" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ανασκόπηση - Σχόλια για την αποψινή πατριωτική συγκέντρωση (19/3/2017), στην Θεσσαλονίκη.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΜ

Μια πρόχειρη περιγραφή για την σημερινή συγκέντρωση του Ιερού Λόχου 2012 και πατριωτικών σωματείων.




Με ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση του Ιερού Λόχου 2012 (με την υποστήριξη της "Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου", του "Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου "Ελληνοκρατείν"" και πατριωτικών σωματείων).

Από νωρίς το πρωί ομάδες περιφρούρησης του Ιερού Λόχου 2012 είχαν καταλάβει τον χώρο της συγκέντρωσης μπροστά από το άγαλμα του Βότση στο Λευκό Πύργο.

Προηγουμένως, επισκεφθήκαμε το "άβατο" της Καμάρας παίρνοντας μαζί μας τα πανό (ΚΕΕΦΡΑ κλπ), αναγκάζοντας τους 3-4 παριστάμενους αναρχικούς να τρέχουν στα στενά πανικόβλητοι!




Όταν στις 12 μμ, ξύπνησαν τα τσιράκια της Νέας Τάξης, πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση!

Δυστυχώς ένας συμπολίτης μας που έτυχε να διέρχεται με ποδήλατο από την παραλία, σχετικά κοντά στους αναρχοάπλυτους, που δεν είχε απολύτως καμία σχέση με το Σύλλογο μας, άκουσε να τον αποκαλεί κάποιος "φασίστα". Τότε δέχθηκε απρόκλητη επίθεση: δεκάδες αναρχικοί όρμησαν πάνω του χτυπώντας τον με στηλιάρια .. Η αντίδραση των περαστικών που επενέβησαν ανάγκασε την αστυνομία να σπεύσει στο σημείο και να συλλάβει 3 θρασύδειλους (αντι)εξουσιαστές.

Μετά τις ομιλίες (έχουν βιντεοσκοπηθεί και θα προβληθούν προσεχώς), ακολούθησε μαχητική πορεία κατά μήκος όλης της παραλίας (πέρασε μπροστά από δεκάδες χιλιάδες Θεσσαλονικείς που την καταχειροκρότησαν) και έφθασε μέχρι τα δικαστήρια.


Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν. Συγχαίρουμε τις ομάδες περιφρούρησης που με απόλυτη υπευθυνότητα ανέλαβαν το απαραίτητο αυτό έργο. 
Προσεχώς βίντεο και φωτογραφίες.



Σχόλια:
Μπορεί οι εικόνες με την περιφρούρηση του Ιερού Λόχου 2012 να ξενίζουν τους αναγνώστες μας.
Αλλά όταν το σύστημα επιστρατεύει τα "τσιράκια" του, να κάνουν παράνομη "αντισυγκέντρωση" (με την ανοχή της αστυνομίας!),

  • όταν στην συγκέντρωση που έγινε πριν 1 ακριβώς χρόνο Μάρτιος 2016), στο ίδιο ακριβώς σημείο, αρκετοί συμπολίτες μας προπηλακίστηκαν άσχημα από αναρχικούς (αφού προηγουμένως τους χτύπησαν ανελέητα, τους πήραν τα πορτοφόλια, τα δερμάτινα  μπουφάν, τα σακάκια, τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου τους κλπ),δείτε εδώ και εδώ.
  • όταν 2 μήνες μετά (Μάιος 2016), στην επόμενη συγκέντρωση του Ιερού Λόχου για την Γενοκτονία των Ποντίων, η ΕΛ.ΑΣ. εμφάνισε μια προκλητικότατη στάση (δείτε εδώ 2 βίντεο ντοκουμέντα), απαγορεύοντας την νόμιμη συγκέντρωση και επιτρέποντας μόνον την παράνομη αντισυγκέντρωση,
  • όταν για να αποφύγουν την παράνομη αντισυγκέντρωση και κυρίως τις "πεσίματα" σε τυχαίους περαστικούς που είχαν την ατυχία να "μοιάζουν" εξωτερικά με "φασίστες",
  • όταν το κάλεσμα του Ιανουαρίου 2017, έγινε με ανακοίνωση του χώρου πραγματοποίησης της συγκέντρωσης μόλις 2 ώρες πριν την έναρξη της συγκέντρωσης (πραγματοποιήθηκε στο Ωραιόκαστρο, δείτε εδώ)! 
  • κάτι που έγινε και τώρα (Μάρτιος 2017),
  • όταν από τη μια έχεις πληρωμένους "στρατούς", γόνους πλουσίων αριστερών οικογενειών που από την πρώτη στιγμή αν συλληφθούν θα έχουν άριστη νομική κάλυψη, και δεν θα τους πειράζει κανείς παρόλο που φέρουν στειλιάρια, πέτρες κλπ (θυμηθείτε ότι οι 35 "νεαροί" που μπήκαν ΜΕΣΑ στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, απειλώντας πετώντας φειγ βολάν ΜΕΣΑ στο ναό και προπηλακίζοντας, ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!)
  • αντιλαμβανόμαστε ότι όταν ο εχθρός είναι πανίσχυρος και έχει την απόλυτη κάλυψη του συστήματος,
  • όταν ο αντίπαλος στέλνει συνέλληνες σου στα νοσοκομεία, 

