" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Σχόλια- Φωτογραφίες - Βίντεο σχετικά με την διακοπή μνημόνευσης του μητροπολίτη Ανθίμου, από τον π.Θεόδωρο Ζήση και το τι συνέβει σήμερα στον Άγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου 2017, στον Άγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης,
ζήσαμε πραγματικά ιστορικές στιγμές
στιγμές τόσο έντονα συγκινητικές, που δεν θα ξεχάσουμε σε όλη μας τη ζωή.

Στον μικρό ναό του Αγίου Αντωνίου Θεσσαλονίκης, μέσα στον κυρίως ναό και στον πρόναο, πραγματικά το αδιαχώρητο. Πιστοί μέχρι και στο προαύλιο προσπαθούσαν να ακούσουν το κήρυγμα του π.Θεοδώρου. 

Μόλις ανακοίνωσε την απόφαση του για διακοπή μνημοσύνου του μητροπολίτη Ανθίμου, ο πιστός λαός ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ασταμάτητες επευφημίες: Άξιος!!

Το αδιαχώρητο και λίγο αργότερα, στο υπόγειο αρχονταρίκι. Πιστοί αναγκάστηκαν να παραμείνουν ακόμη και στα σκαλιά αφού δεν μπορούσαν από τον κόσμο να μπουν μέσα στην αίθουσα.

Μετά την πρόσφατη διακοπή μνημόνευσης από τον π.Νικόλαο Μανώλη, πριν 2 εβδομάδες, (που δυστυχώς συνοδεύθηκε από προκλητικές αντιδράσεις του τοπικού μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου, δείτε πχ εδώ, εδώεδώ, εδώ)
έρχεται το νέο ευχάριστο γεγονός. 
Σήμερα επίσημα ανακοινώθηκε και η διακοπή μνημόνευσης της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου (Μητρόπολη Φλωρίνης). Πληροφορούμαστε ότι και άλλοι ιερείς και ιερομόναχοι διέκοψαν ή άμεσα προτίθενται να διακόψουν την μνημόνευση του επισκόπου τους.

Τις Θεός Μέγας ως ο Θεός ημών;

Βίντεο 


Ολόκληρο το κήρυγμα του π.Θεοδώρου μπορείτε να το ακούσετε εδώ



και μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μια γεύση του τι επικράτησε σήμερα:

ο πρόναος του Αγ.Αντωνίου σήμερα



πιστοί κατακλύζουν το υπόγειο (αρχονταρίκι)
ασφυκτικά γεμάτες ακόμη και οι σκάλες, όπου μετά βίας ακούγεται η ομιλία



η υπόγεια αίθουσα (αρχονταρίκι) ασφυκτικά γεμάτη!

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Ο εορτασμός της Κυριακής της Ορθοδοξίας 2017 στον Ιερό Ναό αγίου Αντωνίου Θεσσαλονίκης

Mία στιγμή κορυφαία και επίσημη ήταν ο εφετινός εορτασμός την Κυριακής της Ορθοδοξίας κάτω από τους θόλους του αρχαιοπρεπούς ναού του αγίου Αντωνίου της Θεσσαλονίκης σε λίγη απόσταση από τα Ίερά λείψανα του αγίου Γρηγορίου Παλαμά και του μυροβλύτου αγίου Δημητρίου 
Μία στιγμή μυστικής συνάντησης της ιστορίας με το παρόν της εκκλησίας, μία στιγμή μεγαλειώδους εξακοντίσεως του παρόντος στο παρελθόν και το μέλλον του εκκλησιαστικού βίου. 
Η φλέβα της ομολογίας πού διέτρεξε τους αιώνες της εκκλησιαστικής ιστορίας αρδεύει και το σημερινό εκκλησιαστικό τοπίο. 
Οι υπόγειες ρίζες της παραδόσεως μαζί με τους χυμούς της άνοιξης εν όψει αναποδογυρίζουν τις ταφόπλακες της φρικτής αιρέσεως, της βλασφημίας του Θεού και ανασταίνονται ενώπιόν μας ο μέγας Φώτιος ,ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός , ο άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς ,ο άγιος Μάρκος ο Ευγενικός …… 
Το Συνοδικό της 7ης οικουμενικής Συνοδου αναβιούται και επικαιροποιείται στην σημερινή εκκλησιαστικη πραγματικότητα Οἱ Προφῆται ὡς εἶδον, οἱ Ἀπόστολοι ὡς ἐδίδαξαν, ἡ Ἐκκλησία ὡς παρέλαβεν, οἱ Διδάσκαλοι ὡς ἐδογμάτισαν, ἡ Οἰκουμένη ὡς συμπεφώνηκεν, ἡ χάρις ὡς ἔλαμψεν, ἡ ἀλήθεια ὡς ἀποδέδεικται, τὸ ψεῦδος ὡς ἀπελήλαται, ἡ σοφία ὡς ἐπαρρησιάσατο, ὁ Χριστὸς ὡς ἑβράβευσεν…….. Οὕτω φρονοῦμεν, οὕτω λαλοῦμεν, οὕτω κηρύσσομεν Χριστόν τὸν ἀληθινὸν Θεὸν ἡμῶν. 
Οι Ιεροί Κανόνες της εκκλησίας δεν είναι μουσειακά απολιθώματα,αλλά ενεργά οχήματα άμυνας απέναντι στην ιταμότητα της αιρετικής προσβολής.  


