" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

"Έργα και ημέραι ΣΥΡΙΖΑ"!!! : Μετά την "διαρροή" ΚΥΠατζίδικης έκθεσης στο Indymedia, την εξαφάνισε άρον άρον για να μην αποκαλυφθεί η συνεργασία τους με τους αναρχικούς!

Με αφορμή μια απόπειρα μπλοκαρίσματος των λογαριασμών και κατάργησης του ιστολογίου μας, πριν 4 μέρες, ανάμεσα σε άλλα γράψαμε εδώ:

"Μήπως "διαβαθμισμένες" πληροφορίες φθάνουν στους αναρχικούς ;
Πάντως πολύ "παράξενα" πράγματα συμβαίνουν με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν 1 ημέρα (25/2/2017), το παρακρατικό αναρχικό indymedia, δημοσίευσε έκθεση με όλες τις "φασιστικές" ομάδες που δρουν πανελλαδικά. Πως έφθασε η έκθεση αυτή στο indymedia;



Υποτίθεται δουλειά ενός αναρχικού που τάχα εκδικείται το ότι ο αδερφός του έφαγε πέσιμο από "φασίστες" που τάχα τον άφησαν σχεδόν αόμματο.

Φυσικά τέτοιος αναρχικός ΔΕΝ υπάρχει. Αν υπήρχε, θα είχαν γίνει εκατοντάδες πορείες, θα είχε καεί μία ακόμη φορά η Αθήνα, ο αναρχικός θα ήταν ήδη ευρωβουλευτής, ενδεχομένως και με τεράστια περιουσία και άφθονο ρευστό εκτός Ελλάδος, όπως η Βουλγάρα συνδικαλίστρια Κούνεβα.

Επίσης ακόμη κι αν μία στο εκατομμύριο, υπήρχε τέτοιος αναρχικός "θύμα", και ο αδερφός του άρχισε να ψάχνει, πως ανακάλυψε και τις 100 περίπου "φασιστικές" ομάδες και κυρίως πως έμαθε τις διασυνδέσεις κάθε μιας, πληροφορίες που δεν γνωρίζουν ούτε καν μέλη της; Εκτός αν ήταν ο "Αστυνόμος Σαϊνης"!


Μήπως επί καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ, οι απόρρητοι φάκελοι της ΕΥΠ ή της ΕΛ.ΑΣ. (που φακελώνουν συστηματικά τις πατριωτικές δυνάμεις), φθάνουν στους αναρχικούς (τα τσιράκια της Νέας Τάξης);"


Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι:

2-3 ημέρες μετά, ο απόρρητος "φάκελος" που άγνωστο πως έφτασε στους αναρχικούς (ένα σωρό στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γιους αναρχικούς, λέτε να έκαναν κανένα "δωράκι" στα παιδιά τους;), ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ λίγο μετά την καταγγελία μας, ότι πιθανότατα "κρατικοί" εφοδιάζουν αναρχικούς με διαβαθμισμένες πληροφορίες.


Το Indymedia έχει κρύψει την δημοσίευση.
Δείτε: "η δημοσίευση έχει κρυφτεί από τη διαχειριστική ομάδα"



Όλοι γνωρίζουμε ότι οι αναρχικοί είναι το "μακρύ χέρι" του συστήματος, τα πρόθυμα τσιράκια του, αλλά αρχίζει να φαίνεται ότι ως κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, αποθρασσύνθηκε τελείως! 


Όσο για την αναφορά στην ομάδα μας (Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός") στο Indymedia, αποκλείεται η "Κατερίνα", να έψαξε στο διαδίκτυο, να έμαθε για την ομάδα μας και να την συμπεριέλαβε στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση.

Καθαρά Δευτέρα, τέτοια ώρα, οι αναρχικοί ακόμη "ξεμεθάνε" και "ξεμαστουρώνουν" από το σαβ/κο. Άλλοι έχουν "υπηρεσία" Καθαρά Δευτέρα και γράφουν ως "Κατερίνα".

Για κακή τους τύχη όμως, κάποιοι το είχαν αναδημοσιεύσει  πχ εδώ, εδώ.
Αναμένουμε να μάθουμε πως "διέρρευσε" αυτή η απόρρητη έκθεση. 
Ποιοι είναι επιτέλους οι "γνωστοί άγνωστοι" που χαίρουν τόσης ασυλίας, που όταν συλλαμβάνται αφήνονται ελεύθεροι και στις ελάχιστες περιπτώσεις που δικάζονται, πάντα αθωώνονται (θυμηθείτε πχ ότι ΟΛΟΙ όσοι εισέβαλαν μέσα στην μητρόπολη Θεσσαλονίκης, πετώντας φυλλάδια απειλώντας και βρίζοντας, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, όλοι τους αθωώθηκαν!).

