" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

«ΈΓΚΛΗΜΑ»! Αναγνώρισαν (μία ακόμη φορά) τα Σκόπια ως Μακεδονία…

Την υποκρισία και τα ψέματα της Ελληνικής Κυβέρνησης αποδεικνύει το βίντεο που ακολουθεί, το οποίο αποκαλύπτει την αναγνώρισή των Σκοπίων ως «Μακεδονία»…

Πιο συγκεκριμένα, κατά την Τετραμερή Σύνοδο που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Γκοτζιά, συμμετείχαν τα Σκόπια, η Αλβανία και η Βουλγαρία, ενώ σκοπός της συνάντησης ήταν η εξεύρεση λύσης στο Προσφυγικό. Κάθε χώρα λοιπόν, εκπροσωπήθηκε από ένα πρακτορείο Ειδήσεων... Ωστόσο τα Σκόπια, έστειλαν στην συνάντηση το «ΜΙΑ» δηλαδή το αυτοαποκαλούμενο «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων»!

Αφού λοιπόν η ελληνική πλευρά όχι μόνο δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις του συγκεκριμένου πρακτορείου, αλλά υποδέχτηκε θερμά το «ΜΙΑ», αναγνωρίζει και σαν Κράτος την υποτιθέμενη «Μακεδονία» των Σκοπιανών.

Το «έγκλημα» του κ. Κοντζιά ξεπερνά κατά πολύ το «λεκτικό ατόπημα» του κ. Μουζάλα και αποδεικνύει ότι παίζονται παιχνίδια εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Μάλιστα το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει το πρακτορείο «ΜΙΑ» και στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Δείτε το βίντεο:
Πηγή


Το σχόλιο μας
Θυμηθείτε όμως και ένα άλλο βίντεο. Συνέντευξη Σαμαρά -Μέρκελ
Η δημοσιογράφος αποκαλεί τα Σκόπια "Μακεδονία" (η μεταφράστρια της Ελληνικής τηλεόρασης το μεταφράζει FYROM). Καμία απολύτως αντίδραση από τον Σαμαρά:

Οι πολιτικοί είναι αναλώσιμοι, προχθές ο Μητσοτάκης, χθες ο Σαμαράς, σήμερα ο γιος (ή εγγονός) του Μητσοτάκη. Νομίζετε ότι "τζάμπα" τους σπούδαζαν με υποτροφίες στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια? 
Ομοίως στην Αριστερά. Αρχικά χρησιμοποίησαν τον Αλαβάνο για να δώσει άλλοθι να καεί η Αθήνα (τότε που η Ελλάδα έκανε διστακτικά μερικά φιλορωσικά ανοίγματα). Μετά άλλαξαν τον Αλαβάνο με τον
πιτσιρικά Τσίπρα. Δεν πρόκειται να ξεμείνει η Νέα Τάξη από νεροκουβαλητές στις "αποικίες της".

Θυμάστε ποια ήταν η πρώτη πράξη της κυβέρνησης Κων/νου Μητσοτάκη; Αναγνώρισε το κράτος του Ισραήλ.

Όσο πιο γρήγορα αντιληφθούμε τι συμβαίνει, τόσο καλύτερα για εμάς και τα παιδιά μας.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=zFrTZY9Z1fo
για να μαθαίνουν οι νέοι,και να θυμούνται οι παλιοί.
καλή επ-Ανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