δεν γίνεται εσύ να απαντάς μόνον με "χαρτοπόλεμο".


Εύγε λοιπόν στον μαχητικό Ιερό Λόχο 2012, στους εφέδρους καταδρομείς που έδειξαν μία ακόμη φορά ότι είναι ικανοί και αποτελεσματικοί να φέρουν σε πέρας κάθε αποστολή.
Εύγε και στην Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου που απέδειξε ότι όταν μια χούφτα Έλληνες ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ, τότε συνήθως νικούν (αν δεν το πληροφορηθήκατε πλέον ΔΕΝ φοιτούν παιδιά λαθρομεταναστών στα σχολεία του Ωραιοκάστρου).
Εύγε και σε όσους μπήκαν στον κόπο να έρθουν από τη Λάρισα (ενώ τόσοι "πατριώτες" Θεσσαλονικείς απείχαν)
Εύγε και σε αντιπροσωπεία της "Πατριωτικής Ορθόδοξης Κίνησης Αλεξανδρούπολης" που ταξίδεψαν 700 χιλιόμετρα για να παραστούν, (ζητούμε συγνώμη για την παράλειψη, το πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων γι αυτό δεν αναφέρθηκε στην αρχική μας δημοσίευση)
Εύγε και σε όσους πλαισίωσαν την συγκέντρωση.

Οι ομιλίες ήταν πραγματικά εξαιρετικές, όπως και τα συνθήματα που ακούστηκαν πχ
"Έλληνα πεινάς, γιατί τους προσκυνάς", 
"Η "ξενοφοβία" είναι μια απάτη, δουλειά-δουλειά στον Έλληνα εργάτη", 
"Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία", 
"Κάτω τα χέρια από την Εσφιγμένου", 
"Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες",
 "Έξω οι Λάθρο, απ την Ελλάδα" κλπ.


Κάποιοι σήμερα, Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως,  -κόντρα στις επιδιώξεις κράτους και παρακράτους- ύψωσαν την σημαία με το Σταυρό περήφανα στην πόλη μας.
Μήπως ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε που ήταν σήμερα το απόγευμα, οι δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες "χριστιανοί" της πόλης, που εκκλησιάστηκαν σήμερα (οι περισσότεροι σε εκκλησίες όπου μνημονεύθηκε ο αιρετικός (=οικουμενιστής) Βαρθολομαίος);
Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν
ο καθένας μας έκανε ένα βήμα; Αν η συγκέντρωση δεν είχε μόνον 400-500 άτομα αλλά 50.00 ή 100.000;

Για την κατάσταση στην πατρίδα και στην εκκλησία μας ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ.
Ας ξυπνήσουμε πριν είναι αργά.
Κάποιοι, μία ακόμη φορά μας έδειξαν τον δρόμο.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"





ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ 11 ΠΜ:

Η συγκέντρωση στις 4μμ στο  Λευκό Πύργο άγαλμα Βότση .
Ο χώρος περιφρουρειτε με ασφάλεια από τον Ιερό Λόχο από νωρίς το πρωί
  1. Προσοχή σε ύποπτες ομάδες 3-4 ατόμων ειδικά στα στενά καθώς πλησιάζετε γιατί υπάρχει αντισυγκεντρωση στο λευκό Πύργο (προς τα ανατολικά)
  2. Ασφαλέστερος τρόπος προσέγγισης από δυτικά και από παραλία (από Αριστοτέλους δηλαδή)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/3/2017
Είμαστε στην τελική ευθεία.
Όλα είναι έτοιμα για την εκδήλωση-πορεία την ερχόμενη Κυριακή 19/3/2017, στις 4μμ στην Θεσσαλονίκη.



