" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

(Νέα) Δυναμική παρέμβαση και σήμερα στο Ωραιόκαστρο. ΞΕΦΤΙΛΕΣ: Συνέλαβαν τον νέο που ξυλοκοπήθηκε χθες από αναρχικούς. ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Τρίτη 21/2/2017. Μία ακόμη ημέρα, η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου, έδωσε δυναμικό παρόν. Στο πλευρό της βρέθηκαν σήμερα και μέλη του Ιερού Λόχου 2012 - Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων.


Παρόντες σήμερα και οι φίλοι του νεαρού ο οποίος -τελείως άοπλος προσπαθούσε διερχόμενος από το σχολικό προαύλιο να αποφύγει τους αναρχικούς και να προσεγγίσει τα μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου- όμως έγινε αντιληπτός και ξυλοκοπήθηκε άγρια χθες από 6 αναρχικούς που έφεραν στυλάρια, μεταλλικές ράβδους και μπουκάλια, ΜΠΡΟΣΤΑ στις κάμερες, ΧΩΡΙΣ να επέμβει η ΕΛ.ΑΣ. και χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ σύλληψη αναρχικού.



Όπως πληροφορηθήκαμε, ο νέος που ξυλοκοπήθηκε, σήμερα μεσημέρι εξήλθε από το νοσοκομείο, πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα του Ωραιοκάστρου για να υποβάλει μήνυση, κλήθηκε στην ΓΑΔΘ να καταθέσει. Εκεί, μετά την κατάθεση του του ανακοίνωσαν ότι συλλαμβάνεται και κρατείται με τον "αντιρατσιστικό νόμο"!!! Αυτό είναι το φασιστικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ!


Αντί να συλλάβουν τους ξενόφερτους αναρχικούς που τον προπηλάκισαν, συνέλαβαν τον κάτοικο του Ωραιοκάστρου! Καταλαβαίνουμε όλοι τι ρόλο παίζουν οι αναρχικοί, τα τσιράκια του συστήματος. Καταλαβαίνουμε όλοι ΠΟΙΟΥΣ τρέμει το σύστημα, η Νέα τάξη: τον απλό ανώνυμο Έλληνα πατριώτη.


Παρά την τεράστια αστυνομική δύναμη, σήμερα (Τρίτη), πραγματοποιήθηκε αγωνιστική πορεία στους δρόμους του Ωραιοκάστρου αλλά και περιμετρικά του Δημοτικού σχολείου, το οποίο είχε αποκλειστεί από νωρίς από κλούβες και αστυνομικές δυνάμεις.
Πραγματοποιήθηκε και συμβολικός αποκλεισμός και του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.




Φυσικά παρά τις εξαγγελίες μέσω διαδικτύου, οι αναρχικοί δεν τόλμησαν να εμφανιστούν!



To βίντεο που σας υποσχεθήκαμε:


Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων, Πηγή




Νεότερη Ενημέρωση (Πέμπτη 23/2/2017):

Εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες από όλον τον κόσμο πλέον και την Ελλάδα στηρίζουν τον αγώνα της Πατριωτικής Ένωσης με επιστολές, δημοσιεύσεις, μηνύματα, εκπομπές. 
Όσο μας αδικούν τόσο θα δυναμώνουμε.

Η Πατριωτική Ένωση και κάθε Έλληνας πολίτης θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την τήρηση του Συντάγματος, την Ελλάδα, την Δημοκρατία, με νόμιμες διαμαρτυρίες απέναντι στην αντιδημοκρατική στάση της κυβέρνησης και σε τρομοκράτες που με την πασιφανή ανοχή της κυβέρνησης τρομοκρατούν και λεηλατούν με δολοφονικές επιθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα εναντίον των Ελλήνων πολιτών αλλά και αστυνομικών, χωρίς να συλλαμβάνονται, με εισβολή στο Ωραιόκαστρο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως οι τελευταίες επιθέσεις κατά κατοίκου Ωραιοκάστρου και συμπολίτη μας.
(...)
Ο ρατσισμός, το μίσος, ο φασισμός και τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων δεν θα περάσουν. 

Καλούμε τον αρμόδιο εισαγγελέα να προβεί σε συλλήψεις των τρομοκρατών που εισβάλλουν στο Ωραιόκαστρο και εγκληματούν σε όλη την Ελλάδα αλλα να προβεί και στην σύλληψη και την εκδίκαση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αυτών που με δηλώσεις πράξεις ή ενέργειες προκαλούν τον ρατσισμό και το μίσος κατά των Ελλήνων και της Ελλάδος. Εαν η Δικαιοσύνη δεν προβεί στις νόμιμες ενέργειες που οφείλει τότε
το ζήτημα θα διεθνοποιηθεί με ευθύνες στους υπευθύνους. Τα στοιχεία όλα υπάρχουν και θα κατατεθούν στη Δικαιοσύνη της Ελλάδος αλλά και Διεθνώς.

Εμείς οι Έλληνες, τα παιδιά του Αριστοτέλη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Λεωνίδα, του Σωκράτη, του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη έχουμε το δίκαιον και θα νικήσουμε, δεν θα καταφέρουν να κατακτήσουν την Ελλάδα οι διεθνείς τοκογλύφοι με τα υποχείριά τους που έχουν πλέον εξευτελισθεί στην Ελλάδα και στην τοπική κοινωνία του Ωραιοκάστρου. Αυτές τις απόκριες οι μάσκες έπεσαν!

Προς το παρόν δεν θα συνεχισθούν συγκεντρώσεις και ειρηνικές διαμαρτυρίες έξω από τα σχολεία αλλά θα αναμένουμε τις επόμενες αποφάσεις μας και κινήσεις μας για την υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας. 
Οι συκοφαντίες και τα εγκλήματα εναντίον μας θα δικασθούν και θα αποδοθούν σύντομα οι ευθύνες με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.


Τα αιτήματά μας
ΕΛΛΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

απόσπασμα από την ανακοίνωση  (από το facebook) της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο καιρο συριζαιοι και αναρχικοι θα απαιτησουν και τον αφοπλισμο της αστυνομιας.!!!!..τι μπορει να περιμενει κανεις οταν ο πρωθυπουργος μιας χωρας ελεγε πως δεν υπαρχουν συνορα....αμ δεν το ηξεραν τα παιδια,τζαμπα σπουδασαν αξιωματικοι,υπαξιωματικοι κ.α...εχουν μπουκωσει απο ιδεολογιες που δεν εχουν καμια σχεση με τη πραγματικοτητα γυρω τους...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κόσμος Χάνεται και σε λίγο η Ελλάδα + ο Νεοέλληνας Π@#ΡΑΣ το βιολί του..

http://www.protothema.gr/greece/article/656922/telos-aprili-etoimo-to-tzami-tis-athinas-den-to-pisteuo-mehri-na-to-do-leei-o-proedros-tis-mousoulmanikis-koinotitas/

Ορθώς Πράττουν στο Ωραιόκαστρο αλλά πλέον ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ να κάνουν το Επόμενο Βήμα,οι Επιστολές/Τα Γράμματα-Μηνύματα Συμπαράστασης δίνουν μια Ηθική Τόνωση αλλά είναι Σταγόνα στον Ωκεανό.ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ/ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ή ΕΣΤΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ,Έχουμε Υπερβεί τα Εσκαμμένα σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ..

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.