" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ!!! ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Μήπως βρισκόμαστε στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου...;
Μήπως βρισκόμαστε στο κομμουνιστικό φασιστικό καθεστώς του Στάλιν στην Ρωσία...;;;
Μήπως οι ημέτεροι καθεστωτικοί κατσαπλιάδες, τους ξεπερνούν όλους;


Κύριε βολευτά, όταν ζητούσες την ψήφο των Σαμιωτών, γιατί δεν τους έδειχνες τα... δόντια σου ώστε να γνωρίζουν ποιός είσαι, και το κανεις τώρα;
Φοβασαι πως κινδυνεύεις;
Από ποιούς; Από οικογενειάρχες και σοβαρους ανθρώπους μεροκαματιάρηδες;


Τους ρώτησες εσύ και η φασιστερή κυβερνησή σου, αν θέλουν ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, στον τόπο τους;


Χρησιμοποιείς την εξουσια σου, για να τους τρομοκρατήσεις;
Στην περίπτωση αυτή, θα σου θυμίσω τα λόγια του ΣΟΛΩΝΑ, ξερεις ποιός ήταν ο Σόλων, ή βγάζεις καντήλες σε κάθε τι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ;)


Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΟΛΩΝ, απευθυνόμενος στον Κροίσο, τον βασιλιά των Περσών, του είπε: ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ!"


Ε λοιπόν, προσωπικα εγώ, δεν μακαρίζω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ...


ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ, ΘΑ ΩΧΡΙΟΥΝ, ΜΠΡΟΣΑ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ. (κι όταν αναφέρομαι στον Θεό, εννοώ τον ΧΡΙΣΤΟ και όχι τον... "θεό" των απάτριδων"... τον διάολο).
Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Και επειδή μια φωτογραφία, 1000 λέξεις, οία η μορφή, τοίαδε και η ψυχή...




Πραγματικά αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στη Σάμο έχει να συμβεί από τα χρόνια της επταετίας, τότε που οι Συνταγματάρχες απαγόρευαν τις συγκεντρώσεις ομάδων και όποιος πολίτης παραβίαζε αυτή τη διαταγή, είχε τα γνωστά επακόλουθα!


Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που κυκλοφόρησε πριν από 3 ημέρες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, μια Κίνηση Πολιτών Σάμου έκανε γνωστό πως την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου στις 10 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη και στη συνέχεια επίσκεψη στο γραφείο του εκλεγμένου (ΣΥΡΙΖΑ) Βουλευτή Σάμου κ. Σεβαστάκη Δημήτριου, προκειμένου να του θέσουν τις έντονες ανησυχίες τους για τη συνεχή υποβάθμιση της Σάμου από το μεταναστευτικό πρόβλημα.


Σε αυτή την ανακοίνωση οι πολίτες ανέφεραν ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ότι θα ζητήσουν απαντήσεις από τον Βουλευτή, σε συγκεκριμένα ερωτήματα.
Την ανακοίνωση αυτή υπέγραφε ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ των πολιτών, ο για πάρα πολλά χρόνια, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Σάμου, κ. Γιάννης Βέττας.
Και εδώ γίνεται το ανήκουστο!!!


Σήμερα το πρωί ο κ. Βέττας ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από την Αστυνομία Σάμου πως θα πρέπει να περάσει από εκεί για να δώσει κατάθεση σε Προκαταρκτική Έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Σάμου μετά από ΑΝΑΦΟΡΑ του Βουλευτή Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων!!!

Από την επι τόπου επίσκεψη του κ. Βέττα σήμερα το απόγευμα στην Αστυνομία, προέκυψε μέσα από τα ερωτήματα των αστυνομικών, ότι ο Βουλευτής στην αναφορά του στην Εισαγγελία  ζητούσε να μάθει ΠΟΙΟΙ κρύβονται πίσω από αυτή την Κίνηση Πολιτών (!!!),
αν έχουν Α.Φ.Μ., ότι είναι ΑΚΡΑΙΟΙ και φυσικά ζητά την τιμωρία τους αφού προχωρά ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!!

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ...λοιπόν, ως
άλλος Κιμ Γιονγκ Ουν, με αυτή του την ενέργεια πυροδοτεί επικίνδυνα την κατάσταση στη Σάμο προκαλώντας ευθέως και τρομοκρατόντας τους πολίτες, γιατί τόλμούν να τον ενοχλήσουν με τα ερωτήματα που βασανίζουν το νησί τα τελευταία χρόνια!!


Πολύ εύκολα ο Βουλευτής Σάμου με την τακτική αυτή χαρακτηρίζει πολίτες με την ταμπέλα ακραίοι και φασίστες, ευελπιστόντας έτσι πως θα αποφύγει να απαντήσει και να δώσει λύσεις στα καυτά προβλήματα του τόπου!

Στο τέλος αυτού του άρθρου οι αναγνώστες μας θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν αυτή την "φασιστική" ανακοίνωση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των πολιτών και θα καταλάβουν πολύ
απλά ότι αυτό που κάνει ο Βουλευτής είναι ξεκάθαρα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ!


Μετά τη γνωστοποίηση της κλήσης της Αστυνομίας στον πρώην Πρόεδρο των Κτηνοτρόφων, ξέσπασε μεγάλη αναταραχή στο νησί και φαίνεται ότι αυτό που κατάφερε ο κ. Σεβαστάκης ήταν να προκαλέσει ένταση!