Κοινοποιήστε και καλέστε τους διαδικτυακούς σας φίλους στην εκδήλωση μας.
Το μοναδικό επικοινωνιακό μας "όπλο" είναι το διαδίκτυο. Είσαι ΕΣΕΙΣ! Είσαι ΕΣΥ.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.




Μήπως ήρθε η ώρα να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ;;;


Τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας συντελείται ένα μεγάλο έγκλημα κατά του Ελληνικού Έθνους.

Χωρίς να έχουμε υποστεί καμία στρατιωτική εισβολή από ξένη δύναμη, η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει καταφέρει να




Σχόλιο:

Μέχρι την Κυριακή διακόπτουμε τις αναρτήσεις μας για να προβάλεται η εκδήλωση-πορεία στις ροές των άλλων ιστολογίων.
Η -ακομμάτιστη- συγκέντρωση του Ιερού Λόχου 2012, στηρίζεται από την Πατριωτική  Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου και από πατριωτικές κινήσεις.


Εννοείται ότι θα δώσουμε και αυτή τη φορά το παρόν.  Τις κρίσιμες στιγμές, όταν έχουν όλα έχουν αγγίξει το τέλμα, όσοι έχουν συνείδηση καλούνται να πράξουν το χρέος τους. Η πατρίδα μας πεθαίνει.

 Όσοι ζωντανοί ...



Προσοχή: ο τόπος της συγκέντρωσης θα ανακοινωθεί 2 ώρες πριν (δηλαδή στις 2μμ της Κυριακής), για αποφυγή αντισυγκεντρώσεων. Εκτός απροόπτου θα το ανακοινώσουμε και από το δικό μας ιστολόγιο. 

Αποφεύγετε να προσέρχεστε με εμφανή διακριτικά (ελληνικές σημαίες, μπλούζες, εμβλήματα κλπ) γιατί δυστυχώς πιθανότατα μία ακόμη φορά η αστυνομία θα αφήσει ομάδες αναρχικών (συνήθως 4-5 ατόμων), να στήνουν παγίδες και να ρωτάνε όσους πλησιάζουν αν πηγαίνουν στην συγκέντρωση του Ιερού Λόχου. Την περασμένη φορά, ένα χρόνο πριν, Μάρτιος 2016, κάποιοι συμπολίτες μας προπηλακίστηκαν με τον τρόπο αυτό, ΥΠΟ ΤΗΝ σιωπηλή ΑΝΟΧΗ της ΕΛ.ΑΣ. 
Αποφεύγετε να πλησιάζετε σε "παράξενες" ομάδες, και να απαντάτε σε ερωτήσεις αγνώστων, μέχρι να φθάσετε στον χώρο της συγκέντρωσης (ο οποίος θα περιφρουρείται με ασφάλεια).




Καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά τι φοβάται το "σύστημα", η εξουσία που μας κυβερνάει (και ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις χωρίς να αλλάζει απολύτως τίποτε): 
ΤΡΕΜΟΥΝ μην ξεσηκωθεί ο "ραγιάς". Τρέμουν ΕΣΕΝΑ.




Την ερχόμενη Κυριακή 19/3/2017, Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, οφείλουμε να δώσουμε την ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ.

Σε αυτόν τον πόλεμο, που περιλαμβάνει 

  • την υποθήκευση της πατρίδας μας, 
  • την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων 
  • και την ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, 


ΕΜΕΙΣ θα κρατήσουμε τον σταυρό επάνω στην σημαία μας, ΚΟΝΤΡΑ σε όσους με κομψό ή άκομψο τρόπο προσπαθούν να τον αφαιρέσουν.

ΕΜΕΙΣ θα κρατήσουμε την πατρίδα μας ΟΡΘΙΑ.
Έχουμε χρέος προς τους προγόνους, έχουμε χρέος προς τα παιδιά μας. 
Οφείλουμε όλοι, την Κυριακή, να πάρουμε την οικογένεια μας και να δώσουμε το ΠΑΡΟΝ. 


Ως πότε ραγιάδες;;;
Είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ.
Θέλουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.



Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΟΡΘΟΔΟΞΑ ) ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ !!!! (ΠΑΤΗΡ ΦΩΤΙΟΣ)

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

π.Φώτιε
Ευτυχώς με την βοήθεια του Θεού δεν είμαστε ένα από τα ελάχιστα αλλά πλέον ένα από τα πολλά ελληνορθόδοξα ιστολόγια.

