" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΔΟΤΕΣ: Ψηφίστηκε το άρθρο για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας

Πέρασε κατά πλειοψηφία τελικά το άρθρο 29 του νομοσχεδίου «Τροποποιήσεις του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας» αναφορικά με τη διαδικασία κτήσης ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο αλλοδαπό, λόγω φοίτησης σε σχολείο που ακολουθεί το υποχρεωτικό ελληνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και διδασκαλίας, σύμφωνα με τις λοιπές οριζόμενες προϋποθέσεις.


Στην ψηφοφορία του συγκεκριμένου άρθρου ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ ψήφισαν «υπέρ».


«Κατά» δήλωσε η Χρυσή Αυγή
«Παρών» δήλωσαν η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων. Στην ψηφοφορία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκπροσωπήθηκαν από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Θανάση Παπαχριστόπουλο, ενώ απουσίασε ο εισηγητής τους Κωνσταντίνος Κατσίκης.


Σχόλιο:

ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Καταλαβαίνεται τώρα γιατί επέμεναν να ενταχθούν τα λαθρομεταναστόπουλα στα ελληνικά σχολεία και δεν δεχόταν να γίνονται μαθήματα μέσα στα Hot Spot.


ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα ξυπνήσει ο Ραγιάς θα είναι αργά... και τότε θα πει:
και τι μπορούμε να κάνουμε τώρα;
Οταν θα υπάρχει Μουσουλμανικό κόμα και την επαύριο κυβέρνηση, με οτι συνεπάγεται αυτό, τότε θα βρέχει ανθρώπους... αφού όλοι θα πέσουν απο τα σύννεφα για το πως η Ελλάδα εγινε Unanistan
Ηδη στο κεντρο της Αθήνας τα ελληνικά ειναι αγνωστη γλώσσα και οι έλληνες μειονότητα
Αυτό στοχεύουν πανελλαδικως.

Ανώνυμος είπε...

Μαύρε ...Ελληνα τι σού έμελλε να πάθεις
για σκλάβο με τσιπάκι προορίζουν και τον έναν και τον αλλον.
Κομμουνισμό ήθελες μαύρε...Ελληνα , πάρε νάχεις και ακόμα μαύροι μου δεν έχετε δεί τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Στις επόμενες εκλογές ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Μην αντιδράς Ελληνα μην σε που ρατσιστή…
Το παρακάτω τι είναι;

Λογαριασμοί ῥεύματος γιά ὅλους ἴδιοι;
— 11 Φεβρουαρίου 2017 ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη

Στὸν λογαριασμὸ τῆς ΔΕΗ πού μου ἦλθε, οἱ προσαυξήσεις ὑπερβαίνουν τὴν τιμὴ τῆς καταναλώσεως τοῦ ῥεύματος.
Πολὺ δικό μου ἄτομο, στὸ ταμεῖο τοῦ ὁποίου πληρώνουν αὐτοὺς τοὺς λογαριασμούύς, μοῦ εἶπε πὼς οὐδεὶς «ἑλληνοποιημένος» ἀλλοδαπὸς πληρώνει τὶς προσαυξήσεις.
Πληρώνουν μόνον τὸ ῥεῦμα.
Αὐτοὶ ἀπαλλάσσονται, ὅπως ἐπίσης καὶ κάθε ἀλλοδαπός, μὲ πράσινη κάρτα, ποὺ διαμένει στὴν Ἑλλάδα.
Ὅπως καταλαβαίνετε……
Δὲν πρόκειται νὰ πάρουμε ἀνάσα ποτέ….
…καὶ μὲ τις ἐπερχίμενες Ἑλληνοποιήσεις, θὰ μᾶς μαζεύουν τὰ φορτηγὰ τοῦ Δήμου, γιατὶ κάρα πλέον δὲν ὑπάρχουν….

http://filonoi.gr/2017/02/11/logariasmoi-reymatos-gia-oloys-idioi/

Και για οσο εμείς ασχολούμαστε με την προστασία του Ελληνικού έθνους μας και της Ορθοδοξίας μας από το κομμουνιστικό τόξο τα εκατομμύρια χορεύουν γύρω μας ανενόχλητα...

Διαμέρισμα 1.250.000 € μὲ κεφάλαιο …10.000 €!!!

http://filonoi.gr/2017/02/11/diamerisma-1-250-000-e-me-kefalaio-10-000-e/

Φιλάνθρωποι …δικαστές!!!

http://filonoi.gr/2017/02/10/filanthropo-dikastes/

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς ανώνυμο 12 Φεβρουαρίου 2017 - 7:44 μ.μ.:

1ον:
Είμαστε ακομμάτιστο ιστολόγιο. Ότι θέλει ο καθένας ψηφίζει. Οι κομματικές παρωπίδες περιορίζουν την σκέψη και την κρίση οπότε καλό είναι να αποφεύγονται. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα καταδείξουμε τους προδότες. Δεν είμαστε ούτε ηλίθιοι (να μην βλέπουμε τι συμβαίνει) ούτε δειλοί (να μην τολμούμε να μιλήσουμε).

2ον:
Αφού τολμήσατε να "προκαλέσετε", θα απαντήσουμε στην πρόκληση:
Δυστυχώς η ΧΑ δεν είναι ένα πατριωτικό κόμμα, όπως θα ελπίζαμε.
Είναι μια κλίκα οικογενειακή, που θα κάνει ότι τους πει ο "αρχηγός". Εφαρμόζει καθαρά "κομμουνιστικές" πρακτικές. Το είπε το κόμμα, τέλος.
Συνεπώς δυστυχώς δεν έχει προοπτική ...