Ο προεστώς της λειτουργικής συνάξεως π. Θεόδωρος Ζήσης ανακοινώνει την εφαρμογή και ενεργοποίηση του 15ου Κανόνος της Α/Β Συνόδου ως ένα έσχατο μέσο διαμαρτυρίας για τον κατακλυσμό της εσχάτης αιρέσεως που βιώνουμε.   Η σιωπή είναι ανέντιμη όταν προδίδεται η πίστη γι’ αυτό το εκκλησίασμα επιδοκιμάζει Άξιος ! Άξιος ! Αξιος ! 

Αισθήματα χαράς ,συγκινήσεως , ψυχικής ανατάσεως ,αγαλλίασης , εσωτερικής πληροφόρησης ότι
μετέχουμε μιας κορυφαίας και μεγαλειώδους εκκλησιαστικής πράξεως μας κατακλύζουν.   
Έχουμε τον ρεαλισμό να γνωρίζουμε ότι ο πανηγυρισμός δεν θα διαρκέσει για πολύ, γι’αυτό δεν αναβάλλουμε την πνευματική μας συμμετοχή όσο γίνεται εντονότερα στο κορυφαίο εκκλησιαστικό γεγονός.   

Το γνωρίζουμε ότι κανείς δεν θα καλέσει τον π. Θεόδωρο να τον συγχαρεί για το ομολογιακό του φρόνημα. Γνωρίζουμε ότι αντίθετα είναι αρχή διωγμών , κυνηγητών , εφαρμογής χυδαίων πρακτικών.   Η αναίδεια και η αήθεια είναι οι πιστές συνεργάτιδες του ψεύδους ! 

Το μέσον επιβολής της αιρέσεως αείποτε και σήμερα είναι ο διωγμός ! Στο μέτρο του δυνατού θα πρέπει κανείς να είναι προετοιμασμένος να μιμηθεί τον Μέγα Βασίλειο στον τρόπο που αντιμετώπισε τις απειλές του αυτοκράτορα Ουάλη.   Αλλοίμονο αν δεν είχαν συμβεί και οι διωγμοί ! Τι θα κάναμε χωρίς αυτούς ! Θα είχε στερηθεί η ανθρωπότητα τά πιο υπέροχα και ευγενέστερα παραδείγματα ήθους , γενναίου φρονήματος , ψυχικού μεγαλείου ,ηρωϊσμού.

Καλείται και η εποχή μας , η εκκλησιαστική συγκυρία που βιώνουμε βαθειάς πνευματικής κρίσεως να παρουσιάσει στο προσκήνιο της ιστορίας όχι μόνο την ποταπότητά της, αλλά και παραδείγματα άξια να παρατεθούν ισότιμα με τά ιστορικά παραδείγματα ομολογίας, θυσίας, παρρησίας απέναντι στα ρασοφόρα όργανα του αιώνος τούτου.