Δεν προλαβαίνουμε κι εμείς καθημερινά να διαβάζουμε παρεμβάσεις, σχόλια, αναρτήσεις στα τόσα ιστολόγια που έχουν "ανθίσει". Πιστοί σε όλη την Ελλάδα, πήραν τα ινία και οργώνουν τον αμπελώνα του Κυρίου μας.
Αυτά ενημερώνουν τον πιστό λαό και του δίνουν θάρρος.
Δόξα τω Θεό να λέμε που φααίνεται στην πράξη ότι δε είμαστε καθόλου λίγοι.

Πριν λίγο διαπιστώσαμε ότι ξεπεράσαμε τις 1.000.000 επισκέψεις!
Πάνω από 2000 κάθε μέρα (φτάνουν ακόμη και τις 3000 κάποιες ημέρες). Και μάλιστα με μόλις 1-2 αναρτήσεις. Ο πιστός λαός μυρίστηκε την προδοσία της πίστεως και αναζητεί την αλήθεια.

Την ευχή σας.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ! ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ! (ΠΑΤΗΡ ΦΩΤΙΟΣ).

Ανώνυμος είπε...

Αυτό εν' όψει του Πάσχα,δεν έχει σχέση με το θέμα της Ανάρτησης αλλά είναι Σημαντικό νομίζω.

http://www.athinorama.gr/music/article/sssss!_i_luriki_ginetai_naos_ligo_prin_to_pasxa-2520210.html

Πέτρος είπε...

Στην συγκέντρωση θα υποστηρίξετε τον Μεθόδιο Εσφιγμενίτη ο οποίος υβρίζει τον Άγιο Παϊσιο.
https://www.youtube.com/watch?v=GFkDtyfk0xk

Αν νομίζετε πως με βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος, θα έχει η Ελλάδα την ευλογία του Θεού, και όχι την οργή Του, είστε οικτρά γελασμένοι.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δε μας λες Πέτρο
πότε πήγες τελευταία φορά σε πατριωτική συγκέντρωση.
Η πατρίδα μας ισλαμοποιείται όπως και όλη η Ευρώπη.
Εσύ τι έκανες; Αντέδρασες; Βγήκες ποτέ στον δρόμο.

Αποκλείεται να βγήκες. Είσαι ένας από τους χιλιάδες που σε κάθε κάλεσμα ψάχνουν λέξη λέξη το κείμενο για να γκρινιάξουν.

Κάνε λοιπόν ΕΣΥ το δικό σου κάλεσμα και κάλεσε μας, να αλλάξουμε κ μια φορά ρόλους, να κρίνουμε εμείς και να αποφασίσουμε εμείς αν θα έρθουμε ή όχι κι αν πρέπει να το προβάλουμε.

Το τι σημαίνει Μονή Εσφιγμένου το αντιλαμβάνεται κάθε καλοπροαίρετος. Είναι οι μόνοι που -σωστά- συνεχίζουν εδώ και δεκαετίες να μην μνημονεύουν τον αιρετικό Πατριάρχη. Γι αυτό και διόρισαν άλλους ως τάχα μοναχούς και ηγούμενο (που ξέρουν το μοναστήρι μόνο από φωτογραφία), γι αυτό τους πήραν όλα τα περιουσιακά στοιχεία, γι αυτό τους καταδίκασαν πρόσφατα με εξοντωτικές ποινές.

Αν εσύ ως χριστιανός ψάχνεις δικαιολογίες για να νίψεις τας χείρες σου, δικαίωμα σου. Για εμάς κανείς άνθρωπος και κανείς ηγούμενος δεν είναι αλάθητος. Αλλά όταν κάποιος αδίκως διώκεται, οφείλεις να τον στηρίξεις, αν είσαι άνθρωπος, πολύ περισσότερο αν είσαι χριστιανός.

Κάτσε λοιπόν αναπαυτικά στην πολυθρόνα, πάρε και μπόλικα σαρακοστιανά να φας και μπες αύριο βραδάκι να δεις καμιά φωτογραφία να μας πεις τι δεν σου άρεσε. Ούτως ή άλλως με τέτοια λογική, συναγωνιστής μας, δεν θα γινόσουν και δεν θα γίνεις ποτέ.
Μαμ κακά και νάνι (άντε και καμιά ευχούλα να παριστάνουμε τους πνευματικούς ανθρώπους). Πεθαίνει η πατρίδα και συ ψάχνεις δικαιολογίες. Κάτσε κοιμίσου. Καληνύχτα.

Πέτρος είπε...

