" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ο Φίλης δούλεψε Τσίπρα, Καμμένο και Ιερώνυμο ή ΟΛΟΙ μαζί δούλεψαν έναν ολόκληρο λαό; Έγγραφα φωτιά!!! "Αντιδρασούλες" για τα Θρησκευτικά αλλά για το πιο σοβαρό, για την ψευδοσύνοδο "σιωπή...".


Σχόλιο:
Μην το παιδεύουμε (παρά την απόλυτα τεκμηριωμένη καταγγελία που ακολουθεί). 
Το όλο θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών "έπαιξε" στα κανάλια, γιατί βόλευε να παίξει.


Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος 
βρήκε με κάτι να προσποιηθεί ότι ασχολείται και τάχα αγωνίζεται, 
επειδή ήθελε να αποτρέψει την συζήτηση και την λήψη απόφασης για την ληστρική σύνοδο της Κρήτης, από την πρόσφατα συγκληθείσα Ιεραρχία (Οκτωβρίου).



Ο ΣΥΡΙΖΑ, 
έχοντας επιβεβαιώσει ότι είναι ένα ακόμη νεοταξίτικο κατασκεύασμα, ένα ακόμη απόλυτο μηδενικό , 
βρήκε το κατάλληλο πρόσωπο (Φίλης) να ταΐσει τα πρόβατα "κομμουνιστική ιδεολογία" και να "αποδείξει" την "συνέπεια" του.
(πάντα θα υπάρχουν οι ηλίθιοι κι ας βλέπουν τις συντάξεις να κόβονται, ας πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν, ας πληρώνουν τον ανεβασμένο ΦΠΑ, τον νέο φόρο στο πετρέλαιο και το φυσ.αέριο, δεν υπάρχει τίποτε πιο χρήσιμο από τα κομματόσκυλα). 

Χωρίς να μοιράσει ούτε ένα ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε την αξιοπιστία του!


ΣΥΡΙΖΑ και Ιερώνυμος έπαιξαν άψογα την θεατρική παράσταση. 
Να ναι καλά και κάτι κομπάρσοι, ΠΕΘ και δεσποτάδες, που βρήκαν την ευκαιρία να παραστήσουν τον κόκορα (αν τολμούν ας μιλήσουν για την ψευδοσύνοδο και να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι είναι ΛΗΣΤΡΙΚΗ και  ΔΕΝ την αναγνωρίζουν και ότι διακόπτουν το μνημόσυνο όσων δεσποτάδων δεν την αποκηρύσσουν).


Στο τέλος της συνάντησης, ανακοίνωσαν ότι ήταν "παρεξήγηση", που λύθηκε! 
και τα κεφάλια κάτω πάλι ("βλήμα" ορθόδοξε πιστέ λαέ, που μία ακόμη φορά βλέπεις ότι σε πούλησαν, όχι φυσικά ο Ιερώνυμος, σιγά μην ελπίζει κανείς σε αυτόν, αλλά οι υποτιθέμενοι "καλοί" δεσποτάδες, για τους οποίους πάλι περηφανευόσουν και μας υποσχόσουν εκπλήξεις... στην ιεραρχία).


Οι "παραδοσιακοί" δεσποτάδες (αναφερόμαστε στους 5-6 που έχουν παραδοσιακή εμφάνιση) δεν άρθρωσαν ούτε λέξη για το θέμα της ψευδοσυνόδου στην συνεδρίαση της Ιεραρχίας.
Μάλλον περιμένουν να κατέβει κανένας άγγελος να το θέσει το θέμα. 
Ο καθένας τους βρίσκει και έναν λόγο για να δικαιολογηθεί στα "ορνίθια". 
Επαναλαμβάνουμε, αυτό που χάθηκε σχεδόν αμετάκλητα από την εκκλησία μας,  είναι το ΑΝΔΡΕΙΟ φρόνημα. Γι αυτό και παραδέρνει στους βοριάδες και γίνεται ρεντίκολο των αιρετικών.



Ετοιμάσου τώρα να πας στη νέα φιέστα, στην Θεσσαλονίκη, στην εκδήλωση για το μάθημα των Θρησκευτικών που ετοιμάζουν τα ορθόδοξα σωματεία. 
Όλοι οι θεατρίνοι χρειάζονται χειροκρότημα. Θα παραστούν πολιτικοί, δεσποτάδες, πρόεδροι σωματείων (που έχουν κι αυτοί ανάγκη να κρατάνε καλά στο μαντρί τα πρόβατα). 
Χειροκρότα τους (εκλογές έρχονται και κάποιοι της ΠΕΘ θα κατέβουν και υποψήφιοι).
Εκδηλωσούλες και ελεγχόμενες αντιδρασούλες για τα Θρησκευτικά αλλά για το πιο σοβαρό, για την ψευδοσύνοδο, "μούγκα". 