Ευχόμαστε στον σεβαστό και αγαπητό μας πνευματικό πατέρα π. Θεόδωρο Ζήση να έχει δύναμη στον προκείμενο αγώνα, υπομονή, καρτερία, παρρησία και ο Θεός να του χαρίζει υγεία και μακροημέρευση για να φέρει εις πέρας τον αγώνα του και να λάβει τον αμαράντινο στέφανο της ομολογίας της πίστεως του Χριστού.Είναι ανάγκη να έλθουν τά σκάνδαλα, αλλά αλλοιμονο σε αυτούς που τά εισάγουν 

Επαναλαμβάνουμε το Άξιος ! Άξιος ! Άξιος ! για τον π. Θεόδωρο και για όλους τους άλλους πατέρες και μοναχούς εντός ή εκτός της Ελλάδος αγιορείτες ή μη που ήδη έχουν κάνει χρήση της Ιεροκανονικώς κατοχυρωμένης αποτειχίσεως , καθιστούν με την υποστήριξή τους την αποτείχιση ΄΄ συντεταγμένη΄΄ και πολυπληθή και ευελπιστούμε ότι θα την ακολουθήσουν και άλλοι κληρικοί και μοναχοί ως ένα μέσο εσχάτης διαμαρτυρίας ! 

 Αὕτη ἡ πίστις τῶν Ἀποστόλων, αὕτη ἡ πίστις τῶν Πατέρων, αὕτη ἡ πίστις τῶν Ὀρθοδόξων, αὕτη ἡ πίστις τὴν Οἰκουμένην ἐστήριξεν.

Λωρίτου Ελένη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΛΕΩΣ ΜΕΓΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΠΑΤΡΟΣ ΘΕΩΔΩΡΟΥ ΖΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΜΠΡΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΧΑΡΑ ΑΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΦΡΑΙΝΟΥ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΨΩΘΗΚΕ ΦΩΝΗ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΦΩΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΦΩΝΗ ΦΛΟΓΕΡΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΗΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝΕ ΑΙΣΧΥΝΘΗΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΓΩΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ Κ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την πληρέστατη ενημέρωση

Orthodox True είπε...

Αυτό το "φτύσιμο" των οικουμενιστών είναι η ωραιότερη συνθήκη γιά την αναζοπύρωση τής Ορθοδοξίας στην Ελλάδα.
Περιμένω μέ λαχτάρα και αγωνία τον Π. Γεώργιο Μεταλληνό.
Ελπίζω να σταθεί στο ύψος των Αγιοπατερικών παραδόσεων πού δίδαξε στη Σχολή του.
Ο ποιήσας και διδάξας, ή καί ακόμη ο διδάξας καί ποιήσας...

Απόστολο είπε...

Ήμασταν εκεί. Ευχαριστούμε. Άξιος1

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

Τί τυχεροί και ευλογημένοι που είσαστε που βρεθήκατε εκεί!! Σας ζηλεύω!! Νιώθω ευλογημένος που γνωρίζω προσωπικά αυτούς τούς δύο πνευματικούς γίγαντες, τον π.Νικόλαο και τόν π.Θεόδωρο. Εχω να προτείνω στόν π.Νικόλαο να συλλειτουργεί πλέον μαζί με τόν π.Θεόδωρο, εφόσον ισχύει ακόμα ή δίωξη του. Η ισχύς έν τή ενώσει!! Οσο για τούς ακραίους που φωνάζουν ότι άργησε ό π.Θεόδωρος, ποτέ δεν είναι αργά!!Είναι έμπειροι και διακριτικοί κληρικοί και ξέρουν καλύτερα από εμάς τούς αμαρτωλούς πότε θα κάνουν τί!!

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.
"Γιατί άνθρωπος αληθινός είναι μόνον εκείνος που πιστεύει με ακρίβεια τα δόγματα της πίστεως" (MG 55,462).
ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "Χαράλαμπος εκ Θεσσαλονίκης",ΚΑΙ

ΑΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΑΥΤΩΝ. "Αυτούς –τονίζει ο ιερός Χρυσόστομος- «να τους θεωρούμε σαν ξένους και βαρβάρους"
("ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΙΩ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ", ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Δ. ΧΑΡΩΝΗ, ΑΘΗΝΑ 1993, Σελ. 33-35).

ΜΕ ΤΙΜΗ

ELIZA είπε...