Παιδαγωγέ , δεν απάντησες στην ουσία του θέματος, γεγονός που δείχνει ότι δεν σου καίγεται καρφί για την βλασφημία κατά του αγίου Πνεύματος, άρα ευλογία από τον Τριαδικό Θεό, αν πιστεύεις σε αυτόν, μην περιμένεις.

Υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις να υποστηρίξει κανείς την πατρίδα χωρίς να κινείται σε επίπεδα ύβρεως.

Εφόσον αφορά την πατρίδα η εκδήλωση θα μπορούσε να αφαιρεθεί το θέμα της υποστήριξης του Μεθοδίου Εσφιγμενίτου διότι είναι ένα θέμα που διχάζει.
Ο Παίσιος ο Αγιορίτης θεωρείται Άγιος από τη πλειοψηφία του λαού.

Με το να χωρίζετε τους πατριώτες σε παλαιοημερολογίτες και νεοημερολογίτες, διχάζετε το κόσμο.

Δεν θα συμετάσχω σε εκδήλωση που θα φωνάξουν υπέρ του υβριστή των αγίων Παισίου και Πορφυρίου. Αλίμονο! Θα προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου από την επερχόμενη οργή του Θεού.

Προφανώς εδώ μιλώ σε αθεόφοβους που δεν καταλαβαίνουν.
Και να σβήσετε το σχόλιό μου δεν πειράζει. Εφόσον το διαβάσετε, δεν θα χετε δικαιολογία στο Τριαδικό Θεό, την ημέρα της Κρίσεως κατά την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. Εύχομαι καλή μετάνοια όμως.

Βγάλτε άμεσα το θέμα του Μεθοδίου και θα έρθω στην εκδήλωσή σας.
Αν θέλουν ας αλλάξουν ηγούμενο στην Μονή Εσφιγμένου, ας βάλουν κάποιον που δεν βρίζει τους Αγίους Παίσιο και Πορφύριο και τα ξαναλέμε!

Ανώνυμος είπε...

Απόβαση μητροπολίτου Ανθίμου στον ναό από όπου εκδιώχθη ο αγωνιστή πατήρ Νικόλαος Μανώλης. Παρακαλώ διερευνήστε το θέμα. Ευχαριστώ
http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/13602-kuriaki-tis-stauroproskuniseos-ston-agio-spuridona-triandrias-foto

Τάσος Αθαν. είπε...

Μας πρίξατε με τις συγκεντρώσεις σας και εσείς και οι αναρχικοί.
Διαλύσατε το κέντρο για το 99% των φυσιολογικών ανθρώπων.
Δεν αφήσατε οικογένειες να πάνε βόλτα.
Ασθενοφόρα κόλησαν στη κίνηση.
Να πάτε να κάνετε συγκεντρώσεις στις ερημιές.
Με το να μας ζημιώνετε δεν θα κερδίσετε την υποστήριξή μας.
Ντροπή σας! Βέβηλοι!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Για να είμαστε ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ δίκαιοι:
Συγκεντρώσεις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ (αφού ποτέ δεν παίρνουν άδεια από την αστυνομία) πραγματοποιούν οι αναρχικοί σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Ομοίως κάθε μέρα στην πόλη έχει 3-4 συγκεντρώσεις (συνήθως από τους ίδιους "επαγγελματίες" διαδηλωτές).

Δεν μπορεί να μέμφεστε για την "διάλυση του κέντρου", μία συγκέντρωση που έγινε μόλις μία φορά πέρσι και 1 φορά φέτος, ένα χρόνο μετά. Γιατί δεν βγαίνετε να καταγγείλετε το ΚΚΕ και τους συνδικαλιστές του; Τολμάτε;

Όταν ο Δήμαρχος κλείνει την Λεοφόρο Νίκης, 1-2 φορές κάθε μήνα, ΓΙΑΤΙ δεν διαμαρτύρεστε; Αυτό έγινε και σήμερα (εξαιτίας της παράνομης αντισυγκέντρωσης - η νόμιμη συγκέντρωση ήταν στο άγαλμα του Βότση, δηλαδή ΟΧΙ στο δρόμο, δεν θα διαλυόταν λοιπόν το κέντρο αν η αστυνομία δεν επέτρεπε την παράνομη αντισυγκέντρωση)

Τι εννοείτε "δεν αφήνατε οικογένειες να πάνε βόλτα";
Καταρχήν χιλιάδες Θεσσαλονικείς έκαναν βόλτα. Αν η αστυνομία επιτρέπει παράνομες αντισυγκεντρώσεις, απευθυνθείτε σ αυτούς.
ένας νόμιμος σύλλογος που παίρνει νόμιμα άδεια για να κάνει μια διαδήλωση δεν μπορεί να συμψηφίζεται με τους παρακρατικούς που διαλύουν τα πάντα.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

Δε μας λες Πέτρο
πότε πήγες τελευταία φορά σε πατριωτική συγκέντρωση.
Η πατρίδα μας ισλαμοποιείται όπως και όλη η Ευρώπη.
Εσύ τι έκανες; Αντέδρασες; Βγήκες ποτέ στον δρόμο.