Δείτε τώρα την κοροϊδία που μας τάισε ο αρχιεπίσκοπος με τα αδιάσειστα ντοκουμέντα που ακολουθούν:

Ιστολόγιο Ομάδας Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"



Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Μετά την ιστορία που αναδείξαμε και εμείς από το πρωί με τους καθηγητές από την Πιερία που τα στύλωσαν, αλλά και διάφορες ακόμα συλλογικότητες εκπαιδευτικών (φυσικά όχι από τις αριστεροκρατούμενες ΕΛΜΕ που πλέον κανείς δεν τους δίνει σημασία) και με τη βοήθεια φίλων εκπαιδευτικών αναγνωστών, είπαμε να κάνουμε μια έρευνα.
Στο ξεκίνημα της έρευνας μας πέσαμε πάνω σε λαυράκι.



Πριν προχωρήσω στο θέμα να θυμίσω την επεισοδιακή συνάντηση όπου ο Καμμένος διέρρευσε ότι απείλησε να ρίξει την κυβέρνηση αν το ζητήσει ο Ιερώνυμος. Κάπου εκεί εμείς όλοι οι Γονείς Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, επαναπαυθήκαμε στις αντιδράσεις του Αρχιεπικόπου και της διοίκησης της εκκλησίας. ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ!




Σήμερα λοιπόν ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΗ για το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία, αλλά με αυστηρές οδηγίες απειλούνται οι εκπαιδευτικοί - θεολόγοι και οι δάσκαλοι των δημοτικών ότι αν δεν τις εφαρμόσουν θα υποστούν διοικητικές κυρώσεις, δλδ θα τιμωρηθούν με πρόστιμα και ίσως και... απολύσεις (;)


Υπενθυμίζω ότι η συνάντηση μεταξύ Τσίπρα, Καμμένου, Ιερώνυμου και Φίλη, όπου συναποφασίσθηκε να μην γίνουν οι αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών, που ορίσθηκαν με την υπ΄αριθμ. 159005/Δ2 από 27/9/16 απόφαση του Υπουργού, έγινε ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/10/2016. 





Μία μέρα μετά 6/10/2016 ο Υπουργός Παιδείας στέλνει την εγκύκλιο 165600/Δ1, όπου συνεχίζει το ποίημα του (αντίθετα απ΄ότι συμφωνήθηκε) εφαρμόζοντας τις αποφάσεις της 27ης Σεπτεμβρίου (για τις οποίες ξεσηκώθηκε το Πανελλήνιο) 
και μάλιστα στέλνει δασκάλους και εκπαιδευτικούς σε "ειδικά σεμινάρια" για τον "νέο τρόπο εκμάθησης των θρησκευτικών"...


Και αυτός ήταν ο λόγος που αντέδρασαν σήμερα οι εκπαιδευτικοί.
Υπόψη ότι η εν λόγω απόφαση αν και έχει υπογραφεί από 6/10/16 αναρτήθηκε 4 μέρες μετά τη Δευτέρα 10/10/16 λίγο πριν τα μεσάνυχτα!!!


Και μετά απ΄όλα αυτά ΡΩΤΑΩ: 
Ο Φίλης δούλεψε Τσίπρα, Καμμένο και Ιερώνυμο ή ΟΛΟΙ μαζί δούλεψαν έναν ολόκληρο λαό; 

Όλα αυτά όχι με λόγια του αέρα αλλά με αποδείξεις:








Εδώ από το Υπουργείο:






Ομοίως από την τοπική της Αχαΐας:

Η σελίδα για να δείτε και μόνοι σας τις αποδείξεις : http://dipe.ach.sch.gr/index.php/en/2014-12-18-09-04-26/2015-03-19-12-03-53/1325-2016-10-10-10-22-51

Την αποκαλυπτική έρευνα είδαμε εδώ

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία , είναι το όπιο του λαού.
Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός ειναι σκοταδιστικός.
Αριστερή ιδεολογία με περικεφαλαία, για αυτό και η αριστερη νομενκλατούρα που την γνωρίζει άριστα σε σχέση με τους ανίδεους αριστερούς ψηφοφόρους , τους επανεξέλεξαν πανηγυρικα και με Λενινιστικά Σταλινικά ποσοστά στο συνέδριο τους.

Απορω γιατί και εσείς που τα γνωρίζετε όπως και πολλοί άλλοι βάζετε εισαγωγικα στην λέξη κομμουνιστικά.
Αυτή είναι η αριστερά ΔΕΝ υπάρχει άλλη, όποιος διαφωνεί δεν ειναι αριστερός, τόσο απλά είναι τα πράγματα. Αρκετα μπερδεμένοι είμαστε , δεν μας χρειάζεται άλλο.

Ξεκάθαρες κουβέντες λείπουν, απο αυτό υποφέρουμε.
Εννοείται πως και η φιλελευθερη Ν.Δ. και οι ανελ. τα ίδια πιστεύουν, απλά "φαίνονται" πως αντιδρούν όπως "αντιδρούν" οι υπόλοιποι αριστεροι στα μνημόνια.
Η
Απορω

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.