Για να θυμηθούμε:


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι γνωστον οτι απο το 74 μεχρι σημερα υπαρχει το παρακρατος της εαμοβουλγαρικης αριστερας
φανατικοι αναρχοκομουνιστες φονιαδες κατατρομοκρατουν τον ελληνικο λαο και χτυπουν με λυσσα και αβυσσαλεο μισος καθε τι πατριωτικο εθνικο και ελληνικο.
ολα αυτα γινονται με την ανοχη του αστικου κοσμου(δεξιας και κεντρου) αυτο ειναι το τρομακτικο (και αρωστημενο της υποθεσης)!
οι πανιβλακες αστοι παρεδωσαν οικειοθελως την απολυτη εξουσια στους νεο-εαμοβουλγαρους το 74!
σημερα ειναι αργα...ουτε 1000 χρυσαυγες φτανουν πλεον....

Χρύσα Πολίτη είπε...

Συγχαίρω την συντακτική σας ομάδα για την αποκαλυπτική αυτή είδηση και για την βαθιά και εύστοχη έρευνά σας που εξέθεσε τις μεθοδεύσεις, τις άνομες διασυνδέσεις και τον ρόλο που επιτελούν οι εν λόγω ομαδώσεις που έχουν ενσκήψει και τραυματίζουν, υπονομεύουν και αποδομούν την ρωμαίικη συνείδησή μας εδώ και δεκαετίες με την αμνήστευση του παρακράτους συντάσσοντας τάγματα αστικού πολέμου, τα οποία ευκαιριακά θα χρησιμοποιηθούν από τους μωαμεθανούς εποίκους και ύστερα θα τα αφανίσουν οι τελευταίοι καθώς ο προδότης είναι ο πρώτος που καρατομείται από τον εχθρό!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ
Επειδη έχω διαβάσει τη δημοσίευση στο indymedia, 5 πράματα να ξέρει κάποιος για τους εθνικιστικούς χώρους θα καταλάβει ότι ο τύπος τρολλαρει.Και αυτός ήταν ο λόγος που το έκρυψαν οι διαχειριστές του indymedia. Όντως για κάποιες ομάδες επεσε μέσα σε αυτά που έχει γράψει αλλα οχι επειδή είναι κυπατζης ή της ασφάλειας αλλά επειδή τα στοιχεία αυτά είναι φανερά και με ένα απλό ξεψαχνιμα στο ίντερνετ.Ναι το σύστημα θρέφει τους αναρχικούς από το 74 και μετά αυτό ομως δε σημαίνει ότι δε μπορούν να ξέρουν άτομα από τους χώρους μας.Οπως ξέρουμε και εμείς κάποια πράγματα και κάποια άτομα από τους χώρους των απλυτων (εμείς δλδ οι ενεργοί εθνικιστές στο δρόμο και όχι κάποιοι παθητικοί που έχουν δει τον εθνικισμό στο ίντερνετ) έτσι ξέρουν και αυτοί διότι αν δεν γνωρίζεις τον εχθρό και δεν γίνεις η σκια του είσαι χαμένος.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

1) Οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν ΔΕΝ ήταν συγκεντρωμένες από το διαδίκτυο.
2) Η όλη "εργασία", παρουσιάστηκε ως τάχα "δουλειά" ενός κ μόνον αναρχικού. Για κάποιο λόγο επέλεξαν να κρύψουν ποιος έκανε όλη αυτή την τεράστια έρευνα και ποιος είχε όλες αυτές τις πληροφορίες.
3) Η γνώση τόσων λεπτομερειών για το τι συμβαίνει σε ΟΛΗ την Ελλάδα, αποδεικνύει ότι δεν είναι εγχείρημα ενός προσώπου ούτε μίας τοπικής ομάδας. Είναι "επαγγελματική" δουλειά.
4) Η μοναδική συμβολή αναρχικών στην έκθεση που έλαβαν, ήταν να προσθέσουν μία πρόταση στο τέλος κάθε ομάδος, προσπαθώντας να την απαξιώσουν. Είναι φανερή η αλλαγή στο στυλ γραφής.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.