Unknown είπε...

ΟΙ ΑΡΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ? ΤΟΣΟ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ? ΚΡΙΜΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο για τη συγκεντρωση, "μυρισε" λιγο Ελλαδα
Το θεμα ειναι να υπαρχει συσπειρωση, αν βαλουμε κατω που διαφωνουμε ο καθενας, τοτε δεν θα μαζευτουν ουτε 50. Κι αν καποιος διαφωνει, να μιλησει με επιχειρηματα κι οχι με χαρακτηρισμους

Σταύρος

Χρύσα Πολίτη είπε...

Προς Τάσος Αθαν.

Η χώρα σου εξοντώνεται μέρα με τη μέρα και εσένα σε νοιάζει αν θα βγεις βόλτα με την οικογένειά σου;;Και με ποιό τρόπο νοιάζεσαι για την οικογένειά σου όταν δεν αντιστέκεσαι στους εχθρούς της χώρας σου που είναι η ευρύτερη οικογένεια που περικλείει την δική σου;;
Και ποιοί είναι οι φυσιολογικοί άνθρωποι;; Αυτοί που καθεύδουν υπνωτισμένοι και εφησυχασμένοι λες και δεν συμβαίνει τίποτα;;;Ή δεν θα αντιδρούν οι πατριώτες γιατί θα έρθουν οι παρακρατικοί να τους τρομοκρατήσουν;;Τίνι τρόπο είναι αυτή φυσιολογική τοποθέτηση επί του θέματος;;
Α ρε νεοέλληνα εκκοσμικευμένε νοικοκυραίε βολεμένε σε ζημιώνει μια πορεία αντίδρασης εκ μέρους Ελλήνων πατριωτών και δεν σε ζημιώνει καθημερινά όλη αυτή η πνευματική χρεοκοπία που κυριαρχεί στην πατρίδα μας;;;

Έχεις αλλοτριωθεί πλήρως και αυτή σου η στρεβλωμένη συνείδηση θα εγείρει και θα εκθρέψει δυστυχώς κι άλλους αναρχικούς αλλά και άλλους φλογερούς πατριώτες και πιστούς ορθοδόξους!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στου Συμμετέχοντες Παρά την Προκλητική Στάση της Αστυνομίας ΥΠΕΡ των Λοβοτομημένων Ελληνόφωνων Γραικύλων τύπου ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΙΦΑ και όλο το υπόλοιπο Ανθελληνικό Συνωθύλευμα....Τελικά Αποδεικνύεται στην Πράξη κάτι που γνώριζα ότι δηλαδή στην Βόρεια Ελλάδα υπάρχει πιο Έντονος+Μαχητικός Πατριωτισμός σε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ και αυτό ΔΕΝ το λέω για να διχάσω Ψυχή-Σκέψη-Καρδιά των Υπόλοιπων Συμπολιτών + Ελλήνων απο τις άλλες Περιοχές της Ελλάδας απλά καταλήγω σε μια διαπίστωση.Επαναλαμβάνω ΔΕΝ σημαίνει ότι ΔΕΝ υπάρχουν Αγνοί-Άδολοι Έλληνες Πατριωτές και σε άλλες Περιοχές της Ελλάδος απλά στην Βόρεια Ελλάδα είναι πιο Έντονο το Φαινόμενο και το ΔΕΙΧΝΟΥΝ στην Πράξη.Μεγάλη Ευαισθησία στα Εθνικά Θέματα έχουν Σαφώς και στα Νησιά της Ανατολικής Ακτογραμμής "απλά" λόγω Ιδεολογικής Πλάνης/Κομματικής Αγκύλωσης σε κάποια δώσανε Υψηλότατα Ποσοστά στην Γνωστή Ελληνοφοβική....Ανθελληνική Συμμορία...Αυτοί οι οποίοι Χειροκροτάγανε Ορθώς Πράξανε και σίγουρα θα Μεταφέρουν το Μήνυμα στον Κύκλο Γνωριμιών/Φίλων/Γνωστών/Συγγενών κτλ. αλλά έπρεπε απο Αυθορμητισμό να λάβουν Μέρος στην Κινητοποιήση έστω για λίγο.Εύχομαι στην Επόμενη να είναι μερικές Δεκάδες Χιλιάδες ή γιατί Όχι Εκατοντάδες Χιλιάδες....

