" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΥΣΤΡΙΑ: Καταδρομική επιχείρηση στο αρχηγείο των Πρασίνων στο Γκρατς από την Γενιά της Ταυτότητας (video)

Πριν παραθέσουμε το εντυπωσιακό ακτιβιστικό βίντεο από την Αυστρία, να τονίσουμε ότι επί τέλους και στην Ελλάδα άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις ενάντια στο σχέδιο ισλαμοποίησης (γράψαμε ήδη για τις αντιδράσεις στην Θεσσαλονίκη εδώ και στην Λάρισα, μια βδομάδα μετά εδώ), 

ενώ το περασμένο σαββατοκύριακο (3η συνεχόμενη εβδομάδα), την σκυτάλη πήρε η Αθήνα όπου υπήρξαν 2 διαφορετικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας : Προηγήθηκε ένα κάλεσμα από πατριωτικούς φορείς που στηρίζουν το νέο εθνικιστικό κόμμα (ΛΕΠΕΝ), για ακομμάτιστη συγκέντρωση την περασμένη Κυριακή στον Πειραιά και ακολούθησε κάλεσμα και της Χρ.Αυγής (για την περασμένη Παρασκευή). Χαιρόμαστε που οι αντιδράσεις συνεχίζονται.


Την ιστορία πάντα γράφουν και θα γράφουν οι λίγοι. 
Αυτοί ξεσηκώνουν και αφυπνίζουν σιγά σιγά τους υπόλοιπους που παρακολουθούν από τους καναπέδες τους.
Ότι ακριβώς έκανε και η "γενιά της ταυτότητας" στην Αυστρία, που έβαλε πανό και έριξε κόκκινη μπογιά (συμβολίζοντας το αίμα και τις σφαγές), στο κτήριο των πρασίνων, ενάντια στην ίδρυση τζαμιού στο Γρατς. Διαβάστε αναλυτικά στο κείμενο που ακολουθεί.

Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός".


Ακτιβιστές της αυστριακής Γενιάς της Ταυτότητας (GenerationIdentitaire) πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επιδρομή στο αρχηγείο του Κόμματος των Πρασίνων στο Γκρατς αυτή την εβδομάδα, απλώνοντας ένα τεράστιο πανό στην οροφή που έλεγε«η ισλαμοποίηση σκοτώνει» και στη συνέχεια ρίχνοντας πάνω σε αυτό και στα κεραμίδια, κόκκινη μπογιά που συμβόλιζε το αίμα.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τηνοικοδόμηση ενός τεράστιου τζαμιού στο Γκρατς που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Αυστρία μετά από τη Βιέννη και πρωτεύουσα του ομοσπονδιακού κρατιδίου της Στυρίας.

Δείτε το βίντεο:

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα Sezession("απόσχιση") στη Γερμανία, ο αρχηγός του αυστριακού ταυτοτικού κινήματος (IB), Patrick Lenart (φωτο) εξήγησε τι συνέβη-και γιατί.

(διαβάστε την συνέντευξη εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.