ΑΞΙΟΣ Ο ΠΑΤΗΡ ΘΕΟΔΩΡΟΣ! Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΦΡΟΝΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ.
"Οἱ Προφῆται ὡς εἶδον, οἱ Ἀπόστολοι ὡς ἐδίδαξαν, ἡ Ἐκκλησία ὡς παρέλαβεν, οἱ Διδάσκαλοι ὡς ἐδογμάτισαν, ἡ Οἰκουμένη ὡς συμπεφώνηκεν, ἡ χάρις ὡς ἔλαμψεν, ἡ ἀλήθεια ὡς ἀποδέδεικται, τὸ ψεῦδος ὡς ἀπελήλαται, ἡ σοφία ὡς ἐπαρρησιάσατο, ὁ Χριστὸς ὡς ἑβράβευσεν,

Οὕτω φρονοῦμεν, οὕτω λαλοῦμεν, οὕτω κηρύσσομεν Χριστόν τὸν ἀληθινὸν Θεὸν ἡμῶν, καὶ τοὺς Αὐτοῦ Ἁγίους ἐν λόγοις τιμῶντες, ἐν συγγραφαῖς, ἐν νοήμασιν, ἐν θυσίαις, ἐν Ναοῖς, ἐν Εἰκονίσμασι, τὸν μὲν ὡς Θεὸν καὶ Δεσπότην προσκυνοῦντες καὶ σέβοντες, τοὺς δὲ διὸ τὸν κοινὸν Δεσπότην ὡς Αὐτοῦ γνησίους θεράποντας τιμῶντες καὶ τὴν κατὰ σχέσιν προσκύνησιν ἀπονέμονες.

Αὕτη ἡ πίστις τῶν Ἀποστόλων, αὕτη ἡ πίστις τῶν Πατέρων, αὕτη ἡ πίστις τῶν Ὀρθοδόξων, αὕτη ἡ πίστις τὴν Οἰκουμένην ἐστήριξεν."

ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ "ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ".
ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΨΕΛΙΣΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ και ΜΗ!

Ποίοι από πότε και γιατί ΠΟΛΕΜΟΥΝ την Ορθοδοξία;
Μέσα από άρθρα ως αυτό στον παρακάτω σύνδεσμο εξηγούνται πάρα πολλά ΚΑΙ για την νεότερη Ελληνική ιστορία.
Φαίνεται ολοκάθαρα από πού προέρχεται το ΜΙΣΟΣ προς την Χριστιανική ορθόδοξη διδασκαλία του Ιησού Χριστού μας.
Φαίνεται πεντακάθαρα γιατί δεν στέριωσε από την "απελευθέρωσή" μας και έπειτα Ελληνας Χριστιανός Ορθόδοξος κυβερνήτης.
Καθίσταται ολοφάνερο ποίοι και γιατί πολέμησαν και τελικά εξαφάνισαν μέσα από "επαναστάσεις" τα Χριστιανικά ορθόδοξα Βασίλεια και την Τσαρική Χριστιανική ορθόδοξη αυτοκρατορία της Ρωσίας.

Ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιο και ας μην μας δουλεύουν άλλο οι δήθεν "αντιρατσιστές αντιφασίστες πολέμιοι του κεφαλαίου και του καπιταλισμού", πως η Χριστιανική ορθόδοξη διδασκαλία στηρίζει το κεφάλαιο και τον καπιταλισμό.

Ας μάθουν και όσοι Ελληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι ακολουθούν τους “πολέμιους του κεφαλαίου” ΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞ’ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ!

Οσοι από άγνοια πολεμούν την Ελληνορθοδοξία ως υπέρμαχο του κεφαλαίου και του καπιταλισμού ας μάθουν την αλήθεια και εάν πραγματικά αγαπούν και υπερασπίζονται τους φτωχούς και κατατρεγμένους συνανθρώπους μας , ας τολμήσουν επιτέλους να δουν την αλήθεια κατάματα , ας μετανοήσουν και ας συστρατευθούν με τους αντι οικουμενιστές κληρικούς μας.
Τώρα θα φανεί εάν είναι πραγματικά ιδεολόγοι υπέρμαχοι των φτωχών η των πλουσίων τοκογλύφων!
Τα ψέμματα τελείωσαν.
Τουλάχιστον ας γνωρίζουν πως γνωρίζουμε!
Ιεραρχία και πολιτικοί όλων των αποχρώσεων!
Δεν έχουν πλέον καμία δικαιολογία να ακολουθούν αυτούς που εως τώρα πίστευαν πως πολεμούν το κεφάλαιο και τον καπιταλισμό.
ΚΑΜΙΑ!!!
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
http://theodotus.blogspot.gr/2017/03/blog-post_6.html

Καιρός του σιγάν και καιρός του λαλείν
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!
ΟΛΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Ο ΠΑΤΗΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ, ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΛΗΡΙΚΟΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.