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνα ραγιά.
Δεν ξύπνησε όταν είδε τους εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας να έρχονται ζητιάνοι από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες στην Ελλάδα μας . Δεν ξύπνησε εδώ και εκατό χρόνια τώρα θα ξυπνήσει;

Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά
Κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη
Εργάτη πολέμα σου πίνουνε το αίμα
Αφού είναι τόσο αφελής και τα πιστεύει είναι άξιος της μοίρας του...

Λεφτά υπάρχουν: Ξεπερνούν τους «χρυσούς» μισθούς του ΑΔΜΗΕ οι αμοιβές στο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων
13/02/2017 - 00:48

Τα 290.000 Ευρώ το χρόνο της κας Αικατερινάρη και η αμοιβή Διαμαντόπουλου

http://bankingnews.gr/οικονομία/item/292915-λεφτά-υπάρχουν-ξεπερνούν-τους-«χρυσούς»-μισθούς-του-αδμηε-οι-αμοιβές-στο-υπερταμείο-ιδιωτικοποιήσεων.html

Ανώνυμος είπε...

Μια Παρατήρηση αν επιτρέπεται σχετικά με το Σχόλιο του Ανώνυμου 7:44 μπορεί να το εννοούσε Καταφατικά για τον/την ίδιο/ίδια και ΟΧΙ ότι εσείς σαν Ιστολόγιο είστε ΧΑ ή έστω Φιλικά Προσκείμενοι,μπορεί να κάνω και λάθος μπορεί να έχετε δίκιο εσείς..Πάντως όπως και να 'χει εγώ Νιώθω ΗΔΗ Μετανάστης και Φιλοξενούμενος στην Χώρα που Γεννήθηκα και Μεγάλωσα όλα τα άλλα περί "Ιδεολογιών-Κομματικών Αγκυλώσεων-Παθογενειών" τα ακούω βερεσέ...

Ανώνυμος είπε...

Παρεπιπτόντως στις 12/2/2012 ημέρα Κυριακή ψηφίστηκε το Δεύτερο Μνημόσυνο επί Σαμαρά-Συγκυβέρνησης αν θυμάμαι καλά,τότε κατέκλυσε τους Δρόμους της Αθήνας ένα Πλήθος περίπου 700,000 κατά προσέγγιση αφού λέγεται (και μάλλον έτσι είναι ήμουνα εκεί όσο πρόλαβα να δω γιατί μετά ξεκίνησε η "Μάχη"...) ο κόσμος ξεκινούσε απο Πλ.Ομονοίας και ήταν σε όλο το Μήκος της Σταδίου+Πανεπιστημίου έφτανε μέχρι και το Ύψος του Πολυτεχνείου και στο Ύψος της Πλατείας Συντάγματος ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΗ η Πλατεία και οι Γύρω Δρόμοι Όθωνος-Βασ.Γεωργίου-Ερμού μέχρι την Πλατεία Μοναστηρακίου,η Φιλελλήνων μέχρι τις Στήλες του Ολυμπίου Διός το ίδιο και η Λ.Αμαλίας επίσης μέχρι Αρχάς Λ.Συγγρού και είχε πολύ κόσμο και στο Πεζόδρομο της Δ.Αεροπαγίτου.Άλλη μια Ιστορική Αναφορά είναι ότι στις 12/2/1945 έγινε και η Συμφωνία της Βάρκιζας Σύμπτωση ή Όχι οι Κοινές Ημερομηνίας άραγε;;;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Συγνώμη για την απότομη απάντηση μας (επειδή κουραστήκαμε στην ίδια ρητορική: όταν τολμήσεις να μιλήσεις για Ελλάδα, Ελληνισμό, ιστορία, λαθρομετανάστευση κλπ, είσαι απαραίτητα "χρυσαυγίτης").

Η χρυσή αυγή είναι ένα κόμμα, όποιος θέλεις το ψηφίζει. Όποιος νομίζει ότι ταυτίζεται μαζί του, οργανώνεται σε αυτό. Δυστυχώς επικρατεί και εκεί απίστευτο "τράβηγμα καρέκλας", όπως σε όλα τα κόμματα αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά τη γνώμη μας είναι ότι μία οικογένεια διοικει ένα κόμμα.

Το ότι δεν τολμάει κανένα άλλο κόμμα στην Ελλάδα να μιλήσει ευθέως για λαθρομετανάστευση, για Εσφιγμένου κλπ, ούτε καν τα υποτιθέμενα υπάρχοντα ή δημιουργούμενα "ορθόδοξα" κόμματα, δείχνει ακριβώς την υποκρισία του σημερινού νεοΈλληνα και την αθλιότητα του πολιτικού μας συστήματος.

Ελπίζουμε να μην είναι αργά όταν, βλέποντας καθημερινά το αποτέλεσμα : την ισλαμοποίηση της πατρίδας του, συνειδητοποιήσει ο μέσος Έλληνας πόση νεοταξική προπαγάνδα τον τάϊζαν.

Ανώνυμος είπε...

Είναι επιτακτική ανάγκη η ολη ιστορία με την Χ.Α. να τους γυρίσει μπουμεραγκ, αρκει ο Ελληνας Χριστιανός ορθόδοξος να κατανοήσει πως
δεν θα πει ΠΟΤΕ πως ο ήλιος ανατέλλει από την δύση επειδή οι χρυσαυγίτες λένε πως ανατέλλει στην Ανατολή.

Ας αποφασίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και εάν τα υποστηρίζει ΚΑΙ η χρυσή αυγή τότε τιμή της και καμάρι της.
ΟΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!
Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ!
Η ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ - ΕΑΝ ΕΣΤΗΣΑΝ - ΤΕΛΟΣ!!!

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ!!!
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ. ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ;

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.