Ανώνυμος είπε...

Είναι πια γεγονός ότι ο "παιδαγωγός" υποστηρίζει σχισματικούς και κάθε είδους υβριστές των επισκόπων και διασπαστές της ενότητας της Εκκλησίας. Πλέον υποστηρίζει ΚΑΙ υβριστές του Αγίου Πνεύματος και των αγίων. Το ότι ο κύριος Μεθόδιος Παπαλαμπρακόπουλος έχει "χειροτονηθεί" από τον αχειροτόνητο ψευδή "αρχιεπίσκοπο Αθηνών" Αυξέντιο Πάστρα (και κατόπιν έχει "καθαιρεθεί" από τον ίδιο) δεν τους απασχολεί καθόλου. Το ότι και από την κανονική Εκκλησία είναι επίσημα χαρακτηρισμένος σχισματικός και καθηρημένος επίσης δεν τον απασχολεί. Οι παλαιοημερολογίτες φίλοι του "παιδαγωγού" υβρίζουν τους αγίους Παϊσιο και Πορφύριο, βλασφημούν για την εγκυρότητα των μυστηρίων στην Εκκλησία της Ελλάδος και αρνούνται την ιεροσύνη και αρχιεροσύνη των κληρικών μας. Για τον "παιδαγωγό" αυτά μάλλον είναι λεπτομέρειες. Πιο σημαντικό μάλλον θεωρεί να κραδαίνουν όλοι αυτοί ελληνικές σημαίες, ρόπαλα και να υπερασπίζονται μια παραλλαγή "Ελλάδας" που υπάρχει μόνο στο μυαλό τους... Δημήτρης Παπακυριάκου, Θεσσαλονίκη.

Ανώνυμος είπε...

+ΙΓΖ
Στο παλαιό ξέρεις κανέναν που να μην εχει καθαιρεθεί απο τους απέναντι οι οποίοι είχαν καθαιρεθεί απο τους δίπλα;
Ακόμα και η Σύνοδος των ΓΟΧ Καλλινίκου είναι καθαιρεμένοι απο την ομάδα του Ευθυμίου Θεσσαλονίκης το 1995 όταν εγινε το σχίσμα ανάμεσά τους - για προσωπικούς λόγους πάντα.
Οι ΓΟΧ μόνο για προσωπικά αλληλοαφορίζονται, για την πίστι στα παλιά τους τα παπούτσια.

Η βιομηχανία καθαιρέσεων των ΓΟΧ εχει καταντήσει ακολουθία του αποδείπνου

Τέλος για τους αγίους που αναφέρεις αλλά και για αρκετούς άλλους, είναι λογικό εαν είσαι σε άλλη Εκκλησία, να μην αναγνωρίζεις τους απέναντι. Το ανώμαλο θα ήταν το αντίθετο
Η πίστι είναι επιλογή εκάστου

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

τι έγινε "Πέτρο";
Άλλαξες όνομα;! Πράγματι έξυπνο!!

Τις απόψεις μας για το Πάτριο ημερολόγιο και διάφορα σχετικά άρθρα, για να μην τα ψάχνεις ένα ένα, μπορείς να τα διαβάσεις στην σχετική ετικέτα στη δεξιά στήλη.
Δεν τα κρύβουμε. Φιλοξενήσαμε αρκετές απόψεις και άφθονα σχόλια.


Όσες φορές και να στο γράψουμε ότι στηρίζουμε την Μονή Εσφιγμένου εξαιτίας του αντι-οικουμενιστικού της αγώνα,
εσύ θα συνεχίσεις να γράφεις για τον Άγιο Παϊσιο και Πορφύριο.
Τα γραψες, τα ξανάγραψες, άλλαξες και "ονοματεπώνυμο", δεν νομίζεις ότι όταν δεν έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις, πρέπει να σταματάς να γράφεις σχόλια;! Εκτός αν αυτός είναι ο σκοπός σου: να διχάζεις.
Αντιθέτως εμείς προβάλουμε τόσο άρθρα του Πατρίου όσο και αγωνιστών ιερωμένων του νέου ημερολογίου. Ο εχθρός είναι ο οικουμενισμός. Με καλή διάθεση και με τη βοήθεια του Θεού, τα όποια προβλήματα με τους αδερφούς του πατρίου, μπορούν να λυθούν.