Μπαράζ δηλώσεων και ανακοινώσεων τις τελευταίες ώρες δείχνουν ότι η συμπαράσταση στον κ. Βέττα και η συμμετοχή στη συγκέντρωση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη!


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου κ. Απόστολος Τσιώλης πριν από λίγο ανέφερε:
"Επειδή ο πραγματικός φίλος και αδερφός στις δύσκολες στιγμές φαίνεται, ΣΤΗΡΙΖΩ στην παρούσα δοκιμασία της ζωής του, τον ΑΔΕΛΦΟ , ΦΙΛΟ, ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ κ Γιαννη Βεττα. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ"


Τα σχόλια των απλών πολιτών δε θα μπούμε στη διαδικασία να τα δημοσιεύσουμε γιατί είναι  ΑΚΡΩΣ υποτιμητικά για τον Βουλευτή  και περιμένουμε ο ίδιος να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Σαμιακό Λαό!


Τέλος επειδή ζητά αποδείξεις και ονόματα να τον ενημερώσουμε πως ο υπογράφων αυτό το άρθρο είναι ο δημοσιογράφος της Σαμιακής Γνώμης Γιώργος Γαρυφάλλου και περιμένω με ανυπομονησία την μύνηση του Βουλευτή εναντίον μου! 


Ένα όμως έχω να του πω και θα το δανειστώ από τα σχόλια ενός εκ των πολιτών που κατέκλησαν την εφημερίδα μας. 


ΚΥΡΙΕ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΩΝ.
Στην Δημοκρατία ο πολίτης αισθάνεται ελεύθερος να εκφραστεί και να διαμαρτυρηθεί προς τον Βουλευτή του και την Κυβέρνησή του. 
Αν δεν είναι και δεν αισθάνεται ελεύθερος γι΄αυτό και φοβάται... τότε υπάρχει πρόβλημα!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ:

"ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 10 π.μ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ –
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΜΟΥ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΟΦΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤ. ΠΥΘΑΓΟΡΑ


Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Αριστεροί, Δεξιοί, Κεντρώοι και κάθε πολιτικής απόχρωσης Σαμιώτες, της Ανατολικής, Δυτικής και της κάθε πλευράς του νησιού.
Τα ψέματα τελείωσαν.
Είναι η τελευταία μας ευκαιρία.
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και πρέπει να παρθούν αποφάσεις και να δοθούν απαντήσεις.


Καλούμε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 10 το πρωί, τον Βουλευτή Σάμου κ. Σεβαστάκη Δημήτρη, να μας περιμένει στο γραφείο του στην Πλατεία Πυθαγόρα ώστε να μας απαντήσει σε
όλα τα ερωτήματα που θα του θέσουμε, αλλά και να του επισημάνουμε την ανυποχώρητη στάση των κατοίκων της Σάμου σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που έχει/ και πάει να δημιουργηθεί στο νησί μας!

Όλοι βλέπουμε ότι δεχόμαστε έναν ακήρυχτο πόλεμο με αποτέλεσμα να χάνουμε τα νησιά μας.


Ζητάμε από τον Βουλευτή να μας απαντήσει:

- Αν θα γίνει 2ο Hot Spot (μέσα ή έξω) από το ήδη υπάρχον. ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ
- Αν θα μας επιστραφούν από την Ευρώπη κι άλλοι λαθρομετανάστες!
- Γιατί μεταναστεύουν χιλιάδες Σαμιώτες τα τελευταία χρόνια!
- Γιατί αφανίστηκε ο τουρισμός μας!
- Γιατί τόση εγκληματικότητα!
- Γιατί τόση ανεργία!
- Γιατί τόση υποβάθμιση!
- Αν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολιτών που τον έστειλαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο! …και απαντήσεις σε πολλά άλλα ερωτήματα!
 Ζητάμε από τον Βουλευτή ξεκάθαρες Λύσεις. Φτάνει πια η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!


Καλούμε:
- Όλους τους κατοίκους της Σάμου
- Όλες τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης
- Όλα τα κόμματα της βουλής των Ελλήνων
Σε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Θεμ. Σοφούλη την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου στις 10 το πρωί

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΑΜΟΥ
Ο Εκπρόσωπος
Βέττας Ιωάννης πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Σάμου


Υ.Γ. Σε ενδεχόμενη μη προσέλευση του Βουλευτή θα προχωρήσουμε σε επ’ αόριστο κατάληψη του γραφείου του"


Σχόλιο:
Παραλείψαμε το Δελτίο Τύπου ενός δημοτικού συμβούλου/παράταξης, που ουσιαστικά επιδιώκει την μεταφορά του προβλήματος στην ενδοχώρα. 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ των παρανόμων λαθρομεταναστών. 

Όπως αποφάσισε επίσημα και το Συμβούιο της Επικρατίας, η Τουρκία ΔΕΝ είναι εμπόλεμη χώρα, συνεπώς ΔΕΝ υπάρχουν πρόσφυγες.

Η αριστερή κυβέρνηση τρομκοκρατεί, αφού πρώτα ψηφίζει "αντιρατσιστικούς" νόμους, μετά απαιτεί από τους δικαστές να τους εφαρμόσουν.  

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Όταν στην Κοσμική Γαλλία του διαφωτισμού γίνεται αυτό στην Ελλάδα του Πρώην Φωτός (λέμε τώρα) περί άλλων Τυρβάζουμε...με τις υγείες μας λοιπόν και καλοφάγωτα.
http://redskywarning.blogspot.gr/2014/10/blog-post_11.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.