" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ζουράρις ξαναχτυπά (από την κυριλέ, ευρύχωρη, με μεγάλα μπαλκόνια και απεριόριστη θέα οικία του): Ευφυής η δήλωσή μου για τα νησιά, κάποτε έλεγα τρομερό φλιτζάνι !

Ο Θεός όσο περνάνε τα χρόνια, δίνει  σημάδια στους ηλικιωμένους, να ταπεινωθούν, να θυμηθούν τις αμαρτίες τους, να μετανοήσουν.

Κάποιοι 76χρονοι όμως, ζούνε σε άλλο κόσμο: αυτόν της εγωιστικής τους περηφάνιας. Νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτούς.. και τα λογοπαίγνια τους.

Τι ωραία απολαμβάνεις τον "σοσιαλιστικό" παράδεισο του ΣΥΡΙΖΑ, από το ευρύχωρο διαμέρισμα με τα μεγάλα μπαλκόνια και την απεριόριστη θέα ...
Που να αντιληφθείς τα προβλήματα στην αγορά, την έλλειψη ρευστότητας, την ανεργία, τους ανασφάλιστους, την εξοντωτική φορολογία, την κρίση ..

Η δικιά σου εγγονή δεν λέγεται "Μελίβια", ούτε είχες μητέρα "Ελληνίδα θεά" που σε μάθαινε "ορειβασία" και η σχέση σου μαζί της θα ήταν "ο διαρκής θαυμασμός" (λέτε από κει να κόλλησε κι ο Ζουράρις και έχει την εντύπωση ότι όλοι τον θαυμάζουν;).
Εσύ δεν σκέφτεσαι "τρίτο γάμο", εσύ δεν έχεις να πληρώσεις την ΔΕΗ και την ύδρευση.

Καμαρώστε τον 76χρονο "παππού"
που στην Ελλάδα της κρίσης μιλάει για το "πως έλεγε το φλιτζάνι"..
Με τέτοιους "φιλόσοφους" ..., πόσο μάλλον αριστερούς (τότε είναι στο απυρόβλητο), δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε! :


Ελπίζουμε να κατάλαβαν κάποιοι εν Χριστώ αδερφοί μας, ότι πρέπει να πάψουμε να πιστεύουμε σε επίγειους "Μεσσίες" της πολιτικής, που θα μας σώσουν. Ας πολεμήσουμε
ενάντια σε κάθε τι αντιστρατεύεται την ελληνορθόδοξη κληρονομιά μας, χωρίς ινστρούχτορες.
Αργά ή γρήγορα θα έχουμε εκλογές, είναι αρκετά αξιολύπητη η εικόνα να περιδιαβαίνουν ορθόδοξοι σύλλογοι στα γραφεία των υποψηφίων, εκλιπαρώντας υποσχέσεις.





Θυμίζουμε:




Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
το βίντεο είδαμε εδώ

2 σχόλια:

GeorGRE είπε...

Η μόρφωση χωρίς πνευματικότητα καταντά γελοιότητα.
Ο πολύς καθηγητής πανεπιστημίου γίνεται ένας γραφικός ανόητος γελοτοποιός μόλις φανεί η πνευματική του αναπηρία. Γιαυτό από νωρίς θα πρέπει παράλληλα με τη μόρφωση να καλλιεργείται η προσωπικότητα με ορθά πνευματικά εφόδια που μόνο η μυστηριακή ζωή στην εκκλησία δίνει.
Μεγαλύτερος καρπός η Ταπείνωση.
Ευχαριστούμε τον υπερήφανο (παρα)μορφωμένο καθηγητή παντώς καιρού Ζουράρι που είναι ένα ζωντανό παραδειγμα αποφυγής στα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Τον πιέζουν είπε κάποιες να τον τυλίξουν να τον παντρευτούν!
Αλλοι στην ηλικία του ζουν εν προσευχή να βγούμε από αυτό το χάλι

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.