" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Οι Αλβανοί κρέμασαν πανό κατά της Ελλάδας στο Euro 2016!!!!


Το παραπάνω πανό εμφανίστηκε στις κερίδες του γηπέδου του αγώνα Ελβετίας - Αλβανίας.
Γράφει "Η Ελλάδα είναι ένοχη. Θυμηθείτε την γενοκτονία της Τσαμουριάς 100.000 Αλβανοί θύματα"....

Το πανό αυτό παρά τα δρακόντεια μέσα ασφαλείας των Γάλλων μπήκε από Αλβανούς στο γήπεδο!!!!
Η UEFA έχει θεσπίσει αυστηρές ποινές για παρόμοιες ενέργειες πολιτικού χαρακτήρα μέσα στα γήπεδα...

Οι κουτοπόνηροι Αλβανοί προσπάθησαν να αποφύγουν τις συνέπειες τοποθετώντας το μπροστά στις θέσεις των Ελβετών φιλάθλων (οι οποίοι ως λαός γενικώς κοιμούνται όρθιοι και οι οποίοι έχουν στις τάξεις τις εθνικής τους ομάδας μερικούς Αλβανούς!!!!) όπως διακρίνουμε στην φωτογραφία...

Στο σημείο αυτό των κερκίδων βρίσκονταν ΜΟΝΟ Ελβετοί οπαδοί, οι οποίοι και διακρίνονται να φορούν τις διάφορες κοκκινόασπρες παραλλαγές της φανέλλας της εθνικής τους ομάδας με τον σταυρό που κοσμεί την σημαία τους.

Είναι να γελά κανείς με τις ενέργειές τους και μάλιστα όταν είναι γνωστό ότι οι Αλβανοί Τσάμηδες ποτέ δεν σφαγιάστηκαν από τους Ελληνες, αλλά αφού εκτελέστηκαν καμιά 300 από αυτούς ως συνεργάτες των Γερμανών, μετά την κατοχή, εκδιώχθηκαν από την ελεύθερη Ηπειρο στην Αλβανία, λόγω ακριβώς της στάσης τους αυτής υπέρ των Γερμανοϊταλών κατακτητών....

Να θυμίσουμε ότι η Αλβανία ως κράτος, εισέβαλε με στρατιωτικές δυνάμεις στην Ελλάδα το 1940 μαζί με τους Ιταλούς....

Οι Αλβανοί από τον καιρό που τους έφεραν οι τουρκομογγόλοι οθωμανοί στην Βαλκανική από τον Καύκασο, πάντα ήταν φίλοι με όλους τους εχθρούς των Ελλήνων.
Μην ξεχνάμε ότι υπήρξαν οι κύριοι σύμμαχοι των Τούρκων κατά την σκλαβιά των 4 αιώνων και οι λεγόμενοι τουρκαλβανοί αποτέλεσαν τα κύρια στρατιωτικά σώματα του τουρκικού στρατού κατά την Επανάσταση του 1821.


**

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αλβανοί προσπαθούν να προκαλέσουν στους αγωνιστικούς χώρους. Μην ξεχνάμε το πρόσφατο παιχνίδι της Σερβίας με την Αλβανία μέσα στο Βελιγράδι, όταν οι Αλβανοί με ιπτάμενο drone κατέβασαν στον αγωνιστικό χώρο την στιγμή του αγώνα ένα λάβαρο με την μεγάλη Αλβανία όπως την οραματίζονται κάποιοι από αυτούς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή των παικτών και επεισόδια....


**

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει τιμωρία κι αυτήν την φορά....
Το ελληνικό ΥΠΕΞ όπως πάντα έκανε τα (γελοία όπως πάντα) διαβήματα διαμαρτυρίας προς UEFA, Γαλλία και Αλβανία....

Το ζήτημα όμως είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι Αλβανοί προσπαθούν να γνωστοποιήσουν και να επιβάλλουν την ψεύτικη άποψή τους εις βάρος μας και οι προδοτικές ελληνικές κυβερνήσεις αυτοβαυκαλίζονται γλυφωντάς τους.... (κατά την συνήθη πρακτική τους)

ΘΑΝΟΣ


Σχόλιο:
Θυμίζουμε σχετικό Δελτίο Τύπου (ένα ακόμη ... φωνή βοώντος ..) του αγωνιστή μητροπολίτη  Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα,

Δελτίο Τύπου περὶ τῆς ἐπισκέψεως τοῦ Ἕλληνα ΥΠΕΞ στὴν Ἀλβανία

  εδώ.

η λύση δεν θα βρεθεί ούτε μέσα από ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου ούτε με εκκλήσεις στην Ελλαδική πολιτική εξουσία να ξυπνήσει. 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην Βόρειο Ήπειρο.
Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.