http://katanixis.blogspot.gr/2014/10/blog-post_39.html

βεβαίως υπάρχει και αυτό.
η ερώτησις που δημιουργείται είναι η εξής:
στην συγκέντρωση για το μακεδονικό λεξικό,οι χρυσαυγίτες-κατά την γνώμη μου-έδωσαν ομολογία τρόπον τινά υπέρ πατρίδος και μάλιστα υπέρ του δέοντος-τους πέταξαν έξω με τις κλωτσιές- και ορθώς,πατριωτικώς έπραξαν.θα μπορούσαν να πούν αυτά που είχαν,και να αποχωρούσαν.
στην έταιρη ανάρτηση με τους μονοφυσίτας θα έπρεπε υποτίθεται οι αδελφοί να δώσουν την καλή μαρτυρία-ήτοι-ομολογία πίστεως.προτίμησαν όμως σιωπηλώς να αποχωρήσουν,να πάνε σπίτι τους,και να μας πληροφορήσουν διαδυκτιακώς το τρομερό γεγονός,και πάμε για άλλα που λέει κι ο λαός.το ίδιο βέβαια έγινε και στην ανάσταση το 2012,στη μητρόπολη αθηνών,κι απο εδώ παν κι άλλοι.
θα ολοκληρώσω με το γνωστό τοις πάσι θεολογικότατο κατ'εμέ του ανδρέα κάλβου:
θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία.

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη
Οι Χρυσαυγίτες είναι περίπλοκο θέμα, που δεν ειναι του παροντος κι υπάρχουνε αμετρητα ντοκουμεντα στο internet για τους Πατριωτες, οι οποίοι ΟΦΕΙΛΟΥΝΕ να τα μελετησουνε.
Συμφωνω για την πολυ "μετριοπαθη" αντιδραση κατα το αντικρυσμα του Αρμενιου. Δεν έχουνε ευνουχίσει μόνο το Ποιμνιο, αλλα το εχουνε κανει να νομιζει ότι πρεπει κι οταν αντιδρασει αυτο να γινει με σεβασμο, ήπιους τονους κ.τ.λ.
Έπρεπε να φωναξουνε έξω οι αιρετικοί κι ο "κοινωνων τους αιρετικους ακοινωνητος εστί" και να ζηταγανε μεγαλοφωνως απο όλους τους Πιστους να αποχωρησουνε κι οσοι θελανε να μενανε με δικο τους "κριμα". Τοτε θα υπηρχε επιτυχια και θα γινοτανε ντορος ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, όχι στα σιγοψιθυριστα να φυγουνε μερικοι, για να μην ενοχλησουνε την εκτελεση της αιρετίζουσας "ακολουθίας" ή απο λανθασμενο σεβας σε ΑΝΑΞΙΟΥΣ ή προβατοσχημους λυκους. Ίσως κι από έλλειψη του πρέποντος θάρρους, που μπορεί βέβαια να συμβει σε όλους, αλλά ο Κύριος μπορεί να δώσει δύναμη "του πατειν επανω οφεων και σκορπιων". Όχι όμως να εγκωμιαζεται κι ως η πρεπουσα αντιδραση

ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο "Πατριώτης" Σαμαράς ένα εξάμηνο πριν ρίξει τη κυβερνηση το '93 έκανε ανακαινιση στο γραφείο που θα χρησιμοποιουσε για το νεο κομμα, την ΠΟΛ.ΑΝ. και για να πετυχει ο εντολοδοχος τον στοχο του, βρηκε την προφαση της Μακεδονιας, όπως φανηκε κι από τη προσφατη πολιτική του στο θέμα της Μακεδονίας. Και παρόλα αυτά (αλλά και πολλά άλλα...), ο άλλος "Μακεδονομάχος", ο 'Ανθιμος έκανε και καμπάνια υπέρ της δεξιάς...
Ποτέ μου δεν έχω ψηφισει δεξια, από φοιτητης μου δημιουργουσανε αποστροφη, αλλα ειναι αποριας αξιον πως δεχθηκαν οι ψηφοφοροι της τον Σαμαρα για Προεδρα κι ολα τα υπολοιπα (οι διαρρροες της Στοας έλεγαν πριν το αποτελεσμα ότι ειναι προτιμοτερος απο Ντορα). Το δογμα της γελιοτητας ειχε ξεκινησει πριν την εγκαθιδρυση του Αλεξη, απο δεκαετιες πριν..

ΣΤΑΥΡΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.