" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του συλλόγου ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ:

ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ

Ενοχλούμε όσους προσπαθούν με λύσσα να αποδημήσουν την εθνική μας κοινωνία και να ξεκόψουν τους Έλληνες από τις ρίζες, την Ιστορία και τις παραδόσεις τους. 


Ενοχλούμε τους εφησυχασμένους που θορυβούνται μόνον όταν το κακό μπει πια μέσα στο ίδιο το σπίτι τους, αδιαφορώντας αν αυτό χτύπησε ήδη την πόρτα του γείτονά τους. 


Ενοχλούμε όσους χρησιμοποιούν τον πατριωτισμό των Ελλήνων με ιδιοτέλεια ατομική και συλλογική. Η εμπρηστική επίθεση στον σύλλογό μας είναι προϊόν αυτής της ενόχλησης. 
Κι αν οι νεαροί φυσικοί αυτουργοί της είναι θέμα λίγου πλέον χρόνου να συλληφθούν, δυστυχώς οι πραγματικοί υπεύθυνοι θα
εξακολουθήσουν να παραμένουν κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμη και καλυμμένοι από κάποια βουλευτική ιδιότητα.


Ο εκχυδαϊσμός του πολιτικού λόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης στην πατρίδα μας είναι φυσικό πια να παράγει τέτοιου είδους φαινόμενα. Η μάχη για την υπεράσπιση του αυτονόητου είναι από καιρό ζητούμενο. 


Όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να απαξιώνουν την πλούσια κοινωνική και πολιτισμική προσφορά του συλλόγου μας και του περιοδικού του ΕΝΔΟΧΩΡΑ που εκδίδεται εδώ και 28 χρόνια με έδρα την Αλεξανδρούπολη, δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες καλλιεργώντας και σφυρηλατώντας με τη δράση μας τους δεσμούς των Ελλήνων. 
Όσο κι αν ενοχλούνται κάποιοι…

1 σχόλιο:

Ιερός Λόχος 2012 είπε...

Όπου δεν φτάνει το γράμμα του αντιρατσιστή νομοθέτη,
προσπαθεί να φτάσει η βόμβα του "αντιφασίστα" ...
Κράτος και παρακράτος σε αγαστή συνεργασία για να εξαλείψουν κάθε ελληνική αντίσταση.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ "

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.