" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Και τώρα ... "Καμάρωσε" το παδί σου ...

Γράψαμε και ξαναγράψαμε.
"Θεός" του σημερινού δυτικού ανθρώπου -ενίοτε και χριστιανού- είναι το παιδί του.
Αυτό σκέφτεται νυχθημερόν, σε αυτό ελπίζει, αυτό λατρεύει ως Θεό.

Μια νεολαία που μεγάλωσε με το σύνθημα "να μην του λείψει τίποτε" και "δεν πειράζει".

ΔΕΣ τώρα τι έμαθες στο παιδί σου (με την απέραντη ανοχή σου) και ως δάσκαλος και ως γονιός:
Ντυμένοι στην τρίχα, το μαλλί σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας, γυαλί ηλίου, κινητό τελευταίας γενιάς και άφθονες ατάκες και γκριμάτσες (τις οποίες αναπαράγουν από τους "καραγκιόζηδες" που βλέπουν στην τηλεόραση - εκεί οι άντρες δεν έχουν ευθύ και σοβαρό λόγο, εκεί οι άντρες κινούνται και συμπεριφέρονται όπως οι γυναίκες).
Νέοι-ες χωρίς κανένα ιδανικό (λέξεις όπως πατρίδα, ορθοδοξία, οικογένεια, μοιάζουν ντεμοντέ, αφού δεν "παίζουν" στην τηλεόραση),
νέοι-ες άψυχα υποχείρια της Νέας Τάξης.
40 χρόνια πλύσης εγκεφάλου από την τηλεόραση, έκαναν άριστα τη δουλειά τους. Και φυσικά δεν φταίει μόνον η τηλεόραση -που κάλυπτε την ανυπαρξία σου. Φταις ΕΣΥ.

"Καμάρωσε" το παιδί σου:


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
τα δύο βίντεο είδαμε στο ιστολόγιο "Τρελογιάννης" εδώ και εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ παιδιά που δεν είναι παιδία αλλά νέοι , τα μεγάλωσαν οι μεγάλοι που το παίζουν και πονηροί. Οι νέοι ξέρουν πολύ περισσότερα από τους αστοιχείωτους αγράμματους ξερόλες "μεγάλους" που κοιτάζουν την πάρτι τους και τον μισθό τους από το κράτος που ξεπουλιέται για να τους τον παρέχει ξεσκίζοντας και στην υπερφορολόγηση ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους.

Ρωτήστε τώρα και τους "μεγάλους" δημοσιογράφους και πολιτικούς, πως ονομάζεται το μουσείο του δολοφόνου χιλιάδων Ελλήνων εχθρού της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδος , πράκτορα των εχθρών των Ελλήνων , να δούμε τι θα απαντήσουν.
Το πιο πιθανό θα είναι να πούν πως ήταν υπάλληλος του Χίτλερ.


Ξεχάσαμε κάτι συμβάσεις τοῦ ΚΚΕ…!!!

— 28 Μαρτίου 2017 ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη


Αὐτὸ τὸ σύμφωνον συμβιώσεως, τῶν Μπολσεβίκων, ποὺ μάλωναν προχθὲς γιὰ τὸ ποιὸς εἶναι πιὸ σταλινικός, Τσίπρας καὶ Κουτσούμπας, δὲν τὸ εἶδα σὰν «ντοκουμέντο» στὸ «μουσεῖο» Μπελογιάννη…
...
http://filonoi.gr/2017/03/28/ksexasame-kati-symbaseis-toy-kke/

Ανώνυμος είπε...

Εάν απαντούσαν την απελευθέρωση μας από τους Τούρκους , θα είχαν δίκιο;
Οι Τούρκοι αντικαταστάθηκαν από τους τοκογλύφους και τους κομμουνιστές!
Οποίος μπορεί ας απαντήσει ιδεολογικά και πραγματικά!

Τι διαφορά έχουν στα θέλω τους και στην συμπεριφορά τους απέναντι των Ελλήνων Χριστιανών ορθοδόξων οι Τούρκοι σε σχέση με τους κομμουνιστές;

Unknown είπε...

ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ! ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ( ΠΑΤΗΡ-ΦΩΤΙΟΣ )

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που το βίντεο δεν δίνει δυνατότητα σχολιασμού. Η αλήθεια είναι πως το Έθνος αυτό δεν έχει μέλλον. Τέλος.

Led Zeppelin είπε...

Οι απαντήσεις αποκαρδιοτικές σίγουρα, όμως το κατηγορώ θα έπρεπε να είναι στους Υπουργούς Παιδείας των τελευταίων 6 ετών..

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.