" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Πάνινα παιδικά ορθόδοξα βιβλία

Μας γνωστοποιήθηκε η παρακάτω πρωτότυπη ιδέα :το πάνινο ορθόδοξο παιδικό βιβλίο.
Πολύ καλή πρόταση, όπως κάθε καλό πνευματικό βιβλίο που πάντα έχει κάτι  να προσφέρει και να διαπαιδαγωγήσει ένα παιδί.
Ο Παιδαγωγός

Αυτή είναι η πρώτη σειρά Ορθόδοξων Χριστιανικών πάνινων παιδικών βιβλίων που κυκλοφορούν!
Οι πρώτες μου γνώσεις για την Θεία Κοινωνία
Τα βιβλία μας φτιάχνονται και παράγονται στην Ελλάδα, ειδικά προσαρμοσμένα για τις ανάγκες των μικρών μας φίλων, σύγχρονα εικονογραφημένα και διατυπωμένα με απλό λεξιλόγιο!

Οι πρώτες μου γνώσεις για το αντίδωρο
Βιβλία που λερώνονται εύκολα, δαγκώνονται εύκολα και πλένονται ακόμη πιο εύκολα! Βιβλία που αντέχουν στο χρόνο, διατηρώντας πάντα τα ζωντανά τους χρώματα και σε τιμές κόστους! 

Προσφέρουμε τα βιβλία μας στο κόστος τους γιατί όλοι οι συνεργάτες είμαστε άμισθοι! Στην εποχή της κρίσης χρειάζεται όλοι να στηρίξουμε πνευματικά τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.
Οι πρώτες μου γνώσεις για τον εκκλησιασμό

Πληροφορίες: 
Τηλ.: 6972 057 116, 6936 631 084, e-mail: enhristo@krefaco.com


Κεντρική διάθεση:
Ορθόδοξη Κυψέλη, ΥΙΟΙ Σ. ΚΕΜΕΝΤΖΕΤΖΙΔΗ Ο.Ε., Σπαρτάκου 6, Συκιές, 56626 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τηλ.2310 212 659, φάξ 2310 207 340, e-mail:info@orthodoxoskypseli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.