου, επειδη λες θα διαπιστωσουνε οι επιστημονες ;
Κι η ηλεκτρονικη σκλαβια πού παει ; χωρίς καμία ουσιαστικη αντίδραση αφηνεις την εγκαθίδρυσή της ;
Κι οταν οι Κυπριανιτες ειχανε για χρονια αναρτημενη στο site τους βλασφημη μελετη του 2010 αρνησης ακομα και σφραγισματος Αντιχριστου (μιλωντας για ουδετερο αριθμο 666 κι "εσωτερικο" σφραγισμα κι αλλα "φιλοσοφικα"), οι Ορθοδοξοι μπορουν να αρκουνται που την εκρυξαν πριν λιγους μηνες απ το site (την εχουμε σε pdf), αλλα δεν αποκηρυξαν την βλασφημία ;;
Γι΄αυτο μιλαω για επικοινωνιακα "φαινεσθαι" και παλαιοημερολογητικο αχταρμα και μακαρι να αλλαξουνε ροτα

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Kουρελοχαρτο εγινε κι η Εγκυκλιος του 2000 (link στο τελος), την οποία υπεγραψαν κι οι νεοι Επίσκοποι κι η οποία αναφερει και για μικροκυκλωμα κι οχι μονο την "σκοτεινη μαγνητικη ταινια"
Καποια σημεια της :
- αρνηση παραλαβης εναντι πασης θυσιας
- ετσι θα δειξουμε το μετρο της Πιστεως μας στον Χριστο και την Ορθοδοξια
- ουδεις να απολεσθει, ουδεις να λιποψυχησει...να μην παρασυρθει απ το τι θα κανουνε οι καινοτομοι νεο/τες !!! (η πολύ γνησιότητα μας μαρανε λεω εγω...)

Και μετα φταινε οι "κολλημενοι" εξαρακηδες...

Αμφιβολίες έχω και για το κατά πόσο θα μπορέσουν οι επιστημονες να διακρινουν 100% την υπαρξη οποιασδηποτε μορφης 666 στην καρτα, αν κι αυτο δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την "σταση" των αντιδρασεων απο μερικους, καθως δεν ειναι μονο το 666 το προβλημα. Αυτό γινεται δουρρειος ίππος εφησυχασμού και απορροφήσεως "κραδασμών". Κι αν οι επιστημονες που το βεβαιωνουν ειναι σαν και κεινους τους επιστήμονες-δικηγόρους, του περιεργου περιβαλλοντος, που οδηγησαν στην αποδοχη του θρησκευτικου νομοσχεδιου, τοτε κλαφτα Χαραλαμπε. Κι η βασικη μεριμνα της Συνοδου,σε μια εποχη που κατακλυζομαστε απο αντιχριστα, ανθελληνικα κι ανωμαλια, ειναι το πως θα αποδεχτουμε το νομοσχεδιο, που δεν ειναι του παροντος να αναλυθει το ποσο καταστροφικο ειναι

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2000
https://norfid.wordpress.com/2011/03/22/%ce%ac%cf%80%cf%8c%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%af%ce%b5%cf%81%ce%ac%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%8c%ce%b4%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%bf%cf%87-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%8c-%ce%ad%ce%bf%cf%81%cf%84-2/

Σταύρος

Orthodox True είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"+Ι.Γ.Ζ. και Σταύρος είναι το ίδιο πρόσωπο"
Σας ενημερώνουμε ότι είναι διαφορετικά πρόσωπα.
Τα γνωρίζουμε και τα δύο.

Ανώνυμος είπε...

Αληθώς Ανέστη Μαρίνο
Σε μένα απευθύνεσαι ζητώντας στοιχεια στο μαιλ κι αν ναι, τί ακριβως ζητας ;
Συγχρονιζομαστε φαινεται με τον Ι.Γ.Ζ., που τον γνωρισα κι απο κοντα προχθες στη συγκεντρωση

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

+ΙΓΖ
Προς Μαρίνο

Σε ενημερώνω ότι στα προπύλαια ήμουν μαζί με τον Σταύρο και τους έτερους σχολιαστές Κ.Μ. - Θ.Α. - και ακόμη εναν ανώνυμο.

Δηλαδή, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και το γράφω καθαρά για να τελειώσουν τα σενάρια συνομωσιολογίας.
Εκτός κι αν θέλετε την επόμενη φορά να δημοσιεύσω και φωτογραφία.
Κανένα πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

+ΙΓΖ
ΥΣ
Μετά απο την ανακρίβεια [ για να μην πω συκοφαντία] που έγραψες έχει κανένα νόημα η περαιτέρω ηλεκτρονική επικοινωνία μεταξύ μας;

Και άλλοι έγραψαν τα ίδια, αλλά μόλις ο τάδε σχολιαστής τους προκάλεσε να συναντηθούν, δεν απάντησαν στην πρόκληση, και ούτε ανέβασαν το σχόλιο...
Ταύτα προς ενημέρωση.
Στα γράφω φιλικά επειδή προφανώς έχεις Επηρεαστεί

Ανώνυμος είπε...

+ΙΓΖ

Ακριβώς αυτό που έγραψες ως επιχείρημα... είναι η απόδειξη για το αντίθετο, δλδ οτι είμαστε διαφορετικοί σχολιαστές.
Λες να είμαι τόσο... ώστε να απαντήσω με ψευδόνυμο, καπάκι σε σχόλιο που δεν εχει δημοσιευθεί;;

Orthodox True είπε...

Εντάξει συγχώρα με. Το διέγραψα το σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

+ΙΓΖ
Αδελφέ Μαρίνο να είσαι καλά, και να θυμάσαι:
Υπάρχουν και οι συμπτώσεις τις οποίες ο διάβολος τις χρησιμοποιεί εναντίον μας....δεν ξέχασε την τέχνη του

Ανώνυμος είπε...

Λεγοντας στο σχολιο 11.38
"Η τελευταια παραγραφος του προηγουμενου σχολιου δυστυχως τα λεει ολα για την θεση των ΓΟΧ...."
αναφερομουνα σαφως στη δικη μου παραγραφο σχολιου 3.36:
"Ελπίζω να συνετιστουν και να σταθουν στο υψος των περιστασεων ή τουλάχιστον να βγουν να μας πουν σε καθαρα Ελληνικα τι τελικα πιστευουν, περα απο "επικοινωνιακές", διφορουμενες αποψεις, ώστε να ειναι οι περισσσοτεροι ικανοποιημενοι σε ενα παλιοημερολογητικο συγκρητισμο, για να ξερουν κι οι Πιστοι ποιους ακολουθουν... "

Γνωριζομαστε με τον Ι.Γ.Ζ, εχουμε πολλές κοινες αποψεις, μοιραζομαστε πληροφοριες κι ως εκ τουτου αρκετα σχολια εχουν κοινα σημεια, με σαφως διαφορετικο στυλ εκφρασης
Μαρίνο ηταν ακομψη η αρχικη άποψή σου, θα επρεπε να ειμαστε ψυχανωμαλοι για να γραφει ενα προσωπο με διαφορετικα ονοματα. Ολοι ομως επηρεαζομαστε, μπερδευομαστε και παρεξηγουμε. Καλη συνεχεια

Σταύρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.