Ανώνυμος είπε...

Διάβασα κάπου στο Ιστολόγιο σας ότι το επισκέφτηκαν 1,011,701 δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθινό ή Όχι και πως γίνεται η Μέτρηση αλλά έστω ότι είναι Αληθές σαν Αριθμός είναι κάτι Καταπληκτικό!!! Σκεφτείτε αν Όχι Όλοι απο τους "Επισκέπτες" αλλά οι ΜΙΣΟΙ σχεδόν Μισό Εκατομμύριο δηλαδή Κατεβαίνανε στην Προχθεσινή Διαμαρτυρία ή Αντίστοιχα στις Αντίστοιχες Κινητοποιήσεις που είχαν γίνει σε Αθήνα+Θεσσαλονίκη πριν ένα Χρόνο για το Ζήτημα της Κάρτας Του Πολίτη και τις Πολλές Παραμέτρους που έχει το όλο ζήτημα ή για το θέμα της Δίωξης των Μοναχών στην Μονή Εσφιγμένου Ποιά θα ήταν η Απήχηση/Έκπληξη;;!!!/Απορία;; θαυμασμός ίσως..;; απο τα Τσιράκια του Συστήματος Καθεστωτικά ΜΜΕξαπάτησης+Εκπόρνευσης Ψυχών,Ραδιόφωνα-Τηλεοράσεις-Ιστολόγια,Πολιτικάντηδες-Μεγαλοδημοσιοκάφροι-Εκδότες...αλλά και οι Απλοί Πολίτες θα είχαν διαφορετική Αντίληψη επί αυτών των θεμάτων,θα τους κέντριζε το Ενδιαφέρον και στην Επόμενη Κινητοποιήση-Εκδήλωση πιθανότατα θα επηρεαζόντουσαν θετικά ώστε να Πάνε άρα με την Προσωπική τους Φυσική Παρουσία ο Συνολικός Αριθμός των Συμμετεχόντων θα ήταν αρκετά Ικανοποιητικός..!!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Είναι μοναδικές επισκέψεις αλλά δεν είναι 1.000.000 διαφορετικά άτομα. Το ίδιο πρόσωπο επισκέπτεται το ιστολόγιο μας πολλές φορές. Κάθε μέρα έχει διαφορετικό IP άρα καταγράφεται ως διαφορετική επίσκεψη.

Ανώνυμος είπε...

"Παιδαγωγέ" κάνεις υποθέσεις και στήνεις εντυπώσεις. Είμαι αυτός που είμαι και αυτό είναι το δεύτερο σχόλιό μου στη συγκεκριμένη ανάρτηση. Τα λοιπά που γράφεις είναι προϊόν λογισμών σου. Σκέψου ΓΙΑΤΙ καταπατάς τα αυτονόητα για να "υποστηρίξεις" την ορθοδοξία υποστηρίζοντας σχισματικούς και βλασφήμους. Δημήτρης Παπακυριάκου, Θεσσαλονίκη.

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα κ. Δημητρη ειναι ότι εσεις υβριζετε, μιλατε ασχημα και διχαζετε, το πρωτο σχολιο σας ειναι απαραδεκτο.
Εμεις δεν υβριζουμε, καταθετουμε επιχειρηματα, προβληματισμους και κυριως Ιερους κανονες κι εδω μεσα γινεται ενας καλοπροαίρετος, ουσιαστικος διαλογος αναμεσα σε νεο/τες (του blog κυριως) και παλιο/τες, με εξαιρεσεις σαν τη δικη σας. Υπερβολές λέγονται απο καποιους παλιο/τες κι υπηρχαν ακραιες θεσεις, ειδικα τις παλιοτερες δεκαετιες, κι αυτες διευρυναν το Σχισμα (μαζι με συμπεριφορες σαν τις δικες σας κι αλλες θεσεις ή την απραξια των Ιερωμενων σας στην προδοσια της Πιστεως), αλλα όμως για μετα τη ψευτοσυνοδο ψαξτε καλυτερα τι συνεπαγεται όταν ΣΥΝΟΛΟ Επισκοπων ακολουθουν κεκκριμενες αιρεσεις....De facto Αγίους δεν δεχομαστε, ουτε καν καποιους απο τους δικους μας προσφατους, οι ημερες ειναι πονηρες

Σταύρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.