" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ματαιώνεται η συγκέντρωση στο Βοτανικό.

Από τηλεφωνική ενημέρωση από τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο Λάρισας (στους οποίους απαγορεύθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. να προσεγγίσουν τον χώρο της νόμιμης συγκέντρωσης και υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν πίσω στη Λάρισα):


Μία ακόμη φορά,
κράτος και παρακράτος, δρώντας συντονισμένα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στους Έλληνες να διαδηλώσουν.

Με την πλήρη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ. (όπως ομολογούν και οι ίδιοι οι αναρχικοί στην σελίδα τους), μια δράκα αναρχικοί κατέλαβαν το χώρο της προγραμματισμένης συγκέντρωσης.


Η αστυνομία ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την παράνομη αντισυγκέντρωση και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους Έλληνες να προσέλθουν στον χώρο της συγκέντρωσης.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, η Επιτροπή του Βοτανικού υποχρεώνεται να ακυρώσει την σημερινή εκδήλωση.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την ανοχή της αστυνομίας μικρές ομάδες αναρχικών βρίσκονται σε όλο το μήκος της Ιεράς Οδού, για να την "πέφτουν" σε όσους μεμονωμένους Έλληνες πατριώτες προσέρχονται στον χώρο της συγκέντρωσης.



Ενημέρωση 5:55μμ
από την ιστεσελίδα των αναρχικών:
Μια παράνομη αντισυγκέντρωση αναρχικών ολοκληρώνεται με παράνομη πορεία (πάντα με την ανοχή της ΕΛΑΣ).
Είναι ολοφάνερο ποιους φοβάται το σύστημα και ποιοι το υπηρετούν.

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Αντιθέτως, με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης (κυριολεκτικά το αδιαχώρητο στα γραφεία).
Σε λίγες ώρες θα προβάλουμε  βίντεο και φωτογραφίες
Παραθέτουμε ενδεικτικά 3 πρώτες φωτογραφίες:


(δεν βάζουμε την λεζάντα μας στις φωτογραφίες. 
Μπορεί ελεύθερα να τις χρησιμοποιήσει ο καθένας. 
Τα εύσημα ανήκουν στους πατριώτες του Ωραιοκάστρου που ξεσηκώθηκαν και αποτελούν παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Προσεχώς αναλυτικό βιντεορεπορτάζ)


ΥΓ. Τα εγκαίνια - αγιασμός, έγιναν στις 11:30 το πρωί, σήμερα Κυριακή 18/12/2016 , ώρα που οι "άπλυτοι" -επαναστάτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά και τις πλάτες τις ΕΛ.ΑΣ-  ήταν ακόμη μαστουρωμένοι!



Νεότερη Ενημέρωση (03:15 πμ):
ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΔΕΙΤΕ:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/12/blog-post_19.html
Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

“Είναι ολοφάνερο ποιους φοβάται το σύστημα και ποιοι το υπηρετούν.”
Τι να κάνουν και οι αναρχικοί , ότι μπορούν…


Οργή του ΚΚΕ για τα «φασιστοειδή» του Βοτανικού
Πρώτη καταχώρηση: 03/11/2016 - 10:31

http://www.enikos.gr/politics/418032,Orgh-toy-KKE-gia-ta-fasistoeidh-toy-Botanikoy.html

Ανώνυμος είπε...

“Ήθελαν να κάψουν τις εικόνες και τον Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στο Λαγολιό! Με εκκλησιαστικά βιβλία έβαλαν τη φωτιά. (Φωτογραφίες)
17/12/2016

Επίσης έγραψαν με μαύρο σπρέι στα Αραβικά στο δυτικό εσωτερικό τοίχο του ναού «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»…
http://www.e-mesara.gr/index.php/a-sxoliasta/27461-ithela-na-kapsoun-tis-eikones-kai-ton-iero-nao-tou-mixail-arxaggelou-sto-lagolio-me-ekklisiastika-vivlia-evalan-ti-fotia-fotografies.

“Οι Χριστιανοί του 20ου αιώνος βρέθηκαν μπροστά σε μία κατάσταση πού ομοιά της δεν υπήρξε ποτέ στην Ιστορία του αρχέγονου Χριστιανισμού.”

Τι φαντάζεστε για τον 21Ο με την αντιρατσιστική αντιφασιστική αντιναζιστική υστερία Ευρωπαίων ηγετών και απλών πολιτών; Γιατί η Ελληνική Χριστιανική ορθόδοξη ηγεσία μας δεν συμπαρίσταται στους αγώνες των Ελλήνων Χριστιανών ορθοδόξων;

Μήπως η Σεργιανική αίρεση , στην οποία κανείς δεν αναφέρεται, έχει αρχίσει και αποκτά σάρκα και οστά στην Ευρώπη ;

Μήπως να ετοιμαζόμαστε για νέο ολοκαύτωμα , εφόσον το προηγούμενο ουτε το ξέρουμε ουτε μας αφορά , συνέβη σε άλλον πλανήτη και όχι μόνο δεν μιλά κανείς για αυτό ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ …

Ρωσία: Το Ολοκαύτωμα των Χριστιανών
18 Δεκεμβρίου 2016 / pmgrigorios

Ο Λένιν ίδρυσε την μυστική υπηρεσία Τσεκά, γνωστή σε όλους K.G.B. Καθημερινό διακόνημα ήταν η εκτέλεση πολιτικών αντιπάλων και χριστιανών. Κάθε ιδέα περί θεού ήταν επικίνδυνη και απαγορευμένη.
Με δύο λόγια δώσαμε ένα σημείο αναφοράς, για όσα έγιναν « τω καιρώ εκείνω »
Όσοι κληρικοί δεν σφαγιάστηκαν δυστυχώς προτίμησαν την επίγειο βασιλεία και όχι την ουράνιο. Σε συνάντηση τους με τους άθεους κομμουνιστές ρώτησαν: Δια τι, διώκεται ο κλήρος;
Η απάντηση ήταν διότι ο κλήρος υπηρετεί την Τσαρικήν εξουσίαν και παρουσιάζεται ως εχθρός της κομμουνιστικής εξουσίας και του σοσιαλισμού. Οι παρουσιαθέντες κληρικοί απήντησαν, πως είναι σύμφωνοι να εξυπηρετούν την Σοβιετικήν εξουσίαν προκειμένου να έχουν τα δικαιώματα που είχαν επί Τσάρων. Επίσης πως θα εργάζονταν προς ωφέλειαν της Ερυθράς εξουσίας και προς βλάβην των εχθρών τους, δηλαδή των Χριστιανών.
Μετά τούτο εχωρίσθησαν από τον Ορθόδοξο Πατριάρχη Μόσχας Τύχωνος και δημιούργησαν αφ’ εαυτόν σύλλογον όπου και ονόμασαν Ζώσαν Εκκλησίαν.

Ο Μητροπολίτης Σέργιος Στραγκορόντσκυ και οι επίσκοποι Αλέξιος και Νικόλαος, έγιναν δεκτοί από τον υπουργό εξωτερικών Μολότοφ. Δουλειά της κομμουνιστικής Σεργιανικής εκκλησίας ήταν να εκτελεί τις αποφάσεις των Μπολσεβίκων. Καθημερινή υπόθεση ήταν το σφράγισμα των Μοναστηριών προκειμένου να γίνουν νοσοκομεία και αποθήκες.
Έκαστος Επίσκοπος και Ιερεύς της κομμουνιστικής Σεργιανικής εκκλησίας, Πράκτωρ και σπιούνος εστί. Όλας τας αιμοχαρείς πράξεις των κομμουνιστών η «Ζώσα Εκκλησία» τας επιδοκιμάζει και ευλογεί. Τους δε εχθρούς του κόκκινου δράκου καταράται.

Ο Μητροπολίτης Σέργιος, (ιδρυτής της Σεργιανικής αίρεση)ς και μετέπειτα Πατριάρχης είπε το εξής: «Χαρά μας είναι η χαρά σας και λύπη μας είναι η λύπη σας»
Οι μάρτυρες του θεού στην εξορία δεν υπέγραφαν στους κομμουνιστές δελτίο παραλαβής τροφίμων, προκειμένου να τα παραλάβουν και να ζήσουν. Κατηγορηματικά έλεγαν:
Εμείς υπογραφή σε σας δεν βάζουμε. Γύριζαν οι μπολσεβίκοι μετά από μια εβδομάδα με το στυλό στο χέρι. Υπογράψτε για να παραλάβετε τα τρόφιμα.
Εμείς υπογραφή σε σας δεν βάζουμε. Γύριζαν μετά από 2-3 εβδομάδες και ήταν όλοι νεκροί από την πείνα και το κρύο.
Αλλους τους χτύπαγαν με το σφυρί στο κεφάλι. Εκατομμύρια χωρικούς τους στοίβαζαν στα βαγόνια και τους οδηγούσαν στον παγωμένο βορρά. Οι περισσότεροι πέθαιναν στην διαδρομή και τους πέταγαν να τους φάνε τα θηρία.
Ο θαλάσσιος πυθμένας της Οδησσού ήταν γεμάτος με ανθρώπινα σώματα. Ο χρόνος δεν θέλει με φθάσει, να αριθμήσω τους τρόπους εκτέλεσης και εξόντωσης των χριστιανών.

https://pmgrigorios.wordpress.com/2016/12/18/%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%84%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%ce%b1/

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Για την 1η αναφορά σας (βεβήλωση ορθόδοξης εκκλησίας στην Κρήτη),
θα σχολιάζαμε μονολεκτικά:
"πολυπολιτισμός"!!


Για το 2ο σχόλιο σας, με τα ΜΑΡΤΥΡΙΑ που υπέφεραν οι αληθινοί ορθόδοξοι πιστοί στην Ρωσσία ..
ίσως μας δώσει σύντομα την ευκαιρία ο Θεός να τα ζήσουμε, να γράψουμε κι εμείς την δική μας ιστορία.
Σίγουρα δεν θα 'μαστε πολλοί.
"Όσοι Πιστοί"

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.